şimdi bugun regl oldum ,sekreter kız,yarın yani 2. günü muayane ediyor ısrael bey dedi ,
şimdi ben yarın gidicem büyük ihtimal ..yani yarın tedaviye başlayabilirim:))
size sorcağim şey
1) ben geçen sefer bana 1.günü başlanmişti 2. gün normal mi
2) bu igneleri olurken güneşe cıkmamak mı gerekiyor ,benim ilkinde kıstı tabiii
optum hepinizi cokh cokh
arkadaşlar nasip olursa ben de eylül ekim gibi 3.denememe başlıcam istanbul ya da izmirde bana önereceğiniz klinik var mı balıkesirde yaşıyorum, bi de yumurta rezervim düşük çıkıyor hep benim bunun için tavsiye edebileceğiniz bişey var mı?? folükül sayımda da artış hiç sağlanamadı normal de 7-8 tane olur ama tedavi de de bukar oluyor donduramadık o yüzden hiç kala kala 2 tane olgunlaşmış embriyo kalıo döllenme aşamasında.
ısrael aruh -izmir kent hastanesi canım ,
bu ilaçlari kullanırken güneşe cıkmak sakıncalı mı biliomusun sen başladin mi?
bak ben hergun bunları okudum nette bulabilirsin evlat sahibi olmak isteyenler okuyor ..İnşallah canım...
adetim biter bitmez 41 yasinim bitmişti biliyorsun...
ben de başlıycam meryem,salat-ı tefriciye ve diğer dualara....
transferden sonra da okuycam inşallah bitanem...
eşim de ben de ağlamaktan yorulduk,çok yorulduk....
bu senin mutluluğunu rabbim inşallah bana da yaşatsın,eşimle öyle çok istiyoruz ki...
bu topikte herkese yaşatsın Rabbim...
ilki tutmadığında ben donup kaldım ağlayamadım 3 ay ,eşimde saatlerce ağlamıştı..
bense lutfedip kötü sonuçtan 3 ay sonra tüp bebek merkezinin terapisti arayınca ağlamaya başlamıştım ve hep ağladım uzun süre susturamadılar...
ama artık hep güzellikler yaşayalım...
ağlamayalım...
sevinç gözyaşlarımız olsun artık...
mutlu mutlu hamileler olalım inşallah...
ben şimdi hesapladım eğer hamile kalırsam çocuğumun doğum tarihi 14 Mayıs 2013 oluyor...yani anneler günü tam da...
muslukları bir açtım bunu görünce,senin şu yazın da üstüne tam denk geldi...
eşim öyle sevinecek ki...
ben öyle mutlu olacağım ki...
biliyorum ki ikimiz de salya-sümük saatlerce sarılıp ağlarız birbirimize...
ve bizi kimse susturamaz....
Benim esim gorevdedi tlf la konustuk ama ikmizde coook sevinwmeik cunku 4kez falan kimyasali gorduk kalp atimi olup dogana kdar inanamiyacazzz.
Ben lucrin 20 vuruyordum mens olunca 10a dustum. Bunu hatirliyorum
Herkese mujdeeeeeeeee
11.gun degerim 189
9. Gun degerim 52 ydi
allahim isteyn hwrkese ver banada tamamina erdir
Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))
arkadaşlar tebrikler sağlıklı bir hamilelik geçirir ve mutlu sona kavuşursunuz. benim bu gün transferin 7. günü bende hiç belirti yok arkadaşlar ne ağrı ne sızı ne mide bulantısı ne göğüslerde şişme acıma hiç biri yok. sanırım olmadı. hayırlısı olsun ne diyelim
selam kızlarrr....
ne güzel bi gün oldu büssürü güzel haberle çoşmuşuz...
