canim gozun aydin cok sukur
masallah yumoslarina insallaha saglicakla dollesinler
annesinin gobusuen konsunlar insallahh
saol canım benim
opudan sonra hemşire geldiğinde 27 yumoşun var demişti
sonra sen geldinsana da öyle söyledim...
27 yi duyunca bende çok şaşırmıştım senden sonra hemşire geri geldi...
ben yanlış anlamışım 23 taneymiş diye
inş hepsi kaliteli embriyo olurlar
canım tamamen olmasada azıcık indi göbişim
hadi geçmiş olsun canım.hayırlısıyla atlatmışsın... maşallah bir sürü yumoşun var ....güzel haberleri de gelecek inş... iyi dinlenmeler
heh işte bende deminden beri düşünüyorum acaba 27 mi anladım yoksam baharım narkozun etkisi ile yanlış mı anladı diye
evet canı doğma büyüme heybeliadalıyım..
cennette doğup büyümekle aynı,abartısız...
en güzel ada Heybeliaidr aslında...
biz hakketen heybelide hergece mehtaba çıkardık şu şarkıda olduğu gibi...
çamlimanı ve değirmenburnuna gitmeni tavsiye ederim...
giderseniz babama da selam verirsin rahmetlinin adı Kemal kabri heybeliada eski mezarlıkta,hamile kalayım müjdeyi vereceğim ilk kişilerden biri o...
heybeliadaya gidip mezarlıkta babama dua edip,müjdeyi vericem inşallah...
23 tane ....bu bir rekor bahar'ım...
inşallah dediğin gibi hepsi doludur,kalitelidir,güzelce döllernir ve iyi kalitede çok sayıda embriyoların olur...
Canım bende fulya bahçecideydim bugün...
yeni ilaçlarımı verdi,bayramdan sonra 22'sinde kontrole gidicem.
elevit,benexol B12,OMEGA-3 günde birer tane aynen devam tatlım...
yeni verdiği ilaç ise hergün bunlara ilaveten 100 mg.1 adet coraspin , birde Estrofem yutacağım ilk 8 gün 3'er adet,sonraki 5 gün 4'er adet,22.08 kontrole gideceğim gün de 2 adet yutacağım...
beni muayene etmeden önce 14 kez tüp bebek denemiş ama anne olamamış,Erbil Bey'de ilk tedavisi sonuç vermiş bir bayanın doğumundan çıktı geldi,maaşallah...
darısı başına senin de yakında güzel haberlerini alıcaz dedi...
Baharcım benim transferim 25-26-27 Ağustos tarihlerinden birinde yapılacak....
sonra geri sayım başlayacak...
sonra müjdemi alıcam Allah'ın izniyle inşallah...12 gün sonra hamileyiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......
Diğcem ki Baharım tabloya bi tane daha ekle sarı elbiseli,pembe kurdelalı hamile bayanlardan lütfen...
maşallahhhh canım çok sevindim baharın adına inşallah birsürü dondurulmuş yumoşu kalırrr
ilkini kucağına aldıktan 2-3 sene da dondurulmuş bebeşlerini alır yanına
Slm kızlar benim de tedavim başladı bugün iğnemi vuruncam
canlar ben geldimmmmmmmmmmm
hayırlısıyla 23 tane yumoşum toplandı
yarın hem yumoşlardan hemde döllenme durumlarından haberdar edicekler...
inş foliküllerin hepsi doludur bol bol olgun kaliteli yumoşum vardır ve güzelce döllenirler
kaliteli bi sürü embriyom oluşurrrrrrrr
ve 1 ay sonrada hayırlısıyla göbişime alır size hamiş haberimi veririm inş
şuan çok iyiyim ne yatarkende ayağa kalkıncada hiç ağrım yok şükür...
opudan sonra 1,5 saat yatırdılar merkezde zaten şimdi kaldığımız öğretmen evine geldik odamdayım...
kızlar selam
bana akıl verecek birileri varmııııııııııııııııııııııı .
