Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

zidda güzel düşün güzel olsun allah yardımcın olsun cnm inşallah güzel haber verirsin bize ...

selam kızlar bugün kese görmeye gittim.bi tane görüntülendi.o kadar çok yumurta varki kocaman kocaman onlar ağrı yapıyormuş.onlardan dolayı net göremedi doktor.biri net resmini verdi.diğerini göremedi.10 gün sonra kalp atışı için gittiğimizde varsa görünecek.siyah bi nokta küçücük.Allahım hepimize yaşatsın bu duyguyu

AYY ,NŞALLAH CANIM ALLAH BİZLEREDE GÖSTERSİN

Ne güzel çok mutlu oldum senin adına ,inşallah darısı başıma ve tabii isteyen tüm arkadaşların ...

Canım hadi gözün aydın tedavin inş. sorunsuz devam eder ve eylülde bebişine kavuşursun

xbettyx'cim inşallah öyle olur,biliyorsun zamanımız az yaş itibarıyla...
ama umudumuz bol Allah'a şükür...
İnşallah hayırlı sonuçlar alırım..
İnşallah pozitifi görürüm...
Çok teşekkür ederim canım..

feray, bende çok merak ediyorum alttan mı bakacaklar, bebeğe zarar verir mi? gelince detaylı anlatırsan sevinirim canım. dört gözle yolunu bekliyorum :)

kızlar ikizleirmin kalp atışlarını duydum...5 hafta 6 günlüklermiş bugün...burdaki doktorum istersen tutunma iğnesi yapalım aklında kalmasın dedi ama bilemedim kendi doktorumada ulaşamadım.gerçi kanamam falan yokya biraz ağrım oluyo diyince önlem olarak dedi doktor.

Canım Rabbim hakkında en hayırlı sonucu versin..
Bebeğini kucağına almanı nasip etsin..

Açık pembe bir kanama var. Genelde adetim koyü renk gelirdi. A karnım ağrıyor. Belkide düşük yapıyorum.

ziddacım canım lutfen kotu seyler getırme aklına yerlesme kanamasıdır o merak etme.gor bak degerlerın cok guzel cıkacak hepımız senın ıcın dua edıyoruz.lutfen yat dınlen ve stres yapma hersey cok guzel olacak

canım benim ne kadar mutlu oldum senin adına..
ne büyük mutluluk bi de ikiz...
bitanem inşallah darısı başıma olur..
gerçi ben birtaneye razıyım ama,büyük ikramiyenin ikramiyesi gibi olur ...
canım doktoruna sor...
eğer faydası varsa da mutlaka yaptır..

canım benım az sabret sen benden bırgun onceymıssın hayırlısıyla bızde guzel haberler verecez arkadaslarımıza az sabır.buarada canım adet agrısı gb sıkıntıların varmı benım heryerım agrıyo ve ayaklarım sısıyor ama sendede boyle belırtıler varmı?

çok güzel canım, darısı başım inşallah. bende 15 ağustosta gideceğim ilk muayaneye. 5 hafta 1 gün olmuş olacak ozamana

kese-kalp atışı görünür mü 5 haftada

sağol canım darısı başına..5 haftalıkken kese görünüyormuş benim 6 hafta 1 günlükmüş karnımdan baktı pıt pıt atıyordu kalbi kuzumun boyu da 45 cm miş ölçtü biçti doktor amcası

Allah'ım şu tabloda kendimi HAMİLE görmemi nasip et...Şu sarı elbiseli,kırmızı kurdelalı kadının yerinde ben olayım ...AMİN....

Bu arada topik istatistiği:

72 kişi var Temmuz topiğimizde. Bunlardan 23 hamile,12 negatifimiz var...
%32 hamilelik oranı, %17 negaif oranı..

canım 45 milimetredir o bitanem...
45 cm-50 cm arası doğunca oluyor boyları...

canım idrar testi için 8. gün çok erken kanda bile çıkmıyor bazen..ben idrar testinde 11. gün 2. çizgiyi silik gördüm ama yinede inanasım gelmedi içimdeki heyecan geçmedi dahada arttı..bence idrar testi yapma gününü bekle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…