Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

kanbarım bıtanem sen hangı duaları okuyosun bende senın ıcın dua okumak ıstıyorum meryem duası veya hangısınde zorlanıyosan onu okuyabılırım.kuran_kerım okumayı bılıyorum yanı arapcadan hepsını okuyabılırım yeterkı sen ıste bıtanem.haber beklıyorum hatta bugun baslayım ınsallah.

canlar temmuzda tedavisi olmayan (diğer aya tedavisi ertelenen) arkadaşları listeden çıkardım konuştuğumuz gibi...
temmuzda tedaviye başlayıpta yumoşları döllenmediği için tedavisi iptal olan arkadaşlar duruyor...
test günü geçmiş arkadaşlarıda bayram sonuna kadar bekleyip haber alamazsak çıkarırız...
sonuçta bu tablo hepimizin umudu herkes durumundan haber vermek zorunda...
şuan da tablo tam olması gerektiği gibi sadece temmuz grubu var...
kanbarım bi istatistik yaparsın artık

ayyy o ne fotojenik bi güzellikk...
kız olucak bu kız kesinnn
inşallah düğün fotoğraflarınada bakarız böyleee

bizde seni çok seviyoruz tatlım kimse biyere gitmiyor

evet canım az kaldı 3 hafta sonra bebişim göbişimde olacak bikaç günlük
allahım düşünmesi bile heyecanlandırıyor beni

canım benım transferım adetımın 14.gununde olmustu.tabı dondurulmuslarla nasıl olur bılmıyorum amma 16.17 gunlerde olur dıye tahmın edıyorum cunkı yumurtlamanın ve rahmın en elverıslı oldugu zamanlar.tabı dr daha ıyı bılır.

ayyy o ne fotojenik bi güzellikk...
kız olucak bu kız kesinnn
inşallah düğün fotoğraflarınada bakarız böyleee

ayyyyyyyyyyy demi kızzz hemde aynı ben:):)
eşimde erkek istiyor bakalım hangimiizin istedigi olcak::))
hepsi güzel ya erkekte kızda :)Saglıklı olsunda insan başka ne ister:)
valla bende sizden böle fotojenik resimler istiyorum bakması çok keyifli valla:)

Ayyy canım benim kurban olurum...
Allah razı olsun..
Ben Meryem okuyorum..Ruveyda'cım canım arkadaşım 11 tane Meryem okudu bana ve eşime hediye etti,Allah razı olsun...
3 gün içinde bitirmem lazım ama,bankada çalıştığımdan zor gidiyor bitanem..
Benim ADIM :KANAT ÖZTÜRK
EŞİMİN ADI:METİN ERDEM ÖZTÜRK..
kAÇ TANE OKUYABİLİRSİN BANA BİTANEM?
KAÇ TANE OKUYABİLİRSEN CANIM BENİM,ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ...

canım sen fikrini söyledin sadece bende kendi fikrimi söyledim...
sen haber vermeyen tedaviye başlamış olanlarıda silelim diye düşünceni belirttin...
bende dediğin gibi encan örneği var karşımızda...
tedavide olanlar belki haber verememişlerdi onları silmiycem...
ama test sonucu geçipte haber vermeyenler demekki çokda umursamıyorlar buradaki arkadaşlarını...
onları silmekte bi sakınca görmüyorum...
neyse tablomuzu son hali bi önceki sayfada sen bi istatiği yap bakalım tatlım bu senin görevin

üzülme bıtanem kavusacaksınız yavrularınızla az kaldı onlarda annelerını özlemıslerdır sıcacık göbus varken dondurucuda hayat zordur.onlarda sızın yolunuzu gözluyodur cok sukur kı kavusuyosunuz darısıda dıger kızların basına ınsallah

Ayıp ettin Baharım yeter ki sen iste....
Aldım elime yıllardır ayrılmaz bütünüm olan emektar hesap makinemi elime,başladım hesap yapmaya....
Bu arada ellerine sağlık,emeğine sağlık canım arkadaşım..
Çok yoruyoruz seni,helal et....

