Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Insallah kanbarim Insallah:..

canım inşallah senin gibi hamile kalırız hepimiz...
veeeeeeeeeeeee...............
bu topiğin adını..............
temmuz anneleri diye değiştiririz.....

canım bu arada geçmiş olsun,kendine dikkat et ve bebeğine de ve tabii ki bol bol dinlen lütfen,yorma kendini..

booll boll su iç canım enfeksiyon durumlarında faydalı temizlemesi açısından, dümdüz yoldan gidince kıymetini bilemiyorlar bizim bu taşlı yollar sonucunu daha bir değerli kılıyor ayyyy altın madeni olucak bizim bebişlerrrr....

canım benım cok sevındım hayatım hayırlısıyla hepsı gelısıp dölllenır 1 ay sonra annelerının göbüsüne gırerler.bol bol dınlen bugun, ayy cok sevındım ya senın adına cok mutluyum hep bıze destek oldun yüregının güzellıgıyle bıze hep umut asıladın.rabbım senı ve bebıslerını tez zamanda bulustursun insallah.

amin canım, senin gönlünden geçenlere çok inanıyorum ben.

sağol bitanem...
ben de ...
genelde hepsi çıkıyor,tecrübeyle sabit...
senin tedavin nasıl gidiyor?
umuttaki doktorun süleyman bey mi?ulun bey mi?
opun ne zaman canım?
dondurulmuş mu transfer edilecek,taze embriyo mu?

canım bu arada geçmiş olsun,kendine dikkat et ve bebeğine de ve tabii ki bol bol dinlen lütfen,yorma kendini..

Sagol canim Allah razi olsun Insan korkuyor ama sizler olmasaniz rahatlayamicas herhalde güzel dilekleriniz olmasa bide....

bebek duası:

Yüce Allah'ım ben ve eşim kız veya erkek evlat sahibi olmaya niyet ettik.
Bunu hayırlısıyla senden niyaz ediyoruz.
Kız veya erkek evlattan hangisi hayırlısı ise, sen onu veya onları nasip et Yarabbim.
AMİN!

fiyonkcum sen bizi güldürüyosun ya Allahda seni güldürsün insallah

Sagol canim Allah razi olsun Insan korkuyor ama sizler olmasaniz rahatlayamicas herhalde güzel dilekleriniz olmasa bide....

Hepimiz tek yüreğiz,o koskoca tek yüreğimiz küçücük bir yüreğin hasretiyle atmakta oya'cım,Allah hepimize nasip etsin..

sağol bitanem...
ben de ...
genelde hepsi çıkıyor,tecrübeyle sabit...
senin tedavin nasıl gidiyor?
umuttaki doktorun süleyman bey mi?ulun bey mi?
opun ne zaman canım?
dondurulmuş mu transfer edilecek,taze embriyo mu?

burayı ilk okumaya başladığım zamanlarda özellikel senin yazdıklarını okumayı hevesle bekliyordum, yüreğin çok temiz, başkaları içinde en az kendine istediğin kadar istiyorsun iyi şeyleri, Allah gönlüne göre versin

benim doktorum ulun hoca, opum kısmetse cumartesi olacak yarın son bir kontrol var onda netleşecek, fakat transfer net değil,progesteronum 1.42 idi bugün 1.5 sonrasında tutunma zorlaşıyormuş, yarın 1.5 olur dedi ulun hoca,yani transfer ertelenebilir, embriyoların durumuna göre konuşuruz dedi, ama benim gönlüm sizler gibi dondurulmuşlarla olmasından yana, yinede hayırlısı olsun, ulun hoca nasıl uygun görürse itirazsız kabulüm.

canım yazdıkların çok güzel,sanki beni tanıyormuşsun gibi..
işte bu topiğin ayrıcalığı da bu hepimiz çok özel bir bağ kurduk birbirimizle..
iyi ki varız...
herşey iyi geçecek merak etme...
ulun bey süper zaten sen de biliyorsun...
yalnız okuyabildiğin kadar yasin ve meryem suresi oku lütfen bu gece,ama önce abdest al 2 rekatçık namaz kılıp herşeyin yolunda gitmesi için dua et lütfen...
bak nasıl herşey süper geçecek göreceksin...
opun olacak,bir sürü yumurtan toplanıp,güzelce döllenip,çok iyi kalite embriyoların oluşacak....
veeeeeeeeeee....
bir de bakmışız....
hamilesin...
küçük küçük fiyonklarımız oluvermiş annesi....

ayyy renk renk fiyonklar
amin...
cuma günü salatı tefriciyeye başladım henüz bitiremedim, onu bitirip dediğin gibi yasin ve meryem okumak istiyorum, hepsini birbirine karıştırmayım dedim ama şimdi sen öyle dedin aklımı çeldin :44: bu geceye bir ayrıcalık yapmalı o zaman

ben de sana katiliyorum fiyonkcum kamberin öyle biözeliyi var gercekten kalbi cok güzel
tabi seninde yerin farkli insanlari birazda olsun problemlerinden uzaklastirma özeliyene sahibsin...
tazeyle tutma sansi da cok yüksek kimin kismeti hangisindeyse onunla olur Bitanem..

Yap fiyonkum bu gece (ama mutlaka gece,Rabbim en çok gece dualarını kabul edermiş)
1'er 2'şer de olsa oku ve namazdan sonra dua et,içime öyle doğdu...
güzel gelişmeler seni bekliyor...

dediğin gibi canım kısmetten öte köy yok...
Allah gönlümüzden geçenleri hakkımızda hayırlı eylesin, hayırsızı hayırlıya çevirsin inşallah. amin.

Yap fiyonkum bu gece (ama mutlaka gece,Rabbim en çok gece dualarını kabul edermiş)
1'er 2'şer de olsa oku ve namazdan sonra dua et,içime öyle doğdu...
güzel gelişmeler seni bekliyor...

tamam canım yapıcam, saol iyi niyetin ve iyi dileklerin için

şimdi benim operasyon saatim (18:30 iğnelerimin saati) göbişimde artık acımayan yer kalmadı ama bunun acısı bile tatlı

hepinizi seviyorum ve öpüyorum, görüşürüz her daim güzel haberlerle inşallah... amin.

kızlar küçücük bir çocukken annem bir şiir kitabı vermişti bana...
şu şiir beni çok etkilemişti...
hatırlayabildiğim kadarıyla paylaşayım...
o çocuk yüreğimle bile beni çok etkilemişti,hala da etkiliyor...(4 yada 5 yaşımda okumuştum)

MELEK
annesi dün zeynebe melek yavrum diyordu.
işitince bu sözü kız merak etti sordu:
melek yavrum ne demek doğrusu anlamadım.
melek kanatlı olur,hani benim kanadım?
annesi cevap verdi:
3 yavrum daha vardı..
onlar kanatlanarak elimden uçmuşlardı....
bari sen uçma diye,
kopardım kanadını......

meleklerimize kavuşmamız dileğiyle kızlar....

Selam canımm senin de opu cumartesiiiiiiii ve progeston yüksek çıkmışşşşşşşşş benim gibiiiiii transfer bi daahki aya kalabilir.......olsun hep bereber başlarızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…