minik gelin pimpirik çok sevindim sizin adınıza allahım tamamına erdirir inşallah.
eda 4 hamile haberimiz var bugün çık çık.....
Kızlarrrrr
Dualardan, tesbihlerden, surelerden vs. herşeyden önce, ilk önce ve kesinlikle namaz namaz namaz. Herşeyin başı namaz. Namaz kılmayan arkadaşlarım, namaza başlayın ve mucizeleri görün. Huzuru görün, sabrı görün, mükafatı görün, insanın Rabbiyle dertleşmesi ne demekmiş onu görün. Mutlaka aranızda kılanlar vardır. Ben kılmayan bu lezzeti tatmamış arkadaşlarım için söylüyorum, hepinizin iyiliği için söylüyorum lütfen kimse beni yanlış anlamasın canlarım benim. Ben namaza başladıktan sonra hayatımın nasıl değiştiğini, asla değişmez düzelmez dediğim sıkıntılarımın nasıl birden ortadan kalktığını gördüm. En son bebiş olayında bunu yaşadım. Hepsi benim için birer mucizeydi.
arkadaslar size bir sey sormak istiyorum..
doktor bana proluton depot iğne vermişti 5 gün arayla yapılacak dendi.ben bu iğneyi cumartesi yaptırdım sizce bugün mü yarın mı yaptırmam gerek..bi matematikçi olarak bu sorunu çözemedimben bugün yapılması gerektiğini düşünüyorum ama size de danısayım dedim.
şiddetle katılıyorum ben de 2 aydır allah kabul ederse namaz kılıyorum 2.tedavimin negatif sonuç verdiği gün yani, allaha sığındım ve namaza başladım. bu vesileyle ne negatif aldığıma ne de başka şeylere takılmamaya başladım. huzura erdim, o kadar rahat ve mutluyum ki, eşimle aşamadığım sorunlar ortadan kalktı, kafamda yenemediğim takıntılarım uçtu gitti, kendimde eksik olan tek şey namazmış dünyanın en güzel ve huzurlu eylemi namazzzz, kendim açığım ama kıyafetlerime bile bi düzen getirdim önceden ip askı badiler giyerken bile sıcaktan patlarken şimdi en fazla yarım kollu t-short giyiyorum ama hiiçç sıcaktn etkilenmiyorum..Allaha sığınmak kadar özel güzel bişey olabilir mi?
canım aynen ama harfiyen katılıyorum sana bitanem..
senin adına çok mutlu oldum...
ne mutlu sana...
yakında bebişini de alırsın inşallah kucağına..
demek ki belki de hepimizi bir eksikliğimizi kapatmak için Allah uyarıyor,bir fırsat aslında bizim için bu imtihan,dönüp kendimizi düzeltebilmemiz için.....
kimimizin namaz...kimimizin başka şey...
Allah hepimize onu görüp,telefi edebilme fırsatı versin..
AMİN.
Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))
amiinn. bu topiği çok beğendim ben yaa enerjisi çok yüksek. inş. sen de pozitifi bize burdan verirsin. ben bugün senin kullandığın omega3 e falan başladım folic asid zatn kullanıodum, corasprin de içtim, incir kürüne de başlıcam hastalığım biter bitmez, burdaki arkadaşlardan inş. bayram arifesi güzel haberler bekliyorum o kadar motive oldum ki bugün gelen 4 pozitif haberle, ben de artık size kurbanda haber veririm Allahın izni ile.. bide yasin,meryem, okicam, salat-ı tefriceyi ezbere biliyorum ve geçmişte 1 defa başka bir konu için okumuştum dileğim gerçek oldu. ama adetliyken bunların hiçbiri okunmaz dimi yasin kesinlikle okunmaz da diğerleri de okunmaz mı acaba?
canım herzaman bekleriz seni..
çok mutlu edersin bizleri...
hepsi abdestliyken canım...
ancak salat-ı tefriciyeyi adetliyken de okuyabiliyormuşsun dedi bana camideki hafızlar ve hocalar...
amiinn. bu topiği çok beğendim ben yaa enerjisi çok yüksek. inş. sen de pozitifi bize burdan verirsin. ben bugün senin kullandığın omega3 e falan başladım folic asid zatn kullanıodum, corasprin de içtim, incir kürüne de başlıcam hastalığım biter bitmez, burdaki arkadaşlardan inş. bayram arifesi güzel haberler bekliyorum o kadar motive oldum ki bugün gelen 4 pozitif haberle, ben de artık size kurbanda haber veririm Allahın izni ile.. bide yasin,meryem, okicam, salat-ı tefriceyi ezbere biliyorum ve geçmişte 1 defa başka bir konu için okumuştum dileğim gerçek oldu. ama adetliyken bunların hiçbiri okunmaz dimi yasin kesinlikle okunmaz da diğerleri de okunmaz mı acaba?