canım gözün aydın olsun bir tane yeter ki saglıklı olsun .darısı bize dua et seninki tutar

aminnnnnnnnnnnnn ne güzel dedin yüreğine sağlık canım inş rabbim yüreğimizdeki çığlıklara cevap verir hayırlısıyla

heh işte banada aynen hemşire aynı notları düştü, 6.gün (adetin 7.günü) ilaç ikiye çıkıyo falan 16.gün kontrol dedi ben bugün merkezi aradım o ara 16.gün gelicem dedim telefona çıkan her kimse 15. gün gelseniz daha iyi dedi peki dedim, aslında 16.gün zaten pek içime sinmiyodu canım, biliyosun progesteron yükselmişti ya benim geciktikçe yükselir diye tırsıyorum ne kadar erken o kadar iyi benim kontrolüm, du bakalım canım...

ay ben bunu yerim ya :)))))))))))) çok şeker çıkmış . canım gözün aydın inşlllllllllllllllllllllllllll kalp atışlarınıda en kısa zamanda duyman dileğimle .
yarın bende kısmetse gidicem Allahım bana da nasip etsin bu mutluluğu inşlllllllllllllllllllllllllllll

aminnnnnnnnnnnnn ne güzel dedin yüreğine sağlık canım inş rabbim yüreğimizdeki çığlıklara cevap verir hayırlısıyla

Olacak olacak bitanecik arkadaşım...

Canım ellerine sağlık...

kardelen31 kullanıcısından alıntı
kanbarım bıtanem sen hangı duaları okuyosun bende senın ıcın dua okumak ıstıyorum meryem duası veya hangısınde zorlanıyosan onu okuyabılırım.kuran_kerım okumayı bılıyorum yanı arapcadan hepsını okuyabılırım yeterkı sen ıste bıtanem.haber beklıyorum hatta bugun baslayım ınsallah.

Ayyy canım benim kurban olurum...
Allah razı olsun..
Ben Meryem okuyorum..Ruveyda'cım canım arkadaşım 11 tane Meryem okudu bana ve eşime hediye etti,Allah razı olsun...
3 gün içinde bitirmem lazım ama,bankada çalıştığımdan zor gidiyor bitanem..
Benim ADIM :KANAT ÖZTÜRK
EŞİMİN ADI:METİN ERDEM ÖZTÜRK..
kAÇ TANE OKUYABİLİRSİN BANA BİTANEM?
KAÇ TANE OKUYABİLİRSEN CANIM BENİM,ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ...

kadınlar kulubunu enn güzel annişlerii selam.bayadır yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı.ben beklemedeyim.beklerken de kafayı yiyenlerdenim mmm.:) bugun cleaxen im bitti tam 9 gün oldu.clinge gittim.test yaptırayım dedim ama hemşire izin vermedii.ısrarcı oluncada kafan karısır.2kere tekrarlıcamıza3 kere test yaptırmak zorunda kalırsın dedi.hem de düşük çıkar iyice bunalırsın dedi ben de iiii o zaman dedim ve ignelerimi alıp tıpış tıpış arkama bakaaa bakaaa geldm.belirti yok iki günönce batmalar oldu gün içinde şimdi yokkk.çokkkk hafif bazen karnım agrıyoo.bilmiorummm tuttu mu acaba bebegmmmm

agustosun son ceyregınde ınsallah göbusun dolu dolu gezeceksın bıtanem.sen kımseyı takma kafana evet erkekler, kadınlar kadar narın ve ınce dusunmuyorlar bızım ılk önce ne kadar vefalı oldugumuzu bılemıyorlar.hastane doktorlarımız ,hemsıreler, hasta bakıcılar,hele dınlendıgımız odaların bıze neler ıfade ettıgını bılmıyorlar.bende doktorumu ve hastanemı bırakmak ve baska bıryerde dogurmak ıstemem dogrusu,hemsırelerım bıle sımdıden heyecanlılar,dogumumda etrafımda donecekler o guzel yuzlerı gulecek.sen onu bunu bosver bıtanem hamıslıge hazırla kendını

baharcım bende estrofemle başlamıştım günde 3 yaneydi ama 16.güne varana dek 3günde 1 burdaki doktorumdan rahim duvarı kalınlığı kontrolü istemişlerdi...ara kontrol istemedilermi 16.güne kadar senden.?

et teyzesi hamiloş duası et onlara, sonra harçlıklarıda hazırlamaya başla şimdiden bi daha ki bayram el öpmeye gelirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…