Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

15 tanede ben okuyayım canım.kactane olması lazım bılmıyorum ama,zorlandıgım yerlerde kız kardesım yanımda onada okuturum 3 gunde bıtmek zorundamı.insallah bıtırırız canım ALLAHIN iznıyle.ALLAH sendende razı olsun canım

hayırlı olsun canım darısı pıt pıtlarını duymaya inş. sadece bu resme bakmak bile çok heyecan verici rabbim bizlerede görmeyi nasipo eder inşşşşşşşşşş.aminnnnnnnnnn

Rabbim inşallah..

valla canım zaten ilk kontrol 16.gün, bu dondurulmuşlarda akış farklı sanırım, normalinse yumurta gelişimine göre oluyo herşey, ama bu donduriklerde bi standart var sanırsam ona göre gidiyo

et teyzesi hamiloş duası et onlara, sonra harçlıklarıda hazırlamaya başla şimdiden bi daha ki bayram el öpmeye gelirler...

harcılıgını yesın teyzesı mınıcık ellerıyle harclıkta toplarmıs oy oy.artık tatıle teyzesının yanına antalyaya gelır harclıgınıda alır, denızınede gırer ınsallah beraber yuzmeyı de ögretırız ınsallah bıtanem.

Allah sende de,kızkardeşinden de razı olsun...
Canım 41 tane 7 günde okunması gerekiyor biliyorsun bitanem..
Ben de pazartesi gecesi, gece 3'te yani kADİR GÜNÜ SALI GÜNÜ sabah 7'ye kadar namaz kılıp dua edip,başladım meryem okumaya..
ama çok zor bir dua,çok zorlanıyorum,zaten çalışıyorum biliyorsun bankada,gece yarılarına kadar okuyorum ,ama zor gidiyor...
cuma,cumartesi,bir de pazar günü sonuna kadar bitirmem lazım....
Eğer sen de 15 tane okursan bana çok ama çok büyük iyilik etmiş olursun canım benim...
7 gün içinde bitmesi gerekiyor,bebek dileğinin olması için bitanem...
Allah senden razı olsun.
58.ayete gelince tilavet secdesi var bitanem unutma ,ama çok kolay bak onu da sana yazıyorum:

TİLÂVET SECDESİ

Kur'ân'da on dört yerde geçen secde âyetlerinin okunması veya işitilmesi halinde yapılan secdeye denir.
Hanefîlere göre vacip, Şafiî ve Hanbelîlere göre sünnet-i müekkededir. Bir mecliste, aynı secde âyeti birden fazla okunursa bir secde yapmak yeterlidir. Namaz dışında secde âyetini okuyan veya secde âyetini işiten kişi, tilâvet secdesine niyet ederek tekbir alır ve secdeye gider. Üç defa "sübhâne rabbiye'l-a'lâ" dedikten sonra tekbir alarak secdeden kalkar ve "semi'nâ ve ata'nâ gufrâneke rabbenâ ve ileyke'l-masîr" der (Bakara, 2/286).
Namazda secde âyeti, okunması halinde, kıraat eden kişi en çok üç âyet daha okuyup rükû'a eğilecekse, tilâvet secdesine niyet ederek rükûa gider. Yapmış olduğu bu rükû aynı zamanda tilâvet secdesi yerine de geçer. Şayet rükûa eğilmeyip de kıraata devam edecekse, tilâvet secdesine niyet ederek direk olarak secdeye gider ve secdeyi tamamladıktan sonra doğrudan ayağa kalkar ve kaldığı yerden kıraata devam eder. Namaz içerisinde tilavet etmeye niyet etmek aklından tilâvet secdesi yapacağını geçirmekle yapılır; dil ile söylenmez.

selam tatlım nerelerdeydın? ne bu acele bekle bıraz daha canım benımde tavsıyem testını gununden önce yapmamandır,ben 10.gunumde evde ıdrar testı yaptım cıkmadı cok uzuldum.azıcık sabır rabbım sabredenın mukafatını verıyo ınsallah tutunmustur bebısın, batmalar falan benımde olmustu,fazlada belırtı arama kendı halıne bırak nete gır ,bızlerle sohbet et kafanı dagıt dusunme bak nasıl rahatlıycaksın.rabbım hayırlısıyla hamıs olmanı nasıp etsın ınsallah.amınnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar Bankacı yaptı istatistiği:

69 anne adayı var topiğimizde toplam,dağılımı ise şöyle:
29 hamile....başarı oranı %42 maşşallahhhhh.darısı bekleyenlere inşallahhhh..
17 negatif..inşallah onları da en kısa zamanda hamiş göreceğiz,ben inanıyorum...
7 test tarihi bekleyen:inşallah hepsi pozitif olacak...
6 dondurulmuş transferi bekleyen....ben,bahar,flask,su,fiyonk ve pembetavşanım inşallah 6'mızda hamile kalıp,süper bir FİNAL yapacağız canlarım , bitanecik arkadaşlarım....
hepinizi çokkk seviyorum,iyi ki varsınız...

Canım benim de resime ilk baktığımda erkek doğdu içime.Hayırlı olsun,inşallah sağ salim kuacağına almayı nasip etsin Allah'ım.Kız erkek ne farkeder aslında ama içinden elbet insanın cinsiyet geçiyor.

canım bence başarı oranınına sonucu belli olmayanları dahil etmemelisin (sonuç bekleyenler ve donduruklikleri) yani başarı oranımızın negatif ve pozitiflerin toplamının %pozitifi olması daha mantıklı değil mi

kandılde senın ıcın bıtane meryem suresı okumustum canım tılavet secdesıyle beraber.insallah 15 taneyıde bıtırırım meraketme ınsallah rabbım kaza bela vermezse okur bıtırırız.ALLAH sendende razı olsun.senınkını okuyalımda ınsallah kızlar ıcınde dua dagıtımı yapıp onlarada baslıyalım bıtanem.

canım benim başarı oranı şöyle hesaplanıyor ozitif sonuç/tüm anne adayları...sonuçlar belli oldukça ya düşecek,ya artacak...
ki eminim ve inşallah ve dilerim ki artacak bitanem...

Allah razı olsun,ben zaten okurken hem kendime hem de bekleyen arkadaşlara hepimize okuyorum bitanem...
Bu aramızdaki dua ve moral dayanışmasını başka hiçbir topikte görmedim..
Maşallah nazar değmesin,bu topik hakikaten farklı...
Bu güzel arkadaşlığımız hepimiz hamile kalınca da bitmesin lütfen,hatta görüşelim,tanışalım buluşalım dilerim...
Çünkü hakkaten buradakiler kalbi çok güzel insanlar...
Ben kendi adıma konuşuyorum:Hiçbirinizi kaybetmek istemiyorum..

inşallah ayrılmıycaz hem bende sızlerle tanısmayı cok ıstıyorum sızlerı yıllardır tanıyor gıbıyım.bebıslerle benım yanıma antalyaya gelırsınız tatıle olmazmı? daha dogum sancıları yasıycaz,bebıslerın gazlarından,dıs cıkarmalarına kadar hepsını konusacaz ınsallah bıryere gıtmek yokkkkkkkkkkkkkk

evet evet... herşey yoluna girsin hamiloşlar zirvesi yaparız...
bebişlerimiz olsun toplu doğum günleri (hem ucuza gelir )

Kızlarrrrr

Doktordan geldim. Bebeğimin kesesini gördüm, kalbini gördüm ve kalp atışlarını duydum. İnanamadım. Müthiş bir duygu. Bu duyguyu hepinizin tez zamanda yaşamasını canı gönülden diliyorum.

Bu arada son adetten sonra hesapla demişti bana doktor telefonda. Son adetle hesaplayınca 8 haftalık hamile oluyordum. Ama doktor bu gün hesapladı 5+6 günlüksün dedi. Yani yarın Allahın izniyle tam 6 haftalık oluyor bebeğim. Allahıma şükürler olsun, hamd olsun.

Hamile kalamamaya o kadar alışmışım ve o kadar kabullenmişimki bu durumu. Doktor bebeğin kalbini ve kendini gösteriyor ben hala bir belirtim yok bir sorunmu var acaba diye soruyorum. Doktor rahat ol dedi. Ben seni 2 hafta sonra görücem dedi. Daha belirti için erkenmiş. Eşime dedimki bu ultrason aletinden evede alalım. Ben bebeğimin sesini sürekli duymak istiyorum.

Darısı sizlerin başına olsun.

otel kapatırız orda
kıs sıcakta bebişlerimiz zorlanır senin bebiş gibi oraya alışkın olmicak ki
sen alır gelirsin bebeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…