Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım ben enjektrdkı dokuldu ufak sısede gene war az bısey o yetmezmı 2gun

anladığım kadarı ile sen enjektördekinin havasını almak için sıkarken boşa akıttın mı? eğer öyleyse şişede kalan sana günlük verilen doza yetiyorsa sorun yok ama daha azsa sakın verilenden az yapma, ya yeni al ya yeni kutu aç

Der anam der senin ki bence de....
bu doğmadan bi tane daha yapalım da der ....
her sene bi tane yapalım da der...
senin kociş aceleci...

Kıs dur güldürme beni göbusum zıpliyor:)
Kıs aslında cok görmüyorum adam bugüne kdr ne stres ne sıkıntı çekmiş eeee öyle olunca sabırsız oluyor:)

Ben de öyle fiyonk makarna.Bugün 3 tane yapacağım kendime.Hatta hemşire göbek deliğinin 2 parmak sağından bir gün solundan bir gün gibi tarif etmişti.Her gün afrklı yerden yapıyordum.Bugün de 3 taneyi hangi tarafı delsem diye düşünüyorum .....Alıltıkm artık ben de

canım ya çok sevindim.9. güne göre değerin bence gayet iyi.inşallah rabbim kısmet eder.hayırlısıyla

Canim ya böyle seyle yazip benide ayni zaman da cok rahatlatiyosunuz arada ben kese görmeye haftaya persembe gidicem ama bende de bas dönmesi haricinde fazla belirti yok bisey yokmu diyorum acaba...saka gibi

3 iğneden biri menegon mu gizems?

canimhadi hayirlisi senin adina cok sevindim yakina hamile haberinde vericen insallah...

topikteki herkes hamile kalsın...
AMİN....

canım bendede var akıntı neden olur acabaaaa ????

İnşallah canım.Opu ne zaman?Bu arada E2 dışında başka tahlillerin yapıldı mı bu süreçte?Sen benden bir adım öndesin sanırım...

benim iğne kısmı biraz uzadı, 12.günü iğnelerimin nazlı bebim ufaklıklar :) opum inşallah cumartesi olacak, bugün e2 ve p4 yapıldı, öncesinde ki kontrolümde sadece e2 olmuştu birde ilk başladığım gün e2 ve p4 yapılmıştı canım

Kizlar gecmisi pek okuyamadim insallah güzel haberler vardir Allah insallah pek cogunuzun yüzünü güldürmüstür.
bugün kendimi cok yorgun hisediyorum basimda cok dönüyor sabah kan vermeye gitim kan sulandirici igneyi devam alicami diye 2 hafta sonra beli olucakmis.
kendimi bide bugün cok yordum ayakta fazla kaldim galiba Insallah hersey yolunda gider yanlis yapiyorum diye vicdan azabi cekiyorum sen herkese yardim et güzelm Allahim ne zormus ya herseyi kafaya takmak.
Az evel kendi doktorum aradi ve enfekssiyon kaptigimi söyledi cünkü kasinitim vardi altan kan vermistin 3 gün boyunca fitil ve crem verdi Insallah bi zarari yoktur.

canım zararı olsa zaten doktor vermezdi di mi, hem enfeksiyon tedavi edilmezse asıl o bebeğe zararlı, enfeksiyon ayrıca bağışıklık sisteminin zayıflamasıylada çıkar biliyorsun ki ve bu kadar stres bağışıklık sistemini telef ediyor, o yüzden herşeyden önce biraz rahatlat kendini, bebişinin sağlığı için senin sağlıklı olman gerek evvela

canim öyle tabi haklisin 3 gün boyunca alicam ama bu tür enfeksiyonlarin gecmesi pek kolay olmuyormus insallah gecer bide yani iki haftadir cekiyorum bunu sonuclarda gec geldi biraz daha erken müdahale edilseydi keske gec kalmayiz insallah allahim korusun fiyonk makarnacim okadar zormuski tasli yollardan gecmek zorunda kaliyorsun her defasinda Rabbim herseyi kolaylikla atlatmayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…