günaydın canımmmm sen gittin mi keseyi görmeyeGgünaydınnnnnnn günaydınnnn günaydınnnnn kızlarrrr
güzel haberlerle dolu bir gün olsunnnnnn
Gunaydınlar,,,
Bende dün ultrasona gırdım bebegımızı ve kalp atıslarını gorduk...allah herkese nasıp etsın...
canım gözün aydın.bende kısmet olursa 10 gün sonra duycam kalp atışlarını.ben 5 haftalık sanıyordum sat göre hesaplıyordum.doktorum bugün 3 haftalık olduğunu söyledi.transfer tarihiymiş dikkate almam gereken.bişe sorcam ultrasonda sendede yumurtalar gözüktümü benim ağrılarım oluyor o yumurtalar yüzündenmiş 3 aylık hamile gibiyim
İlk tup bebek denemem 0,6 ile sonlandı. Dis gebelik olmadıgı için mutluyum. Bakalım donmuşlarla olur belki.
cnm inşallah ne güzel orda olacaksınız bu habere çok sevindim inşallah cnm aynı zamanlarda hamiş olacağız aynı zamanlarda doğuracağız ve bu ay zamanlar bir ömür güzelliklerle devam eder inşallah
Ggünaydınnnnnnn günaydınnnn günaydınnnnn kızlarrrr
güzel haberlerle dolu bir gün olsunnnnnn
tatlım benim dondurulmuş embriyo transferi olduğu için öle şeyler olmadı bu sefer..
günaydın canımmmm sen gittin mi keseyi görmeye
maşallah canımmmmmmmmmmmmmm allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
benim içimde görüp duymadan rahat etmeyecek zaman çabuk geçse de bende rahat bir nefes alsam:26:
herkese merhabalar!!!
flask ve fiyonk makarna, kanbar umarım herşey hayırlısıyla çoook güzel olur:)))
zidda,ipt negatif sonuç alan arkadaşlar hepimiz acınızı anlıyoruz çünkü defalarca bizde yasadık. bu acı çoook tanıdık hepimize
bebişlerini görenlerlede heyacanlanıyorum umut kaplıyo içimi acaba bu sefer bende bu sevinci yasayabilir miyim diye
bugün transferimin 10. günü ben 8. günü dandik bi tıp merkezinde (dandik diyorum çünkü sadece pozitif veya negatif diyebiliyoruz sayı söyleyemiyoruz aksam ları dediler, hil-bur arkadaşımında yaptığı yorumla kendime geldim biraz) negatif demişlerdi bende idrar testi yapmıştım 3-4 saat sonra 2. çizgiyi gördüm ama inanamadım. 9. günü yani dün üniversite hastanesinde kan testi yaptırdım ve süprizzzzz 52 çıktı. bugün sabah tekrar idrar testi yaptım hemen 2. çizgiyi gördüm. yarın tekrar kan tahlili verecem ama çooook korkuyorum çünkü 4 tene kimyasal gebelik yaşadımmmm
dua edin neolur
herkese merhabalar!!!
zidda,ipt negatif sonuç alan arkadaşlar hepimiz acınızı anlıyoruz çünkü defalarca bizde yasadık. bu acı çoook tanıdık hepimize
bebişlerini görenlerlede heyacanlanıyorum umut kaplıyo içimi acaba bu sefer bende bu sevinci yasayabilir miyim diye
bugün transferimin 10. günü ben 8. günü dandik bi tıp merkezinde (dandik diyorum çünkü sadece pozitif veya negatif diyebiliyoruz sayı söyleyemiyoruz aksam ları dediler, hil-bur arkadaşımında yaptığı yorumla kendime geldim biraz) negatif demişlerdi bende idrar testi yapmıştım 3-4 saat sonra 2. çizgiyi gördüm ama inanamadım. 9. günü yani dün üniversite hastanesinde kan testi yaptırdım ve süprizzzzz 52 çıktı. bugün sabah tekrar idrar testi yaptım hemen 2. çizgiyi gördüm. yarın tekrar kan tahlili verecem ama çooook korkuyorum çünkü 4 tene kimyasal gebelik yaşadımmmm
dua edin neolur
herkese merhabalar!!!
dua edin neolur
herkese merhabalar!!!
dua edin neolur
göruceksın kotu bısey dusunme,ayrıca ıkı tane gorme sansın var senın
günaydın canımmmm sen gittin mi keseyi görmeye
maşallah canımmmmmmmmmmmmmm allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
benim içimde görüp duymadan rahat etmeyecek zaman çabuk geçse de bende rahat bir nefes alsam:26:
kızlar selam
bana akıl verecek birileri varmııııııııııııııııııııııı .
12 değerim : 27,16
14 değerim : 36,88
16 değerim : 105
ne düşüneyim ben şimdi doktor bugünkü testi yaptırmadan önce kimyasal gebelik dedi test takibine alacağız seni demişti . bu artış şimdi kafamı karıştırdı bebeğim benimle olabilir mi(((((((((((((((((((((
ne güzel canımm hamilesinnnn darısı bizim başımızaaa benimde bugün 9. günümm olmadı diye çok korkuyorum bir belirtimde yokkk sende belirti falan varmı canımmm
mersin canımm nasılsın keseyi falanda görmüşsün ne güzell
bende bugün transferimin 9. günü olmadı diye çok korkuyorumm sende belirti falan olmuşmuydu neler yaşamıştınn
senin transferi timur beymi yaptı benimkini aygül hanım yaptı sağolsun timur beyi işlemlerde hiç göremedikk
merhba canım kesemizi gördük biz 0.70 cm kalp atışına darısı.ALLAHIM herkese yaşatsınn.senin nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?