Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

aa negüzel yarın yine görüşürüz inş canım
biliyorsun yarın opum var benimde...
inş seninde kontrolün güzel geçer yumoşlarından güzel haberler alırsın

senin 11 di opun di mi, kaçta orda olacaksın? görüşürüz mutlaka canım. eşin döndü mü bu arada (yarin sperm verecek sanırsam dönmüş olmalı di mi sankim, yoksa daha önce dondurulmuşlarınız vardı sanki onlarımı kullanacaklar)

yumoşlarım bu aralar varlığını hissettiriyor böle oturup kalktıkça lok lok sanki onlarda oturup kalkıyo benimle yani büyüdü bebeciklerim sankim teyzesi, yarın dediğin gibi güzel haberlerini alırım ve senin yarının benim cumartesim olurrrrr

ay canim ya darisi bizimde basimisa insallah cok güzel bi duygudur eminimki....

Aminnnn Baharcimm darisi tüm bekleyenlerin basina Insallah.

baharım fiyonk makarnam, zidda, kanbar, deniz feneri, gamze ve ismini sayamadığım değerli kaderdaşlarım. okuduklarıma göre baharım yarın opun var Allahım bol bol kaliteli yumoşlar nasip etsin. fiyonk makarnam senin yumilerde benimkiler gibi nazlı çıktı ama inşallah sayıları kaliteleri çok fazla olur. benim bu gün 5. günüm. önümüzdeki salıya kadar adet olmam inşallah ve burdan hamileyim haberini yazarım size hayırlısı ile.

10 da merkezde olucaz canım...
evet tatlım bu sabah geldi o zaten yanımda kalacaktı ama işi çıktı perşembe günü dönmek zorunda kalmıştı balıkesire...
nihayet bu sabah geldi...
evet canım dondurulmuşlarımızda var ama yarın tekrar sperm testi yaptıracak...
zaten bi ara sitemle istersen sen gelme dondurulmuşları çözdürürüz dedim sanki adamcağız isteğiyle gitmiş gibi
ooo senin yumoşlar olmuş tatlım bu kıvama gelince tamamdır
bizimde öyle olmuştu...
aferin onlara üzmesinler annelerini güzel haberler versin dr amcaları
hayırlısıyla seninde cumartesi olursa bebişlerinden pazara haber almaya başlarız

Son düzenleme:

canım benim çok saol inş hayırlısıyla atlatırım opuyuda ve size güzel haberler veririmmm
canım inş kırmızıları bidaha 9 ay boyunca görmeyeceksin...
hayırlısıyla senin haberinide alıp halaylara başlıycaz

maşallah onlaraaaa az kaldı sayır annelerine kavuşmalarına

Evt tatlımm şimdilik herşeyyyyy yolundaa çok şükürrrr..çokk sağoll..
sende başlıyosun hadi hayırlısı cnmmmmmmm..inş herşeyy yolunda gidicekkkkkkkkkkk..

telden aldım haberi ama burdan da tebrik edeyim gözün aydın bitanemmmmmmmmmm
inş 5 i de perşembeye kadar güzelce bölünmeye devam edecekler ve 1 ay sonraaaaaaaaaa
Bitanemmmmmmmmmmmmm nickimiizn altına eylülü bekliyorumm diye yazmak lazımmmmmmm

sağoll cnmmmmm..inş hayırlısıyla bi atlatsakkkkkkk zaman su gibi aksa eylül gelseeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
slm kızlar az önce doktordan geldim bebişimin kalp atışını gördüm 6 haftalık olmuş doktor herşey yolunda 15 gün sonra tekrar geleceksin dedi..bebişimin fotosunu verdi albüm yaparsın dedi

Gözünüz aydın kızlarrrrrrrr...rabbim sağ sağlim kucağınıza almayıda nasip etsinn..darsıs bizlere olsunnnnnnn inşş.

herşeyy güzel olucak cnm inşALLAH dualrımm seninleeeeee sende de iyi haberler bekliyoruzzz...perşembe görüceğiz seni zaten yanında olucağızzzzzzzz ..
aynı zamanalrda da hamiş olacağız inş..

canımmm çok saol, kaliteli, bol (8 taneydi bebiş adaylarım) ve döllendikten sonra en bi süper 1. kaliteden olsun yumoşlarım inşallah (amin), ulun hocada nazlı yumoşlar dedi, analarına çekmişler işte

çoğu gitti azı kaldı senin için, üstelik en keyifli dönem, öyle adetin lafını bile etme, önümüzdeki 9 ay boyunca göreceğin tek kırmızı rujun olsunn
haftaya salı şöyle bi 172,68 gibi bi değerle gel...

canım benim çok teşekkürler,inşallah sen de,ben de hamile kalacağız...

yap canım yapabildiğin kadar naz, bundan sonra 10 ay daha naz çekerler kullan bu dönemi kapris naz hepiciğini, yarın yeniden iğne almam gerekmezse görürüm seni opudan önce inşallah...

bu arada yumoşlarım rafadan oldular sanıram

evet Bahar'ım inşallah bitecek hasretim...
inşallah kavuşacağım bebişlerime,Allah hakkımızda kız,erkek tek veya ikiz hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin....
ah baharım bi gelse de hamilelik müjdelerimiz doya doya sevinsek eşlerimizle,ailemizle,buradaki dostlarımızla....
yapsam hazırlıklarımı bir an önce evimizde,o en değerli varlığımıza sıcacık yüreğimizde ve yuvamızda kocaman bir yer açsak...
içimizdeki o koskocaman boşluğu doldursak bir an önce hayatımızın en eğerli varlığıyla...
anneler günümüzde bizim de canım annem anneler günün kutlu olsun diyen evlatlarımız olsa...
okula yazsak,mezuniyet töreninde yeralsak,mürüvvetlerini görsek...
Allahım ne olur sen hayırlısıyla bu güzellikleri tek tek yaşamamızı nasip et .AMİN...

Baharcım canım opun inşallah iyi geçer canım benim,bir sürü kaliteli embriyon toplanır,güzelce döllenirler ve çok kaliteli olurlar dilerim,duacınım Bahar'ım...
Ben de yarın hastanedeyim,transfere hazırlığa başlıyoruz...

canım zaten ben normalde de çok nazlıyımdır
bide hamiş olursam ki inş olurum vay kocişimin haline
tabi canım eğer uygun olursan görüşürüz
evet kıvama geldiler artık yarın güzel haberi alacaksın inş

canım benim o hasretlik bitecek allahın izniyle bundan sonra bebişli günler göreceksin heppp
heybeliadalı olduğunu okumuştum...
bizde haziranda geldiğimizde büyükadaya gitmiştik çok beğendim adaları...
hatta anlaşmıştık kocişle bidahakine de heybeliadaya gidelim diye...
çok beğendim adada yaşamak büyümek nasıldır diye düşünmüştüm...
sen geçende yazınca çok imrendim...
bebişinide alır doğum büyüdüğün adada turlara çıkarsınız el ele
rabbim tüm hayallerini gerçekleştirme fırsatı verir inş canım...

saol bitanemmm okadar folikülden inş olgun ve kaliteli fazla fazla yumoşum bulunur ve döllenir
allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…