Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

holeyyyy mucizemin mucizesi gerçekleşmişşş

hayırlı olsunn... Allah tamamına erdirsin mucizem....

günün ilk tey tey atma töreni için hazırsakkk.... tey tey teyyy...

ayyy çok güzel çok duygulandım teşekkürler canım
aminnnn inşallah mucizemi sabırsızlıkla bekliyorum
teyzeleri halay çekermiş benim mucizemin :))

kızlar tablomuz hamıslerle doluyo masallah masallah kısmet bızlere artık.kıymetlı hamıslerımızden bızım ıcın dualar beklıyoruz, hamıslerın duaları kabul olur. rabbım sızı bebıslerınızı korusun (amın)

neden olmasin canim degerin yüksek tek yumurta ikizi olamasmi yani insallah allah gönlüne göre versin...

ayyy ikiz olma şansı varmıdır inş. seninde ikizdir benim deee ,
benim bu gün 14. günüm değerim 900 ün üstünde ,
Rabbim inş. gönlümüze göre verir...

saol fiyonkcum şükür 1 fire ile bebişlerimi dondurduk
darısı senin başına tatlım...
çok merak ettim seni nasıl geçti opun var mı bi sıkıntın ??

önce geçmiş sayfaları okudum sonra düştüm buraya canımm...

ay hof sabah sabah yollar bi açıktı 10 yerine 9:30 da merkezdeydik, ay dedim şimdi zamanda geçmez 11 e kadar benide stres basar... ay yok nerde hem zaman geçti hem ben bi rahat bi rahat neysem, bu arada bende önce giren ve gelenlerin sesini duyuyorum ağlıyo kız cağız anam dedim niye ki bende mi böle olcam... neysem damar yolu açıldı ben beklemeye başladım ki o manzaraya hiçç dayanamam ıyyyy... kanlı kanlı neysem... saatim geldi, indim aşşaya damar yolumdan çok kan gelmiş geriye pıhtılaşmış falan derken onu söküp elimin üstünden falan taktılar iğğğkkk onlar onunla uğraşırken o arada vermişler bişi ben dedim ben leyla oluyorum, normal normal dedüler hayatta yememişimki narkoz falan nası bi kafası var ne bilim, o ara ulun hoca geldi, ona dedim "eti sizin kemiği benim size emanet yuvrular" o da etide kemiğide senin derkenn film koptu bende, sonram birileri adımla seslenip beni ordan oraya aktardılar heh işte o esnada sordum asansirdeyken falan sanırım kaç yumoşum var diyee (yani uyanınca ilk söylediğim bu oluyo bu durumda) "11 yumoşcukk" dedilerr benim yuvrılar 8 di 9 du 10 du derken olmuş 11 taneeee... sonrası malum dinlenme falan filan, eve anca düştük, yarın yavrularımdan asıl havadisi alıcam, işte o kısımda dualarınıza ihtiyacım var....

Ay hadi cnm bnm gözün Aydın Rabbim tamamına erdirsin ins böle guzel haberleri okuyunca daha bı mutlu oluyorum:))

minikgelin teşekkür ederim canım amin inşallah
kaç gündür stresten ölüyordum eşim nete girmemi yasakladı negatif sonuçlara üzülüyorum diye sizleri pek takip edemiyordum bnde güzel haberlerinizi duydukça çok seviniyorum herkese bol şanslar diliyorum

Ay hadi en zor kısmı geldi gecti bundan sonrasi daha keyifli..gözün Aydın cnm bnmm:)
Valla bu net bo yonden guzl bı yonden kötü bende hemen etkileniyorum her yazıdan ama girmemende yapamıyorum:)

35 oz bence idrar testi için çok erken en son adet gününün tarihini bi kaçgün geçmesi gerek ozaman netice alırsın bnce kan tahlii yaptır eğer çok merak ediyorsan kesin sonuç alırsın

ayyy ikiz olma şansı varmıdır inş. seninde ikizdir benim deee ,
benim bu gün 14. günüm değerim 900 ün üstünde ,
Rabbim inş. gönlümüze göre verir...
masallah canim olur allah isterse her sey olur hayirlisiyla allah kucagiliza almayi nasip etsin insallah..hepimizinkini

maşallah tatlım bak senin yumoşlar öyle bi atağa geçtilerki 11 i buldularrrrr
inş tüm yumoşların olgundurrr ve hiç fire vermedennnnnnnn hepsi döllenirrrrrrrrr
3. güne kadar hepsiiiiiiiii bölünmeye devam ederrrrrrrr veeeeee salı günü 11 embriyonda bizim bebişlerin yanında yerlerini alırlar buz bebiş olarak

ayyy amin canım aminn...
bu sıcakta zaten serin serin dursun yavrular, eylüle hava biraz serinleyecek o zaman alırız

onların ki buz kardeşliği

ayyy amin canım aminn...
bu sıcakta zaten serin serin dursun yavrular, eylüle hava biraz serinleyecek o zaman alırız

onların ki buz kardeşliği

evet eylüle kadar serin serin beklesinler bebişlerimizzzzzzzz arka arkaya alırız sonra onları
demek onların ki buz kardeşliği haa çok tatlısın canım yaaaa yine patlattın bombayı

ya kızlar 4te progestan iğnemi vurdurmaya hastaneye gittim saatli ya hemşire 4te vurduracan dedi her neyse gittim dedim ben iğne vurdurcam acil doktor gayet rahat ne iğnesiymiş bu kadar acil olan diye nerdeyse dalga geçti iğneyi gösterdim pehh nolcakmış zamanı geçince tarzında bişiler söledi
her neyse ben saatinde iğneyi vurdurdum da nedense o kadar ağrıma gitti ki gerçekten bizi bizden başka anlayan yok :2::2:

maşallah canım 11 yumiş inşallah yarın çok güzel haberler duyarsın canım.
benim bu gün transferin 9. günü dün bi panik yaptım. jelin pembe renginde döküntüleri oluca aha dedim galiba adet oluyorum. salya sümük 1 saat ağladım. sonra kısmetten ötesi yok deyip duaya devam dedim. bu jel meğersem renk değiştiriyormuş.
beklemenin en zor kısmındayım sanırım. inşallah topikteki bütün arkadaşlara Allah anne olmayı nasip etsin

ukalasına denk gelmişsin, sende köprüden geçene kadar diceennn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…