canım benimmmmmmmm allah razı olsunnnnn negüzel dilekler bunlarrrrrr
hayal etmesi bile çooook güzel
rabbim o günleri gösterir bana eylülde inş
baharım, fiyonkum, kanbarım ( 2 gündür göremiyorum ) ahunisa,deniz fenerim, gamzelim, flzask, ismini sayamadığım değerli arkadaşlarım. nasılsınız?
benim bugün transferin 10. günü heyecanla 2 günün daha geçmesini bekliyorum.
dileğim burdan hepimizin isteği gibi hamileyim diye yazabilmek.
2 gündür feci nezleyim. hapşırmanın haddi hesabı yok. saatte 200 km hızlahapşırmaktan içim dışına çıktı.
bir kış boyu hastalanma hastalanma gel transfer olduğunda hastalan hapşır. umarım yavrulara
bir şey olmamıştır inşallah.
bıtanem baharım oyle mutluyumkı anlatamam ALLAH razı olsun hepınızden.kan tahlılını verıp eve geldık doktorum aradı hamılesın dedı duyamadım hocam dedım hamılesın...aglamaktan konusamıyorum degerım kac hocam dedım 105 gayet ıyı bır deger dedı nasıl dua edıyorum doktora.esım hala bana bakıyor tepkımı olcuyor herhalde ,sarıldım hıckıra hıckıra aglıyorum kendımı durduramıyorum gozlerıne baktım veeeee hamıleyım dedım 2 damla yas suzuldu gözlerınden esımı aglarken hıc gormemıstım anlatılmaz bır duygu.salı gunu kadır gecesı ınsallah o gun hepınız ıcın dualar edecem. dualarınızla ayaktayım buna ilk gunden berı cok ınanıyorum sızın samımıyetınız guzel kalbınız ben ınanıyorum bızım tablomuz hamısten dolup tasacak hepımız catır catır doguracaz insallah .eylul ayını ıple cekıyorum fıyonk makarnam ,kanbarım flzask dıger ısmını sayamadıgım tum arkadaslarım rabbım bu guzel duyguyu sızede yasatacak insallah.baharım ne yerdeyım ne gokte hala ınanamıyorum bırazcık degerım dusuk cıktı kafam takıldı doktorum ıyı dedi.sızlerı cok sevıyorum
canim insallah gecer ya.
ben hic jel kullanmadim.
opu gununden beri igne kullaniyorum.puregynex ampul kutusu 20 tl icinde 5 ampul var.
polikinikte yaptiriyorum canim.
estafurullah tabiki sorabilirsin.
birde vitavin birde glofor seker ilacina baslatmisti.
kan sulandircii ignem var gobekten,
gamzelim kan sulandırıcı iğneyi pıhtılaştırma sorunu içinmi verdi kendinmi vuruyorsun iğneyi? bana coraspirin verdi 36 saatte bi içiyorum kan testi falanda hiç istememişlerdi sadece tedaviye başlarken sarılık virüs e2 fsh vs. testler haricinde hiç tahlil yaptırmaldılar bana aklıma takıldı şimdi
Canım gamzelim'in düşükleri olmuş ya onun için araştırma yapmışlar ve kan pıhtılaşmasi çıkmış ondan dolayı sulandırıci iğne kullanıyor. Sen nasılsın bu arada hamilelik nasıl gidiyor
sağol esracım cvpladğn için şimdi anladm
benim iyi gidiyor çok şükür bu saatlerde hafif baş dönmesi oluyor 4 gündür bide aralarda adet ağrısına benzer tuhaf ve sinir bozucu ağrılar yarın 13. günüm tahlil yaptıracğm tekrar heyacan bastı inşallah katlanmıştır değerim senin nasıl iğlnlerle aran? sanırım bikaç gün sonra iğne sayısı 2 ye çıkacak iyi beslen ve dinlenki yumoşlar söz dinlesin :)
Iğnelerle ilk batırırken acidan yarısı girmeden çıkarıcak gibi oluyorum sonra bebek için diyip dişleri sıkarak yapıyorum çıkarı yok. Bugün özellikle baya hissetmeye başladim sağda büyüdüğünü ama ışte ilk kontrolde sadece sağdakiler büyüdü ya soldakiler küçük kalacak diye korkuyorum inşallah hepsi çabucak büyür de bayram öncesi opu olur peki bu çatlamayi önleyici ilaç acıtiyor mu? Birde beslenmek derken ne konuda dikkat etmem gerekiyor ki ben sadece su içmeye ve kabız olmamak için kayısı yemeye dikkat ediyorum başka neye dikkat etmeliyim birde ramazan olduğu için öyle düzenli beslenmem yok açılırsam birşeyler atıştırıyorum sadece[/QUOTE
çatlatmayı önleyici iğne bana biraz diğerine göre acı verici gelmişti batırmak mesele zaten son günlere doğru artık iyice alışıyorsun ama zaten iğne faslı bitmiş oluyor :))
beslenmekten kastım mesela ben hazır gıdalar yememeye çalıştım süt içmezdim içmeye başladım çok su içtim meyve saati yaptım (hiç alakam yoktur zorla yedirirler)böyle özel bişey yok yani aç bırakma bünyeni anlamında beslenmene dikkat et dedim.
