Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

merhaba canım kolay gelsin sana...
bende temmuz başında başlıycam tüm temizliğimi yapıp öyle gidicem istanbula
canım beslenme konusuna gelince öncelikle ben drumun verdiği ilaçları kullanıyorum...
folik asit, vitamin ve pko ile ilgili bi ilaç...
onun dışında şimdiden başladım kabak çekirdeği, incir, hurma, kuru kayısı yemeye...
ayrıca bende hazırladım bal, çörekotu, tarçın karışımını ama başlamadım hala...
bide hurma poleni çok iyi geliyormuş...
hacıdan gelmişti bize onu karıştırıcam balla...
öyle işte canım zaten daha fazla da ne yapılır ki
inş rabbim nasip eder bizde hamişler kervanına katılırız

merhaba kıslar başlığınızı görünce bir bakim dedim.bizde 2.denememeze başlıoz kısmetse.ankara timur gürganla görüştük karar verdik inşallah hayırlısı olur hepimiz için.ilaçlara başladık temmuzda gidecez bakalm

merhaba canım sen de aramıza hoş geldin.tedavin hayırlı olsun, inş. rabbim bebişlerimizi kucağıza almayı nasip eder.

anlaşılan topikçe temizliğe girişmişizzzbende bebek gelir ümidiyle bütün temizlik işlerini halletmeye çalışıyorum boya badana işleri bitti bu hafta sonuda da diğer kalan işlerimi halletikten sonra yaz tamizliğim bitmiş olacakk...
siz şimdiden sağlıklı beslenmeye başlamışsnız bende aslında başlasam iyi olur ...ama her balığı sevmiyorum hele yazın hiç sevmiyorum ama yemem de lazım aslında kırmızı etlede çok fazla aram yok..süt de sevmiyorumm...ban hiç sağlıklı beslenmiyorum galiba yaaaa ama olsun temmuz itibariyle iyi beslenmeye başlarım artık hem iznede çıkıcam nasıl olsa daha fazla özenirim o zaman

canım bence mantıklı hareket ediyoruz inş dönüşte karnımızda bebişlerimizle döneceğiz o zaman elimi hiç bir şeye sürmem.
ben de her balığı yemiyorum ama ihtiyaç işte,sütü de içine kahve hariç birşeyler karıştırarak içmeye deneyebilirsin

arkadaşlar tedavi sırasında özellikle opuya kadar lütfen kahve içmeyelim.çünkü kahve yumurtaların kalitesini bozuyormuş.

hoşgeldin umutege16,nasılsın canım?
ben temizlik,misafir vs vs uğraşıyorum işte.

hoşbulduk canım iyi diyelim iyi olalım bugün eşimin spermiyogram sonucunu aldık morfolojisi 0 çıkış daha önce 1 di çok fazla takılmamaya çalışıyorum sonuçta onlar en iyisini seçip bulacaklarına inanıyorummm...bakalım cumartesi tekrar gidicez dr o neler diyecekkkk
sanada kolay gelsin canım evde olunca biraz öyle oluyo kendimizi oyalamak için temziliğe başvuruyoruz galiba... ben çok severim temizlik yapmayı evi temizledikçe sanki rukumudu temizliyormuşum gibi geliyo

bende aynı şeyi düşünüyorum canım transferden sonra rahat olayım diye bütün evi elden geçirdim nerdeyse...sadece yemek için falan kalkarım artukk...ben genelde günde 1 kere kahve içiyorum ama bugünden itibaren bıraktım öyleyseee...kaliteli yumoş lazım bize dimi...sütü de artık kakaolu yada nesguikle falan içmeye çalışsam iyi olur :26::26:

herkese merhaba temmuz ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım haırlısı olur inşallah rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah aminnn :)

hakkınızda hayırlısı olsun canım...
inş bu denemeniz mutlulukla sonuçlanır

dinlenirsin canım sıkma kendini bukadar...
inş herşey güzel olacak
olsun canım ya bi süre sivilceli geziverirsin
canım hurma poleni yumurta kalitesini arttırıyormuş...
inş bol bol kaliteli yumurtalarımız toplanır

arkadaşlar tedavi sırasında özellikle opuya kadar lütfen kahve içmeyelim.çünkü kahve yumurtaların kalitesini bozuyormuş.

hadi yaa bak bunu bilmiyordum içmem bende artık

bende başlığı görünçe geldim hayırlısı olsun canım inşAllah bu defa başarılı olur ve bebişine kavuşursun.bizde önümüzdeki hafta 2. denemeyi yapıyoruz Allah umduğumuz kapılardan boş cevirmesin.

güzel arkadaşım sendemi burdasın.seninde az kaldı .inşAllah ilk ve son olur alırsın bebeğini kuçağına tüp bebek gerçekten zor bir uğraş heleki hayal kırıklıkları biz bir dafe yaşadık ikincide bebeğime yada bebeklerime kavuşmak istiyorum sen ilkinde kavuşursun inşAllah.

canım kendimizi her zaman pozitif tutmaya çalışmalıyız.moralimiz yüksek olsun ki herşey iyi olsun.umutsuzluk bizim literatürümüzde olmamalı diye düşünüyorum ben...

herkese merhaba temmuz ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım haırlısı olur inşallah rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah aminnn :)

amin canım sen de hoşgeldin ve tedavin şimdiden hayırlı olsun rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın.

mrb arkadaşlar ben de haziran sonu gibi adet olucam temmuz ilk haftası gibide dondurulmuş transferim yapılacak Allahın izni ile inşallah..ilk denememizde sonucum pozitifti malesef bebeklerimi 6.haftasında kaybettim beni bırakıp gittiler...zaman yaklaştıkça heycan sarıyo yine uyku tutmuyo içimde çok büyük sevinç var bi o kadar da karamsarlık ya yine kaybedersem diye.ALLAHIM kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın bebiş özlemiyle yanıp tutuşan tüm arkadaşlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah....aminnnnn

bende burdayım canım benimmmmmm...
evet az kaldı 3 hafta kadar
inş ilk denememde kavuşurum canım saol güzel dileklerin için
canım inş sende bu denemende kavuşacaksın bebişine
yeni merkezin vesile olur inş...
bizim topiktede herkes tedavide nerdeyse inş tek tek güzel haberler alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…