kızlarrr lucrın hakkında bana bilgi verecek olanınız yokmuuu:26:
kızlar bu gün test günümde değerim 320 hamileyimmm ................
canım benim gonal-f verdi 2.tedavide..
lucrin ilk tedavideki dr.um vermişti,hatırlamıyorum bitanem..
kızlar allah razı olsun hepinizden dualarla ayaktayız çok inanıyorum hiç birimiz birbirimizi görmedik ama hep dua ettik birbirimize..
hergun sonucu belli olacak arkadaşları heycanla bekledim dua ettim ins guzel haberle gelirler diye..
çok şükür bugun o guzel haberi ben vrdim size..
sırayla sizdende bu haberin aynısından istiyorum..
28 senelik ömrümün en güzel gunu 9 agustos..
kelime bulamıyorum ne diycegimi bilemiyorummmm ..
ilk trasnferimden çok faklıydı hisediyordum belirtiler vardıı heppp ama işte insan korkuyor ya yoksa diye..
cok yoruldum rabbim biliyor 3.deneme okdr gözümde buyumustukii...
telefonlarımız susmuyor herkes çok mutluuu
rabbim bu duyguyu herkese yasatsın kimse mahrum kalmasınnn hep dua etcemm hep..
istemsiz aglıyorum hala ...cok şukur binlerce kez şukur..
hayallerimi gerceklestircem minik kıyafetler alcam hamile kyafetleri cocuk odası eşyası bunlar benim için ulaşması zor olan şeylerdi..şimdi tam içindeyim bunların..inşşş rabbim sonunuda hayır getirir saglıklı sıhatli evlatlar nasip eder..benim için yeni bir hayat bugunden itibaren başladı..rabbim hepinize yaşatsın inş..daha detaylı yazmak istiyorum ama tıkanıyorum yazarken aglıyorumm..allah hepnizden razı olsun
kızlar allah razı olsun hepinizden dualarla ayaktayız çok inanıyorum hiç birimiz birbirimizi görmedik ama hep dua ettik birbirimize..
hergun sonucu belli olacak arkadaşları heycanla bekledim dua ettim ins guzel haberle gelirler diye..
ilk trasnferimden çok faklıydı hisediyordum belirtiler vardıı heppp ama işte insan korkuyor ya yoksa diye..
hayallerimi gerceklestircem minik kıyafetler alcam hamile kyafetleri cocuk odası eşyası bunlar benim için ulaşması zor olan şeylerdi..şimdi tam içindeyim bunların..inşşş rabbim sonunuda hayır getirir saglıklı sıhatli evlatlar nasip eder..benim için yeni bir hayat bugunden itibaren başladı..rabbim hepinize yaşatsın inş..daha detaylı yazmak istiyorum ama tıkanıyorum yazarken aglıyorumm..allah hepnizden razı olsun
arkadaşlar nasip olursa ben de eylül ekim gibi 3.denememe başlıcam istanbul ya da izmirde bana önereceğiniz klinik var mı balıkesirde yaşıyorum, bi de yumurta rezervim düşük çıkıyor hep benim bunun için tavsiye edebileceğiniz bişey var mı?? folükül sayımda da artış hiç sağlanamadı normal de 7-8 tane olur ama tedavi de de bukar oluyor donduramadık o yüzden hiç kala kala 2 tane olgunlaşmış embriyo kalıo döllenme aşamasında.
BEN DE SENLE BERABER AĞLIYORUM BURADA...
hem sana ağlıyorum mutluluktan....
hem kendime ağlıyorum,Allah'ım bana da bu günleri göstersin diye.....
mutluluk gözyaşlarımız olsun hep....
kimse üzülmesin artık bu topikte....
arkadaşlar nasip olursa ben de eylül ekim gibi 3.denememe başlıcam istanbul ya da izmirde bana önereceğiniz klinik var mı balıkesirde yaşıyorum, bi de yumurta rezervim düşük çıkıyor hep benim bunun için tavsiye edebileceğiniz bişey var mı?? folükül sayımda da artış hiç sağlanamadı normal de 7-8 tane olur ama tedavi de de bukar oluyor donduramadık o yüzden hiç kala kala 2 tane olgunlaşmış embriyo kalıo döllenme aşamasında.
ağladımm okurkenn inan burnumun diregi sızladıı bitanem allah kucagına almayıda nasip etsin inşallahh
göreceksin inşşşş az kaldı canım benimmmm çok dua ettim çok dua eden olduuuu rabbim bu gözyaşlarımızı boş çıkarmıycak inan...bugun tüm çektigim zorlugun hepsini unuttum inanırmısın ..hafifledimm..
eşime test sonucunu ögrenince telden ara önce beni dedim..
bi baktım erkenden zil çaldı kapıyı açtım eşim hıckıra hıckıra aglıyor konuşamıyor o derece..ben o an mal gibi baktım negatif diyemi aglıyor yoksa pozitif diyemi anlamadım.. elindeki kagıdı uzattı.. 130 degerini gördümmm o nsl güzel bi sayıydı oyle..agladım agladım agladım..en zor anlarımdan biriydi o beklemek.. negatif kelimesini çok duydum yine duycam diye elim yüregimdeydi..çok şükür rabbim bugun pozitif sonucu nasip etti..inş isteyen herkesede nasip edecek..kimseyi anne baba olmadan mahrum bırakmıycak inş..
göreceksin inşşşş az kaldı canım benimmmm çok dua ettim çok dua eden olduuuu rabbim bu gözyaşlarımızı boş çıkarmıycak inan...bugun tüm çektigim zorlugun hepsini unuttum inanırmısın ..hafifledimm..
eşime test sonucunu ögrenince telden ara önce beni dedim..
bi baktım erkenden zil çaldı kapıyı açtım eşim hıckıra hıckıra aglıyor konuşamıyor o derece..ben o an mal gibi baktım negatif diyemi aglıyor yoksa pozitif diyemi anlamadım.. elindeki kagıdı uzattı.. 130 degerini gördümmm o nsl güzel bi sayıydı oyle..agladım agladım agladım..en zor anlarımdan biriydi o beklemek.. negatif kelimesini çok duydum yine duycam diye elim yüregimdeydi..çok şükür rabbim bugun pozitif sonucu nasip etti..inş isteyen herkesede nasip edecek..kimseyi anne baba olmadan mahrum bırakmıycak inş..
Bence sayilara takilma uzulme herkes 10-15 embiyo yapip hamile kalmiyo. Cok yakindan tanidigim bir arkadasim 2 yumurta toplandi 2 embriyo ile ikizlerine hamile dogumada sayili gun kaldi. Allah nasip etsin keske 2 embriyo transferiyle ucuzlere hamile kalan bile var. istanbul Bahceci Fulyada tedavi olmustu.
şimdi bugun regl oldum ,sekreter kız,yarın yani 2. günü muayane ediyor ısrael bey dedi ,
şimdi ben yarın gidicem büyük ihtimal ..yani yarın tedaviye başlayabilirim:))
size sorcağim şey
1) ben geçen sefer bana 1.günü başlanmişti 2. gün normal mi
2) bu igneleri olurken güneşe cıkmamak mı gerekiyor ,benim ilkinde kıstı tabiii
optum hepinizi cokh cokh
canım doktoru kimdi?
ben de bahçeci fulyadayım.
doktorum erbil yağmur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?