- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
Hayırlı olsun, Allah kolay bir hamileleik geçirmeyi ve sağlıcakla kucağına alayı nasip etsin...
amın amın canım cok tesekur edrım rabbım sızlerede hayılısıyla hayırlı evlatlar nasıp etsın innnnşallahhhhhhhhhhhhh
bu tabloda olduguma ınanamıyorum kızlar en kısa surede sızlerıde gormek ıstıyorum hadı hayırlısıyla gelın aramıza bak burası bayagı genıs hepımız sıgarız,bızım kalbımız cok genıs zaten burayamı sıgmıycaz sızlerı cok sevıyorum ıyıkı aranızdayım...
canım hayırlı olsun maşallah değerin de çok güzel inş. katlanarak devam eder
darısı bekleyenlerin de başına inş.
rabbim kucağına sağlıklı bir şekilde alacağın günü de nasip etsin
gamzelim içini ferah tut hemşirenin telefonu varsa ara sor kimyasalın belirtelrini araştır tutunma kanamasıdır inş.
stres yapma artarsa hemen bir acile kadın doğum servisine git ilaçlarını saatinde al iğnenide akşam saatlerine bırakma tatlım
allah razı olsun tatlım darısıda senın basına ınsallah .sanada az kaldı salı gunu ınsallah sen ılk testını bende ıkıncıyı yapacaz rabbım sana ıkızlerı, bana da katlanarak artan degerlerı nasıp edecek ınsallah. guzel haberlerını beklıycem.
canım hayırlı olsun maşallah değerin de çok güzel inş. katlanarak devam eder
darısı bekleyenlerin de başına inş.
rabbim kucağına sağlıklı bir şekilde alacağın günü de nasip etsin
canim 3 4 gundur var lekelenmem hemsireyi aramistim.lekelenemn cogalirsa igneyi ikiye cikar demsiti.az az oluyor cok sukur.
ignemi artik sabah yaptiriyorum canim.
hayirlisi olsun insallah.
Çok sevindim canım allah tamamına erdirsin inşallah bu günlerinin tadını çıkar :) sonra bulandı halsizlik.... :) inşallah darısı keseyi gördüğün güne
kardelen canım benim neler hissettiğini biliyorum...işte ben de senin gibi böyle eşimle sevineceğimiz günü iple çekiyorum..seni çok tebrik ediyorum,yine ağlattınız beni..öyle bir yazmışsın ki sanki yanınızdaydım ve sizi seyreder gibiydim o duygusal anlarınızı..Allah kucağına almayı nasip etsin..Dua et bana bitanem benim de az kaldı..bayramdan sonraki hafta 25-26-27 Ağustostan birinde transferim var..Rabbim kavuştursun bizi inşallah bebişimizle,bebişlerimizle.O kız veya erkek;tek veya ikiz neyi uygun ve hayırlı görürse kabulümüz...bıtanem baharım oyle mutluyumkı anlatamam ALLAH razı olsun hepınızden.kan tahlılını verıp eve geldık doktorum aradı hamılesın dedı duyamadım hocam dedım hamılesın...aglamaktan konusamıyorum degerım kac hocam dedım 105 gayet ıyı bır deger dedı nasıl dua edıyorum doktora.esım hala bana bakıyor tepkımı olcuyor herhalde ,sarıldım hıckıra hıckıra aglıyorum kendımı durduramıyorum gozlerıne baktım veeeee hamıleyım dedım 2 damla yas suzuldu gözlerınden esımı aglarken hıc gormemıstım anlatılmaz bır duygu.salı gunu kadır gecesı ınsallah o gun hepınız ıcın dualar edecem. dualarınızla ayaktayım buna ilk gunden berı cok ınanıyorum sızın samımıyetınız guzel kalbınız ben ınanıyorum bızım tablomuz hamısten dolup tasacak hepımız catır catır doguracaz insallah .eylul ayını ıple cekıyorum fıyonk makarnam ,kanbarım flzask dıger ısmını sayamadıgım tum arkadaslarım rabbım bu guzel duyguyu sızede yasatacak insallah.baharım ne yerdeyım ne gokte hala ınanamıyorum bırazcık degerım dusuk cıktı kafam takıldı doktorum ıyı dedi.sızlerı cok sevıyorum
canım benım cok sagol darısı sızlern basına ınsallah.ya ben en zor kısmı atlattım sanırım hamılesın kısmı cok onemlı olumsuz testler insanı cok yoruyor.rabbım bebısını gobusune koyduktan sonra ona sahıp cıkıyo zaten ya sonuna kadar benımle bırakır yada yanına alır hepsı rabbımın kontrolunde ben bıraz kadercıyım.tabı dualarımızla rabbımden hayırlısını ıstemeye devam edecez cunkı verende, alan da rabbım.rabbım hepımızı selamete ulastırsın insallah
kardelen canım benim neler hissettiğini biliyorum...işte ben de senin gibi böyle eşimle sevineceğimiz günü iple çekiyorum..seni çok tebrik ediyorum,yine ağlattınız beni..öyle bir yazmışsın ki sanki yanınızdaydım ve sizi seyreder gibiydim o duygusal anlarınızı..Allah kucağına almayı nasip etsin..Dua et bana bitanem benim de az kaldı..bayramdan sonraki hafta 25-26-27 Ağustostan birinde transferim var..Rabbim kavuştursun bizi inşallah bebişimizle,bebişlerimizle.O kız veya erkek;tek veya ikiz neyi uygun ve hayırlı görürse kabulümüz...
