Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım bu konuda tamamen seninle aynı fikirdeyim..

Kızlarrrrr

Dualardan, tesbihlerden, surelerden vs. herşeyden önce, ilk önce ve kesinlikle namaz namaz namaz. Herşeyin başı namaz. Namaz kılmayan arkadaşlarım, namaza başlayın ve mucizeleri görün. Huzuru görün, sabrı görün, mükafatı görün, insanın Rabbiyle dertleşmesi ne demekmiş onu görün. Mutlaka aranızda kılanlar vardır. Ben kılmayan bu lezzeti tatmamış arkadaşlarım için söylüyorum, hepinizin iyiliği için söylüyorum lütfen kimse beni yanlış anlamasın canlarım benim. Ben namaza başladıktan sonra hayatımın nasıl değiştiğini, asla değişmez düzelmez dediğim sıkıntılarımın nasıl birden ortadan kalktığını gördüm. En son bebiş olayında bunu yaşadım. Hepsi benim için birer mucizeydi.

seninde embiryolarını 1 ay bekletti sanırım, seninkinde sebep neydi ohss mi?

canım benim ben evlendiği gün hamile kalmış ,oğluna hamile kalmış bir anne adayıydım....
ancak benim sağlık problemim nedeniyle oğlumu almak zorunda kaldılar...
ben ve eşimde hiç bir sorun yok..
ama ondan sonra normal yolla hamile kalamadım.
2010 da buradaki kötü bir doktorla denedim olmadı,zaten işten attılar onu ve ben baştan itibaren onunla olmayacağını inan biliyordum...
yani sebebi belirsiz intertifilete benim....
benim sırf dondurulmuşlarla şansım minimum %15 artacağından dondurdu...
çünkü 42 yaşımdayım..yani tamamıyla yaşa bağlı şansımı artırmak için..
ama doktorum benden,ben doktorumdan çok ümitliyiz..
inşallah olur...
olmazsa da üzülürüm,ama yola devam ederim..
çünkü bir adetten sonra vücut hormonları atıyor,rahim dinleniyor..
bebek te dondurulup çözülünce dinlenmiş rahme daha sıkı tutunuyormuş...

inşallah bir mucize olur tabiki :)
ilk denemem ve yaşımdan dolayı tek embiryo tarnsfer edildi blast plus dediler transfer sırasında.
ilaçlarımı kullanıorum hala, bizde sorun sperm sayısı ve kalitesi %50 şansın var denildi transferden sonra
21 yumurtam kaldı 7 embiryo oluştu; hepsi 5. güne kadar yaşadı ama 1 embiryo transfer edildikten sonra kalanları bölünme gösteremediği için
imha edildiler.
dondurulmuş transferi yapıldı;yumurta toplamındna sonra 1 adet dönemi bekledik bizde;
senin kini neden beklettiler?

canım haklısın,sana tamamıyla katılıyorum...
ama ben çalışan bir kadınım..gerçi seni bilmiyorum ama...
ama babamı kaybettikten sonra namaza başlamıştım.
1-1,5 yıl işten sonra kaza ediyordum...
hayatımda herşey düzlüğe çıkmıştı...
kesinlikle namaz evet çok haklısın canım benim...

inşallah hepimiz anne olma mutlulugunu yaşarız;
gönlüne göre olur herşey bu süreçte inşallah.

canim ben kiliyordum tedavide pek kilamadim bu gun takrar basladim cok sukur..
canim sen oturarkmi kiliyosun normal mi kiliyosun RABBIM kabul eylesin insalllahh

Allah rahmet eylesin, babacığının mekanı cennet olsun. Tabiki çalışanlar için biraz durum zorlaşıyor. Bazı iş yerleri izin vermiyor. İşler yoğun oluyor vs. gibi. Rabbim sanada tez zamanda namazı tekrar nasip etsin.

teşekkür ederim,benim iş yerinde bankacıyım böyle bir imkanım yok,tabii ki de isterim kılmak..
hep istiyorum bitanem..

canim ben kiliyordum tedavide pek kilamadim bu gun takrar basladim cok sukur..
canim sen oturarkmi kiliyosun normal mi kiliyosun RABBIM kabul eylesin insalllahh

Benim transferim oldu bitti eve geldim. Aslında gusül abdesti almam gerekirdi ama doktor yıkanma dedi. Bende namazı tamamen terk etmek istemedim. Rabbim kabul eder inşallah dedim ve normal abdest ile sandalyede oturarak secdeye varmadan 3 gün öyle kıldım. 3 günden sonra gusül abdesti aldım ve normal hareketleriyle ruku, secde ederek namazlarımı kıldım. Fakat şu anda kasıklarımda ve karnımda, belimde zaman zaman ağrım oluyor, çok azda baş dönmelerim bu yüzden kendimi iyi hissetmezsem oturarak kılıyorum.

inşallah hepimiz anne olma mutlulugunu yaşarız;
gönlüne göre olur herşey bu süreçte inşallah.

inşallah canım hepimizin olumlu olur....
sen bir daha denersen burada ve bu doktorda mı düşünüyorsun?

inşallah canım hepimizin olumlu olur....
sen bir daha denersen burada ve bu doktorda mı düşünüyorsun?

hiç bilmiyorum şimdiden karar vermedim ama ulun beyi de çok iyi buluyorlar;
tedaviye başlarkende arada kalmıştım bana uzak olduğu için tercihim burası oldu ama
bu sefer karşıya gitmeyi de göze alabilirim.
:26:

Allahim bugün ne güzel günmüs öyle bi ciktim girdimki ne görim ne berektli günmüs öyle yarabbim PINPIRIK MINIKGELIN TLY53 HAMISMIS cok sükür
Baharim ve flaszkin berektmi kaliteli embriyolari varmis masallah bütün günlerimiz böyle gecsin insallah darisi bütün bekleyenle insallahhh.....

yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum sağlıkla gelsin bebişleriiii
allah isteyen herksede nasip etsin inşallahhhhhhhh

tüm hamile arkadaşları tebrik ederim,
allah bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin,
tamamına erdirsin innnnşallaahhh

canim seninde bir daha ki ay olucakmis transferin ahyirli olsun insallahh...
donduurlmuslarda cok basarili bir merkezz
ALLAH gonlune gore versinn:)))

amin canımm...
zaten öyle çok istedim ki dondurulmuş olmasını Allah gönlüme göre verdi zaten he tabi daha ortada donan bişi yok herbişey salı günü belli olacak bakalım...

anladım canım.
ben de Ulun Beyle,Erbil Bey arasında kalmıştım.Erbil beyi seçmemin sebebi,onun beni seçmesiydi..
hikayesi uzun,karşılaşırsak anlatırım...
ayrıca araştırdım yurtdışından bile erbil beye gönderiyorlar,hamile kalıp gidiyorlar...
12.,13.hatta 14.denemelerinde gelip hamile kalıp gidenler var canım...
bence Rabbim nasip etmişse,burada da eder canım benim..
ama senin kararın tabii kii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…