Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Bende bugun ılk ultrasona giricem,çok korkuyorum bır sorun cıkıcak dıye..bız 9 ay sonuna kadar hep bu stresımı yasıycaz hep kaybetme korkusu..

feray, bende çok merak ediyorum alttan mı bakacaklar, bebeğe zarar verir mi? gelince detaylı anlatırsan sevinirim canım. dört gözle yolunu bekliyorum :)

tedavin hayırlı olsun canım inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlarınıda paylaşırsın burada

Hamilelegimin resmi başlangıcı ya da sonu yarın belli olacak. İdrar testinden dolayı ümitsizlik var ama umitliyimde az kaldı dualarınızı bekliyorum.

inşallah yarın çok güzel bir başlangıç olur senin için canım.
git bugün kan testi yaptır. bir gece daha sorularla beklemekten kurtul. bir gün fark etmez artık. ben 10. gün yapmıştım.

slm kızlar az önce doktordan geldim bebişimin kalp atışını gördüm 6 haftalık olmuş doktor herşey yolunda 15 gün sonra tekrar geleceksin dedi..bebişimin fotosunu verdi albüm yaparsın dedi

inşallah herşey istediğin gibi olur canım. bebişlerine kavuşmana çok az kaldı....

haklsısın canım ya bekledık bekledık bıaz daah bekleyelım hayırlısı olsun ınsallahh.
canım gozun aydın tedavın start verıldı sonu da guzel olsun ınsallah hersey yolunda gıder arkadasım
Hamilelegimin resmi başlangıcı ya da sonu yarın belli olacak. İdrar testinden dolayı ümitsizlik var ama umitliyimde az kaldı dualarınızı bekliyorum.

daualarım seninle canım inşallah güzel haberlerle gelirsin

slm kızlar az önce doktordan geldim bebişimin kalp atışını gördüm 6 haftalık olmuş doktor herşey yolunda 15 gün sonra tekrar geleceksin dedi..bebişimin fotosunu verdi albüm yaparsın dedi

gozun aydın canım cok sevındımm rahatca buyut sımdı gobusunu
ınsallah hep boyle saglıklı ilerlesın hamıslıgın

kanbarcım seni merak ediyordum adet olabildin mi diye ama az önce okudum benimde 5.günüm bugün ama bir belirti yok biraz daha beklemem gerekirmi acaba bilemedim

canım ben az önce yazdım,geldi benim kırmızılar sabah erkenden...
zaten normal adet tarihim 26-27 siydi..
benim vücut müdahele sevmiyor,hangi günse o gün olacak illa :)
canım ilaç bittikten sonraki günden başlamak üzere 7 gün içinde olmak zorundaymışsın,olmazsan 7 gün içinde doktor kontrole çağırıyor,rahmine vs.bakıyor tarlusal'ı tekrar veriyor 4 gün 3'er adet....
ama benim 9.güne girip te gelmeyince doktoru aradım,mutlaka gel dedi,ben ısrar ettim en geç yarın olurum diye ama,illa gel dedi canım...
durum böyle...
7 gün geçip olmazsan ,doktora gitmen gerekiyor....

tedavin hayırlı olsun canım inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlarınıda paylaşırsın burada

canım çok teşekkür ederim,heyecanlandım vallahi,böyle giderse bayrama kadar transferim olur gibi görünüyor...

inşallah herşey istediğin gibi olur canım. bebişlerine kavuşmana çok az kaldı....

ahh inşallah bitanem,herkes te bebişler diyor,Allah'ım inşallah dediğiniz gibi olur...öyle heyecanlıyım ki...
inşallah bayramdan önce kavuşucaz hasret bitecek bebişlerimle...
hayırlısıyla inşallah pozitifi görürüm..

hıımm anladım canım benim adet tarihlerim hiç belli değildir ilaçsız adet göremiyorum ben malesef normalde ilaç bittikten sonra 5.gün oluyordum ama 2 gün daha bekleyip öyle arayayım bari dr.u
senin adınada gerçekten çok sevindim canım inşallah herşey çok çok iyi gider

hayırlı olsun canım inş. tedavin çok güzel geçerrrrrrrrrrrrrrrrr hep birlikte seviniriz burada

haklsısın canım ya bekledık bekledık bıaz daah bekleyelım hayırlısı olsun ınsallahh.

canım gozun aydın tedavın start verıldı sonu da guzel olsun ınsallah hersey yolunda gıder arkadasım

canım inşallah,ohh nihayet başlıyoruz,,,ama bu sefer hormon yok yaşasın....
yolun yarısını geçtim..
inşallah 5 embriyomda sağlıklı çözünür ve 5.güne kadar bölünmeye devam ederler ve ikisi çok kaliteli 1.kalite ve 5.gün embriyosu olur ve transferden sonra da hamile kalırım
AMİN.

Kanbar ve Meyda ikiniz icinde cok sevindim. Hep güzel haberler alın hep

Canım çok teşekkürler,hayırlısıyla yetişirse eğer bayramda bebişlerim benle olacak inşallah...
ve bir daha hiç ayrılmayız inşallah,bir daha adet v.s. görmek istemiyorum 9 ay boyunca ...

hayırlı olsun canım inş. tedavin çok güzel geçerrrrrrrrrrrrrrrrr hep birlikte seviniriz burada

inşallah canım benim inşallah...
en olgun yaşta anne adayı olarak , bu 2.denememede bebiş/bebişlerimi kucağıma alacağım o pozitif haberini duyar,sizlerle paylaşır,hepinize de umut olurum..
ben doktoruma,o da bana güveniyor...
dilerim hayallerim,umutlarım gerçek olur ve 8 yıllık özlemim artık biter...
AMİN...

RABBIM dualarını kabul etsın hersey ıstedgı gıbı olsun ınsallahhh

CANIM BENİM UMUTLA SENDEN GÜZEL HABAERLER BEKLİYORUM BİTANEM...
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK İNŞALLAH...
güzel başlangıçlar yapacak,hamileler kervanına katılacaksın inşallah hayırlısıyla..

canım sana da çoooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim..
darısı başımaaaaaaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…