İlk tup bebek denemem 0,6 ile sonlandı. Dis gebelik olmadıgı için mutluyum. Bakalım donmuşlarla olur belki.
aa negüzel yarın yine görüşürüz inş canım
biliyorsun yarın opum var benimde...
inş seninde kontrolün güzel geçer yumoşlarından güzel haberler alırsın
ay canim ya darisi bizimde basimisa insallah cok güzel bi duygudur eminimki....selam kızlar bugün kese görmeye gittim.bi tane görüntülendi.o kadar çok yumurta varki kocaman kocaman onlar ağrı yapıyormuş.onlardan dolayı net göremedi doktor.biri net resmini verdi.diğerini göremedi.10 gün sonra kalp atışı için gittiğimizde varsa görünecek.siyah bi nokta küçücük.Allahım hepimize yaşatsın bu duyguyu
Aminnnn Baharcimm darisi tüm bekleyenlerin basina Insallah.Allah'ım şu tabloda kendimi HAMİLE görmemi nasip et...Şu sarı elbiseli,kırmızı kurdelalı kadının yerinde ben olayım ...AMİN....
Bu arada topik istatistiği:
72 kişi var Temmuz topiğimizde. Bunlardan 23 hamile,12 negatifimiz var...
%32 hamilelik oranı, %17 negaif oranı..
senin 11 di opun di mi, kaçta orda olacaksın? görüşürüz mutlaka canım. eşin döndü mü bu arada (yarin sperm verecek sanırsam dönmüş olmalı di mi sankim, yoksa daha önce dondurulmuşlarınız vardı sanki onlarımı kullanacaklar)
yumoşlarım bu aralar varlığını hissettiriyor böle oturup kalktıkça lok lok sanki onlarda oturup kalkıyo benimleyani büyüdü bebeciklerim sankim teyzesi, yarın dediğin gibi güzel haberlerini alırım ve senin yarının benim cumartesim olurrrrr
baharım fiyonk makarnam, zidda, kanbar, deniz feneri, gamze ve ismini sayamadığım değerli kaderdaşlarım. okuduklarıma göre baharım yarın opun var Allahım bol bol kaliteli yumoşlar nasip etsin. fiyonk makarnam senin yumilerde benimkiler gibi nazlı çıktı ama inşallah sayıları kaliteleri çok fazla olur. benim bu gün 5. günüm. önümüzdeki salıya kadar adet olmam inşallah ve burdan hamileyim haberini yazarım size hayırlısı ile.
maşallah onlaraaaa az kaldı sayır annelerine kavuşmalarına
canmmm gözün aydin olsun cok sevindimm Insallah tez zamanda bebislerinize kavusursunuz
Merhaba arkadaslar,iyisiniz umarim,ben cok halsizim dun tansiyonum 8-5e kadar dustu bu da bas agrisi ve bas donmesi yepiyor istah sifir sirf ilaclar icin biseyler yemeye calisiyorum suan 10-7gibi biraz daha normal.duzelmezse
yarin dr a gidecegim hamilelikte bu normal mi?
çok sağolun tatlı hamişlerimizzzzzzzzzzz
rabbim inşş baharımla beniii tüm bekleyen arkadaşlarmıı sziler gibi hamişş olmamamızı nasipp etsinn inş..
SELAM ARKADAŞLAR...
ben eskisi kadar sık giremiyorum,malum banka (bölge) yoğun...
bu arada doktora gittim geldim ilaç versi,ben aslında demiştim doktoruma benim metabolizma saatim şaşmaz 26-27 kesin illa gel dedi..
gittim 12'de öğlen sıcağında perişan oldum yollarda...
bir de işe geri döndüm.
tarlusal verdi yine...
ama sabah eşimle uyuya kalmışız,servisten arkadaş aradı saat 8'i 5 geçe uyandım,eşim arabayla taksiye bıraktı geldim,kahvaltı atıştırdım,eczeneden ilacımı aldım...ama sabah eşim dedim başım ağtrıyor,miğdem bulanıyor,bugün kesin olurum..neyse ilacı yuttum,bir gittim baktımm o-hooo çoktan gelmişler kırmızılar....
dolayısıyla ben yarın 2.günü doktoruma gidiyorum ve tedaviye başlıyorum...
hadi bakalım hayırlı olsun ,yakında transferin var dedi doktorum...
hayırlısıyla inşallah 4 embriyom da çok kaliteli çözünür,5.güne kadar yine bölünmeye devam ederler,2 si transfer edilince de inşallah hamile kalırım....
negatif çıkan arkadaşıma çok üzüldüm,inşallah bi dahakine pozitif haberlerini alırız.
bahar ve flask sizin de herşey yolunda gidiyor çok sevindim..
flask opun hayırlı olsun canım,5 embriyon olmuşşş süpppeeerrrrrr....
baharla ikinizin de dondurulmuşlarla olacak transferiniz tıpkı benim gibi di mi canım?
geç olsun güç olmasın,pozitif olsun,önemli olan bu,zaten dondurulmuş transferi çok daha başarılıymış,hasi inşallah canlarım....
