canım ben enjektrdkı dokuldu ufak sısede gene war az bısey o yetmezmı 2gun
Der anam der senin ki bence de....
bu doğmadan bi tane daha yapalım da der ....
her sene bi tane yapalım da der...
senin kociş aceleci...
şuan günde 3 çeşit iğne yapıyorum cicim hepsinin ucuda birbirinden farklı önce bende tırsıyodum, anam ayin gibi iğne hazırlıyodum kendime saatinden 15 dk önce iğnem pamuğum kolonyam diziyodum yanıma sonra iftarı bekler gibi saati bekleyip korka korka yapıyodum ay bu kalın bu ince diyerektenşimdi telefonun alarmı çalıyo kalkıyorum hemen mutfakta dolaptan alıyorum iğneciklerimi ayak üstü yapıveriyorummm, piştik sanırım çok uzattım ama demem o ki kalın falan değildir cicim, yapa yapa herbişeye alışıyo insan gözünü korkutma
herkese merhabalar!!!
flask ve fiyonk makarna, kanbar umarım herşey hayırlısıyla çoook güzel olur:)))
zidda,ipt negatif sonuç alan arkadaşlar hepimiz acınızı anlıyoruz çünkü defalarca bizde yasadık. bu acı çoook tanıdık hepimize
bebişlerini görenlerlede heyacanlanıyorum umut kaplıyo içimi acaba bu sefer bende bu sevinci yasayabilir miyim diye
bugün transferimin 10. günü ben 8. günü dandik bi tıp merkezinde (dandik diyorum çünkü sadece pozitif veya negatif diyebiliyoruz sayı söyleyemiyoruz aksam ları dediler, hil-bur arkadaşımında yaptığı yorumla kendime geldim biraz) negatif demişlerdi bende idrar testi yapmıştım 3-4 saat sonra 2. çizgiyi gördüm ama inanamadım. 9. günü yani dün üniversite hastanesinde kan testi yaptırdım ve süprizzzzz 52 çıktı. bugün sabah tekrar idrar testi yaptım hemen 2. çizgiyi gördüm. yarın tekrar kan tahlili verecem ama çooook korkuyorum çünkü 4 tene kimyasal gebelik yaşadımmmm
dua edin neolur
canım hiç bir belirti hissetmedim halada bişeyim yok hiçbişey olmayınca korkuodum yokmu acaba die keseyi gördüm rahatladım bide kalp atışını duyarsam tam inanacam.benimki canın nie bişey istemio dio ama napim ne bulantı ne ağrı hiçbiey yok
Ben de öyle fiyonk makarna.Bugün 3 tane yapacağım kendime.Hatta hemşire göbek deliğinin 2 parmak sağından bir gün solundan bir gün gibi tarif etmişti.Her gün afrklı yerden yapıyordum.Bugün de 3 taneyi hangi tarafı delsem diye düşünüyorum .....Alıltıkm artık ben de
canlar ben geldimmmmmmmmmmm
hayırlısıyla 23 tane yumoşum toplandı
yarın hem yumoşlardan hemde döllenme durumlarından haberdar edicekler...
inş foliküllerin hepsi doludur bol bol olgun kaliteli yumoşum vardır ve güzelce döllenirler
kaliteli bi sürü embriyom oluşurrrrrrrr
ve 1 ay sonrada hayırlısıyla göbişime alır size hamiş haberimi veririm inş
şuan çok iyiyim ne yatarkende ayağa kalkıncada hiç ağrım yok şükür...
opudan sonra 1,5 saat yatırdılar merkezde zaten şimdi kaldığımız öğretmen evine geldik odamdayım...
3 iğneden biri menegon mu gizems?
Biri lucrin, diğeri puregon,bir diğeri de orgalitera.Seninkiler?
Ah baharcım ınsallah allahım ısteyen herkese nasıp etsın. Su akıntım canımı sıkıyo hayırlısıyla gozumle gorursem daha da rahatlıcam. Hepınıze duacım allah hepımız ıcın hayırlı evlatlar nasıp etsın...
orgalutran, puregon, menogon ve bugün son inşallah...
topikteki herkes hamile kalsın...
AMİN....
topikteki herkes hamile kalsın...
AMİN....
İnşallah canım.Opu ne zaman?Bu arada E2 dışında başka tahlillerin yapıldı mı bu süreçte?Sen benden bir adım öndesin sanırım...
Kizlar gecmisi pek okuyamadim insallah güzel haberler vardir Allah insallah pek cogunuzun yüzünü güldürmüstür.
bugün kendimi cok yorgun hisediyorum basimda cok dönüyor sabah kan vermeye gitim kan sulandirici igneyi devam alicami diye 2 hafta sonra beli olucakmis.
kendimi bide bugün cok yordum ayakta fazla kaldim galiba Insallah hersey yolunda gider yanlis yapiyorum diye vicdan azabi cekiyorum sen herkese yardim et güzelm Allahim ne zormus ya herseyi kafaya takmak.
Az evel kendi doktorum aradi ve enfekssiyon kaptigimi söyledi cünkü kasinitim vardi altan kan vermistin 3 gün boyunca fitil ve crem verdi Insallah bi zarari yoktur.
canim öyle tabi haklisin 3 gün boyunca alicam ama bu tür enfeksiyonlarin gecmesi pek kolay olmuyormus insallah gecer bide yani iki haftadir cekiyorum bunu sonuclarda gec geldi biraz daha erken müdahale edilseydi keske gec kalmayiz insallah allahim korusun fiyonk makarnacim okadar zormuski tasli yollardan gecmek zorunda kaliyorsun her defasinda Rabbim herseyi kolaylikla atlatmayi nasip etsincanım zararı olsa zaten doktor vermezdi di mi, hem enfeksiyon tedavi edilmezse asıl o bebeğe zararlı, enfeksiyon ayrıca bağışıklık sisteminin zayıflamasıylada çıkar biliyorsun ki ve bu kadar stres bağışıklık sistemini telef ediyor, o yüzden herşeyden önce biraz rahatlat kendini, bebişinin sağlığı için senin sağlıklı olman gerek evvela
aminnnnnnnnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?