Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım benimmm hadi hayırlı olsunn yumişlerin döllenir hepsi inşlhhh bereketli yumişlerin bereketli annesiii

canım 3.gün katladığına göre , 105 olmuş,hayırlısıyla hamilesin bence bitanem..

Kızlar 11.gun degerım 420 cıktı 9.gun 190 dı. Doktorum teste gerek yok tekrar dedı.ıgnelere estrofeme devam.15 gun sonra kontrol.arada kahverengı akıntım oluyo o bıraz huzursuz edıyo benı raporluyum zaten bu hafta ve haftaya ıse gıtmıcem yatıcam sureklı.

Kanbarcım regl olmuşsun. Yani tedavin başlıyor. Rabbim hakkında hayırlı sonuçlar nasip etsin. İnşallah seninde yüzünü güldürsün..

çok teşekkür ederim ahucum ,inşallah bebeğimi/bebeklerimi kucağımaalıcam yakında....

Gunaydınlar,,,

Bende dün ultrasona gırdım bebegımızı ve kalp atıslarını gorduk...allah herkese nasıp etsın...

ferayım Allah baba da nasip etsin inşallah...

kıslar bugun nebişler pgt ye gittiler.aslında doktor gerek görmedi ama içimiz rahat etsin dedik.yarın sonuçlar çıkacak ve transferr olacak.inşallah her şey güzel gider.:)

içiniz nasıl rahat edecekse imkanlar dahilinde yapmak en iyisi, bu durumda transferin şu sıralar olmuşmudur ki :44:

inşallah , tüm bekleyen arkadaşlarımla beraber bizde bebişlerimize kavuşuruz.

Cnm ins diger denemede alırsın kucağına bebisi herseyi bu zor anlarının hepsini unutursun..Allah yardımcımız olsun zor bı süreç..negatif almanın nsl bı duygu olduğunu cok iyi biliyorum ama inan bı kac güne toparlıycaksin kendini ve diger deneme olsun diye 4 gözle beklliyceksin

Bugun 9. Gunumyarn kan testi yapcaz Nsl bekliycem sonucu hiç bilmiyorum

3 günün kalmı,bu kadar gün geçti o da geçer canım...
inşallah pozitifi görecek ve sevineceksin..biz de seninle tabii ki canım...

canımm, çok saol inşallah dediğin gibi herşey çok güzel olacak (amin)
değerin ne kadar güzel, yarına 200 gibi olur bu durumda ve tey tey törenimizi yaparızzz... tahlili asıl gününde yapmadığın için tey tey törenini gününde yapıcaz

geçmiş olsun canım, bol bol dinlen nede olsa narkoz aldın. ayaklarını üşütme. benim opudan sonra ayaklarım çok üşümüştü. o sıcakta hep çorapla gezdim.
inşallah yarına 23 yumoşunda döllenir. bunlarla 5 çocuk yapabilirsin :)

3 günün kalmı,bu kadar gün geçti o da geçer canım...
inşallah pozitifi görecek ve sevineceksin..biz de seninle tabii ki canım...

İns cnm bnmm ama esim bekleyemiyor yarın kan testini yapcaz ben 11. Gun yapalım en erken dedim ama sabırsız :)

sen yada doktorun ne düşünür bilmem ama ben ilk sonucunu yazdığında da olduğu gibi hamile olduğunu düşünüyorumm...

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler; inşallah yarın sendne olumlu haberler alırız.

hayırlısı ile hepside en süper kaliteden büssürü dondurmalı yumoşun olsun inşallahhh....

merak ettim de yumoşlar gidince göbişin indi mi

saol canım öyle yapıcam bende zaten
transfer günüme kadar kendime gelicem ve hayırlısıyla kavuşucam bebişime
aminnnnnnnnnn inş 23 embriyom olur
sonra canım istedikçe rabbimde nasip ettikçe kardeş getiririm bebişime

hayırlısı ile hepside en süper kaliteden büssürü dondurmalı yumoşun olsun inşallahhh....

merak ettim de yumoşlar gidince göbişin indi mi

saol canım benim
opudan sonra hemşire geldiğinde 27 yumoşun var demişti
sonra sen geldin sana da öyle söyledim...
27 yi duyunca bende çok şaşırmıştım senden sonra hemşire geri geldi...
ben yanlış anlamışım 23 taneymiş diye
inş hepsi kaliteli embriyo olurlar
canım tamamen olmasada azıcık indi göbişim

canım benimmm hadi hayırlı olsunn yumişlerin döllenir hepsi inşlhhh bereketli yumişlerin bereketli annesiii

canımmmmmmmmm allah razı olsunnnnnnnn evet yumoşlar bereketli oldu
inş embriyolarda öyle olur
bende dediğin gibi bereketli yumişlerin bereketli annesi olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…