12 değerim : 27,16
14 değerim : 36,88
16 değerim : 105
ne düşüneyim ben şimdi doktor bugünkü testi yaptırmadan önce kimyasal gebelik dedi test takibine alacağız seni demişti . bu artış şimdi kafamı karıştırdı bebeğim benimle olabilir mi(((((((((((((((((((((
yok canım hemşire ilk öyle söyledi o yanlış anlamış sonra düzeltti
darısı senin başına artıkkkkkk
canım benim inş eylülde bebişimi almaya geldiğimde kocişle heybeliadaya da gidicez
baban içinde dua ederim nur içinde yatsın inş...
canım şükür folkiller fazla inş içleride doludur kalitelidir heyecanla yarını bekliyorum şimdi...
canım hayırlı olsun sende başladın bebişini göbişine alabilmek için hazırlıklara
inş kullandığın herşey şifa olur bebişinin sana tutunmasını kolaylaştırır
transfer tarihin doğum günüme denk gelebilir 26 ağustos doğum günüm...
bebişimi doğum günüme yetiştiremedim ama inş seneye kucağımda girerim yeni yaşıma
kısss napıyosunn bakimm
kont nasıl gidiyo canım benimm geçmişi okumaya çalışıyorumm yavaş yavaş iyisindir umarım problem yoktur
Gunaydınlar,,,
Bende dün ultrasona gırdım bebegımızı ve kalp atıslarını gorduk...allah herkese nasıp etsın...
transferimin 16.günüydü sabah kan verdim 250 çıktı sonuç pozitif çok sevindim sabah akşam progynex iğneye devam dediler haftaya perşembe kontrolle çağırdılar daha erken dediler kese için
kızlar selam
bana akıl verecek birileri varmııııııııııııııııııııııı .
12 değerim : 27,16
14 değerim : 36,88
16 değerim : 105
ne düşüneyim ben şimdi doktor bugünkü testi yaptırmadan önce kimyasal gebelik dedi test takibine alacağız seni demişti . bu artış şimdi kafamı karıştırdı bebeğim benimle olabilir mi(((((((((((((((((((((
Kızlar 11.gun degerım 420 cıktı 9.gun 190 dı. Doktorum teste gerek yok tekrar dedı.ıgnelere estrofeme devam.15 gun sonra kontrol.arada kahverengı akıntım oluyo o bıraz huzursuz edıyo benıraporluyum zaten bu hafta ve haftaya ıse gıtmıcem yatıcam sureklı.
canım yumoşları teslim etmişsinnnmaşallah onlara inşallah bir ay sonra göbişinde olacaklarrrr
şimdi güzel güzel cilveleşip kaynaşsınlar bakalımmm
maşşallahh maşşallah birsürü yumoşş olmuşş çok az kaldı canımm adım adım yaklaşıyorsun bakk
uzun zamandır göremedim seni buralarda canım :44: neden ki?
napiim göbeğimi delmeye devam ediyorumyarın son kontrolüm inşallah, yumoşlarım büyüdü epeyce teyzesi, en son 8 tanelerdi bugün hoca hemşireye yazdırıken adam akıllı sayayım dedim bi taraftan saymaya bi taraftanda boyutlarını aklımda tutmaya çalışırken hepsini birbirine karıştırdım ve ne boylarını ne sayısını biliyorum artık cumartesi opum olacak inşallah ama pregesteronum 1.42 imiş 1.5 tan sonrasını tutunması için uygun bulmuyoruz dedi hoca, yarın zaten 1.5 olur dedi "eeee" dedim "yani transfer?" embriyonun durumuna göre karar vericez dedi. yanim benimde bu ay transfer olmayabilir, bi yandan hem bedenen hem ruhen temzilenmiş olacağımdan bir ay sonra olması çok aklıma yatıyor ama bi yandanda aceleci ruhum bi çabuk olsun istiyo :18:, hayırlısı... bende havadis bu kadar cicicimmm....
senin kalın dediğin iğne hangisi?
aminn canımm
hem 23 27 fark etmez 3 ve 7 olsaydı çok şey farkederdi de
saol canım evet yaklaşıyorum bebişime her geçen gün eylül ayında da güzel haberi alırım inş
sende başlıyormuşsun artık hayırlı olsun şimdiden
şimdiden teşekkür ederim babama okuyacağın duaların için,Allah razı olsun..
canım benim olsun senin doğum günün bana uğur getirecek inşallah...
ben de istedim 15.Ağustos benim d.tarihime denk gelsin,bayramdan önce olsun,ama olmadı,vardır bunda da bir hayır.
Allah herşeyin en hayırlısını bilir,onu nasip eder insana..
inşallah canım benim senin kaliteli bir sürü embriyon olur...
benim de 4 embriyom kaliteli bir şekilde çözünür,4.hatta 5.güne kadar bölünürler tekrar inşallah en az ikisi ve transfer olurlar veeeeeee hamile kalırım...
Baharım inşallah bitanem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?