kabızlık meselesi daha çok tranferden sonra daha çok önemli
yumurtalar bide son günlerde nasıl bir his veriyor bi bilsen oturup kalkmadım ben mesela kaç doz kullanıyorsun şuanda
kanbarım dualarım hep sızınle olacak özellıkle ALLAH nasıp ederse kadır gecesınde sızlere sabaha kadar dua edecem. insallahh o gun geldıgınde yanı hamıs oldugunuz gun sızın mutluluk gozyaslarınızı paylasacam,beraber aglıycaz beraber gulecez ınsallah. hepınız kızkardesım gb oldunuz sızlerı cok sevıyorum.hadı bakalım bu ayın sonu eylulun bası derken nufus patlaması yasatacaz innnnnsallah : )))))))))))).sızın yerınız cok ayrı benım ıcın hep yanımda hep destek oldunuz bana.önce rabbım sonrada ben hep yanınızda olacam,hıslerım bana ikizlerının olacagını soyluyo rabbım hayırlısını saglıklısını versın insallah .ALLAHA EMANET OLUN
öyle böyle değil çok şiddetli hastayım. son 2 yıldır böyle hapşırdığımı hatırlamıyorum valla.
sende evindesin ne güzel adetinde zamanında gelir ve bebişleri almaya gelirsin inşallah.
benim aslında adet günlerimin de başlangıç günleri olduğu için bu bekleyiş biraz daha
stres yarattı bende. estrofem ve crinone diye ilaçlarda geciktirir mi adeti. daha önce
deneyen arkadaşlar nasıl acaba
baharım, fiyonkum, kanbarım ( 2 gündür göremiyorum ) ahunisa,deniz fenerim, gamzelim, flzask, ismini sayamadığım değerli arkadaşlarım. nasılsınız?
benim bugün transferin 10. günü heyecanla 2 günün daha geçmesini bekliyorum.
dileğim burdan hepimizin isteği gibi hamileyim diye yazabilmek.
2 gündür feci nezleyim. hapşırmanın haddi hesabı yok. saatte 200 km hızlahapşırmaktan içim dışına çıktı.
bir kış boyu hastalanma hastalanma gel transfer olduğunda hastalan hapşır. umarım yavrulara
bir şey olmamıştır inşallah.
canım normal..kızlar miğdem çok kötü
Kızlar selam.Benim yarım çatlatma iğnem vurulup,çarşamba opu'm olacak.Ancak dün akşamdan beri inanılmaz akıntım var.Sizce bu normal mi,yoksa yumoşlar mı çatlamıştır,düşünmekten beynim yoruldu?Doktoru pazar günü aramayayım dedim önemsizse,size sorayım dedim!
