Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

kardelencim tebrik ederim canım çok mutlu oldum haberine hep böle mutluluk göz yaşların olsun canım arkadaşım

ayy taaa kaç yüz sayfa önceydi kim yazmıştı bilmiyorum da bu hamilelik durumlarında gribimsi durumlar oluyomuşşşş

bak bu 10.gün testi sonucu olsun sen hamiloşsunnnnn...

senin bu çoşkun mutluluğun nasıl içimi sardı anlatamam... inşallah 9 ay sonra kucağına aldığında da hep birlikte paylaşırız bu güzelliği

gamzelim kan sulandırıcı iğneyi pıhtılaştırma sorunu içinmi verdi kendinmi vuruyorsun iğneyi? bana coraspirin verdi 36 saatte bi içiyorum kan testi falanda hiç istememişlerdi sadece tedaviye başlarken sarılık virüs e2 fsh vs. testler haricinde hiç tahlil yaptırmaldılar bana aklıma takıldı şimdi

Canım gamzelim'in düşükleri olmuş ya onun için araştırma yapmışlar ve kan pıhtılaşmasi çıkmış ondan dolayı sulandırıci iğne kullanıyor. Sen nasılsın bu arada hamilelik nasıl gidiyor

sağol esracım cvpladğn için şimdi anladm
benim iyi gidiyor çok şükür bu saatlerde hafif baş dönmesi oluyor 4 gündür bide aralarda adet ağrısına benzer tuhaf ve sinir bozucu ağrılar yarın 13. günüm tahlil yaptıracğm tekrar heyacan bastı inşallah katlanmıştır değerim senin nasıl iğlnlerle aran? sanırım bikaç gün sonra iğne sayısı 2 ye çıkacak iyi beslen ve dinlenki yumoşlar söz dinlesin :)

Iğnelerle ilk batırırken acidan yarısı girmeden çıkarıcak gibi oluyorum sonra bebek için diyip dişleri sıkarak yapıyorum çıkarı yok. Bugün özellikle baya hissetmeye başladim sağda büyüdüğünü ama ışte ilk kontrolde sadece sağdakiler büyüdü ya soldakiler küçük kalacak diye korkuyorum inşallah hepsi çabucak büyür de bayram öncesi opu olur peki bu çatlamayi önleyici ilaç acıtiyor mu? Birde beslenmek derken ne konuda dikkat etmem gerekiyor ki ben sadece su içmeye ve kabız olmamak için kayısı yemeye dikkat ediyorum başka neye dikkat etmeliyim birde ramazan olduğu için öyle düzenli beslenmem yok açılırsam birşeyler atıştırıyorum sadece

canım sağol...Allah razı olsun...

canım çok geçmiş olsun.ılık ve bol limonlu ıhlamur iç,bol incir ye.

canım Allah korur sen hiç merak etme.malum bayram temizliği,işyerinde de bayram öncesi yoğunluk.
.artık çok sık giremeyeceğim,evde ve işyerinde yoğunluk var.sevgiyle kal

kızlar miğdem çok kötü
canım normal..

canım bunlar çok normal bitanem.sen şimdiden böyle herşeyi kafana takarsan sana da yazlık,ilerde olacak olan bebişine de yazık.Allah'a sığın,arkana uzan,rahatla biraz bitanem.

canım benimde oluyor öle..sağ tarafıma yatıyorum en fazla 5 dakika sonra sancımaya başlıyor o tarafta bebeğim ,diyorum ondan dönüyorum soluma bu sefer de saki böyle karnımda bişey sarkıyormuş geriliyormuş gibi oluyor sancıyor..sonra sırt üstü yatıyorum (hiç sevmem ve uyuyamam bu şekilde ama napalım)... arada da yataktan kalkarken bazen sağıma bazende soluma birden kramp giriyor kalıyorum öyle iki büklüm....
bence karşılaştırma yinede canım ..senin bünyen farklı benimki farklı,ben zaten hamile kalmadan öncede ota çöpe bulanırdı midem şimdi coştukça coştu..aman olmasın işte bulantın yada başka bişe..bebişlerin seninle olmasalardı emin ol çoktan çok net biçimde ortaya çıkardı...sen rahat ol canım bak yakında pıt pıt seslerini duyacaksın..dua et Rabbime bu mubarek günlerde..bende elimden geldiğince hepimiz için dua ediyorumm..

Hepinizi çoooooook sewiyor kocaaaaaaaaaamaaaaan kucaklıyor veeee öpüyorummmmm

canım Rabbim inşallah seni de bebeğini de sonuna kadar korusun..Ancak doktoruna da danış,ne yapman ne ilaç kullanman gerekiyorsa kullan tekrar etmez inşallah canım.

senin de benimle aynı canım 4 bebişin var,Allah bebiş bebiş kucaına almayı nasip etsin bitanem.

Canım kramp olayını öyle guzel tarif etmişsin ki aynı sekilde yasıyorum:) benim midem bulanmıyor ama yanmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…