canlar ben geldimmmmmmmmmmm
hayırlısıyla 23 tane yumoşum toplandı
yarın hem yumoşlardan hemde döllenme durumlarından haberdar edicekler...
inş foliküllerin hepsi doludur bol bol olgun kaliteli yumoşum vardır ve güzelce döllenirler
kaliteli bi sürü embriyom oluşurrrrrrrr
ve 1 ay sonrada hayırlısıyla göbişime alır size hamiş haberimi veririm inş
şuan çok iyiyim ne yatarkende ayağa kalkıncada hiç ağrım yok şükür...
opudan sonra 1,5 saat yatırdılar merkezde zaten şimdi kaldığımız öğretmen evine geldik odamdayım...
kızlar selam
bana akıl verecek birileri varmııııııııııııııııııııııı .
12 değerim : 27,16
14 değerim : 36,88
16 değerim : 105
ne düşüneyim ben şimdi doktor bugünkü testi yaptırmadan önce kimyasal gebelik dedi test takibine alacağız seni demişti . bu artış şimdi kafamı karıştırdı bebeğim benimle olabilir mi(((((((((((((((((((((
Kanbarcım regl olmuşsun. Yani tedavin başlıyor. Rabbim hakkında hayırlı sonuçlar nasip etsin. İnşallah seninde yüzünü güldürsün..
Gunaydınlar,,,
Bende dün ultrasona gırdım bebegımızı ve kalp atıslarını gorduk...allah herkese nasıp etsın...
kıslar bugun nebişler pgt ye gittiler.aslında doktor gerek görmedi ama içimiz rahat etsin dedik.yarın sonuçlar çıkacak ve transferr olacak.inşallah her şey güzel gider.:)
Gunaydınlar,,,
Bende dün ultrasona gırdım bebegımızı ve kalp atıslarını gorduk...allah herkese nasıp etsın...
canim ya cok uzuldum.
insallah cok yakinda bebegine kavusursun
inşallah , tüm bekleyen arkadaşlarımla beraber bizde bebişlerimize kavuşuruz.
Bugun 9. Gunumyarn kan testi yapcaz Nsl bekliycem sonucu hiç bilmiyorum
herkese merhabalar!!!
flask ve fiyonk makarna, kanbar umarım herşey hayırlısıyla çoook güzel olur:)))
zidda,ipt negatif sonuç alan arkadaşlar hepimiz acınızı anlıyoruz çünkü defalarca bizde yasadık. bu acı çoook tanıdık hepimize
bebişlerini görenlerlede heyacanlanıyorum umut kaplıyo içimi acaba bu sefer bende bu sevinci yasayabilir miyim diye
bugün transferimin 10. günü ben 8. günü dandik bi tıp merkezinde (dandik diyorum çünkü sadece pozitif veya negatif diyebiliyoruz sayı söyleyemiyoruz aksam ları dediler, hil-bur arkadaşımında yaptığı yorumla kendime geldim biraz) negatif demişlerdi bende idrar testi yapmıştım 3-4 saat sonra 2. çizgiyi gördüm ama inanamadım. 9. günü yani dün üniversite hastanesinde kan testi yaptırdım ve süprizzzzz 52 çıktı. bugün sabah tekrar idrar testi yaptım hemen 2. çizgiyi gördüm. yarın tekrar kan tahlili verecem ama çooook korkuyorum çünkü 4 tene kimyasal gebelik yaşadımmmm
dua edin neolur
inş foliküllerin hepsi doludur bol bol olgun kaliteli yumoşum vardır ve güzelce döllenirler
opudan sonra 1,5 saat yatırdılar merkezde zaten şimdi kaldığımız öğretmen evine geldik odamdayım...
3 günün kalmı,bu kadar gün geçti o da geçer canım...
inşallah pozitifi görecek ve sevineceksin..biz de seninle tabii ki canım...
kızlar selam
bana akıl verecek birileri varmııııııııııııııııııııııı .
12 değerim : 27,16
14 değerim : 36,88
16 değerim : 105
ne düşüneyim ben şimdi doktor bugünkü testi yaptırmadan önce kimyasal gebelik dedi test takibine alacağız seni demişti . bu artış şimdi kafamı karıştırdı bebeğim benimle olabilir mi(((((((((((((((((((((
Cnm ins diger denemede alırsın kucağına bebisi herseyi bu zor anlarının hepsini unutursun..Allah yardımcımız olsun zor bı süreç..negatif almanın nsl bı duygu olduğunu cok iyi biliyorum ama inan bı kac güne toparlıycaksin kendini ve diger deneme olsun diye 4 gözle beklliyceksin
geçmiş olsun canım, bol bol dinlen nede olsa narkoz aldın. ayaklarını üşütme. benim opudan sonra ayaklarım çok üşümüştü. o sıcakta hep çorapla gezdim.
inşallah yarına 23 yumoşunda döllenir. bunlarla 5 çocuk yapabilirsin :)
hayırlısı ile hepside en süper kaliteden büssürü dondurmalı yumoşun olsun inşallahhh....
merak ettim de yumoşlar gidince göbişin indi mi
canım benimmm hadi hayırlı olsunn yumişlerin döllenir hepsi inşlhhh bereketli yumişlerin bereketli annesiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?