- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
Canım hayırlısıyla duyacaksın,sen köprüden geçtin...
O köprünün karşısında bana,bahara,flazkaifiyonkuma diğer adaylara hadi siz de gelin diye el sallıyorsun görüyorum seni...
Yakında biz de geçicez inşallah o köprüyü gelicez yanına ...
Allah'ım günah yazma ama bildiğin dünyadaki sırat köprüsü valla....
İnşallah geçicez,gelicez minikgelin bak görüyorum seni...pembe çiçekli bir etke var üzerinde ,az kaldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı,bekle biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..................
korkutmayın benı mamammı ben sızlerden ayrılmak ıstemıyorum cok sevıyom sızı.esım bıle kıskanıyo dıyokı kızları buldun benım yanımda oturmuyosun artık dıyoooooo,bende kıskanma askım onlar benım dostlarım, mucızelerım bız kader arkıdıslerıyız dıyom
kızlarrrr cok az kaldı ya sızın kadar heyecanlıyım bende hadı hayırlısı 1,2 gun arayla göbüslerı bebıslerle dolduracaksınız ınsallah teyzelerı yesın onları.ben sımdıden dualara baslayım en ıyısı anca bıtırırım
yok valla cidden nasıl içim cız ediyoo... benden ayrı yavrularım
o kadar çabuk muyookk canım bi yanlışın var ayın 1 benim 16.günüm oluyor tarnsfer o kadar çabuk olmaz ama 4-5-6-7 onladan birinde olur tahminim, ay hesap yapmıcam çünküü hiçç tutmuyo
ayyy o ne fotojenik bi güzellikk...
kız olucak bu kız kesinnn
inşallah düğün fotoğraflarınada bakarız böyleee
kanbarım bıtanem sen hangı duaları okuyosun bende senın ıcın dua okumak ıstıyorum meryem duası veya hangısınde zorlanıyosan onu okuyabılırım.kuran_kerım okumayı bılıyorum yanı arapcadan hepsını okuyabılırım yeterkı sen ıste bıtanem.haber beklıyorum hatta bugun baslayım ınsallah.
Baharcım ben de senden farklı bişey yazmadım ki bitanem...
Bayramdan sonrayı bekleriz,niye beklemeyelim..
Ama o kadar emek veriyoruz bizler birbirimize destek oluyoruz.
Sen tablo için uğraşıyorsun...
Neredeyse kardeş gibi olduk...
Haber vermeleri lazımdı bence bitanem....
yok valla cidden nasıl içim cız ediyoo... benden ayrı yavrularım
o kadar çabuk muyookk canım bi yanlışın var ayın 1 benim 16.günüm oluyor tarnsfer o kadar çabuk olmaz ama 4-5-6-7 onladan birinde olur tahminim, ay hesap yapmıcam çünküü hiçç tutmuyo
canlar temmuzda tedavisi olmayan (diğer aya tedavisi ertelenen) arkadaşları listeden çıkardım konuştuğumuz gibi...
temmuzda tedaviye başlayıpta yumoşları döllenmediği için tedavisi iptal olan arkadaşlar duruyor...
test günü geçmiş arkadaşlarıda bayram sonuna kadar bekleyip haber alamazsak çıkarırız...
sonuçta bu tablo hepimizin umudu herkes durumundan haber vermek zorunda...
şuan da tablo tam olması gerektiği gibi sadece temmuz grubu var...
kanbarım bi istatistik yaparsın artık
Geleceği Rabbim bilir ancak...
Neyin hayırlı olduğuna o karar verir...
Ol derse olur,olma derse olmaz...
Kız derse kız,erkek derse erkek olur..
İkiz ol derse ikiz olur ...
Boynumuz kıldan ince...
Ama hepimizin yüreği anne olmak istiyor...
Ben haftada 2 gün Istanbul'un 40 derece sıcağında düştüm yollara kan ter içinde 5 dakkalık muayene ilaçlar,iğneler için....
hadiiii düştüm yine yollara geldim işe çalıştım...akşam oldu mu iğneler ilaçlar....
hepimiz aynıyız,hepimiz maddi,manevi,psikolojik yıpranıyoruz ve nelere katlanıyoruz....
tek bir minicik yürek yüreğimizde atsın diye,değer onlar için herşeye değer...
yeter ki Rabbim görsün ne kadar istediğimizi, o da istesin bizim kadar bize vermeyi...
Nasip etsin inşallah,hayırlısıyla...
Kavuşalım yavrularımıza...
canım ilacı tok karnına almak daha uygunmuş ben sabahları içiyorum kahvaltıdan sonra (bisürü ilacım olduğu için oruç tutamıyorum)...
ilaçlar zamanla artıyor önce 2 sonra 3 tane içmeye başlıycaz günde...
ozamanda bölücez öğünlere sabah-akşam, sabah-öğle-akşam diye
canım bana ulun hoca tabloyu verdiğinde tek tek günleri işaretledi anlattı...
adetin 2. başlıyorsun orda ilacın 1. günü yazıyor falan diye not düştü...