hergünümüz en az bugün kadar bereketli olsun maşallah maşallah
bide bahar ve flzask dan embriyolarının son durumu ile ilgili bilgi, arunanunda opu sonucunu alırsak tam süper olacak
bende 2 saat kadar önce merkezdeydim, aslında niyetim aruna yı görmekti ama yine soğuk olması gereken iğnelerim olduğundan mecburen hemencecik çıkmam gerekti, bugün son kontrol günümdü ve maşşallah 10 a çıkmış benim foliküllerrr (onlar folikülmüş heşiroşcum anlattı bügün) inşallah hepiciği toplanmalık ve doludur, en büyüğü 23mm di biraz falz büyük diye korktum ama neysem ben bilmem doktorum bilirebettt bende bunca iğnenin sonuna gelmiş bulunuyorum cumartesi opum kesinleşti , dosyama bakmadan muayene esnasında ulun hoca cumartesi toplarız salı yada perşembe transferin olur dedi, bende dünü hatırlatıp progesteronum yüksekti ya dedimmm heeee doğru odama gel konuşalım dedüüü veee tahmin ettiğim gibi transferimm bir sonraki aya ertelendiiiii niye sevindim bilmiyorum bu kadar sabırsız biri olarak, bunca ilaçla kirlenen bedenim ohhh mis temizlensin istiyordum zaten öylede olacak, ama aklıma gelmişti çözülme %100 sağlıklı oluyormu diye, hocaya sordum %80 dedi, şimdik tutunma ihtimali bir sonraki transferde %15 kadarmıydı artıyor ama bu arada donup çözülen donmadan önceki halini kesinlikle koruyacak diyede bi durum yok, hangisi daha mantıklı bilemedimmm, gerçi benim durumumda şansı arttırmak için değil bu dondurma işi, zaten progesteronum izin vermiyo ama, ölee işte kızlarrr.... böylece bu topikte en son başlayan olarak (temmuzun son günleri) maceraya eylülde devam diyorummm heyyoooooo bizi izlemeye devam edinnn...
canlar ben geldimmmmmmmmm bebişlerimden haber varrrrrrrrrrr
23 yumoştan 19 tanesi olgunmuş ve işlem görmüş 14 tanesi döllenmiş
cumartesi donduracaklar inş hepsi cumartesiye kadar bölünmeye devam ederler
ben kendimi çok iyi hissediyorum onun için biraz sonra yola çıkıcaz balıkesire evimize gidicez
hepinizi kocaman öpüyorum sizi seviyorum canlarrrrrrrrrrr
bak ben hergun bunları okudum nette bulabilirsin evlat sahibi olmak isteyenler okuyor ..
bakara 127-129
saffat 100
enbiya 89-90
al-i imam 38-39
meryem 4-6
furkan 74
araf 189
bu yanındaki sayılar kaç tane okunacagı deil ayetin hangi satırı oldugunu soylüyor cnm.. hergun okudum :)
14 mayısta en guzel anne sen olcan cnm bnm..
inanmak basarmanın yarısı ..
ben ilk denememde dah sedyedeyken olmadı dedim durdum ve olmadı..
bunda ise her an mutluydummm oldugunu hisettim tabi agrılarım olunca korktum istemsiz oluyor :)
cnm korkma alahın izniyle busefer bşy olmuycak bak ilaçlarını alıyorsun tedbirini almıssın rabbimmm korusun hiç bşy olmaz inş
bak ben hergun bunları okudum nette bulabilirsin evlat sahibi olmak isteyenler okuyor ..
bakara 127-129
saffat 100
enbiya 89-90
al-i imam 38-39
meryem 4-6
furkan 74
araf 189
bu yanındaki sayılar kaç tane okunacagı deil ayetin hangi satırı oldugunu soylüyor cnm.. hergun okudum :)
14 mayısta en guzel anne sen olcan cnm bnm..
inanmak basarmanın yarısı ..
ben ilk denememde dah sedyedeyken olmadı dedim durdum ve olmadı..
bunda ise her an mutluydummm oldugunu hisettim tabi agrılarım olunca korktum istemsiz oluyor :)
canım benim teşekkür ederim...
hep pozitifim bu kez ben de...
ben de ilkinde doktordan dolayı hiç inanmamıştım ve olmadı da...
şidi hem doktorum,hem ben çok umutluyuz...
inşallah ta öyle olacak....
tam 30 gün sonra zaten sonuç belli olacak...
okuyacağım canım...
peki sen bunları kaçar tane okudun?
namaz da kıldın mı?
merkem suresinin tamamını 7 günde 41 kez okursan ,Allah bebek dualarını kabul eder diyor internette...
aynı şekilde 7 günde 41 yasinini tamamı...
aynı şekilde 7 günde 4444 salat-ı tefriciye ...
ben bunalrı okuyorum bitanem...
ama bunları da okuycam....
kızlar bu gün test günümde değerim 320 hamileyimmm ................
Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))
canımm tebriklerrr allah kucağına almayıda nasip etsin inşallahh
sen nerde yaptırmıştın kaçıncı gün embriyosu konuldu belirtin varmıydı bekleme sürecindee
Ziddacım bende hiç pozitifi göremeyecekmişim, hiç bu duyguyu yaşayamayacakmışım gibi düşünürdüm. Ama zamanı geldi ve yaşadım. Senin zamanın geldiğinde sende Allah ın izniyle yaşayacaksın. Az biraz sabır hepsi bu. Hamile kalmış biri için bunları söylemek kolay diye düşünebilirsin, inan bende 6 yıl boyunca çok uğraştım çok kez negatif raporla, çok kez tek çizgi ile baş başa kaldım. Artık ümidimin bittiği yerde Rabbim bana acıdı. İnşallah sende bir gün gebeliğini haykıracaksın, sen ve senin gibi isteyen herkes.
Gamzelim tebrik ederim canım benim, Allah hayırla tamamlasın, bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu arada senin 5. denemendi sanırım, sevindiğine ve hamile olduğuna çook çook sevindim.
Pimpirik senin içinde çok sevindim, ilk gittiğin yer sana negatif demişti ama değeri söylememişti. Salaklar. Nasılda çöküntüye uğrattılar. Neyse hamile olmana sevindim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bu arada maşallah değerin yüksek, belkide ikizdir. :))))
2 gün kendine gelmezsin artık. Çok sevindim senin adına. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Doktora göre 6 haftalık hamileyim, hala ne midem bulanıyor, ne tiksinti oluyor, ne canım bi şey çekiyor, ne sancı, ne ağrı, ne göğüs acısı hiç bir şey yokkk. Transferimin 10. günü hafif bel ağrım olmuştu, çoook çook hafif bir iki gün içinde geçti gitti. Belirti diye bi şey kalmadı. Yani diyeceğim şu ki belirtilere takılmayın.
canimmm cok ysk ederimmm
Merhabalar yasayanlarinda bildigi gibi girdim ciktim :) besinci gun ikinci kaliteymis embriyolar boyle olunca uc tane koydular iyi mi kotu mu bilemedim gerisi zaten takdir-i ilahi hakkimizda hayirlisi
Canım eyancım hakkında hayırlısı olsun, 5. gün embriyosu ikinci kalite değil birinci kalite diye biliyorum. Neyse sen bunlara takılma, eğer Rabbim alnına yazdıysa 2. gün embriyosu bile olsa bebişlerin seninle olacaktır. Tekrar hayırlı olsunnn.
teyyy teyyyy teyyyy
allah nazarlardan korusun topiğimizi 3 hamiloşkomuz minik gelin pimpirikli gamzelimmm hepinizi tebrik ederimmmm
darısı diğer haber bekleyen dostlarımızaa
kızlar bu gün test günümde değerim 320 hamileyimmm ................
cok sagol canim ALLAH RAZI OLSUNN
kızlar süpersiniz. duanın gücüne ben de çok inanıyorum. ben 4444 e başlamıştım ama 1 haftada bitiremedim diye bıraktım. şimdi onu tamamlayacağım. adet olup bitince bu dediğiniz duaları da okuyacağım. Rabbim kimsenin rahmini ve kollarını boş koymasın.
Mustafa Bahceciydi. Kliniklteki butun doktorlarin ozenle secilmis ve iyi olduklarini duydum. Embriyolog ve labrotuar kosullarida cok onemli , o yuzden sanlisin. en yurtdisinda yasamasaydim tercihim Bahceci olurducanım doktoru kimdi?
ben de bahçeci fulyadayım.
doktorum erbil yağmur.
bitanem oku...
sana şöyle bir örnek vereyim:
3 arkadaşım 2'si transferden önce ve sonra şu duaları okudu tüp bebek denediler,dua okuyan ikisi hamile:
1-)7 günde 41 yasin tamamı
2-)7 günde 41 meryem tamamı
3-)7 günde 4444 salat-ı tefriciye
tedavin öncelikle hayırlı olsun cnm. ben de 3. yü denicem ama kararsızım nereye gitmek konusunda, ank. gürgan kliniği çok istiyorum ama orası evime çok uzak ist. da bi yer düşünüyorum. bu saydığın ilaçlar ne için kullanır acaba merak ettim? bi de ben uzun ve kısa protokol denedim fakat ikisinde de yumuşlar da hiç artış olmadı normal de de 7-8 adet folükülüm olurdu tedavide de aynı sayıda kalıyor. takriben 2 ay sonra tedaviye başlamayı düşünüyorum o zamana kadar incir kürü yapsam bi etkisi olur mu acaba?
ısrael aruh -izmir kent hastanesi canım ,
bu ilaçlari kullanırken güneşe cıkmak sakıncalı mı biliomusun sen başladin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?