Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Canım önce tebrikler inşallah değewrin yükselir ama arkadaşım bebişi kucağımıza alalım sonra senin totona totona vurucam ...üzüyorsun kuzumuzu stres yapıyorsunn...

Aaaa cnm sen 6. Gun test yapıtında onun sonuncunami üzüldün
Cok erken yapmışin ben yarın 10. Gunum esimin zoru ile test yapcam bana hala erken bile gelior 10. Gun ..
Yarın hamileyimmm yazcaksin baksa gor:))

minikgelin 12.günü bekle diyorum ısrarla...
neden dersen sonucun düşük çıkarsa boş yere üzülüp,hırpalacacaksın...
12.günü bekleyin,bu kadar beklemişsiniz...
doktorunuzu dinleyin benim görüşüm böyle...
ben 12.güne kadar yapmayı düşünmüyorum...

Yok bacım yok esim anlamıyor ona kalsa 7. Gun test yaptırmıştık
Adamı kandirmaiorumda internetten her siteyi okumuş bak varsa az da olsa çıkarmış diyor...
Ben zaten test yapmaya korkuyorum bana kalsa 14. Gun bile yaparım inan..bakalım ikna edebilirsem 11. Gun yapalım diycem ama zor kafaya koymuş:)

benimde aklımda yoktu test yapmak ama doktorum istedi bende yaptırdım.

Doktoru aradım,kesinlikle yapmayın,doğru sonuç alamazsınız,12.günü bekleyin dedi desene canım benim...

halla halla elini kolunu bağlayıp zorla kanını alıcak değil yaa yaptırtma anacım 12. gününe kadar

Ah baharcım ınsallah allahım ısteyen herkese nasıp etsın. Su akıntım canımı sıkıyo hayırlısıyla gozumle gorursem daha da rahatlıcam. Hepınıze duacım allah hepımız ıcın hayırlı evlatlar nasıp etsın...

alla alla ilginç...bana da doktorum 12. günden önce test yapmayın demişti...değerler verimli olmaz dedi....ben anatolia da yaptırdım..şu an 7 ayı bitirdim ilk denememdi ve hemen tuttu şükür. anlıyorum insan sabırsızlanınyorda.ama ilaçlardan dolayı sonuç verimsizmiş 12-13.günler kesin sonuç....şimdiden sakın umutsuzlanma...bence yükselir senden güzel haberi alırız.

kızlar acıl yardım bugun 3.ignemı oldum gonal f kullanıyrm cumaya kadar kullanıcam yanlıslıkla sıvı elımden ucup gttı resmen dokulduu sısede az bısey var napcm benn yaaa

Doktoru aradım,kesinlikle yapmayın,doğru sonuç alamazsınız,12.günü bekleyin dedi desene canım benim...
Doktoru esim aramış zaten 12 . Gun yapın demiş :) hem öyle dıyo hemde boşver biz gidip yapalım diyor :)
halla halla elini kolunu bağlayıp zorla kanını alıcak değil yaa yaptırtma anacım 12. gününe kadar

ay kalka cnm benim son 3 gündür hadi gidelim diyip duruyor..dışarı çıkıyoruz hastahanenin önünde duruyor hadi bı kan verelim diye :) 10-12-14 de yaptıracakmisiz :)

Kızlar napiyosunuz ya özledim sizi... 667. sayfada bırakmıştım en son, bugün özet geçtim hepsini okuyamadım ama baharcıgımız opu olmus hayırlı olsun...
23 yumurta süper vallaa..

Beni soracak olursanız, çok çalışıyorum gene, orda burdayım sürekli..Gene seyahatteydim, yeni geldim.. Hala opu sonrası adetimi bekliyorum, geciktikce de gecikiyor. Oysa doktor erken olabilirsin demişti. Normal adet tarihim 12 si gibi olmalıydı, neredeyse o tarih geliyor az kaldı..

Tabi geciktikce histeroskopi tarihim gecikiyor, o geciktikce transfer tarihim gecikiyor.. böyle zincir şeklinde endişeli bekleyişteyim..
Çok sık gelemiyorum aranıza ama hep aklımdasınız, opuyorum

Fiyonkum senin kociş hamile kalınca da her ay hastanenin önün de durup,9 ayı beklemeyelim yaaaa,hadi bi doğur da gidelim diye tutturacak eyvah eyvah...

kızlar acıl yardım bugun 3.ignemı oldum gonal f kullanıyrm cumaya kadar kullanıcam yanlıslıkla sıvı elımden ucup gttı resmen dokulduu sısede az bısey var napcm benn yaaa

diğe riğnelerinden birinin sıvısını kullan az sıvıyla yapma belki çözülmez, o sıvı belki bulunabilen bişey olabilir bi eczaneye danış, çünkü tek amacı çözmek bildiğim kadarı ile, telaş etme

canım mecburen yenisini alıp yapacaksın,çaresi yok,tedavide eksik doz uygulama sakın..

Fiyonkum senin kociş hamile kalınca da her ay hastanenin önün de durup,9 ayı beklemeyelim yaaaa,hadi bi doğur da gidelim diye tutturacak eyvah eyvah...

Valla benimki öle yapar kesin zaten sezeryan olurum onuda der 7 aylikken yaptıralım 2 ay beklemeyelim:) valla der aynen böle:)

aşşağıda adnı görünce tahmin ettim okuduğunu yazmanı bekliyodum bende
özledik seni tafşanım, azalsın iş koşturmacaların da dön aramıza, daha bebiş yapıcaz koş koş

hoşgeldin canım..
geç olsun,ama pozitif olsun,sakın vesvese yapma...
Rabbim herşeyin hayırlısını,doğru zamanda verir..

canım ben enjektrdkı dokuldu ufak sısede gene war az bısey o yetmezmı 2gun

canım eczaneler kapanmadan bir eczaneye git te sor..
belki çok uygun 3-5 milyona satıyorlardır...
en doğrusu ise doktoruna danışmandır tabii kii..
bu şekilde az sıvıyla yapma sakın bitanem..

Valla benimki öle yapar kesin zaten sezeryan olurum onuda der 7 aylikken yaptıralım 2 ay beklemeyelim:) valla der aynen böle:)

Der anam der senin ki bence de....
bu doğmadan bi tane daha yapalım da der ....
her sene bi tane yapalım da der...
senin kociş aceleci...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…