autumn canim sana bii sorum olucak benim bu rahim tarafinda sanki böyle kranf gibi bi batma var bide yanlarimda acayip cekmeler oluyor tutuluyor sanki canim sendede oluyormuydu bu aralar herseye kafayi takar oldum zaten onlarin haricindede baska hicbir belirtim yok hamilelige dayir.:agla:
Iğnelerle ilk batırırken acidan yarısı girmeden çıkarıcak gibi oluyorum sonra bebek için diyip dişleri sıkarak yapıyorum çıkarı yok. Bugün özellikle baya hissetmeye başladim sağda büyüdüğünü ama ışte ilk kontrolde sadece sağdakiler büyüdü ya soldakiler küçük kalacak diye korkuyorum inşallah hepsi çabucak büyür de bayram öncesi opu olur peki bu çatlamayi önleyici ilaç acıtiyor mu? Birde beslenmek derken ne konuda dikkat etmem gerekiyor ki ben sadece su içmeye ve kabız olmamak için kayısı yemeye dikkat ediyorum başka neye dikkat etmeliyim birde ramazan olduğu için öyle düzenli beslenmem yok açılırsam birşeyler atıştırıyorum sadece[/QUOTE
çatlatmayı önleyici iğne bana biraz diğerine göre acı verici gelmişti batırmak mesele zaten son günlere doğru artık iyice alışıyorsun ama zaten iğne faslı bitmiş oluyor :))
beslenmekten kastım mesela ben hazır gıdalar yememeye çalıştım süt içmezdim içmeye başladım çok su içtim meyve saati yaptım (hiç alakam yoktur zorla yedirirler)böyle özel bişey yok yani aç bırakma bünyeni anlamında beslenmene dikkat et dedim.
yumurtalar bide son günlerde nasıl bir his veriyor bi bilsen oturup kalkmadım ben mesela kaç doz kullanıyorsun şuanda
canım benim senin de hayırlı olsun çok sevindimAllah kucağına almayı nasip etsin.Darısı başıma..
Süt bende hiç içmem ama transverden sonra başlarim onun yerine şimdilik yoğurt tüketsem bol bol olmazmı meyveyi çok severim zaten benim için sorun olmaz ben zaten kendim yemek yaptığım için genelde sebze ile beslenmeyi severim bu yüzden de o konuda sıkıntım yok hatta kola yada hazır meyve suyu ağzıma sürmem hazır gıda olarak. Ben çok kabızlık sorunu çekerim de bu yüzden şimdiden başladim günde 3 4tane
Ilk 3gün 150 kullandım iki gündür de 175 kullanıyorum bu arada 5gün olmuş ya şimdi sana yazarken farkettim
Süt bende hiç içmem ama transverden sonra başlarim onun yerine şimdilik yoğurt tüketsem bol bol olmazmı meyveyi çok severim zaten benim için sorun olmaz ben zaten kendim yemek yaptığım için genelde sebze ile beslenmeyi severim bu yüzden de o konuda sıkıntım yok hatta kola yada hazır meyve suyu ağzıma sürmem hazır gıda olarak. Ben çok kabızlık sorunu çekerim de bu yüzden şimdiden başladim günde 3 4tane
Ilk 3gün 150 kullandım iki gündür de 175 kullanıyorum bu arada 5gün olmuş ya şimdi sana yazarken farkettim
çok güzel aynen devam etmeliisin bence yoğurtta çok faydalı
bende 150 dozda kullandım günler çabuk geçiyorda biz sabırsızız biraz herşey çabucak olsun istiyoruz hayırlısı olsun tatlım opu için çok germiştim kendimi opum güzel geçti ağrım 2 gün sürdü kanmam 1 gün yani kafaya ister istemez takıyoruz ama boşuna yani bayramda bebişlerini beklerken rahat rahat dolaş derim bn 2 haftadır iğne vurdurmk haricinde çıkmıyorum hastene 5 dk gidip geliyoruz sıkıldım evde oturmktan :))
canım benim senin de hayırlı olsun çok sevindimAllah kucağına almayı nasip etsin.Darısı başıma..
teşekkür ederim kanbar amin inşallah Allah sanada nasip etsin hangi aşamadasın şuan pek kalabalık bir grup yenide katıldım kim kimdir pek takip edemiyorum :))
darısı başına canm
kızlar selam hepinize . dilerim herkes iyidir .
