mehaba kızlarr!
bugün temizlik günüm ,evin altını üstüne getirdim ,tedaviye başlamadan evim pırıl pırıl olmalı ki tedavi dönüşü hamiş kalabilirsem ev temizliği ile uğraşmayayım.sadece gelince camlar,kapılar ,yüzeysel temizlik falan-filan-feşmekan vs vs
bu arada ben folik asit kullanmaya başladım sizler de kullanıyor musunuz?ne yiyip ne içiyorsunuz arkadaşlar?
ben mümkün olduğunca balık,yeşillik,meyve,süt tüketmeye çalışıyorum.bugünden itibaren de bal-tarçın-çörek otu karıştırıp yiyeceğim.biraz da kilo almam lazım,sıcaktan iştahım kesildi zayıfladım tedaviye kadar toparlanayım ki çok zayıf olunca bünye de zayıflıyormuş bebiş tutunamıyormuş.
merhaba canım kolay gelsin sana...
bende temmuz başında başlıycam tüm temizliğimi yapıp öyle gidicem istanbula
canım beslenme konusuna gelince öncelikle ben drumun verdiği ilaçları kullanıyorum...
folik asit, vitamin ve pko ile ilgili bi ilaç...
onun dışında şimdiden başladım kabak çekirdeği, incir, hurma, kuru kayısı yemeye...
ayrıca bende hazırladım bal, çörekotu, tarçın karışımını ama başlamadım hala...
bide hurma poleni çok iyi geliyormuş...
hacıdan gelmişti bize onu karıştırıcam balla...
öyle işte canım zaten daha fazla da ne yapılır ki
inş rabbim nasip eder bizde hamişler kervanına katılırız[/QU
teşekkür ederim canım bir an önce şu temizliği bitirsem de vücudumu dinlendirsem.yorgun bir bedenle tedavime başlamak istemiyorum.zaten sıkıntıdan yüzüm sivilce doldu.zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum,sıkıntı yapıyorum .
kabak çekirdeğini ben de netten okumuştum,yiyorum ama sivilce çıkartıyor bende
hurmayı ilk kez senden duyuyorum ,neye iyi geliyormuş?
ayrıca aklıma gelmişken söyliyeyim havuç yumurtaların çatlamasını sağlıyormuş i.saraçoğlunun sitesinde kürlerden birinde vardı.ordan görmüştüm onun için ben opuya kadar havuç yemeyeceğim...
temennindeki ''hamiş''kelimesi kulağa o kadar hoş geliyor ki ...inşallaahhh biz de hamiş oluruz.
merhaba kıslar başlığınızı görünce bir bakim dedim.bizde 2.denememeze başlıoz kısmetse.ankara timur gürganla görüştük karar verdik inşallah hayırlısı olur hepimiz için.ilaçlara başladık temmuzda gidecez bakalm
anlaşılan topikçe temizliğe girişmişizzzbende bebek gelir ümidiyle bütün temizlik işlerini halletmeye çalışıyorum boya badana işleri bitti bu hafta sonuda da diğer kalan işlerimi halletikten sonra yaz tamizliğim bitmiş olacakk...
siz şimdiden sağlıklı beslenmeye başlamışsnız bende aslında başlasam iyi olur ...ama her balığı sevmiyorum hele yazın hiç sevmiyorum ama yemem de lazım aslında kırmızı etlede çok fazla aram yok..süt de sevmiyorumm...ban hiç sağlıklı beslenmiyorum galiba yaaaa ama olsun temmuz itibariyle iyi beslenmeye başlarım artık hem iznede çıkıcam nasıl olsa daha fazla özenirim o zaman
hoşgeldin umutege16,nasılsın canım?
ben temizlik,misafir vs vs uğraşıyorum işte.
canım bence mantıklı hareket ediyoruz inş dönüşte karnımızda bebişlerimizle döneceğiz o zaman elimi hiç bir şeye sürmem.
ben de her balığı yemiyorum ama ihtiyaç işte,sütü de içine kahve hariç birşeyler karıştırarak içmeye deneyebilirsin
merhaba kıslar başlığınızı görünce bir bakim dedim.bizde 2.denememeze başlıoz kısmetse.ankara timur gürganla görüştük karar verdik inşallah hayırlısı olur hepimiz için.ilaçlara başladık temmuzda gidecez bakalm
teşekkür ederim canım bir an önce şu temizliği bitirsem de vücudumu dinlendirsem.yorgun bir bedenle tedavime başlamak istemiyorum.zaten sıkıntıdan yüzüm sivilce doldu.zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum,sıkıntı yapıyorum .
kabak çekirdeğini ben de netten okumuştum,yiyorum ama sivilce çıkartıyor bende
hurmayı ilk kez senden duyuyorum ,neye iyi geliyormuş?
ayrıca aklıma gelmişken söyliyeyim havuç yumurtaların çatlamasını sağlıyormuş i.saraçoğlunun sitesinde kürlerden birinde vardı.ordan görmüştüm onun için ben opuya kadar havuç yemeyeceğim...
temennindeki ''hamiş''kelimesi kulağa o kadar hoş geliyor ki ...inşallaahhh biz de hamiş oluruz.
arkadaşlar tedavi sırasında özellikle opuya kadar lütfen kahve içmeyelim.çünkü kahve yumurtaların kalitesini bozuyormuş.
dinlenirsin canım sıkma kendini bukadar...
inş herşey güzel olacak
olsun canım ya bi süre sivilceli geziverirsin
canım hurma poleni yumurta kalitesini arttırıyormuş...
inş bol bol kaliteli yumurtalarımız toplanır
hadi yaa bak bunu bilmiyordum içmem bende artık
hoşbulduk canım iyi diyelim iyi olalım bugün eşimin spermiyogram sonucunu aldık morfolojisi 0 çıkış daha önce 1 di çok fazla takılmamaya çalışıyorum sonuçta onlar en iyisini seçip bulacaklarına inanıyorummm...bakalım cumartesi tekrar gidicez dr o neler diyecekkkk
sanada kolay gelsin canım evde olunca biraz öyle oluyo kendimizi oyalamak için temziliğe başvuruyoruz galiba... ben çok severim temizlik yapmayı evi temizledikçe sanki rukumudu temizliyormuşum gibi geliyo
herkese merhaba temmuz ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım haırlısı olur inşallah rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah aminnn :)
güzel arkadaşım sendemi burdasın.seninde az kaldı .inşAllah ilk ve son olur alırsın bebeğini kuçağına tüp bebek gerçekten zor bir uğraş heleki hayal kırıklıkları biz bir dafe yaşadık ikincide bebeğime yada bebeklerime kavuşmak istiyorum sen ilkinde kavuşursun inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?