bence seninle olabilir bebişin canım geç tuutnmuştur belki değerlerin artıyor çünkü düşmüyorr
bence seninle olabilir bebişin canım geç tuutnmuştur belki değerlerin artıyor çünkü düşmüyorr
canım benimmm 9 olmuş az kalmış sendende beklioz güzel haberii.bgendede taransferi aygül hanım yaptı önce canım sıkıldı ama sonra dedim oda alanında çok iiii.bide hamileydi.darını bize bulaştırın dedim sohbetle geçti transferr sonra timur by geldi bilgi verdii.içini ferah tut güzel olcak herşeyy inşlh.
mersin canımm nasılsın keseyi falanda görmüşsün ne güzell
bende bugün transferimin 9. günü olmadı diye çok korkuyorumm sende belirti falan olmuşmuydu neler yaşamıştınn
senin transferi timur beymi yaptı benimkini aygül hanım yaptı sağolsun timur beyi işlemlerde hiç göremedikk
canım hiç bir belirti hissetmedim halada bişeyim yok hiçbişey olmayınca korkuodum yokmu acaba die keseyi gördüm rahatladım bide kalp atışını duyarsam tam inanacam.benimki canın nie bişey istemio dio ama napim ne bulantı ne ağrı hiçbiey yok
aynen canım bende aygül ahnım hamileydi bende aynen senin gibi düşündümm ama içimde bir korku var anlatamam transfer sonrasıda kendime çok dikkat edemedim 2 gün yola çıktıkk 3. gün unutup ağır kaldırdım falan korkuyorumm birde hiç belirti falan birşey yokk sende olmuşmuydu
canım dün dr istersen düşük önleyici iğne vuralım demişti ya ne yaptın nasıl bir iğneymiş ki merak ettim:26:
canım sıkıntı etme .ben ilk denememde senin gibiydim.sürekli soru işaretleriyle acabalar la geçirdim bu bekleyiş süresini sadece kaygı vardı içimde olmadı .ama bu sefer hiç soru sormadım kendime acabaları yaşamadım rahattım sende rahat ol ne düşünürsen beden kendini ona hazırlıo.olcak inşallh de kendini rahatlat bak bebişine stres yaşatma şimdiden.senle birlikte inşallh ALLAHIM ayırmasın kuzularımızı bizden.
anladım canım ben iğne kullandım 14 gün sonra jele geçtimprogestan iğne vermişlerdi ya memorialdan transferden sonra o iğnelerden.hafta da 1 vuruk dedi.ama mustafa beye ulaşamayınca vurulmadım.ağrılarım devam ediyor ama çok küçükler daha normal diye düşünüyorum.cumartesi bi aksilik olmazsa gidicem memoriala heralde gerkli görürlerse onlarda verirler.ben trannsferden beri jele devam ediyorum..bu sefer hiç iğne yapılmadı.
Kızlar şimdi baharla konuştummmmmmmmm..
23 tane yumoşşşşşşş toplanmışşşşşşşşşş
Bunuda atlattı tatlımmmmmmmmmmm.....
Gelince detayları yazarrrrrrrr zatennnnnnnnn
bugün test günü olan var mı???
inşallah güzel haberler alırız..
aysunayy naptın kaçıncı gün transferoldu bize mutlaka yaz inşallah 5.gündür.
çok sevindim senin adına canım. Hayırlısı ile kucağına da alırsın inşallah. darısı başımıza...
canlar ben geldimmmmmmmmmmm
hayırlısıyla 23 tane yumoşum toplandı
yarın hem yumoşlardan hemde döllenme durumlarından haberdar edicekler...
inş foliküllerin hepsi doludur bol bol olgun kaliteli yumoşum vardır ve güzelce döllenirler
kaliteli bi sürü embriyom oluşurrrrrrrr
ve 1 ay sonrada hayırlısıyla göbişime alır size hamiş haberimi veririm inş
şuan çok iyiyim ne yatarkende ayağa kalkıncada hiç ağrım yok şükür...
opudan sonra 1,5 saat yatırdılar merkezde zaten şimdi kaldığımız öğretmen evine geldik odamdayım...
inş foliküllerin hepsi doludur bol bol olgun kaliteli yumoşum vardır ve güzelce döllenirler
opudan sonra 1,5 saat yatırdılar merkezde zaten şimdi kaldığımız öğretmen evine geldik odamdayım...
ipt canım sana yazdım ama görmedin galiba bugün sonuç negatif dedin ama tabloda test tarihin 13 ağustos görünüyor...
daha önce test tarihini yanlış mı verdin yoksa testi erken mi yaptırdın ??
eğer ki tarih doğruysa daha çok erken 6 günün var daha...
merak ediyorum seni geldi bilgilendir bizi :44:
merhaba arkadaşlar;
transferden sonra 10 günlük iğnelerim dün biteceği için pazartesi doktorumu aradım;
iğnelere devam edip etmemeye karar vermemiz için test yaptırmamı istedi;
o yüzden testi erken yaptırdık ve negatif sonucu erken öğrenmiş olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?