tly tebrik ederim canım, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Ben test günüme 3 gün kala 41 yasine başladım her mübin kelimesinde 3 er defa mübin duası ile birlikte, hala bitiremedim, her gün 2-3 okumaya çalışıyorum mübin duası ile birlikte biraz uzun sürüyor. 7 günde bitiremiyorum ama Allah ımın kabul ettiğine inanıyorum.
seninde embiryolarını 1 ay bekletti sanırım, seninkinde sebep neydi ohss mi?
CANIM YİNE DE DUA ET,BEN DE EDERİM SANA...
LÜTFEN UMUDUNU SON ANA KADAR KORU ..
BELKİ BİR MUCİZE...RABBİMİN MUCİZELERİ SONSUZDUR...
KEŞKE İĞNENİ ALIP,YAPSAYDIN..
TESTİNİ DE 12.GÜN YAPSAYDIN...
AMA HERŞEY OLACAĞINA VARIYOR...
SANA DONDURULMUŞ TRANSFERİ Mİ YAPTI?
2 tane embriyo mu transfer etti?
sizde sorun neydi?
sana % kaç şans vermişti..
yumurtalarının kalitesi ve adedi kaçtı canım?
yazarsan doktorumuz aynı , birbirimize yorum yapar yardımcı oluruz...
Kızlarrrrr
Dualardan, tesbihlerden, surelerden vs. herşeyden önce, ilk önce ve kesinlikle namaz namaz namaz. Herşeyin başı namaz. Namaz kılmayan arkadaşlarım, namaza başlayın ve mucizeleri görün. Huzuru görün, sabrı görün, mükafatı görün, insanın Rabbiyle dertleşmesi ne demekmiş onu görün. Mutlaka aranızda kılanlar vardır. Ben kılmayan bu lezzeti tatmamış arkadaşlarım için söylüyorum, hepinizin iyiliği için söylüyorum lütfen kimse beni yanlış anlamasın canlarım benim. Ben namaza başladıktan sonra hayatımın nasıl değiştiğini, asla değişmez düzelmez dediğim sıkıntılarımın nasıl birden ortadan kalktığını gördüm. En son bebiş olayında bunu yaşadım. Hepsi benim için birer mucizeydi.
canım benim ben evlendiği gün hamile kalmış ,oğluna hamile kalmış bir anne adayıydım....
ancak benim sağlık problemim nedeniyle oğlumu almak zorunda kaldılar...
ben ve eşimde hiç bir sorun yok..
ama ondan sonra normal yolla hamile kalamadım.
2010 da buradaki kötü bir doktorla denedim olmadı,zaten işten attılar onu ve ben baştan itibaren onunla olmayacağını inan biliyordum...
yani sebebi belirsiz intertifilete benim....
benim sırf dondurulmuşlarla şansım minimum %15 artacağından dondurdu...
çünkü 42 yaşımdayım..yani tamamıyla yaşa bağlı şansımı artırmak için..
ama doktorum benden,ben doktorumdan çok ümitliyiz..
inşallah olur...
olmazsa da üzülürüm,ama yola devam ederim..
çünkü bir adetten sonra vücut hormonları atıyor,rahim dinleniyor..
bebek te dondurulup çözülünce dinlenmiş rahme daha sıkı tutunuyormuş...
Kızlarrrrr
Dualardan, tesbihlerden, surelerden vs. herşeyden önce, ilk önce ve kesinlikle namaz namaz namaz. Herşeyin başı namaz. Namaz kılmayan arkadaşlarım, namaza başlayın ve mucizeleri görün. Huzuru görün, sabrı görün, mükafatı görün, insanın Rabbiyle dertleşmesi ne demekmiş onu görün. Mutlaka aranızda kılanlar vardır. Ben kılmayan bu lezzeti tatmamış arkadaşlarım için söylüyorum, hepinizin iyiliği için söylüyorum lütfen kimse beni yanlış anlamasın canlarım benim. Ben namaza başladıktan sonra hayatımın nasıl değiştiğini, asla değişmez düzelmez dediğim sıkıntılarımın nasıl birden ortadan kalktığını gördüm. En son bebiş olayında bunu yaşadım. Hepsi benim için birer mucizeydi.
canım haklısın,sana tamamıyla katılıyorum...
ama ben çalışan bir kadınım..gerçi seni bilmiyorum ama...
ama babamı kaybettikten sonra namaza başlamıştım.
1-1,5 yıl işten sonra kaza ediyordum...
hayatımda herşey düzlüğe çıkmıştı...
kesinlikle namaz evet çok haklısın canım benim...
Allah rahmet eylesin, babacığının mekanı cennet olsun. Tabiki çalışanlar için biraz durum zorlaşıyor. Bazı iş yerleri izin vermiyor. İşler yoğun oluyor vs. gibi. Rabbim sanada tez zamanda namazı tekrar nasip etsin.
canim ben kiliyordum tedavide pek kilamadim bu gun takrar basladim cok sukur..
canim sen oturarkmi kiliyosun normal mi kiliyosun RABBIM kabul eylesin insalllahh
inşallah hepimiz anne olma mutlulugunu yaşarız;
gönlüne göre olur herşey bu süreçte inşallah.
inşallah canım hepimizin olumlu olur....
sen bir daha denersen burada ve bu doktorda mı düşünüyorsun?
bayılıyorum kız sana. pozitifliğin hepimizi etkiliyor.belkim eylülde tedaviye beraber başlar beraber hamile kalırız.
canim seninde bir daha ki ay olucakmis transferin ahyirli olsun insallahh...
donduurlmuslarda cok basarili bir merkezz
ALLAH gonlune gore versinn:)))
hiç bilmiyorum şimdiden karar vermedim ama ulun beyi de çok iyi buluyorlar;
tedaviye başlarkende arada kalmıştım bana uzak olduğu için tercihim burası oldu ama
bu sefer karşıya gitmeyi de göze alabilirim.
:26:
bu arada arkadaşlar...
27 hamile ile birlikte 800 sayfayı da devirdik..
HAYIRLI OLSUN....
holeeyyyy....
daha nice 27lere, 37lere, 47lere, 57lere, 67lere, 77lere (ay kaç kişiydi ki en son bizim liste :44:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?