Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canim gozun aydin cok sukur
masallah yumoslarina insallaha saglicakla dollesinler
annesinin gobusuen konsunlar insallahh

teşekkür ederim tatlımmmmmmmmmmm
aminnnnnnnnnnnn inş sağlıcakla göbişime konarlar ve beni anne yaparlarrrrrr

heh işte bende deminden beri düşünüyorum acaba 27 mi anladım yoksam baharım narkozun etkisi ile yanlış mı anladı diye

hadi geçmiş olsun canım.hayırlısıyla atlatmışsın... maşallah bir sürü yumoşun var ....güzel haberleri de gelecek inş... iyi dinlenmeler

saol canım şükür opuyuda atlattık darısı transferin başına
inş öyle olur canım saol güzel dileklerin için

benn geldimmmmmm

çok merak ettim hepinizii çok yogunumm giremiyorum kusura bamayınn ama aklım sizdeydi hepp

canlar güzell haberler varmıı bakalımm

ben bügün kont gittim bana lucrin verdi doktorum hapın 14 günündeyim bana uzun protokol uygulayacakyaa onun içinn ilk iğnemi oldum bugünn amaa bu igne büyükmüşş yaa ben bunu kendim nasıl yapcam bilemedim

geçmişi okumaya çalışacagımm işlerden fırsat bulabilirsem ama biriniz güzel haberleriii sıralasa pat pat yada baharım listeyi yenilese herkess hamişş görsemm

Son düzenleme:

canım benim inş eylülde bebişimi almaya geldiğimde kocişle heybeliadaya da gidicez
baban içinde dua ederim nur içinde yatsın inş...

canım şükür folkiller fazla inş içleride doludur kalitelidir heyecanla yarını bekliyorum şimdi...
canım hayırlı olsun sende başladın bebişini göbişine alabilmek için hazırlıklara
inş kullandığın herşey şifa olur bebişinin sana tutunmasını kolaylaştırır
transfer tarihin doğum günüme denk gelebilir 26 ağustos doğum günüm...
bebişimi doğum günüme yetiştiremedim ama inş seneye kucağımda girerim yeni yaşıma

Son düzenleme:
maşallahhhh canım çok sevindim baharın adına inşallah birsürü dondurulmuş yumoşu kalırrr
ilkini kucağına aldıktan 2-3 sene da dondurulmuş bebeşlerini alır yanına

saol canım benimmmmmmmmmmm
amin inş öyle olur bende çok istiyorum bisürü embriyom olsun bebişime kardeş getireyim arka arkaya

canım yumoşları teslim etmişsinnnmaşallah onlara inşallah bir ay sonra göbişinde olacaklarrrr
şimdi güzel güzel cilveleşip kaynaşsınlar bakalımmm

Slm kızlar benim de tedavim başladı bugün iğnemi vuruncam

hayırlı olsun canım
maşşallahh maşşallah birsürü yumoşş olmuşş çok az kaldı canımm adım adım yaklaşıyorsun bakk

canım artmış işte değierlerin bence gebesin

kısss napıyosunn bakimm

kont nasıl gidiyo canım benimm geçmişi okumaya çalışıyorumm yavaş yavaş iyisindir umarım problem yoktur

şimdiden teşekkür ederim babama okuyacağın duaların için,Allah razı olsun..
canım benim olsun senin doğum günün bana uğur getirecek inşallah...
ben de istedim 15.Ağustos benim d.tarihime denk gelsin,bayramdan önce olsun,ama olmadı,vardır bunda da bir hayır.
Allah herşeyin en hayırlısını bilir,onu nasip eder insana..
inşallah canım benim senin kaliteli bir sürü embriyon olur...
benim de 4 embriyom kaliteli bir şekilde çözünür,4.hatta 5.güne kadar bölünürler tekrar inşallah en az ikisi ve transfer olurlar veeeeeee hamile kalırım...
Baharım inşallah bitanem...

kısss napıyosunn bakimm

kont nasıl gidiyo canım benimm geçmişi okumaya çalışıyorumm yavaş yavaş iyisindir umarım problem yoktur

uzun zamandır göremedim seni buralarda canım :44: neden ki?