Bitanemmmmmmmmmmmmm nickimiizn altına eylülü bekliyorumm diye yazmak lazımmmmmmmtelden aldım haberi ama burdan da tebrik edeyim gözün aydın bitanemmmmmmmmmm
inş 5 i de perşembeye kadar güzelce bölünmeye devam edecekler ve 1 ay sonraaaaaaaaaa
canim cok uzuldum insallah kendiliginden gelir bebisin..
canimmm gozun aydin insallah persembeyi tamamlayip bir dahaki ay gobusunde sonrada kucaginda olsunlar insallahh
ayyy cok heyecanli insallah bebilerini gorup gelirsin canim..ALLAH yardimcin olsun.korktuguna ugratmasin aminn
Bitanemmmmmmmmmmmmm nickimiizn altına eylülü bekliyorumm diye yazmak lazımmmmmmm
slm kızlar az önce doktordan geldim bebişimin kalp atışını gördüm 6 haftalık olmuş doktor herşey yolunda 15 gün sonra tekrar geleceksin dedi..bebişimin fotosunu verdi albüm yaparsın dedi
selam kızlar bugün kese görmeye gittim.bi tane görüntülendi.o kadar çok yumurta varki kocaman kocaman onlar ağrı yapıyormuş.onlardan dolayı net göremedi doktor.biri net resmini verdi.diğerini göremedi.10 gün sonra kalp atışı için gittiğimizde varsa görünecek.siyah bi nokta küçücük.Allahım hepimize yaşatsın bu duyguyu
kızlar ikizleirmin kalp atışlarını duydum...5 hafta 6 günlüklermiş bugün...burdaki doktorum istersen tutunma iğnesi yapalım aklında kalmasın dedi ama bilemedim kendi doktorumada ulaşamadım.gerçi kanamam falan yokya biraz ağrım oluyo diyince önlem olarak dedi doktor.
slm kızlarrr
nasılsınız nevar yok meldacım hilburcum kontroller olmuş çok sevindimm.bende dün gittim bebeğimin kesesini gördük çok şükür.kalp atışına bayramdan sonraya gel dedi ama ben dayanamam bayramdan önce giderim heralde.alttan muayene oldum zararı olmaz dedi doktor.inşallah öledir.resmini verdi bide izim sıpanın 0.70 cm 10 nisana doğum tarihi inşallh.ALLAHIM herkese nasip etsin kızlar sürekli dualarımdasınız.dün kontrolde bile sürekli sizlere dua ettim.
ALLAHIM hepimizin yüzünü güldürsünn.......
arkadaşlar pek fazla giremiyorum baharla flazksimle beraber aynı yerde aşağı yukarı aynı zamanlarda tedavimiz devam ediyor dr ilk kontrolde pek beğenmedi yumurtalarımı puregon 300 kullandım perşembe opum var dualarınızı bekliyorum
baharım fiyonk makarnam, zidda, kanbar, deniz feneri, gamze ve ismini sayamadığım değerli kaderdaşlarım. okuduklarıma göre baharım yarın opun var Allahım bol bol kaliteli yumoşlar nasip etsin. fiyonk makarnam senin yumilerde benimkiler gibi nazlı çıktı ama inşallah sayıları kaliteleri çok fazla olur. benim bu gün 5. günüm. önümüzdeki salıya kadar adet olmam inşallah ve burdan hamileyim haberini yazarım size hayırlısı ile.
Galiba benden cok annem yikildi. Agladim rahatladim.
10 da merkezde olucaz canım...
evet tatlım bu sabah geldi o zaten yanımda kalacaktı ama işi çıktı perşembe günü dönmek zorunda kalmıştı balıkesire...
nihayet bu sabah geldi...
evet canım dondurulmuşlarımızda var ama yarın tekrar sperm testi yaptıracak...
zaten bi ara sitemle istersen sen gelme dondurulmuşları çözdürürüz dedim sanki adamcağız isteğiyle gitmiş gibi
ooo senin yumoşlar olmuş tatlım bu kıvama gelince tamamdır
bizimde öyle olmuştu...
aferin onlara üzmesinler annelerini güzel haberler versin dr amcaları
hayırlısıyla seninde cumartesi olursa bebişlerinden pazara haber almaya başlarız
canım hayırlı olsun süreç başlamış senin için
inş hayırlısıyla bayram öncesi kavuşacaksın bebişlerine ve 9 ay seninle olacaklar
evet canım flzaskla bizimde senin ki gibi olacak...
adet olunca başlıycaz bizde senin gibi...
sonrada eylül başında alıcaz bebişlerimizi göbişimize
bizde buna inanıyoruz canım inş hakkımızda hayırlısı olur
inşşşşşşş canım benim 8 senelik hasretinson bulacak böylece
yap canım yapabildiğin kadar naz, bundan sonra 10 ay daha naz çekerlerkullan bu dönemi kapris naz hepiciğini, yarın yeniden iğne almam gerekmezse görürüm seni opudan önce inşallah...
bu arada yumoşlarım rafadan oldular sanıram
evet Bahar'ım inşallah bitecek hasretim...
inşallah kavuşacağım bebişlerime,Allah hakkımızda kız,erkek tek veya ikiz hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin....
ah baharım bi gelse de hamilelik müjdelerimiz doya doya sevinsek eşlerimizle,ailemizle,buradaki dostlarımızla....
yapsam hazırlıklarımı bir an önce evimizde,o en değerli varlığımıza sıcacık yüreğimizde ve yuvamızda kocaman bir yer açsak...
içimizdeki o koskocaman boşluğu doldursak bir an önce hayatımızın en eğerli varlığıyla...
anneler günümüzde bizim de canım annem anneler günün kutlu olsun diyen evlatlarımız olsa...
okula yazsak,mezuniyet töreninde yeralsak,mürüvvetlerini görsek...
Allahım ne olur sen hayırlısıyla bu güzellikleri tek tek yaşamamızı nasip et .AMİN...
Baharcım canım opun inşallah iyi geçer canım benim,bir sürü kaliteli embriyon toplanır,güzelce döllenirler ve çok kaliteli olurlar dilerim,duacınım Bahar'ım...
Ben de yarın hastanedeyim,transfere hazırlığa başlıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?