Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım benim o hasretlik bitecek allahın izniyle bundan sonra bebişli günler göreceksin heppp
heybeliadalı olduğunu okumuştum...
bizde haziranda geldiğimizde büyükadaya gitmiştik çok beğendim adaları...
hatta anlaşmıştık kocişle bidahakine de heybeliadaya gidelim diye...
çok beğendim adada yaşamak büyümek nasıldır diye düşünmüştüm...
sen geçende yazınca çok imrendim...
bebişinide alır doğum büyüdüğün adada turlara çıkarsınız el ele
rabbim tüm hayallerini gerçekleştirme fırsatı verir inş canım...

saol bitanemmm okadar folikülden inş olgun ve kaliteli fazla fazla yumoşum bulunur ve döllenir
allah yardımcımız olsun...

evet canı doğma büyüme heybeliadalıyım..
cennette doğup büyümekle aynı,abartısız...
en güzel ada Heybeliaidr aslında...
biz hakketen heybelide hergece mehtaba çıkardık şu şarkıda olduğu gibi...
çamlimanı ve değirmenburnuna gitmeni tavsiye ederim...
giderseniz babama da selam verirsin rahmetlinin adı Kemal kabri heybeliada eski mezarlıkta,hamile kalayım müjdeyi vereceğim ilk kişilerden biri o...
heybeliadaya gidip mezarlıkta babama dua edip,müjdeyi vericem inşallah...

Ben de temmuz sonu tüp bebek tedavisine başladım yarın 8.8.12 de yumurtalarım toplanacak şuan
7 tane yumurtam var yarın sabah 7 de fertijin deyim emeklerimimzin boşuna gitmemesi dileğiyle

kıslar bugun nebişler pgt ye gittiler.aslında doktor gerek görmedi ama içimiz rahat etsin dedik.yarın sonuçlar çıkacak ve transferr olacak.inşallah her şey güzel gider.:)

transferimin 16.günüydü sabah kan verdim 250 çıktı sonuç pozitif çok sevindim sabah akşam progynex iğneye devam dediler haftaya perşembe kontrolle çağırdılar daha erken dediler kese için

canım benim çok teşekkürler,inşallah sen de,ben de hamile kalacağız...

okuduğum ne varsa hepimizi dahil ederek dua ediyorum. eşim bile maşallah dedi sürekli dua zikirle meşgul oldun. elimden dilimden gönlümden geçtiği kadar yapmaya çalışıyorum.

inşallah canım benim, ben rüyam 229 gibi bir değer görmüştüm seninkide çok iyi bir rakam kabulüm . inşallah buradan müjdemizi vermeyi hepimize nasip etsin Allahım. size kendime çok dua ediyorum. ay mübarek ramazan olunca birde 1 ibadete 1000 misli sevap eklenince boş geçsin istemiyorum. Allah çoook zengin biz isteyelim vermek O'nun şanından.

Ne güzel çok mutlu oldum senin adına ,inşallah darısı başıma ve tabii isteyen tüm arkadaşların ...

inşallah canım bu topikteki herkes bebişine kavuşana kadar bırakmıcam peşinizi.dualarım sizlerle ben inanıyorum hepimiz çocuklarımıza bu topiği anlatıcaz birgün

Bende bugun ılk ultrasona giricem,çok korkuyorum bır sorun cıkıcak dıye..bız 9 ay sonuna kadar hep bu stresımı yasıycaz hep kaybetme korkusu..

Benimde iki gündür karnım ağrıyor kasıklarımda ağrı var ve bende korkuyorum acaba ne oluyor diye. Galiba dediğin gibi 9 ay böyle geçecek korkular içinde.

canım çok teşekkür ederim.dualarım sizlerle. birlikte sevincez sizlerin hamile haberlerinize inanıyorum ve dua ediyorum.

kızlar merhabaaaa....ikizlerimin kalp atışlarını duydum....5 hafta 6 günlükmüş...darısı başınıza...

canım gözün aydın.bende kısmet olursa 10 gün sonra duycam kalp atışlarını.ben 5 haftalık sanıyordum sat göre hesaplıyordum.doktorum bugün 3 haftalık olduğunu söyledi.transfer tarihiymiş dikkate almam gereken.bişe sorcam ultrasonda sendede yumurtalar gözüktümü benim ağrılarım oluyor o yumurtalar yüzündenmiş 3 aylık hamile gibiyim

slm kızlar az önce doktordan geldim bebişimin kalp atışını gördüm 6 haftalık olmuş doktor herşey yolunda 15 gün sonra tekrar geleceksin dedi..bebişimin fotosunu verdi albüm yaparsın dedi

çok sevindim senin adına canım. Hayırlısı ile kucağına da alırsın inşallah. darısı başımıza...

canim sabredicem insallahh:))canim bende bir kac gun oldu oyle su an yok canim hayirlisi olsun.insllah bebegin seninlerdir..
bende yaparsam eger 10.ve 11.gun dusunuyorum canimm insallah bende gorurum cift cizgiyi..
canim ben 50 aliyim simsilik oyunca yine alirim arkadasim bri arkadastan daha aldim ozyuzden canim
dayaniyorum canimmm
insallah bu sabirla devam ederim

İlk tup bebek denemem 0,6 ile sonlandı. Dis gebelik olmadıgı için mutluyum. Bakalım donmuşlarla olur belki.

Ziddacım hakkında hayırlısı olsun canım benim. Benimde ilk tüp bebek denemem 0,1 ile sonuçlanmıştı. 2. denemem dondurulmuşlarla oldu ve Allah ın izniyle bebeğim benimle beraber. Dondurulmuşlarla şans daha yüksek oluyor, çünkü rahim dinlenmiş, kendine gelmiş oluyor vede doktor rahim içini kalınlaştırmak için tedavi uyguluyor bebeğin tutunmasıda rahat oluyor, sende rahat oluyorsun. Tabiki Allah ın izin verdiği yerde her şey olur. Tekrar hakkında hayırlısı olsun, inşallah 2. si son denemen olur tatlım.

cnm inşallah ne güzel orda olacaksınız bu habere çok sevindim inşallah cnm aynı zamanlarda hamiş olacağız aynı zamanlarda doğuracağız ve bu ay zamanlar bir ömür güzelliklerle devam eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…