kızlar bu gün test günümde değerim 320 hamileyimmm ................
canlar ben geldimmmmmmmmm bebişlerimden haber varrrrrrrrrrr
23 yumoştan 19 tanesi olgunmuş ve işlem görmüş 14 tanesi döllenmiş
cumartesi donduracaklar inş hepsi cumartesiye kadar bölünmeye devam ederler
ben kendimi çok iyi hissediyorum onun için biraz sonra yola çıkıcaz balıkesire evimize gidicez
hepinizi kocaman öpüyorum sizi seviyorum canlarrrrrrrrrrr
canlar ben geldimmmmmmmmm bebişlerimden haber varrrrrrrrrrr
23 yumoştan 19 tanesi olgunmuş ve işlem görmüş 14 tanesi döllenmiş
cumartesi donduracaklar inş hepsi cumartesiye kadar bölünmeye devam ederler
ben kendimi çok iyi hissediyorum onun için biraz sonra yola çıkıcaz balıkesire evimize gidicez
hepinizi kocaman öpüyorum sizi seviyorum canlarrrrrrrrrrr
RÜVEYDACIM;
Senin transferiin olmuş, beklemedesin. Test günün 14 Ağustos yani KADİR GECESİ böyle özel bir günde sonucu öğreneceksin.
Kaçıncı denemen olduğu listede yazmıyor, ama seni biraz stresli gördüm, sanırım belirti arıyorsun ondan. Belirti arama dediğim gibi bende hala bir belirti yok.
Biz transferden 10 gün sonra eşimle ikea ya gittik. x-ray cihazından geçmedim güvenlikçi lütfen geçin dedi, eşim kolumdan tuttu geç der gibi, bende eşimin elini ittim, güvenlikçiye hamileyim dedim ve geçmedim.Sonra yukarı çıkarken eşim hamile değilsin daha belli bi şey yok niye öyle söylüyorsun dedi, bende dedimki aksi iddia edilene kadar hamileyimmm. Tadını çıkarıyorum. Zaten sonuç negatif olursa üzülücem ve hamileliğim sona erecek.
ayy kızlarr bugün çokk bereketli bir günn benimde 10. günüm test yaptırsammı ama çok korkuyorum olmadıysa bunu öğrenemkk çok zorr geliyorr
bu arada hamile olan arkadaşlarımızı tebrikk ediyorummm darısı başıma inşş ama çokk korkuyorumm bennnn
Gamzelim cnm idrarda çift çizgiyi gördüyseniz kanda yüksek çıkar :) hası hayırlı olsun transferdasim:)
KiZlar benim 10. Gunum bugun kan verdim geldim 14.30 da sonuc cikacak ...
O saate kdr nal zaman geçecek
Geceyarın agrisi ve migde bulantisi ile uyandım saat 3de..5 e kdr oturdum cok kötüydü sonra uyuyakalmisim bugun normalde adet gunum okdr karın ağrısına adette olmadım... Rabbim icimi biliyor gece midemde bulaninca bu sefer oldu dedim...hala midem bulanıyor..bukdr belirtiye eğer ben hamile deilsem cok üzülürüm..ilkinde böyle seyler hiç olmamıştı ...Yada ben migdemi usuttummu..
Of öle iste bekleyip Görecez
veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 kizlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))
herkese mujdeeeeeeeee
11.gun degerim 189
9. Gun degerim 52 ydi
allahim isteyn hwrkese ver banada tamamina erdir
saol kanbarım, senin sürecini ilgiyle izliyorum, bakalım bizi neler bekliyorr...
Benim az kaldı bitanem...
22'sinde kontrole gidicem...
25-26-27 Ağustos günlerinden birinde transferim gerçekleşecek...
15 gün sonra da kan testim...
...............ve pozitif.....
hamileyim .................::64
TABİSİİİİİ
minik gelin pimpirik hadi hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz inşallah tüm hamile arkadaşlarla hayırlısıyla tamamına erdirebiliriz bu süreci Allah ın izniyle...Darısı da diğer arkadaşların dbaşına inşallah.
Bu topik HAMİLELER TOPİĞİ....
Hepimiz HAMİLE kalana kadar devam....
İnancımız yeter,umudumuz sonsuz...
Yakında kavuşacağız bebişlerim...
Anneniz sizi ne kadar özledi,sizi ne kadar sevecek bilseniz böyle bekletmezdiniz biliyorum....
bi gelsinlerr popolarınıı ısırcazz
yaramzlarınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?