kizlarrr nasilsinizz
bu gun 8.gunude bitiriyoruz hayirlisi ile..
baharimmm fiyonk makarnam meraketmeyin biz hep burda olucaz gun gun takip edicez sizi insallah
sevinclerini paylasicazz
kizlarr ben dusundum tasindim ve bir idrar testi yapmaya karar verdim
ama diyorumki catlama ignesinin ne zman etkisi geciyor bu gun beni catlama ignesinin uzerinden 2 hafta oldu..
catlama igneside pozitif cikarabiliyormus..
gamzelim yapma,,,günün gelince kan testi yap bence canım,yolun sonuna geldin...
büyüsünü bozma bitanem...
inşallah hayırlı haberler alacaksın..
Kanamam basladi
saol canım benim evet dondurulmuş olması daha iyi bzim için...
rahim temizlenecek dinlenecek sonrada kolayca tutunacak bebişlerimiz
canım benim sende kötü olmuşsun bugün...
tatlım sen hep normal adet günüm pazartes günü (bugün) demiyor muydun ben mi yanlış hatırlıyorum :44:
drunun bildiği vardır tatlım kullan bakalım ilacı inş gelir hemen kırmızılar...
inş canımmmm hepimiz haber veririz inş hamiş olduğumuzu
Kanamam basladi
slm kızlar az önce doktordan geldim bebişimin kalp atışını gördüm 6 haftalık olmuş doktor herşey yolunda 15 gün sonra tekrar geleceksin dedi..bebişimin fotosunu verdi albüm yaparsın dedi
canım benim geldi benim kırmızılar düşücem yarın yollara yarın bebişlerimin yuvasını hazırlayacak doktoru güzelce...
yani embriyo transferi için rahmi uygun hale getirecek...
yarın doktora gidiyorum...
bayramdan önce veye asonra ama ağustos ayında kesin gibi transfer hayırlısıyla ,ondan sonra eylül de de bebişim gelecek inşallah...
haklsısın canım ya bekledık bekledık bıaz daah bekleyelım hayırlısı olsun ınsallahh.
canım gozun aydın tedavın start verıldı sonu da guzel olsun ınsallah hersey yolunda gıder arkadasım
Kanamam basladi
haklısın canım yaa.
bır tarım yap kurtul dıyor bır tarafım dur bekle ne kaldı surda dıyor.
yapmıcam sanırım az kaldı cok sukur.boyle yoa devam
Merkeze gittik kan verdik. Aksama çıkmazsa sabah alacağım sonucu. Esime baska yere tahlile gidelim dedim. Götürmedi yani sonuca kadar biraz Umit var. Gerçi adet oluyorum gibi. Doktor sıkıntı olmayabilir ya da Dis gebelik olabilir dedi. Dis gebeliktense tutmasın daha iyi. O acıyı bir kez daha yaşamaktan Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?