Insallah kanbarim Insallah:..
Kizlar gecmisi pek okuyamadim insallah güzel haberler vardir Allah insallah pek cogunuzun yüzünü güldürmüstür.
bugün kendimi cok yorgun hisediyorum basimda cok dönüyor sabah kan vermeye gitim kan sulandirici igneyi devam alicami diye 2 hafta sonra beli olucakmis.
kendimi bide bugün cok yordum ayakta fazla kaldim galiba Insallah hersey yolunda gider yanlis yapiyorum diye vicdan azabi cekiyorum sen herkese yardim et güzelm Allahim ne zormus ya herseyi kafaya takmak.
Az evel kendi doktorum aradi ve enfekssiyon kaptigimi söyledi cünkü kasinitim vardi altan kan vermistin 3 gün boyunca fitil ve crem verdi Insallah bi zarari yoktur.
canim öyle tabi haklisin 3 gün boyunca alicam ama bu tür enfeksiyonlarin gecmesi pek kolay olmuyormus insallah gecer bide yani iki haftadir cekiyorum bunu sonuclarda gec geldi biraz daha erken müdahale edilseydi keske gec kalmayiz insallah allahim korusun fiyonk makarnacim okadar zormuski tasli yollardan gecmek zorunda kaliyorsun her defasinda Rabbim herseyi kolaylikla atlatmayi nasip etsin
canlar ben geldimmmmmmmmmmm
hayırlısıyla 23 tane yumoşum toplandı
yarın hem yumoşlardan hemde döllenme durumlarından haberdar edicekler...
inş foliküllerin hepsi doludur bol bol olgun kaliteli yumoşum vardır ve güzelce döllenirler
kaliteli bi sürü embriyom oluşurrrrrrrr
ve 1 ay sonrada hayırlısıyla göbişime alır size hamiş haberimi veririm inş
şuan çok iyiyim ne yatarkende ayağa kalkıncada hiç ağrım yok şükür...
opudan sonra 1,5 saat yatırdılar merkezde zaten şimdi kaldığımız öğretmen evine geldik odamdayım...
amin canım, senin gönlünden geçenlere çok inanıyorum ben.fiyonkum,bahar ve flask içime doğuyor üçünüz de hamile kalacaksınız canım...
amin canım, senin gönlünden geçenlere çok inanıyorum ben.
canım bu arada geçmiş olsun,kendine dikkat et ve bebeğine de ve tabii ki bol bol dinlen lütfen,yorma kendini..
booll boll su iç canım enfeksiyon durumlarında faydalı temizlemesi açısından, dümdüz yoldan gidince kıymetini bilemiyorlar bizim bu taşlı yollar sonucunu daha bir değerli kılıyor ayyyy altın madeni olucak bizim bebişlerrrr....
Sagol canim Allah razi olsun Insan korkuyor ama sizler olmasaniz rahatlayamicas herhalde güzel dilekleriniz olmasa bide....
sağol bitanem...
ben de ...
genelde hepsi çıkıyor,tecrübeyle sabit...
senin tedavin nasıl gidiyor?
umuttaki doktorun süleyman bey mi?ulun bey mi?
opun ne zaman canım?
dondurulmuş mu transfer edilecek,taze embriyo mu?
burayı ilk okumaya başladığım zamanlarda özellikel senin yazdıklarını okumayı hevesle bekliyordum, yüreğin çok temiz, başkaları içinde en az kendine istediğin kadar istiyorsun iyi şeyleri, Allah gönlüne göre versin
benim doktorum ulun hoca, opum kısmetse cumartesi olacak yarın son bir kontrol var onda netleşecek, fakat transfer net değil,progesteronum 1.42 idi bugün 1.5 sonrasında tutunma zorlaşıyormuş, yarın 1.5 olur dedi ulun hoca,yani transfer ertelenebilir, embriyoların durumuna göre konuşuruz dedi, ama benim gönlüm sizler gibi dondurulmuşlarla olmasından yana, yinede hayırlısı olsun, ulun hoca nasıl uygun görürse itirazsız kabulüm.
canım yazdıkların çok güzel,sanki beni tanıyormuşsun gibi..
işte bu topiğin ayrıcalığı da bu hepimiz çok özel bir bağ kurduk birbirimizle..
iyi ki varız...
herşey iyi geçecek merak etme...
ulun bey süper zaten sen de biliyorsun...
yalnız okuyabildiğin kadar yasin ve meryem suresi oku lütfen bu gece,ama önce abdest al 2 rekatçık namaz kılıp herşeyin yolunda gitmesi için dua et lütfen...
bak nasıl herşey süper geçecek göreceksin...
opun olacak,bir sürü yumurtan toplanıp,güzelce döllenip,çok iyi kalite embriyoların oluşacak....
veeeeeeeeeee....
bir de bakmışız....
hamilesin...
küçük küçük fiyonklarımız oluvermiş annesi....
burayı ilk okumaya başladığım zamanlarda özellikel senin yazdıklarını okumayı hevesle bekliyordum, yüreğin çok temiz, başkaları içinde en az kendine istediğin kadar istiyorsun iyi şeyleri, Allah gönlüne göre versin
benim doktorum ulun hoca, opum kısmetse cumartesi olacak yarın son bir kontrol var onda netleşecek, fakat transfer net değil,progesteronum 1.42 idi bugün 1.5 sonrasında tutunma zorlaşıyormuş, yarın 1.5 olur dedi ulun hoca,yani transfer ertelenebilir, embriyoların durumuna göre konuşuruz dedi, ama benim gönlüm sizler gibi dondurulmuşlarla olmasından yana, yinede hayırlısı olsun, ulun hoca nasıl uygun görürse itirazsız kabulüm.
ayyy renk renk fiyonklar
amin...
cuma günü salatı tefriciyeye başladım henüz bitiremedim, onu bitirip dediğin gibi yasin ve meryem okumak istiyorum, hepsini birbirine karıştırmayım dedim ama şimdi sen öyle dedin aklımı çeldin :44: bu geceye bir ayrıcalık yapmalı o zaman
ben de sana katiliyorum fiyonkcum kamberin öyle biözeliyi var gercekten kalbi cok güzel
tabi seninde yerin farkli insanlari birazda olsun problemlerinden uzaklastirma özeliyene sahibsin...
tazeyle tutma sansi da cok yüksek kimin kismeti hangisindeyse onunla olur Bitanem..
fiyonkum,bahar ve flask içime doğuyor üçünüz de hamile kalacaksınız canım...
Yap fiyonkum bu gece (ama mutlaka gece,Rabbim en çok gece dualarını kabul edermiş)
1'er 2'şer de olsa oku ve namazdan sonra dua et,içime öyle doğdu...
güzel gelişmeler seni bekliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?