Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

izmirli arkadaşımm

canım bana da adet olunca2 gün gel dedi doktorum normal bencee sonuçta seni tanıyor ve nezman görmes gerektiğii biliyor için rahat olsunn 2 sorunu ilk defa duydum bence bi alakası yok

zaten sonuçta max.2 embriyo transfer ediliyor canım...
tek embriyoyla sürüyle anne olan bitanem...
moralini yüksek tut..
sonuçta Rabbim yazmışsa olur...

ısrael aruh -izmir kent hastanesi canım ,

bu ilaçlari kullanırken güneşe cıkmak sakıncalı mı biliomusun sen başladin mi?

canım eğer öyle birşey olsa doktorum uyarırdı,ben öyle birşey olduğunu sanmıyorum...

bak ben hergun bunları okudum nette bulabilirsin evlat sahibi olmak isteyenler okuyor ..
bakara 127-129
saffat 100
enbiya 89-90
al-i imam 38-39
meryem 4-6
furkan 74
araf 189
bu yanındaki sayılar kaç tane okunacagı deil ayetin hangi satırı oldugunu soylüyor cnm.. hergun okudum :)
14 mayısta en guzel anne sen olcan cnm bnm..
inanmak basarmanın yarısı ..
ben ilk denememde dah sedyedeyken olmadı dedim durdum ve olmadı..
bunda ise her an mutluydummm oldugunu hisettim tabi agrılarım olunca korktum istemsiz oluyor :)

Benim esim gorevdedi tlf la konustuk ama ikmizde coook sevinwmeik cunku 4kez falan kimyasali gorduk kalp atimi olup dogana kdar inanamiyacazzz.

Ben lucrin 20 vuruyordum mens olunca 10a dustum. Bunu hatirliyorum

cnm korkma alahın izniyle busefer bşy olmuycak bak ilaçlarını alıyorsun tedbirini almıssın rabbimmm korusun hiç bşy olmaz inş

Herkese mujdeeeeeeeee
11.gun degerim 189
9. Gun degerim 52 ydi
allahim isteyn hwrkese ver banada tamamina erdir

tebrikleerrrrrrrrrrrrrr

Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))

tebriklerr Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım belirtilere takılma. ben de bütün belirtiler vardı ve psikolojik falan da değildi. göğüslerim yere çekiliyor gibiydi ve sonuç negatif oldu. hiç belli olmaz herkesin bünyesi farklı.sıkma canını.

bayılıyorum kız sana. pozitifliğin hepimizi etkiliyor.belkim eylülde tedaviye beraber başlar beraber hamile kalırız.

maşallahhhhh sana canım. çok güzel bir sayı bu. inşallah güzel haberlerini alacağız senin.

cnm seniii ccoooooookkk tebrık ederım senın adınaaa cok mutlu oldummmm

canımm tebriklerrr allah kucağına almayıda nasip etsin inşallahh

sen nerde yaptırmıştın kaçıncı gün embriyosu konuldu belirtin varmıydı bekleme sürecindee

Sağol canım darısı başınıza

bursa art de yaptırdım 5.gün emriyosuydu
bu benim 4. denemem dondurulmuşla denedik
transferin ikinci gününden beri kasık ağrım var göğülerim şiş
8.gün lekelenme bile oldu bütün gün boyunca

kızlar süpersiniz. duanın gücüne ben de çok inanıyorum. ben 4444 e başlamıştım ama 1 haftada bitiremedim diye bıraktım. şimdi onu tamamlayacağım. adet olup bitince bu dediğiniz duaları da okuyacağım. Rabbim kimsenin rahmini ve kollarını boş koymasın.

gozun aydin canimmm
14 tane yavrucugun hazir artik cok sukur.
insallah tarnferidne cok guzle gecer ve hamis haberini aliriz burdannn

canim seninde bir daha ki ay olucakmis transferin ahyirli olsun insallahh...
donduurlmuslarda cok basarili bir merkezz
ALLAH gonlune gore versinn:)))

bitanem oku...
sana şöyle bir örnek vereyim:
3 arkadaşım 2'si transferden önce ve sonra şu duaları okudu tüp bebek denediler,dua okuyan ikisi hamile:

1-)7 günde 41 yasin tamamı
2-)7 günde 41 meryem tamamı
3-)7 günde 4444 salat-ı tefriciye

canım doktoru kimdi?
ben de bahçeci fulyadayım.
doktorum erbil yağmur.
Mustafa Bahceciydi. Kliniklteki butun doktorlarin ozenle secilmis ve iyi olduklarini duydum. Embriyolog ve labrotuar kosullarida cok onemli , o yuzden sanlisin. en yurtdisinda yasamasaydim tercihim Bahceci olurdu Umarim seninde guzel haberlerini duyariz. Yumurta rezervim cok dusuk oldugu icin dondurulmus embriyo transferi yapiyorum. Ilk tedavide te 1 tane embriyo olustu. simdi ikincisine basladik ama hicbirsey hissetmiyorum diyebilirim. Birazdanda 6. gun kontrolune gidecegim.dua edin olur banada.. hemenn hemen hergun giriyorum sayfaya ama pek yorum yapmiyorum. Inanin hamile haberleri bana cook moral oluyo . Allahim bu mubarek gunde isteyen herkese cocuk nasip eylesin AMin!

inşallah canım okuyacağım. her yolu denedim. belki Rabbim burdan sebep verir.soğan kürleri mi içmedim. ot karışımlarını mı içmedim. kasık mı çektirmedim. duyduğum herşeyi yaptım yahu 4444 ü okumuştum ama belki eksik yada fazla da olmuştur. vardır Rabbimöin bir bildiği.

ben de şu gürgana hiç güvenmiyorum...canınızı sıkmak istemem ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…