Selam Kızlar Herkese ;
Temmuz başlığını görünce bende geleyim dedim :))) Bende Temmuz da kısmetse 2. denememe başlayacağım . 1. denemem tutmamıştı inşl bu sefer tutar((
Ben biraz merkez konusunda kararsızım
İlk sefer ivi tüp bebek merkezinde denemiştim ama ikincisi için çok kararsızım . Acıbadem Maslak ve Yeditepe var aklımda . Sizin önerebileceğiniz bir yer var mı kızlar .
Merhaba arkadaşlar temmuz başında günümü bekliyorum ve kısmetse hemen tedavime başlayacağım.Geçen temmuz döneminde ilk denememi yapmıştım olumsuz sonuçlandı.Rabbim bu kez benim ve tüm bekleyenlerin ümitlerimizi boşa çıkarmasın inş.burada her anımı paylaşınca stresim sıkıntım hafifliyor.Sizlerin de paylaşımlarınızı bekliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
bende bu ay ilaca başladım sanırım transferim temmuzda olcak allah hepimizin yardımcısı olsun 2 aşılama geçirdim ve olmadı umarım bu tutar bana dua edin dualrım sizlerle
bende bu ay ilaca başladım sanırım transferim temmuzda olcak allah hepimizin yardımcısı olsun 2 aşılama geçirdim ve olmadı umarım bu tutar bana dua edin dualrım sizlerle
selam .ben de temmuz 2012 nin başlarında tüp bebek tedavime 2.kez başlayacağım.inşallah tedavi sonunda bebeğimizi/bebeklerimizi sağlık ve mutlulukla kucağımıza alırız...
Selam Kızlar Herkese ;
Temmuz başlığını görünce bende geleyim dedim :))) Bende Temmuz da kısmetse 2. denememe başlayacağım . 1. denemem tutmamıştı inşl bu sefer tutar((
Ben biraz merkez konusunda kararsızım
İlk sefer ivi tüp bebek merkezinde denemiştim ama ikincisi için çok kararsızım . Acıbadem Maslak ve Yeditepe var aklımda . Sizin önerebileceğiniz bir yer var mı kızlar .
benim kayınpederim memorial hastanesinde bir doktora yönlendirdi beni ve dedi ki ilk Bahçecide denemişsin,nerede başladıysan orada denemeye devam et,mutlaka sonunda tutacaktır,sabret ve ümidini kaybetme.Ben de 2 yıl sonra tekrar ahçeci Fulya'da doktorum Erbil YAĞMUR'la başladım.O kadar dğişik yöntemler uygulayacak ki başarı oranını artıracağız dedi ,inşallah öyle olur...
CANIM ben de aynı sebeplerle yine BAHÇECİdeyim 2 yıllık moral yıkıntısından sonra.Maddi olarak ta zorluyor,kolay değil hepimiz için zor...Ama benim Byrampaşadaki müdürümün Bahçecide 2.deneme ikizleri oldu,bir kız-bir erkek,devam et bir kere tutmadı bırakma dedi.Kız arkadaşımında BAHÇECİDEN BİR KIZ-BİR ERKEK İKİZLERİ var.Ayrıca bir diğer arkadaşımın da oğlu var.Benim de 2.denemem inşallah tutar bu doktor mail atıp,2010 daki o doktora kırgınlığımı dile getiren bir mail atmıştım da gece saat 3 te ağlayarak .Okumuş sabah hemen beni aradı,ve artık ben seninle ilgilenicem hemen gel dedi ,gittik,eşimle ben güven duyduk,Rabbim sana da bana da 2.de bu mutluluğu yaşatsın,ikiz tekiz olsun,akıl-beden-ruh sağlığı yerinde ve hayırlı evlat/evlatlar nasip etsin hepimize inşallah ...
amiiiinn inş canım bizim gibi tüm isteyip de bu yola baş koyanlara sağlıklı ve hayırlı nesiller ihsan eylesin rabbim.
Ben Bahçeci Fulya'da eşimle bugün ERBİL YAĞMUR'la start aldık hayırlısıyla.Senin Bahçeci Fulya mı , Umut mu?Doktorun kim canım?Neden emmnun olmadınilkinde.Ben de ilk doktorumu istememiştim.O zaman geçiş dönemiydi Mustafa BAHÇECİ veya Süleyman TOSUN'u istememe rağmen Süleyman bey ANADOLU yakasında gelemez,Mustafa Bey de müsait değil deyip ,beni istemediğim doktora yönlendilerdiler,o da bir yığın hata ile başarısız oldu maalesef...Ama Erbil Bey güven uyandırdı ben de.Aslında ben Umut Tüp bebekten Ulun ULUĞ'u istemiştim , ama AVRUPA Yakasında olduğumdan,o Umutta gidemem oraya ..
rabbim aklımızdakini,gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyle.hz ibrahim as. senden nasıl salih bir evlat istediyse biz de sana öyle dua ederek hayırlı bir evlat istiyoruz duamızı geri boş çevirme ya rabbim...
rabbi ve heb li mine's-salihin(ey rabbim!bana salihlerden olan bir çocuk bağışla)
Ben Bahçeci Fulya'da eşimle bugün ERBİL YAĞMUR'la start aldık hayırlısıyla.Senin Bahçeci Fulya mı , Umut mu?Doktorun kim canım?Neden emmnun olmadınilkinde.Ben de ilk doktorumu istememiştim.O zaman geçiş dönemiydi Mustafa BAHÇECİ veya Süleyman TOSUN'u istememe rağmen Süleyman bey ANADOLU yakasında gelemez,Mustafa Bey de müsait değil deyip ,beni istemediğim doktora yönlendilerdiler,o da bir yığın hata ile başarısız oldu maalesef...Ama Erbil Bey güven uyandırdı ben de.Aslında ben Umut Tüp bebekten Ulun ULUĞ'u istemiştim , ama AVRUPA Yakasında olduğumdan,o Umutta gidemem oraya ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?