evet Bahar'ım inşallah bitecek hasretim...
inşallah kavuşacağım bebişlerime,Allah hakkımızda kız,erkek tek veya ikiz hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin....
ah baharım bi gelse de hamilelik müjdelerimiz doya doya sevinsek eşlerimizle,ailemizle,buradaki dostlarımızla....
yapsam hazırlıklarımı bir an önce evimizde,o en değerli varlığımıza sıcacık yüreğimizde ve yuvamızda kocaman bir yer açsak...
içimizdeki o koskocaman boşluğu doldursak bir an önce hayatımızın en eğerli varlığıyla...
anneler günümüzde bizim de canım annem anneler günün kutlu olsun diyen evlatlarımız olsa...
okula yazsak,mezuniyet töreninde yeralsak,mürüvvetlerini görsek...
Allahım ne olur sen hayırlısıyla bu güzellikleri tek tek yaşamamızı nasip et .AMİN...
Baharcım canım opun inşallah iyi geçer canım benim,bir sürü kaliteli embriyon toplanır,güzelce döllenirler ve çok kaliteli olurlar dilerim,duacınım Bahar'ım...
Ben de yarın hastanedeyim,transfere hazırlığa başlıyoruz...
canım benim o hasretlik bitecek allahın izniyle bundan sonra bebişli günler göreceksin heppp
heybeliadalı olduğunu okumuştum...
bizde haziranda geldiğimizde büyükadaya gitmiştik çok beğendim adaları...
hatta anlaşmıştık kocişle bidahakine de heybeliadaya gidelim diye...
çok beğendim adada yaşamak büyümek nasıldır diye düşünmüştüm...
sen geçende yazınca çok imrendim...
bebişinide alır doğum büyüdüğün adada turlara çıkarsınız el ele
rabbim tüm hayallerini gerçekleştirme fırsatı verir inş canım...
saol bitanemmm okadar folikülden inş olgun ve kaliteli fazla fazla yumoşum bulunur ve döllenir
allah yardımcımız olsun...
canım benim çok teşekkürler,inşallah sen de,ben de hamile kalacağız...
canımmm çok saol, kaliteli, bol (8 taneydi bebiş adaylarım) ve döllendikten sonra en bi süper 1. kaliteden olsun yumoşlarım inşallah (amin), ulun hocada nazlı yumoşlar dedi, analarına çekmişler işte
çoğu gitti azı kaldı senin için, üstelik en keyifli dönem, öyle adetin lafını bile etme, önümüzdeki 9 ay boyunca göreceğin tek kırmızı rujun olsunn
haftaya salı şöyle bi 172,68 gibi bi değerle gel...
Ne güzel çok mutlu oldum senin adına ,inşallah darısı başıma ve tabii isteyen tüm arkadaşların ...
Bende bugun ılk ultrasona giricem,çok korkuyorum bır sorun cıkıcak dıye..bız 9 ay sonuna kadar hep bu stresımı yasıycaz hep kaybetme korkusu..
ay canim ya darisi bizimde basimisa insallah cok güzel bi duygudur eminimki....
canım gözün aydın ne güzel duymuşsun pıt pıtları
bebişinin ilk fotosunuda almışsın
darısı bizim başımıza
canım inş 10 gün sonra kalp atışınıda duyacaksın bebişinin
yaa ne güzel bi duygudur kimbilir rabbim bizede nasip eder inş
ohhh ikizlerimizin kalp seside duyulmuş gözün aydın canımmmmmmmmm
kızlar merhabaaaa....ikizlerimin kalp atışlarını duydum....5 hafta 6 günlükmüş...darısı başınıza...
slm kızlar az önce doktordan geldim bebişimin kalp atışını gördüm 6 haftalık olmuş doktor herşey yolunda 15 gün sonra tekrar geleceksin dedi..bebişimin fotosunu verdi albüm yaparsın dedi
canim sabredicem insallahh:))canim bende bir kac gun oldu oyle su an yok canim hayirlisi olsun.insllah bebegin seninlerdir..canım benım az sabret sen benden bırgun onceymıssın hayırlısıyla bızde guzel haberler verecez arkadaslarımıza az sabır.buarada canım adet agrısı gb sıkıntıların varmı benım heryerım agrıyo ve ayaklarım sısıyor ama sendede boyle belırtıler varmı?
bende yaparsam eger 10.ve 11.gun dusunuyorum canimm insallah bende gorurum cift cizgiyi..canım idrar testi için 8. gün çok erken kanda bile çıkmıyor bazen..ben idrar testinde 11. gün 2. çizgiyi silik gördüm ama yinede inanasım gelmedi içimdeki heyecan geçmedi dahada arttı..bence idrar testi yapma gününü bekle..
canim ben 50 aliyim simsilik oyunca yine alirim arkadasim bri arkadastan daha aldim ozyuzden canimKızlar tefriciye oluyorum da henüz 1100 tane okuya bildim kimseye söylemediğim için yardım da alamıyorum allah rızası için vakti olan varsa 1tane 2tane de olasa bana yardım edermişinız yarın tedaviye başlıyorum allahın izini ile ve transterd kadar bitsin istiyorum aynı zamanda yasin'e de başlıcam da yetişemem ondan dolayı okuyan olursa bana özelden msj atarsanız sevinirim sayfalar çok çabuk ilerlediği için geçmişi okumaya fırsat bulamiya bilirim
dayaniyorum canimmmte allam ya kan desen bi derece de bu idrar testi ne menen bişi arkadaş ya...
aslında transferden sonra 12 gün elinizi kolunuzu bağlayıp eve kapatmak lazımdı ya sizi, ee şimdi biliyosun ki bu idrar doğru netice vermiyo, diyelim yaptın ve tek çizgi gördün noolcak? normal deyip kan testini mi bekliceksin sakin sakin yoksa kendini yicek misin ahanda olmadı ahanda tutmadı diyerekten (ben bu satırları yazarken sen bu naneyi çooktaan yemişte olabilirsin bu arada)
4 gün kalmış az dayan
İlk tup bebek denemem 0,6 ile sonlandı. Dis gebelik olmadıgı için mutluyum. Bakalım donmuşlarla olur belki.
canım benim çok teşekkürler,inşallah sen de,ben de hamile kalacağız...
Gunaydınlar,,,
Bende dün ultrasona gırdım bebegımızı ve kalp atıslarını gorduk...allah herkese nasıp etsın...
Gözünüz aydın kızlarrrrrrrr...rabbim sağ sağlim kucağınıza almayıda nasip etsinn..darsıs bizlere olsunnnnnnn inşş.
herşeyy güzel olucak cnm inşALLAH dualrımm seninleeeeee sende de iyi haberler bekliyoruzzz...perşembe görüceğiz seni zaten yanında olucağızzzzzzzz ..
aynı zamanalrda da hamiş olacağız inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?