Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Ggünaydınnnnnnn günaydınnnn günaydınnnnn kızlarrrr

güzel haberlerle dolu bir gün olsunnnnnn
günaydın canımmmm sen gittin mi keseyi görmeye
Gunaydınlar,,,

Bende dün ultrasona gırdım bebegımızı ve kalp atıslarını gorduk...allah herkese nasıp etsın...

maşallah canımmmmmmmmmmmmmm allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

benim içimde görüp duymadan rahat etmeyecek zaman çabuk geçse de bende rahat bir nefes alsam:26:

tatlım benim dondurulmuş embriyo transferi olduğu için öle şeyler olmadı bu sefer..

cnm inşallah ne güzel orda olacaksınız bu habere çok sevindim inşallah cnm aynı zamanlarda hamiş olacağız aynı zamanlarda doğuracağız ve bu ay zamanlar bir ömür güzelliklerle devam eder inşallah

Evt tabikiii yanında olacağızzz....cnmm sonrada hep beraber hamişş olacağızz.....

Ggünaydınnnnnnn günaydınnnn günaydınnnnn kızlarrrr

güzel haberlerle dolu bir gün olsunnnnnn

herkese merhabalar!!!
flask ve fiyonk makarna, kanbar umarım herşey hayırlısıyla çoook güzel olur:)))
zidda,ipt negatif sonuç alan arkadaşlar hepimiz acınızı anlıyoruz çünkü defalarca bizde yasadık. bu acı çoook tanıdık hepimize
bebişlerini görenlerlede heyacanlanıyorum umut kaplıyo içimi acaba bu sefer bende bu sevinci yasayabilir miyim diye
bugün transferimin 10. günü ben 8. günü dandik bi tıp merkezinde (dandik diyorum çünkü sadece pozitif veya negatif diyebiliyoruz sayı söyleyemiyoruz aksam ları dediler, hil-bur arkadaşımında yaptığı yorumla kendime geldim biraz) negatif demişlerdi bende idrar testi yapmıştım 3-4 saat sonra 2. çizgiyi gördüm ama inanamadım. 9. günü yani dün üniversite hastanesinde kan testi yaptırdım ve süprizzzzz 52 çıktı. bugün sabah tekrar idrar testi yaptım hemen 2. çizgiyi gördüm. yarın tekrar kan tahlili verecem ama çooook korkuyorum çünkü 4 tene kimyasal gebelik yaşadımmmm
dua edin neolur

göruceksın kotu bısey dusunme,ayrıca ıkı tane gorme sansın var senın

çok sevindim canım tebrik ederim değerin çok güzel bence korkma sadece dua et 8.gün yaptığın test için çok erkendi zaten önemli olan 10.gün değeri 9 gün bile çok güzel çıkmış değerin inşallah yarında ikiye katlanacak...sende boşu boşuna üzdün kendini sağlıkla gelsin inşallah bebeğinnnn

ne güzel canımm hamilesinnnn darısı bizim başımızaaa benimde bugün 9. günümm olmadı diye çok korkuyorum bir belirtimde yokkk sende belirti falan varmı canımmm

Hadi inşallah bu defa normal gebelik yaşarsın. Allah gönlüne göre versin, tamamına erdirsin, sevincini bozmasın inşallah.

Ayyyyyyy gözün aydınn canımm...
inşş bu seferrrrrr kimyasal gebelik değill gerçekten hamişsindirrrrrr

merhba canım kesemizi gördük biz 0.70 cm kalp atışına darısı.ALLAHIM herkese yaşatsınn.senin nasıl gidiyor

kızlar selam
bana akıl verecek birileri varmııııııııııııııııııııııı .

12 değerim : 27,16
14 değerim : 36,88
16 değerim : 105

ne düşüneyim ben şimdi doktor bugünkü testi yaptırmadan önce kimyasal gebelik dedi test takibine alacağız seni demişti . bu artış şimdi kafamı karıştırdı bebeğim benimle olabilir mi (((((((((((((((((((((

mersin canımm nasılsın keseyi falanda görmüşsün ne güzell

bende bugün transferimin 9. günü olmadı diye çok korkuyorumm sende belirti falan olmuşmuydu neler yaşamıştınn

senin transferi timur beymi yaptı benimkini aygül hanım yaptı sağolsun timur beyi işlemlerde hiç göremedikk

bence seninle olabilir bebişin canım geç tuutnmuştur belki değerlerin artıyor çünkü düşmüyorr

ne güzel canımm hamilesinnnn darısı bizim başımızaaa benimde bugün 9. günümm olmadı diye çok korkuyorum bir belirtimde yokkk sende belirti falan varmı canımmm

yorumlarınız ve desteğiniz teşekkür edrim klasik belki ama bu forum sayesinde biraz stresimi atıp kaderdaşlarımla dertleşince rahatlıyorum
benim midem zaten cok hassastır herşeye bulanır. transferin 6. günü başlayan şidettli mide bulantım oluyor halen azalmakla beraber devam ediyor sabahları oluyor sonra geçiyor.bide diğer bi forumda okudum belki saçama ama zaten fitil koyuyorum alttan bide bunu takip edeyim dedim rahim adet döneminde aşağıya iniyormuş, parmağının ucuna deyiyormuş. benimki hala ilk günkü gibi parmagıma deyen bişey olmuyo

canım benimmm 9 olmuş az kalmış sendende beklioz güzel haberii.bgendede taransferi aygül hanım yaptı önce canım sıkıldı ama sonra dedim oda alanında çok iiii.bide hamileydi.darını bize bulaştırın dedim sohbetle geçti transferr sonra timur by geldi bilgi verdii.içini ferah tut güzel olcak herşeyy inşlh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…