Mustafa Bahceciydi. Kliniklteki butun doktorlarin ozenle secilmis ve iyi olduklarini duydum. Embriyolog ve labrotuar kosullarida cok onemli , o yuzden sanlisin. en yurtdisinda yasamasaydim tercihim Bahceci olurduUmarim seninde guzel haberlerini duyariz. Yumurta rezervim cok dusuk oldugu icin dondurulmus embriyo transferi yapiyorum. Ilk tedavide te 1 tane embriyo olustu. simdi ikincisine basladik ama hicbirsey hissetmiyorum diyebilirim. Birazdanda 6. gun kontrolune gidecegim.dua edin olur banada.. hemenn hemen hergun giriyorum sayfaya ama pek yorum yapmiyorum. Inanin hamile haberleri bana cook moral oluyo . Allahim bu mubarek gunde isteyen herkese cocuk nasip eylesin AMin!
benim doktorumda erbil bey
inşallah canım okuyacağım. her yolu denedim. belki Rabbim burdan sebep verir.soğan kürleri mi içmedim. ot karışımlarını mı içmedim. kasık mı çektirmedim. duyduğum herşeyi yaptım yahu4444 ü okumuştum ama belki eksik yada fazla da olmuştur. vardır Rabbimöin bir bildiği.
onun için değil iğneleri aparken çok zorlanıyorum hertarafım mosmor oluyor azap oluyor bana en azından dondurabilrim ve onlarla dvm edebilirimBence sayilara takilma uzulme herkes 10-15 embiyo yapip hamile kalmiyo. Cok yakindan tanidigim bir arkadasim 2 yumurta toplandi 2 embriyo ile ikizlerine hamile dogumada sayili gun kaldi. Allah nasip etsin keske 2 embriyo transferiyle ucuzlere hamile kalan bile var. istanbul Bahceci Fulyada tedavi olmustu.
balıkesire yerleştim cnm ankaradan 5 ay olucakmerhaba canım izmirlimisin ?
ben izmirdeyim doktorum kahraman kolday nette yaz çıkıyo sitesi opersyonda smrna art tüp bebek merkezinde olucakk allahh kalbine göre versin tedavin hayırlı olsun
zaten sonuçta max.2 embriyo transfer ediliyor canım...
tek embriyoyla sürüyle anne olan bitanem...
moralini yüksek tut..
sonuçta Rabbim yazmışsa olur...
onun için değil iğneleri aparken çok zorlanıyorum hertarafım mosmor oluyor azap oluyor bana en azından dondurabilrim ve onlarla dvm edebilirim
balıkesire yerleştim cnm ankaradan 5 ay olucak
dedim ya en çok dondurmak istediğim için sayının artmasını istiyorum hoş dr.lar çok yumurtanın folükül kalitesini düşürmesine sebep oluyor diyor ama.
cnm çok sagol ins sende hamiş olcan ve busefer seni bırakmıycakk inanıyorum bunacnm seniii ccoooooookkk tebrık ederım senın adınaaa cok mutlu oldummmm
cnm ruh halime baglı 1 kere okudugumda oldu 5 kere okudugumda oldu.. ama kesin 1 kere okudum bide günde 707 kere ya varis dedim 100 kere ya evvelü dedim:)bak ben hergun bunları okudum nette bulabilirsin evlat sahibi olmak isteyenler okuyor ..
bakara 127-129
saffat 100
enbiya 89-90
al-i imam 38-39
meryem 4-6
furkan 74
araf 189
bu yanındaki sayılar kaç tane okunacagı deil ayetin hangi satırı oldugunu soylüyor cnm.. hergun okudum :)
14 mayısta en guzel anne sen olcan cnm bnm..
inanmak basarmanın yarısı ..
ben ilk denememde dah sedyedeyken olmadı dedim durdum ve olmadı..
bunda ise her an mutluydummm oldugunu hisettim tabi agrılarım olunca korktum istemsiz oluyor :)
canım benim teşekkür ederim...
hep pozitifim bu kez ben de...
ben de ilkinde doktordan dolayı hiç inanmamıştım ve olmadı da...