29 hamilemiz olmuş,Allahım bu topikte herkesi hamile görmemizi nasip etsin en kısa zamanda inşallah...
Temmuz tedavi görenler topiği,sonra Temmuz hamileler topiği,sonra da Temmuz anneler topiği olsun Rabbim nasip et.AMİN..
Tebrik ederim .Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin inşallah....Rabbim hayırlı,sağlıklı evlat olmasını nasib etsin..inşallah bizede..aminnnn
ve tüm isteyenleri evlat sahibi yapsınnnn...amiiinnnn
Canım inşallah geçer test sonucunu alınca rahatlarsin inşallah da olmazsa doktora sorup iğneyi 2ye çıkart canım yani için nasıl rahat ederse sana jel yazdımi doktor yada şöyle sorum transver sonrası hangi ilaçları kullandın? Iğnenin tanesi nekadar? Birde kendin mi yapıyorsun yoksa hastanede mi yaptırıyorsun? Çok soru sordum ama:)
canim insallah gecer ya.
ben hic jel kullanmadim.
opu gununden beri igne kullaniyorum.puregynex ampul kutusu 20 tl icinde 5 ampul var.
polikinikte yaptiriyorum canim.
estafurullah tabiki sorabilirsin.
birde vitavin birde glofor seker ilacina baslatmisti.
kan sulandircii ignem var gobekten,
bıtanecık baharım insallah bu sevınc gozyaslarını doktugun gunlerı bende gorecegım.eşınle aglamaktan bırbırınıze bakamıycaksınız kalbınız yerınden cıkacak gb atacak inanamıycaksınız gercekten bızım basımızamı geldı bu ben anne sen babamı oldun yanı dıyıp esıne soracaksın rabbım sana ve butun arkadaslarıma tez vakıtte ıkız ıkız ,yok yok ucuz ucuz hadı canım varmı arttıran dersen besız besız mınnoslar nasıp etsın innnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh.
hadi bakalım hayırlı olsun fiyonk makarnam. seni istediğinsonuca götürsün inşallah. 4 taneside 1. kalite olarak bölünenecek ben inanıyorum.
Aşkolsun futbol takımına destek veririz bizde benim karnımdaki bebem ve bekleyen diğer 3 kardeşi ile birlikte geliriz takımı tamamlarız...olmadı bissürü hamiş var onlardan da aldıkmı oooo kaç takım olur:)
Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını versin ,bebişlerinde inşallah hayırlısıyla sana kavuşur ve sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir...
Gözün aydin olsun insallah bölüne bölüne kocaman olurlarda annelerine bebis olarak geri dönerler..amin...emir_bebe:
2 de bende var ya..unutmayın beni,,iyi futbol oynarım
tünaydınlar herkese bu arada..
10güne adet olursunuz dedi hemşire bana..14.gün bugün,,, adet olmam lazımdı..ama 1-2 gün gecikecek gibi...
kızlar kan testımı verdım degerım 105 cıktı salı gunu tekrar gıdecem insallah degerlerım artar,hamıleyımm aglamaktan ıcım sıstı cok sukur rabbıme.rabbım hepınıze bu duyguyu yasatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?