- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
Ayyy canım benim kurban olurum...
Allah razı olsun..
Ben Meryem okuyorum..Ruveyda'cım canım arkadaşım 11 tane Meryem okudu bana ve eşime hediye etti,Allah razı olsun...
3 gün içinde bitirmem lazım ama,bankada çalıştığımdan zor gidiyor bitanem..
Benim ADIM :KANAT ÖZTÜRK
EŞİMİN ADI:METİN ERDEM ÖZTÜRK..
kAÇ TANE OKUYABİLİRSİN BANA BİTANEM?
KAÇ TANE OKUYABİLİRSEN CANIM BENİM,ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ...
kadınlar kulubunu enn güzel annişlerii selam.bayadır yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı.ben beklemedeyim.beklerken de kafayı yiyenlerdenim mmm.:) bugun cleaxen im bitti tam 9 gün oldu.clinge gittim.test yaptırayım dedim ama hemşire izin vermedii.ısrarcı oluncada kafan karısır.2kere tekrarlıcamıza3 kere test yaptırmak zorunda kalırsın dedi.hem de düşük çıkar iyice bunalırsın dedi ben de iiii o zaman dedim ve ignelerimi alıp tıpış tıpış arkama bakaaa bakaaa geldm.belirti yok iki günönce batmalar oldu gün içinde şimdi yokkk.çokkkk hafif bazen karnım agrıyoo.bilmiorummm tuttu mu acaba bebegmmmm
canım benım transferım adetımın 14.gununde olmustu.tabı dondurulmuslarla nasıl olur bılmıyorum amma 16.17 gunlerde olur dıye tahmın edıyorum cunkı yumurtlamanın ve rahmın en elverıslı oldugu zamanlar.tabı dr daha ıyı bılır.
et teyzesi hamiloş duası et onlara, sonra harçlıklarıda hazırlamaya başla şimdiden bi daha ki bayram el öpmeye gelirler...
15 tanede ben okuyayım canım.kactane olması lazım bılmıyorum ama,zorlandıgım yerlerde kız kardesım yanımda onada okuturum 3 gunde bıtmek zorundamı.insallah bıtırırız canım ALLAHIN iznıyle.ALLAH sendende razı olsun canım
kadınlar kulubunu enn güzel annişlerii selam.bayadır yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı.ben beklemedeyim.beklerken de kafayı yiyenlerdenim mmm.:) bugun cleaxen im bitti tam 9 gün oldu.clinge gittim.test yaptırayım dedim ama hemşire izin vermedii.ısrarcı oluncada kafan karısır.2kere tekrarlıcamıza3 kere test yaptırmak zorunda kalırsın dedi.hem de düşük çıkar iyice bunalırsın dedi ben de iiii o zaman dedim ve ignelerimi alıp tıpış tıpış arkama bakaaa bakaaa geldm.belirti yok iki günönce batmalar oldu gün içinde şimdi yokkk.çokkkk hafif bazen karnım agrıyoo.bilmiorummm tuttu mu acaba bebegmmmm
ayyyyyyyyyyy demi kızzz hemde aynı ben:):)
eşimde erkek istiyor bakalım hangimiizin istedigi olcak::))
hepsi güzel ya erkekte kızda :)Saglıklı olsunda insan başka ne ister:)
valla bende sizden böle fotojenik resimler istiyorum bakması çok keyifli valla:)
Kızlar Bankacı yaptı istatistiği:
69 anne adayı var topiğimizde toplam,dağılımı ise şöyle:
29 hamile....başarı oranı %42 maşşallahhhhh.darısı bekleyenlere inşallahhhh..
17 negatif..inşallah onları da en kısa zamanda hamiş göreceğiz,ben inanıyorum...
7 test tarihi bekleyen:inşallah hepsi pozitif olacak...
6 dondurulmuş transferi bekleyen....ben,bahar,flask,su,fiyonk ve pembetavşanım inşallah 6'mızda hamile kalıp,süper bir FİNAL yapacağız canlarım , bitanecik arkadaşlarım....
hepinizi çokkk seviyorum,iyi ki varsınız...
Allah sende de,kızkardeşinden de razı olsun...
Canım 41 tane 7 günde okunması gerekiyor biliyorsun bitanem..
Ben de pazartesi gecesi, gece 3'te yani kADİR GÜNÜ SALI GÜNÜ sabah 7'ye kadar namaz kılıp dua edip,başladım meryem okumaya..
ama çok zor bir dua,çok zorlanıyorum,zaten çalışıyorum biliyorsun bankada,gece yarılarına kadar okuyorum ,ama zor gidiyor...
cuma,cumartesi,bir de pazar günü sonuna kadar bitirmem lazım....