şidi hem doktorum,hem ben çok umutluyuz...
inşallah ta öyle olacak....
tam 30 gün sonra zaten sonuç belli olacak...
okuyacağım canım...
peki sen bunları kaçar tane okudun?
namaz da kıldın mı?
merkem suresinin tamamını 7 günde 41 kez okursan ,Allah bebek dualarını kabul eder diyor internette...
aynı şekilde 7 günde 41 yasinini tamamı...
aynı şekilde 7 günde 4444 salat-ı tefriciye ...
ben bunalrı okuyorum bitanem...
ama bunları da okuycam....
4444 duası varya onu 1 kere ben kaynanam kayınpederim üçümüz okuduk bitirdik..
1 kerede görümcem sohbet toplantısında milete vermiş okutmuş..
41 ayetel kürsi okudum bide..
allah razı olsun cnm bnmmhayırlı olsuuuuuun...
kızlar süpersiniz. duanın gücüne ben de çok inanıyorum. ben 4444 e başlamıştım ama 1 haftada bitiremedim diye bıraktım. şimdi onu tamamlayacağım. adet olup bitince bu dediğiniz duaları da okuyacağım. Rabbim kimsenin rahmini ve kollarını boş koymasın.
bende cnm bnm cok dua ettim dua okuduktan sonra çok huzurlu oluyordum o huzur bile şahaneydi:) bende kayınpederim ben ve kaynanam bikere 4444 ü okuduk.. bide görümcem okuttu sagolsun:)yani iki kere okumus olduk:)
bide 1 haftada bitirmek diye bi şart yok kuzum nekdr erken bitirisem okdr iyi derler.. biz 3 kişi ancak 2 haftada bitirdik:)
sanırım ben kadıköydeki bahçeciyi tercih edicem. ulun bey ordamıydı bi de bi dr. daha söyleniyordu hatırlıyamadım
canım benim hadi inşallah...
sen ne durumdasın?
yani en son durumun ne canım benim?
haftasonu görüşmeye gideceğim doktorla;
artık sonucun değişeceğine inanmıyorum ama yeni bir test daha yaptıracağım.
muhtemelen 3-4 ay ara verip yeniden en baştan başlayacağız tedaviye
erbil bey ne dedi canım benim sana?
anlatır mısın bitanem?
haftasonu görüşücem erbil beyle;
erbil bey ne dedi canım benim sana?
anlatır mısın bitanem?
Sağol canım darısı başınıza
bursa art de yaptırdım 5.gün emriyosuydu
bu benim 4. denemem dondurulmuşla denedik
transferin ikinci gününden beri kasık ağrım var göğülerim şiş
8.gün lekelenme bile oldu bütün gün boyunca
bitanem oku...
sana şöyle bir örnek vereyim:
3 arkadaşım 2'si transferden önce ve sonra şu duaları okudu tüp bebek denediler,dua okuyan ikisi hamile:
1-)7 günde 41 yasin tamamı
2-)7 günde 41 meryem tamamı
3-)7 günde 4444 salat-ı tefriciye
canım beni de bilgilendirirsen sevinirim.
sonuç ta doktorumuz aynı?testi ne zaman tekrarlayacaksın?
2-3 ay sonra tekrar erbil beyle mi deneyeceksin?
henüz görüşmediğim için bir şey konuşmadık.
transferden sonra bana 10 günlük iğne verdi ben 8.günde aradım kendisini iğnelerim bitince napıcam yenisini alıcakmıyım die;
test yaptırmamı istedi test yaptırdım negatif çıktı;
sonra sonucu kendisine bildirdim erken test yaptık tekrar test yaptır konuşalım dedi;
beklemedeyiz ama sonuc değişmez bence
0,1 di 8.gün sonucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?