kızlar ben dün Akşam üzerine doğru rahatsızlandım . Çok kötü bir astım krizi geldi . 20 dakika resmen savaştım normale dönmem 40 dakiayı buldu . ve aşırı derecede hava, toz , şurup ilaçlarımı aldım . kızlar çok korkuyoırum bebeğime bir şey olmuşmudur . çünkü bu kriz esnasında vucut çok kasılıyor ve ben 20 dakika yarı bilincim kapalı haldeydim . ilk geldiğindede yere düştüm . kızlar bir şey olmamışitır değil mi bebeğime ne olur bir şey söyleyin dün geceden beri ağlıyorum ona bir şey olmasın diye(
senin de benimle aynı canım 4 bebişin var,Allah bebiş bebiş kucaına almayı nasip etsin bitanem.ayy canımm... bunu dün görsem aminn derdim ama bu sabah son durum haberi geldiği için sondurumu bildiriyorum;
baharın bebeler 6+6 çift kale maç yaparlar benimkilerde okey oynarr11 yavrumun 6 tanesi olgunmuş, işleme konmuş ve 4 tanesi döllenmişş... onlarda çok iyi gözüküyolar dedi, ay böle herşey daha gerçekçi bi hal almaya başladı helecanlandım, bunada şükür diyorum ve salı gününe bölüne bölüne kocamannn olmalarını diliyorumm (amin)
canım benimde oluyor öle..sağ tarafıma yatıyorum en fazla 5 dakika sonra sancımaya başlıyor o tarafta bebeğim ,diyorum ondan dönüyorum soluma bu sefer de saki böyle karnımda bişey sarkıyormuş geriliyormuş gibi oluyor sancıyor..sonra sırt üstü yatıyorum (hiç sevmem ve uyuyamam bu şekilde ama napalım)... arada da yataktan kalkarken bazen sağıma bazende soluma birden kramp giriyor kalıyorum öyle iki büklüm....
bence karşılaştırma yinede canım ..senin bünyen farklı benimki farklı,ben zaten hamile kalmadan öncede ota çöpe bulanırdı midem şimdi coştukça coştu..aman olmasın işte bulantın yada başka bişe..bebişlerin seninle olmasalardı emin ol çoktan çok net biçimde ortaya çıkardı...sen rahat ol canım bak yakında pıt pıt seslerini duyacaksın..dua et Rabbime bu mubarek günlerde..bende elimden geldiğince hepimiz için dua ediyorumm..
Hepinizi çoooooook sewiyorkocaaaaaaaaaamaaaaan kucaklıyor veeee öpüyorummmmm
teşekkür ederim kanbar amin inşallah Allah sanada nasip etsin hangi aşamadasın şuan pek kalabalık bir grup yenide katıldım kim kimdir pek takip edemiyorum :))
darısı başına canm
canım benim tedanim 13 temmuzda başladı.
24 temmuzda opum oldu.
4 tane embriyom donduruldu.
bayramdan sonra 25-26-27 sinden birinde de 2embriyo transferim olacak hayırlısıyla,hamile kalırım inşallah...
çok güzel aynen devam etmeliisin bence yoğurtta çok faydalı
bende 150 dozda kullandım günler çabuk geçiyorda biz sabırsızız biraz herşey çabucak olsun istiyoruz hayırlısı olsun tatlım opu için çok germiştim kendimi opum güzel geçti ağrım 2 gün sürdü kanmam 1 gün yani kafaya ister istemez takıyoruz ama boşuna yani bayramda bebişlerini beklerken rahat rahat dolaş derim bn 2 haftadır iğne vurdurmk haricinde çıkmıyorum hastene 5 dk gidip geliyoruz sıkıldım evde oturmktan :))
Bayrama kadar opu olursa gezicem ama benimki bayrama denk gelebilir belki senin ilk kontrolde ve son kontrolde yani çatlama iğnesini vurmadan önceki kontrolde yumurtaların boyutu ne kadar di benim ilk kontrolde sağda 5ila 7arası 7tane folikül varda solda da 9tane ama gelişmemiş dedi doktor yani bende acaba opu ne zaman olacak diye bekliyorum. Bizim doktor jel değil iğne veriyor yani gamzelime de iğne vermiş benim hastane 15 dk ama o günlerde yavaş hareket edersem 25dk hastanede olurum inşallah bir sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?