Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım biz de seni çok seviyoruz..

herkese iyi geceler..
sevgiyle kalın..

canım benim tedanim 13 temmuzda başladı.
24 temmuzda opum oldu.
4 tane embriyom donduruldu.
bayramdan sonra 25-26-27 sinden birinde de 2embriyo transferim olacak hayırlısıyla,hamile kalırım inşallah...

Ohh az kalmış sanada kız hadi hayırlısı ile senin de hamile haberini alırız inşallah takipteyim :)

kanbarcım görüşecektik ama benim kontrol 24 ünde senden 2 gün sonra inşallah denk gelir birgün seninle tanışmayı istiyorum aslında kısmet diyeyim

kurban olurum canım benım senın kalbın cok temız bılıyorum sen ne dersen cıkıyo insallah katlanacak.artık sızlerı bekliyoruz bıtanem hayırlısıyla yumusları dondurucudan alıp gobuslere koyun eylul fıstıkları : ) rabbım sızlerıde sevındırsın tey teylerı ben cekecem artıkk hemde uzata uzata tey tey teyyyy

kardelencim tebrik ederim canım çok mutlu oldum haberine hep böle mutluluk göz yaşların olsun canım arkadaşım

bıtanem cok tesekkur ederım ALLAH sızlerede nasıp etsın ınsallah.daha ne mutluluk gozyasları dokecez burada hayırlı haberlerle ınsallah

arkadaşım 23 temmuzda transferim olmuştu...6 ağustosta kanda sonuç aldık.maalesef negatif...ilk denememdi...benim adtim çok düzenl olmasına rağmen günüm geçti ve bu beni çok umutlandırmıştı,,tabii hayal kırıklığı,hem de öye böyle değil......crinone kullanıyodum ben de..meğer ilaçlardanmış gecikmesi...6'sında negatif sonucu alınca zaten ilaçları kullanmama gerek kalmadı tabii...ve ertesi günü adet oldum hemen...Allah büYÜK ...ALLAH'TAN UMUT KESİLMEZ.ama benim böyle olmuştu...dua ediyorum ki seninki bebekte gecikmş olsun...

arkadaşım tebrikler allah tamamna erdirsin inşallaaaaahhhh,kadir gecesinde dualarında bana da yer ayır...:) 6 ağustosta negatifle geri döndüm maalesef...2.denememi nasipse 3,en geç 4 aysonra yapıcam...

selam kızlar bu ara çok fazla giremiyorum sadece okuyup çıkıyorum.güzel haberler var inşallah devamıda gelir.benim adet sancısı gibi sancılarım oluyor bu ara tam öylede değilde böyle değişik bi ağrılar korkuyorum sürekli wc de geçiyor günüm bişe varmı yokmu diye.sigarayı bıraktım bu arada elimi bile sürmüyorum.bu ağrılar canımı sıkıyor normaldir inşallah.perşembe günü kalp atışlarını duycaz hayırlısıyla inşallah.bide onu duysaydım içim rahatlayacak.

kızlar beni de ekleyin tabloya,nasıl yapılıyo bilmiyorum... gulza-33-34-7 yıl-azosperm-1 kere-ege üniv.-ege üniv.-negatif

bıtanem cok tesekkur ederım ALLAH sızlerede nasıp etsın ınsallah.daha ne mutluluk gozyasları dokecez burada hayırlı haberlerle ınsallah

canım çok sevindim senin adına allahım tamamına erdirsin inşallah.hayırlısıyla mis kokulu bebişini kucağına almayı nasip etisin.isteyen diğer tüm arkadaşlarımada.hepiniz dualarımdasınız.

cnm çok sevindim bende heyecanla kuzularımdan haber bekliyorum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…