napiim göbeğimi delmeye devam ediyorum yarın son kontrolüm inşallah, yumoşlarım büyüdü epeyce teyzesi, en son 8 tanelerdi bugün hoca hemşireye yazdırıken adam akıllı sayayım dedim bi taraftan saymaya bi taraftanda boyutlarını aklımda tutmaya çalışırken hepsini birbirine karıştırdım ve ne boylarını ne sayısını biliyorum artık cumartesi opum olacak inşallah ama pregesteronum 1.42 imiş 1.5 tan sonrasını tutunması için uygun bulmuyoruz dedi hoca, yarın zaten 1.5 olur dedi "eeee" dedim "yani transfer?" embriyonun durumuna göre karar vericez dedi. yanim benimde bu ay transfer olmayabilir, bi yandan hem bedenen hem ruhen temzilenmiş olacağımdan bir ay sonra olması çok aklıma yatıyor ama bi yandanda aceleci ruhum bi çabuk olsun istiyo :18:, hayırlısı... bende havadis bu kadar cicicimmm....

senin kalın dediğin iğne hangisi?

Gunaydınlar,,,

Bende dün ultrasona gırdım bebegımızı ve kalp atıslarını gorduk...allah herkese nasıp etsın...

canım gözün aydın duymuşsun nihayet pıt pıtları darısı başımıza inş

transferimin 16.günüydü sabah kan verdim 250 çıktı sonuç pozitif çok sevindim sabah akşam progynex iğneye devam dediler haftaya perşembe kontrolle çağırdılar daha erken dediler kese için

gözün aydın canım sağlıcakla kavuşursun bebişine inş

canım okadar söyledik sana boşu boşuna üzdün kendini...
mirageninde yavaş yavaş artmıştı değeri...
bak negüzel birden artış göstermiş değerin...
bebişin mücadele ediyor annesi sende ona destek ol artık umutlu ol dikkat et kendine

canım maşallah negüzel artmış değerin
ben sana idrar testini yaptığın gün demiştim senin ikizlerin olacak diye bak 11. günki değerinde bunu gösteriyor
darısı başımıza inş

canım yumoşları teslim etmişsinnnmaşallah onlara inşallah bir ay sonra göbişinde olacaklarrrr
şimdi güzel güzel cilveleşip kaynaşsınlar bakalımmm

saol canım şükür teslim ettim hayırlısıyla
evet artık spermlerle cilveleşsin onlar annesiyle babası haberlerini bekliyor burda

maşşallahh maşşallah birsürü yumoşş olmuşş çok az kaldı canımm adım adım yaklaşıyorsun bakk

saol canım evet yaklaşıyorum bebişime her geçen gün eylül ayında da güzel haberi alırım inş
sende başlıyormuşsun artık hayırlı olsun şimdiden

canım yogunum giremiyorumm hep iş hep iş
yaa bende doktordan cıkınca herşeyi unutuyorum neden acıba özellikle dikkatli dikkatli dinliyorumm çıkıyorum eşim arıyo diyorum hatırlamıyorum bi kızıyo bana bidaha yaz diyo doktor söylerken
herşeyy iyi olsun zmanı önemli değil bir ay daha bekle ne olcakkii bacımm gelsindee sağlıklaa hiçç mühüm değill biz bekleriz

canım lucrin kalın g.f ye göre uzun ve kalın geldi bana :18: hemşire yaptı sabah ben yarın sabah yapabilirmiyim bilmiyorum :26:

saol canım evet yaklaşıyorum bebişime her geçen gün eylül ayında da güzel haberi alırım inş
sende başlıyormuşsun artık hayırlı olsun şimdiden

saoll canım bizde başladık yavaş yavaş adım atmaya hayırlıs artık allah hepimizin kalbine göre versin

eylüldee tabikii alıcaz güzell haberlerinii hiç şüphen olmasınn

olsun canım sende gelecek sene bebişlerinle girersin yeni yaşına mutlu bi aile olarak
canım inş güzelce çözülecekler sen merak etme...
diğer topikten arkadaşım geçen ay umutta denemişti tutmadı...
1 tane dondurulmuşu vardı bugün hayırlısıyla çözüldü ve transferi oldu
hatta şimdi aramızda 1 oda var uygun olunca ziyaretine gidicem oda öğretmen evinde kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…