gunaydin kizlar vaktim yok gecmisi okuyamadim, negatifler sonrasi uykuya verdim ben kendimi, madem hamile kalamadim gobusum buyumedi karpuzum bari buyusun demiya kizlar bu arada preseed diye bisiden bahaetmisler gecmistekiler dogal yolla hamile kalmaya yardimciymis falan kullanan bilen varmi ben de kullansammi acaba? bu arada yeni hamislerimiz varsa tebrikler....
gunaydin kizlar vaktim yok gecmisi okuyamadim, negatifler sonrasi uykuya verdim ben kendimi, madem hamile kalamadim gobusum buyumedi karpuzum bari buyusun demiya kizlar bu arada preseed diye bisiden bahaetmisler gecmistekiler dogal yolla hamile kalmaya yardimciymis falan kullanan bilen varmi ben de kullansammi acaba? bu arada yeni hamislerimiz varsa tebrikler....
Kızlarrrrrr haber geldi merkezdennnnnnnn
benden alınan 12 yumoşun 11 e işlem yapılmışş.
bunlardanda 5 döllenmişşşşşşşşşşş
perşembe günü donduracakalrmışşşşşşşşşşş
ayyyyy inş. o güne kadar hepsii güzelce gelirlerrrrr
sonrada rahatça bidahakii aya bebişlerime kavuşcağım günü beklerimmmmmmmmmmm
işte böylee teyzeleriiiiiii son durum buuuuuuuuuuu
arkadaşlar günaydın;
test sonucum malesef negatif çıktı 0,1 kan testi sonucum;
anne olma hayalim başka bahara kaldı;
umarım bu kadar nagatiften sonra sonuç bekleyen tüm arkadaşlardan güzel haberler alırız.
Kızlarrrrrr haber geldi merkezdennnnnnnn
benden alınan 12 yumoşun 11 e işlem yapılmışş.
bunlardanda 5 döllenmişşşşşşşşşşş
perşembe günü donduracakalrmışşşşşşşşşşş
ayyyyy inş. o güne kadar hepsii güzelce gelirlerrrrr
sonrada rahatça bidahakii aya bebişlerime kavuşcağım günü beklerimmmmmmmmmmm
işte böylee teyzeleriiiiiii son durum buuuuuuuuuuu
ya benim hic sorunum yok esimdw sperm sayisi az en son 500 bin cikmisti bi ara hic cikmadi falan... bu jel nasi kullaniliyor acaba cok mu pahali eczanelerde varmidir, bide sadece yumurtlama zamani degil hep kullansak cok mu pahaliya gelir ki, cunku negatiflerden sonra adet duzensizligi basladi yumurtlamayi hesaplayamaz oldum
tabiykide bırakmayacağız canım hepiniz güzel haberlerini alanalım sonrada bebişlerden konuşmaya devam edicez burda
Bende bugun ılk ultrasona giricem,çok korkuyorum bır sorun cıkıcak dıye..bız 9 ay sonuna kadar hep bu stresımı yasıycaz hep kaybetme korkusu..
canım eczanerde yok bu sanırım gg den almıştı bizim arkadaşlar...
sen eşine kürler uyguluyormusun..eğer ki maddi olarak sizi zorlamayacaksa proxed diye bir ilaç var bunu kullanın derim çok iyi bir ilaç benim eşim tedavi öncesi 2 ay kullandı
tüp bebişe başlarken 8 milyon çıkmıştı opu günü 12 milyon çıktı 10 günde sayı bu kadar fark etmiş yaniama biraz pahallı canım 1 paketi 15 gün gidiyo ve 115-130 tl arası:26:
Bende bugun ılk ultrasona giricem,çok korkuyorum bır sorun cıkıcak dıye..bız 9 ay sonuna kadar hep bu stresımı yasıycaz hep kaybetme korkusu..
canım benim inşallah hayırlısıyla görürsünüz bebeğinizi ya da bebeklerinizi bu transferin kaçıncı günü ben bayramdan sonrayı beklicem de
ayyy cok pahaliymis ya doktor mu yazmasi gerekiyor bi yan etkisi filan varmi, aslinda hem onu hem de preseed kullansak super olur dimi sansimiz artar, ya bizim doktor hic normal gebelik sansiniz yok demisti sinur oldum hem arastiriyorum hem de bosuna ugrasiyorum diyorum
ayyy cok pahaliymis ya doktor mu yazmasi gerekiyor bi yan etkisi filan varmi, aslinda hem onu hem de preseed kullansak super olur dimi sansimiz artar, ya bizim doktor hic normal gebelik sansiniz yok demisti sinur oldum hem arastiriyorum hem de bosuna ugrasiyorum diyorum
canım proxeed plus sperm oluşumu için gerekli bi vitamin...
yani eşine hiç bi zararı dokunmaz faydasından başka...
ayrıca dr falan yazmasına gerek yok herkes kullanıyor zaten saperm sayısı az olduğu için...
kendin siparişini verebilirsin biçok site satışını yapıyor...
eczanelerde de satılıyor benim eşimde kullandı 3 ay...
sagol canim ya hic haberim yoktu bu tur ilac desteklerinden, keci boynuzu pekmezinden bahsetmisler bicok yerde ondan yiyor esim o kadar yil sonu yada yeni yil baslarinda tup bebek denenek istiyoruz bidaha ama insallah gerek kalmaz... isteyen herkese pozitif sonuclar nasip etsin Allahim...
15 temmuzda olmustu transferım..25 temmuzda test tarıhımdı.bugun sadece kese gorucem dımı.kalp atısı ıcın erken mı..bırde alttanmı bakıyolar usttenmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?