Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

bence seninle olabilir bebişin canım geç tuutnmuştur belki değerlerin artıyor çünkü düşmüyorr

ben 4 kez kimyasal yaşayan biri olarak bence ilk2 değerini söylesn katlanmamış kimyasal derdim ama son değerinde 2,5 kat artış var bence tutundu ama dikkat et ağır falan kaldırma
hayrlı olsun....

bence seninle olabilir bebişin canım geç tuutnmuştur belki değerlerin artıyor çünkü düşmüyorr

çok korkuyorum canım (((((((((((((((((((((( benimle olması içn dua ediyorum oysa pazartesi bütün umutlarımı yitirmiştim şimdi yine sevinemiyorum kötü bir şey çıkacak diye doktorumun aramasını bekliyorum ((

aynen canım bende aygül ahnım hamileydi bende aynen senin gibi düşündümm ama içimde bir korku var anlatamam transfer sonrasıda kendime çok dikkat edemedim 2 gün yola çıktıkk 3. gün unutup ağır kaldırdım falan korkuyorumm birde hiç belirti falan birşey yokk sende olmuşmuydu

canım hiç bir belirti hissetmedim halada bişeyim yok hiçbişey olmayınca korkuodum yokmu acaba die keseyi gördüm rahatladım bide kalp atışını duyarsam tam inanacam.benimki canın nie bişey istemio dio ama napim ne bulantı ne ağrı hiçbiey yok

ne güzel canımm kalp atışlarınıda duyarsınnn hayırlısıyla inşallahhh

canım sıkıntı etme .ben ilk denememde senin gibiydim.sürekli soru işaretleriyle acabalar la geçirdim bu bekleyiş süresini sadece kaygı vardı içimde olmadı .ama bu sefer hiç soru sormadım kendime acabaları yaşamadım rahattım sende rahat ol ne düşünürsen beden kendini ona hazırlıo.olcak inşallh de kendini rahatlat bak bebişine stres yaşatma şimdiden.senle birlikte inşallh ALLAHIM ayırmasın kuzularımızı bizden.

canım dün dr istersen düşük önleyici iğne vuralım demişti ya ne yaptın nasıl bir iğneymiş ki merak ettim:26:

progestan iğne vermişlerdi ya memorialdan transferden sonra o iğnelerden.hafta da 1 vuruk dedi.ama mustafa beye ulaşamayınca vurulmadım.ağrılarım devam ediyor ama çok küçükler daha normal diye düşünüyorum.cumartesi bi aksilik olmazsa gidicem memoriala heralde gerkli görürlerse onlarda verirler.ben trannsferden beri jele devam ediyorum..bu sefer hiç iğne yapılmadı.

aminnnn inşallah şu hayır mübarek günlerde

Kızlar şimdi baharla konuştummmmmmmmm..
23 tane yumoşşşşşşş toplanmışşşşşşşşşş
Bunuda atlattı tatlımmmmmmmmmmm.....
Gelince detayları yazarrrrrrrr zatennnnnnnnn

anladım canım ben iğne kullandım 14 gün sonra jele geçtim
ağrılar bende de var ama ara ara
bebişleri görüp birde pıt pıtlarını duyup rahatlasaydık çabuk geçsin günler lütfennnnnnnnnnnnnn
Kızlar şimdi baharla konuştummmmmmmmm..
23 tane yumoşşşşşşş toplanmışşşşşşşşşş
Bunuda atlattı tatlımmmmmmmmmmm.....
Gelince detayları yazarrrrrrrr zatennnnnnnnn

maşallahhhh canım çok sevindim baharın adına inşallah birsürü dondurulmuş yumoşu kalırrr
ilkini kucağına aldıktan 2-3 sene da dondurulmuş bebeşlerini alır yanına

aysunayy naptın kaçıncı gün transferoldu bize mutlaka yaz inşallah 5.gündür.

canım aysun annesinde kalacaktı tarnsferden sonra 2 gündür gelmiyo belki 4.gün olmuştur transferi
evde de net yokmuş ancak 6-7 gün sonra gelip haber verebilir bize
dualrımız onunla inşallah iyi haberlerle gelecekkkk

canlar ben geldimmmmmmmmmmm
hayırlısıyla 23 tane yumoşum toplandı
yarın hem yumoşlardan hemde döllenme durumlarından haberdar edicekler...
inş foliküllerin hepsi doludur bol bol olgun kaliteli yumoşum vardır ve güzelce döllenirler
kaliteli bi sürü embriyom oluşurrrrrrrr
ve 1 ay sonrada hayırlısıyla göbişime alır size hamiş haberimi veririm inş
şuan çok iyiyim ne yatarkende ayağa kalkıncada hiç ağrım yok şükür...
opudan sonra 1,5 saat yatırdılar merkezde zaten şimdi kaldığımız öğretmen evine geldik odamdayım...

hadi geçmiş olsun canım.hayırlısıyla atlatmışsın... maşallah bir sürü yumoşun var ....güzel haberleri de gelecek inş... iyi dinlenmeler

canim gozun aydin cok sukur
masallah yumoslarina insallaha saglicakla dollesinler
annesinin gobusuen konsunlar insallahh

merhaba arkadaşlar;
transferden sonra 10 günlük iğnelerim dün biteceği için pazartesi doktorumu aradım;
iğnelere devam edip etmemeye karar vermemiz için test yaptırmamı istedi;
o yüzden testi erken yaptırdık ve negatif sonucu erken öğrenmiş olduk

23 tane ....bu bir rekor bahar'ım...
inşallah dediğin gibi hepsi doludur,kalitelidir,güzelce döllernir ve iyi kalitede çok sayıda embriyoların olur...

Canım bende fulya bahçecideydim bugün...
yeni ilaçlarımı verdi,bayramdan sonra 22'sinde kontrole gidicem.
elevit,benexol B12,OMEGA-3 günde birer tane aynen devam tatlım...
yeni verdiği ilaç ise hergün bunlara ilaveten 100 mg.1 adet coraspin , birde Estrofem yutacağım ilk 8 gün 3'er adet,sonraki 5 gün 4'er adet,22.08 kontrole gideceğim gün de 2 adet yutacağım...
beni muayene etmeden önce 14 kez tüp bebek denemiş ama anne olamamış,Erbil Bey'de ilk tedavisi sonuç vermiş bir bayanın doğumundan çıktı geldi,maaşallah...
darısı başına senin de yakında güzel haberlerini alıcaz dedi...
Baharcım benim transferim 25-26-27 Ağustos tarihlerinden birinde yapılacak....
sonra geri sayım başlayacak...
sonra müjdemi alıcam Allah'ın izniyle inşallah...12 gün sonra hamileyiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......
Diğcem ki Baharım tabloya bi tane daha ekle sarı elbiseli,pembe kurdelalı hamile bayanlardan lütfen...

canim ya cok uzuldum.
insallah cok yakinda bebegine kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…