Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

slm kızlarrr

nasılsınız nevar yok meldacım hilburcum kontroller olmuş çok sevindimm.bende dün gittim bebeğimin kesesini gördük çok şükür.kalp atışına bayramdan sonraya gel dedi ama ben dayanamam bayramdan önce giderim heralde.alttan muayene oldum zararı olmaz dedi doktor.inşallah öledir.resmini verdi bide izim sıpanın 0.70 cm 10 nisana doğum tarihi inşallh.ALLAHIM herkese nasip etsin kızlar sürekli dualarımdasınız.dün kontrolde bile sürekli sizlere dua ettim.

ALLAHIM hepimizin yüzünü güldürsünn.......

Bebeklerini goren arkadaslar Allah mutluluğunuzu daim etsin. Benim kanamam su an yok gibi ama peceteyle silince progestan fitilin kalintilariyla acik kahve renginde geliyor. Karnımda hafif ağrım var ve hala umudum da var. Teste kadar bir Umit bekleyeceğim galiba.

kontrol oldu canım duydum bebişimin kalp sesini..sende bebişinin kalp atışını duyarsın inş alttan muayenenin zararı olmaz değilse yapmazlar heralde.. benim bebiş 6 hafta 1 günlük müş karından baktı ama idrara sıkışık olmamı söylediler 3 bardak su içtim beklerken...idrara sıkışık olda karından bakılsın dedi doktor değilse alttan bakmak zorunda kalırım dedi...

canım moralini bozma test gününü bekle inşaallah yerleşme kanamasıdır yat çok fazla hareke etme..

ne güzel haber canım allahım bize de nasip eder ınş bende transferimin 8. Günündeyim bugün. Canım senin belirtilerin olmuş muydu ? Benim transferimi de aygül hanım yaptı seninkinı kim yapmıştı

Son düzenleme:

slm zidda benim bu gün 10. günüm 8. gün bende hafif lekelenme oldu ama bitti devam atmedi çok şükür Allah ım herkesin yardımcısı olsun isteyen herkese versin

idrar testi aldım yapıp yapmamakta kararsızım çok fazla kasık ve baş ağrım var

Canım ne kadar mutlu oldum senin adına..
Rabbim inşallah böyle senin gibi sevinmeyi bana da nasip eder.Amin.

canım ya aynı seyleri bende testten 1 gün önce yasamıstım feci sekilde adet sancım vardı lekelenmem vardı aynı sekilde..test günü o kadar umutsuz gittimki şükürler olsun pozitifi gördüm.
inşallah sende de böyledir hamişsindirr

tatlım o kan değildir... jelin oksitlenmiş hali o bendende geldi kansandım aradım doktoru ama korkma dedi sonra test pozitif geldi..gör bak hamilesin sen.

Bebeğini gören ve kalp atışını duyan arkadaşlar'in gözü aydın içiniz rahatlamıştır biraz da olsa inşallah sonuna kadar böyle güzel haberlerinizi oluruz

Kızlar tefriciye oluyorum da henüz 1100 tane okuya bildim kimseye söylemediğim için yardım da alamıyorum allah rızası için vakti olan varsa 1tane 2tane de olasa bana yardım edermişinız yarın tedaviye başlıyorum allahın izini ile ve transterd kadar bitsin istiyorum aynı zamanda yasin'e de başlıcam da yetişemem ondan dolayı okuyan olursa bana özelden msj atarsanız sevinirim sayfalar çok çabuk ilerlediği için geçmişi okumaya fırsat bulamiya bilirim

Bu durumda olup hamile kalanlar umudumu artırıyor. Herseyin hayırlısı olsun ins.

Benim sag tarafta ağrım cok. İlk Dis gebelikte de tek tarafliydi ağrım. Öyle korkuyorum ki ama o zaman koyü kahve lekenmistim. Teste bağlı her şey.

100 tane alayım ben. Fazla okuyabilirsem yazarım.

kızlar merhabaaaa....ikizlerimin kalp atışlarını duydum....5 hafta 6 günlükmüş...darısı başınıza...

Kizlar cok sevindim sizin adiniza insallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsiniz.
Canim hadi hayirli olsun cok sevindim gelsin bebisler.

maşallah canımmm bebişine inşallah 10 gün sonraki gidişinde süpriz yapar diğer miniğinde çok sevindimmmmmmm
bende bi görebilseydimmmm:18::18:

demek pıt pıtlarını duydun maşallah canımmmmmhep böyle güzel haberler alalım inşallahhhhhh
benimde günde bir iki kere 2-3 dklık ağrım oluyor endişeniyorum bazen ama normal galiba bu ağrılar:44::44:
hayırlısıyla bende bi görüp pıt pıtlarını duyabilseydimmmm

İlk tup bebek denemem 0,6 ile sonlandı. Dis gebelik olmadıgı için mutluyum. Bakalım donmuşlarla olur belki.

Canim cok uzuldum gecmis olsun,insallah donmuslarinla kavusursun bebegine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…