canlar ben geldimmmmmmmmm bebişlerimden haber varrrrrrrrrrr
23 yumoştan 19 tanesi olgunmuş ve işlem görmüş 14 tanesi döllenmiş
cumartesi donduracaklar inş hepsi cumartesiye kadar bölünmeye devam ederler
ben kendimi çok iyi hissediyorum onun için biraz sonra yola çıkıcaz balıkesire evimize gidicez
hepinizi kocaman öpüyorum sizi seviyorum canlarrrrrrrrrrr
mrhb benimde yumurtalarım boş çıktığı için denemiştikkk naturel tüp bebek ama biz 0 ilaç kulanmıştıkkk bende tek yumoş oluşmuştu ve boş çıkmıştıı canımmmm naturel tüp bebk sorunlu yumrutalık yumurta vs durumlarında tercih edilir evet şans düşük denir ama ilaçlı tedavilerde ilaçtan dolayı ve yumurtalıktan dolayı gelişen durumları engelemek için yapılır ve denebiliri benceee hiç moralin bozulmasınnn eğeğr rabbim sana nasip edecekse belkide yolun naturel tüp bebekten geçiyordur
bende senı cok sevıyorum tatlım en zor kısmı atlattın cok sukur.darısıda transferıne olsun :)cumartesı guzel haberlerını beklıyoruz artık.hayırlı yolculuklar canım allaha emanet olun.
kızlar allah razı olsun hepinizden dualarla ayaktayız çok inanıyorum hiç birimiz birbirimizi görmedik ama hep dua ettik birbirimize..
hergun sonucu belli olacak arkadaşları heycanla bekledim dua ettim ins guzel haberle gelirler diye..
çok şükür bugun o guzel haberi ben vrdim size..
sırayla sizdende bu haberin aynısından istiyorum..
28 senelik ömrümün en güzel gunu 9 agustos..
kelime bulamıyorum ne diycegimi bilemiyorummmm ..
ilk trasnferimden çok faklıydı hisediyordum belirtiler vardıı heppp ama işte insan korkuyor ya yoksa diye..
cok yoruldum rabbim biliyor 3.deneme okdr gözümde buyumustukii...
telefonlarımız susmuyor herkes çok mutluuu
rabbim bu duyguyu herkese yasatsın kimse mahrum kalmasınnn hep dua etcemm hep..
istemsiz aglıyorum hala ...cok şukur binlerce kez şukur..
hayallerimi gerceklestircem minik kıyafetler alcam hamile kyafetleri cocuk odası eşyası bunlar benim için ulaşması zor olan şeylerdi..şimdi tam içindeyim bunların..inşşş rabbim sonunuda hayır getirir saglıklı sıhatli evlatlar nasip eder..benim için yeni bir hayat bugunden itibaren başladı..rabbim hepinize yaşatsın inş..daha detaylı yazmak istiyorum ama tıkanıyorum yazarken aglıyorumm..allah hepnizden razı olsun
Herkese mujdeeeeeeeee
11.gun degerim 189
9. Gun degerim 52 ydi
allahim isteyn hwrkese ver banada tamamina erdir
Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))
gözünüz aydın sağlıkla kucaklayın inşşşşşşşşşşşşşşşşkızlar bu gün test günümde değerim 320 hamileyimmm ................
canlar ben geldimmmmmmmmm bebişlerimden haber varrrrrrrrrrr
23 yumoştan 19 tanesi olgunmuş ve işlem görmüş 14 tanesi döllenmiş
cumartesi donduracaklar inş hepsi cumartesiye kadar bölünmeye devam ederler
ben kendimi çok iyi hissediyorum onun için biraz sonra yola çıkıcaz balıkesire evimize gidicez
hepinizi kocaman öpüyorum sizi seviyorum canlarrrrrrrrrrr
selammm kızlarrrrrrrrrrrr
benimde 4 embriyommmmm dondurulmuşşşş çok şükürrrrrrr
bi dahaki ay göbüşüme koyulacak günü bekliyceklerrrrrrrr
allah razı olsun cvp verdiğin için morasl oldun söylediğin şeylerle inş. dediğin gibi olur cnm peki şimdi başka tedavi deniyomusun hnagi aşamadasın
inşallah kavuşursun sen de canım bebişine bir an önce...yok canım şimdi ara verdik beklemedeyizz
TLY53,MİNİKGELİN, PİMPİRİK81 yeni hamişlerimizzzzzzzzz
TEBRİKELR KIZLARRRRRRRRRRRRRABBİM SAĞ SAĞLİM KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİNNN
canım bir de gamzelim var...etti döööörtttttt...
RABBİM BİZLEREDE GÖSTERSİNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?