Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

ben kullanmıstım tatlım amerıkadan getırtmıstık bır tanıdıgımıza..bızde ıse yaramamıstı..

canım genelde erkek faktörü olanlarda etki yapıyormuş hareketi az olunca spermi daha hızlı taşıyormuş yumoşlara sizin sorun ne bilmiyorum ama
kullanıpda hamile kalan arkadaşım vardı benim elinde kalanı bana göndermişti bende 2 kere kullandım sadece ama olmadı onun topiği var bulup oku istersen ona göre kararını verirsinnn...hem tüp bebek denemesinden sonra hamiş kalan çok allah büyük belki senin mucizende öyle gelir bu ay bol bol dua et canımmm

Kızlarrrrrr haber geldi merkezdennnnnnnn
benden alınan 12 yumoşun 11 e işlem yapılmışş.
bunlardanda 5 döllenmişşşşşşşşşşş
perşembe günü donduracakalrmışşşşşşşşşşş
ayyyyy inş. o güne kadar hepsii güzelce gelirlerrrrr
sonrada rahatça bidahakii aya bebişlerime kavuşcağım günü beklerimmmmmmmmmmm
işte böylee teyzeleriiiiiii son durum buuuuuuuuuuu

ya benim hic sorunum yok esimdw sperm sayisi az en son 500 bin cikmisti bi ara hic cikmadi falan... bu jel nasi kullaniliyor acaba cok mu pahali eczanelerde varmidir, bide sadece yumurtlama zamani degil hep kullansak cok mu pahaliya gelir ki, cunku negatiflerden sonra adet duzensizligi basladi yumurtlamayi hesaplayamaz oldum

maşallah onlaraaaa az kaldı sayır annelerine kavuşmalarına

canım çok üzüldüm allah sabır versin inş bidahaki denemende kavuşursun bebişine...
ama benim anlamadığım tabloda test tarihin 13 ağustos görünüyor...
tarihi daha önce yanlış mı verdin yoksa testi erken mi yaptın :44:

telden aldım haberi ama burdan da tebrik edeyim gözün aydın bitanemmmmmmmmmm
inş 5 i de perşembeye kadar güzelce bölünmeye devam edecekler ve 1 ay sonraaaaaaaaaa

Son düzenleme:

canım eczanerde yok bu sanırım gg den almıştı bizim arkadaşlar...
sen eşine kürler uyguluyormusun..eğer ki maddi olarak sizi zorlamayacaksa proxed diye bir ilaç var bunu kullanın derim çok iyi bir ilaç benim eşim tedavi öncesi 2 ay kullandı
tüp bebişe başlarken 8 milyon çıkmıştı opu günü 12 milyon çıktı 10 günde sayı bu kadar fark etmiş yani ama biraz pahallı canım 1 paketi 15 gün gidiyo ve 115-130 tl arası:26:

Bende bugun ılk ultrasona giricem,çok korkuyorum bır sorun cıkıcak dıye..bız 9 ay sonuna kadar hep bu stresımı yasıycaz hep kaybetme korkusu..

ayyy cok pahaliymis ya doktor mu yazmasi gerekiyor bi yan etkisi filan varmi, aslinda hem onu hem de preseed kullansak super olur dimi sansimiz artar, ya bizim doktor hic normal gebelik sansiniz yok demisti sinur oldum hem arastiriyorum hem de bosuna ugrasiyorum diyorum

Bende bugun ılk ultrasona giricem,çok korkuyorum bır sorun cıkıcak dıye..bız 9 ay sonuna kadar hep bu stresımı yasıycaz hep kaybetme korkusu..

canım benim inşallah hayırlısıyla görürsünüz bebeğinizi ya da bebeklerinizi bu transferin kaçıncı günü ben bayramdan sonrayı beklicem de

canım benim inşallah hayırlısıyla görürsünüz bebeğinizi ya da bebeklerinizi bu transferin kaçıncı günü ben bayramdan sonrayı beklicem de

15 temmuzda olmustu transferım..25 temmuzda test tarıhımdı.bugun sadece kese gorucem dımı.kalp atısı ıcın erken mı..bırde alttanmı bakıyolar usttenmı

canım proxeed plus sperm oluşumu için gerekli bi vitamin...
yani eşine hiç bi zararı dokunmaz faydasından başka...
ayrıca dr falan yazmasına gerek yok herkes kullanıyor zaten sperm sayısı az olduğu için...
kendin siparişini verebilirsin biçok site satışını yapıyor...
eczanelerde de satılıyor benim eşimde kullandı 3 ay...

Son düzenleme:

canım allah verdikten sonra bir taneyle bile olur bazen drlar böyle can sıkabiliyo...
ilk önce biraz sayınızı yükseltmeye çalışın canım keçiboynuzu kürü yap eşine içir...o ilacıda alabilirsen al derim ben iyice araştır bak içine sinecek zaten kk da topiği var proxed kullananlar diye onları oku canım ona göre karar verirsin alıp almamaya...dr yazmasına gerek yok eczaneden direk alıyorsun sabah-akşam aç karnına içiliyor...bizim elimizde kaldı biraz istersen onu da gönderebilirim sana kargoyla

sagol canim ya hic haberim yoktu bu tur ilac desteklerinden, keci boynuzu pekmezinden bahsetmisler bicok yerde ondan yiyor esim o kadar yil sonu yada yeni yil baslarinda tup bebek denenek istiyoruz bidaha ama insallah gerek kalmaz... isteyen herkese pozitif sonuclar nasip etsin Allahim...

KECIBOYNUZU kürü cok onemlı bak..ben 5 ay yaptım esıme tedavıden once,17 mılyon sperm vardı mılde..kür ve e vıtamını cınko+selenyum sonrası 40 milyona çıktı..her aksam demledım kecı boynuzunu suyunu ıctı esım..bızde morfolojı 1 di..sayı yukseldıkce saglıklı olan sayı yukseldı otomatık olarak..ayrıca hızıda cok arttırıyo yüzde 49 du hız yuzde 65 e cıktı..

15 temmuzda olmustu transferım..25 temmuzda test tarıhımdı.bugun sadece kese gorucem dımı.kalp atısı ıcın erken mı..bırde alttanmı bakıyolar usttenmı

benden altı gün öndesin canım benim de 21 di transfer galiba sadece kese görünür en hem biraz garantiye almak istiyorum alttan baktırmak istemiyorum bi de ikisi aradan çıksın hem kese hem kalp aatışı inşşşaaalllllaaahhh bi de kötü haber alırsam bayram geçmez ailemin yanına gidecem çünkü.büyük ihtimalle alttan bakarlar canım ama bazılarında gözüküyormuş bazılarında gözükmüyormuş değişir yani ama inşallah siz görürsünüz de için biraz olsun rahatlar

Günaydın, günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…