Eğer sen de 15 tane okursan bana çok ama çok büyük iyilik etmiş olursun canım benim...
7 gün içinde bitmesi gerekiyor,bebek dileğinin olması için bitanem...
Allah senden razı olsun.
58.ayete gelince tilavet secdesi var bitanem unutma ,ama çok kolay bak onu da sana yazıyorum:
TİLÂVET SECDESİ
Kur'ân'da on dört yerde geçen secde âyetlerinin okunması veya işitilmesi halinde yapılan secdeye denir.
Hanefîlere göre vacip, Şafiî ve Hanbelîlere göre sünnet-i müekkededir. Bir mecliste, aynı secde âyeti birden fazla okunursa bir secde yapmak yeterlidir. Namaz dışında secde âyetini okuyan veya secde âyetini işiten kişi, tilâvet secdesine niyet ederek tekbir alır ve secdeye gider. Üç defa "sübhâne rabbiye'l-a'lâ" dedikten sonra tekbir alarak secdeden kalkar ve "semi'nâ ve ata'nâ gufrâneke rabbenâ ve ileyke'l-masîr" der (Bakara, 2/286).
Namazda secde âyeti, okunması halinde, kıraat eden kişi en çok üç âyet daha okuyup rükû'a eğilecekse, tilâvet secdesine niyet ederek rükûa gider. Yapmış olduğu bu rükû aynı zamanda tilâvet secdesi yerine de geçer. Şayet rükûa eğilmeyip de kıraata devam edecekse, tilâvet secdesine niyet ederek direk olarak secdeye gider ve secdeyi tamamladıktan sonra doğrudan ayağa kalkar ve kaldığı yerden kıraata devam eder. Namaz içerisinde tilavet etmeye niyet etmek aklından tilâvet secdesi yapacağını geçirmekle yapılır; dil ile söylenmez.
canım bence başarı oranınına sonucu belli olmayanları dahil etmemelisin (sonuç bekleyenler ve donduruklikleri) yani başarı oranımızın negatif ve pozitiflerin toplamının %pozitifi olması daha mantıklı değil mi
canım benim başarı oranı şöyle hesaplanıyorozitif sonuç/tüm anne adayları...sonuçlar belli oldukça ya düşecek,ya artacak...
ki eminim ve inşallah ve dilerim ki artacak bitanem...
kandılde senın ıcın bıtane meryem suresı okumustum canım tılavet secdesıyle beraber.insallah 15 taneyıde bıtırırım meraketme ınsallah rabbım kaza bela vermezse okur bıtırırız.ALLAH sendende razı olsun.senınkını okuyalımda ınsallah kızlar ıcınde dua dagıtımı yapıp onlarada baslıyalım bıtanem.
ay ama böyle çok düşük duruyoooo....
%42 ye sen düşük mü diyorsun?
Harika bir oran..
hamilelerimiz arttıkça da hergün artıyor fiyonkum...
Allah razı olsun,ben zaten okurken hem kendime hem de bekleyen arkadaşlara hepimize okuyorum bitanem...
Bu aramızdaki dua ve moral dayanışmasını başka hiçbir topikte görmedim..
Maşallah nazar değmesin,bu topik hakikaten farklı...
Bu güzel arkadaşlığımız hepimiz hamile kalınca da bitmesin lütfen,hatta görüşelim,tanışalım buluşalım dilerim...
Çünkü hakkaten buradakiler kalbi çok güzel insanlar...
Ben kendi adıma konuşuyorum:Hiçbirinizi kaybetmek istemiyorum..
Allah razı olsun,ben zaten okurken hem kendime hem de bekleyen arkadaşlara hepimize okuyorum bitanem...
Bu aramızdaki dua ve moral dayanışmasını başka hiçbir topikte görmedim..
Maşallah nazar değmesin,bu topik hakikaten farklı...
Bu güzel arkadaşlığımız hepimiz hamile kalınca da bitmesin lütfen,hatta görüşelim,tanışalım buluşalım dilerim...
Çünkü hakkaten buradakiler kalbi çok güzel insanlar...
Ben kendi adıma konuşuyorum:Hiçbirinizi kaybetmek istemiyorum..
inşallah ayrılmıycaz hem bende sızlerle tanısmayı cok ıstıyorum sızlerı yıllardır tanıyor gıbıyım.bebıslerle benım yanıma antalyaya gelırsınız tatıle olmazmı? daha dogum sancıları yasıycaz,bebıslerın gazlarından,dıs cıkarmalarına kadar hepsını konusacaz ınsallah bıryere gıtmek yokkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?