15. güne (yani adetin 16. gününe) istanbula muayeneye geliyorsun diye not düştü...
saosun ulun hoca okadar ayrıntılı anlattı ve not ettiki unutmam mümkün değil
bende dün başka bişey sormak için aradım merkezi ulun hocanın hemşiresiyle görüştüm sonrada bugün estrofeme başlıyorum diyede belirttim...
adetin 6. günü ilacı 3e çıkarıcaksınız dedi bende hayır 2 ye çıkarıcaz dedim
siz süleyman beyin hastası mısınız dedi hayır ulun hocanın hastasıyım bana ayrıntılı anlattı tabloda elimde 6. gün 2 ye 11. gün 3 e çıkarıyoruz dedim
aa ben karıştırmışım dedi
ondan ben ulun hocamın yolundan devam edicem dediği gibi 16. gün merkezde olucam
evet canım biz temmuz grubundayız senin için rahat olsun
aminnnnnnnnnnnnn ne güzel dedin yüreğine sağlık canım inş rabbim yüreğimizdeki çığlıklara cevap verir hayırlısıyla
canım sen fikrini söyledin sadece bende kendi fikrimi söyledim...
sen haber vermeyen tedaviye başlamış olanlarıda silelim diye düşünceni belirttin...
bende dediğin gibi encan örneği var karşımızda...
tedavide olanlar belki haber verememişlerdi onları silmiycem...
ama test sonucu geçipte haber vermeyenler demekki çokda umursamıyorlar buradaki arkadaşlarını...
onları silmekte bi sakınca görmüyorum...
neyse tablomuzu son hali bi önceki sayfada sen bi istatiği yap bakalım tatlım bu senin görevin
Amin KARDELENİM....
Amin İNŞALLAH....
Hep dua ediyorum canım ..bankada çalışmadığım ve hep uykumdan fedakarlık ettiğim diğer her saat her dakika,serviste,arabada,uyurken bile rüyamda Dua ediyorum,bunu farkettim...
O kadar çok istiyor ki kayınvalidem,kayınpederim,eşim.,ailem...
Müjde vermek istiyorum artık onlara da...
Ben ilk gelinim..
2 erkek daha var...
1'i de eli kulağında evlenecek...
İnşallah seviniriz hepberaber...
İnşallah Acıbadem Bakırköy 8.kat deniz manzaralı odada sefamla karşılarım gözaydınlarını...
Bugün dedi ki eşim Memorial var,Türk Böbrek Vakfının orada ski adı Hizmet Hastanesiydi..Kayınpederimde onun tam karşısında eczacı zaten...
Babama da yakın olur dedi,Memorial de doğum yapsan...
Dedim sen ne diyorsun aşkım,Acıbadem de doğum yapma hayaliyle ben 8 senedir beraber yaşıyorum,bu ağırlığı atmam lazım,o yatakta benim kurulup yatmam lazım...
:26::26::26:
Erkekler anlamıyor tabii böyle şeyleri...
canım ilacı tok karnına almak daha uygunmuş ben sabahları içiyorum kahvaltıdan sonra (bisürü ilacım olduğu için oruç tutamıyorum)...
Ilaçlar zamanla artıyor önce 2 sonra 3 tane içmeye başlıycaz günde...
Ozamanda bölücez öğünlere sabah-akşam, sabah-öğle-akşam diye
Canım bana ulun hoca tabloyu verdiğinde tek tek günleri işaretledi anlattı...
Adetin 2. Başlıyorsun orda ilacın 1. Günü yazıyor falan diye not düştü...
15. Güne (yani adetin 16. Gününe) istanbula muayeneye geliyorsun diye not düştü...
Saosun ulun hoca okadar ayrıntılı anlattı ve not ettiki unutmam mümkün değil
Bende dün başka bişey sormak için aradım merkezi ulun hocanın hemşiresiyle görüştüm sonrada bugün estrofeme başlıyorum diyede belirttim...
Adetin 6. Günü ilacı 3e çıkarıcaksınız dedi bende hayır 2 ye çıkarıcaz dedim
Siz süleyman beyin hastası mısınız dedi hayır ulun hocanın hastasıyım bana ayrıntılı anlattı tabloda elimde 6. Gün 2 ye 11. Gün 3 e çıkarıyoruz dedim
Aa ben karıştırmışım dedi
Ondan ben ulun hocamın yolundan devam edicem dediği gibi 16. Gün merkezde olucam
Evet canım biz temmuz grubundayız senin için rahat olsun
kızlarrrr cok az kaldı ya sızın kadar heyecanlıyım bende hadı hayırlısı 1,2 gun arayla göbüslerı bebıslerle dolduracaksınız ınsallah teyzelerı yesın onları.ben sımdıden dualara baslayım en ıyısı anca bıtırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?