Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

gamzelim yapma,,,günün gelince kan testi yap bence canım,yolun sonuna geldin...
büyüsünü bozma bitanem...
inşallah hayırlı haberler alacaksın..

gamzelim yapma,,,günün gelince kan testi yap bence canım,yolun sonuna geldin...
büyüsünü bozma bitanem...
inşallah hayırlı haberler alacaksın..

haklısın canım yaa.
bır tarım yap kurtul dıyor bır tarafım dur bekle ne kaldı surda dıyor.
yapmıcam sanırım az kaldı cok sukur.boyle yoa devam

canım bu gun yapsan testı olmazmı bunde cıkar bebgınle senınleyse..
ınsallah senınledır.senın ıcın yarın olmaz zaman gecmez sımıd.
nacızane fıkrım:26:

canım benim geldi benim kırmızılar düşücem yarın yollara yarın bebişlerimin yuvasını hazırlayacak doktoru güzelce...
yani embriyo transferi için rahmi uygun hale getirecek...
yarın doktora gidiyorum...
bayramdan önce veye asonra ama ağustos ayında kesin gibi transfer hayırlısıyla ,ondan sonra eylül de de bebişim gelecek inşallah...

iyi ki varsınız,sizi seviyorum..
ben çıkmak zorundayım yoğunum...
sevgiyle kalın,kendinize iyi bakın canlarım..

slm kızlar az önce doktordan geldim bebişimin kalp atışını gördüm 6 haftalık olmuş doktor herşey yolunda 15 gün sonra tekrar geleceksin dedi..bebişimin fotosunu verdi albüm yaparsın dedi

çok güzel canım, darısı başım inşallah. bende 15 ağustosta gideceğim ilk muayaneye. 5 hafta 1 gün olmuş olacak ozamana

kese-kalp atışı görünür mü 5 haftada

Canım hadi gözün aydın tedavin inş. sorunsuz devam eder ve eylülde bebişine kavuşursun

haklsısın canım ya bekledık bekledık bıaz daah bekleyelım hayırlısı olsun ınsallahh.

canım gozun aydın tedavın start verıldı sonu da guzel olsun ınsallah hersey yolunda gıder arkadasım

Sık dısını cnm bnm az kaldı ben 11. Gun yapayım diorum ama dayanamazsam 10. Gun yapcam daha erken kesinlikle yapmıycam...şimdi yaparsın negatif çıkar doktorunu arasan 12. Gun tekrarla testi der sen o ara üzülürsün ..kan testini heycanla bekle :)

ya şimdi yarın benim toplama var cuma inşallah transfer ben budurumda bayramdn sonra öğrenicem nasipse (amaan hayırlısı.....

10. gün mü belli oluyodu??

canım konuştun mu doktorunla?
adet kanaması gibi mi yoksa daha az mı? inşallah yerleşmedir.

arkadaşlar pek fazla giremiyorum baharla flazksimle beraber aynı yerde aşağı yukarı aynı zamanlarda tedavimiz devam ediyor dr ilk kontrolde pek beğenmedi yumurtalarımı puregon 300 kullandım perşembe opum var dualarınızı bekliyorum

Merkeze gittik kan verdik. Aksama çıkmazsa sabah alacağım sonucu. Esime baska yere tahlile gidelim dedim. Götürmedi yani sonuca kadar biraz Umit var. Gerçi adet oluyorum gibi. Doktor sıkıntı olmayabilir ya da Dis gebelik olabilir dedi. Dis gebeliktense tutmasın daha iyi. O acıyı bir kez daha yaşamaktan Allah korusun.

Zıdda cnm kaçıncı gunün...doktorunu ara ilac verecektir sana yerlesme kanaması olabilir hemen umutsuzluğa kapilma

Açık pembe bir kanama var. Genelde adetim koyü renk gelirdi. A karnım ağrıyor. Belkide düşük yapıyorum.

cnm tutunma kanamasıdır inşallah dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…