Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

hedef %100 olunca düşük geldi gözüme sende aslan burcusun anlarsın halden (herşeyin en iyisini isteme durumu )

mükemmellıyetcı arkadasım benım %100 oldugu zamanlar yakındır.bende yengec burcuyum neden bu kadar baglandıgımız bellı oldu :))))))))))))) kafalar aynı,sıcakkanlılık,espırılı olma.bebısler bızım burca shaıp olmuyacaklar ama neyse bır eve bır delı yeter esımede yazıkkkkkkkkk :)))))))))))))))))))

hedef %100 olunca düşük geldi gözüme sende aslan burcusun anlarsın halden (herşeyin en iyisini isteme durumu )

Canım anlamaz olur muyum hiç...
Bu moralle,bu inançla,bu destekle hepimiz hamile kalana kadar inşallah devam bitanem..

olur.seneye çocuğumuz olursa kalkana gitmeyi hayal ediyoruz,Erdemimle,size de uğrarız canım benim geçerken...

evet evet... herşey yoluna girsin hamiloşlar zirvesi yaparız...
bebişlerimiz olsun toplu doğum günleri (hem ucuza gelir )
yaparız valla,yeterki gelsin bizim nazlılar...

ağlattın beni ahunisa ben de dedim ilk kez bugün gözlerim dolmadı ,ağlamadım bu topikte ne iş?
neyse ki sen geldin yine ağladım ,adet yerini buldu..
hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz,hepimiz inan..
o yüzden seni öyle iyi anlıyorum ki...

otel kapatırız orda
kıs sıcakta bebişlerimiz zorlanır senin bebiş gibi oraya alışkın olmicak ki
sen alır gelirsin bebeni

ne otelı yavrum benım ev dururken kızıyorum bakkkkkkkkkkk.3+1 balkonlarda var kıvrılır yatarız nolacakkkkkkkkkk,bebıslerın sıcaga ve gunes ısıgınada ıhtıyacı var tatlım denız,kum,gunes.ohhhhhhhhhh deymeyın keyfıme der gb.........hem bagısıklıgının guclenmesı ıcın herseye ıhtıyacı var atarız kumsala oynasınlar bıcırıklarrrrrr

tedaviler bitti bitiyor artık buralarda hareket az hamiloş haberi az diyorum ama daha güzeli bebişkolarımızın (onlar sizin olduğu kadar bizimde) keseleri pıt pıtları var...

bugün resimler gördük pıt pıtlar duydukk... darısı hergünün ve hepimizin başına inşallah (amin) o pıt pıtlar bir ömür yanında olsun, hayırlı olsun canım

kanat mert değilmiydi bebğin adı erdemmi oldu şimdide:)

oynasın tabe ya topik kardeşleriyle

kanat mert değilmiydi bebğin adı erdemmi oldu şimdide:)

aşkım erdem eşimin adı ya....
Rüyamda doğurduğumu gördüğümün oğlumun adını mert koyuyordum karıştırdın sen....
Biz de yalan yok meslektaşım....

insallah beklıyorum bıtanem.nolur aglamayın nolurrrrrrr rabbım oyle buyukkı hepınızın muradını verecek ınsallahh.ben bırkac ay öncesıne kadar ümidimi kesmıstım sebebsız ınfertılıte yazarken bıle zorlanıyorum ve bu kelımeden nefret edıyorum neyse konumuza donelım rabbım en acız oldugumuz anlarda bıle bıze ayakta kalmayı, sabretmeyı ogretıyo.ramazana gırerken acaba bır ay daha bekleyıp sonra yapsam hem orucumuda tutarım dedım ama ıcımden bır ses bu ay olacak dedı ve cok sukur kı bebısıme hamıleyım.hem gecerken ugramakta neymıs evımde agırlamak ıstıyorum senı esını ve mınnosumu,mınnosuma doymadan gecıp gıdeceklermıs bakk bak teyzesıde oyle dıyomus canım

canımm ya haber alıyorum sizden ama yazamadım malesef.siz olmasanız şu sıkıcı günler geçmezki.daha önce 3 kere yazdıgım gruptan ayrılmak zorundan kaldım.ama burdan ayrılmak istemiyorum.bayramın2. günü bakalm nası olucak Allah ım dualarımızı kabul etsin...

canım benım inankı bende test sonucumu beklerken umutsuzluga dustum nolacak dedım kendı kendıme ama umudunu kaybetme ve aramızda ol,kızların destegı ve o guzel kalplerı duaları olmasaydı belkıde rabbım bana bu guzel duyguyu yasatmıycaktı.bız bırbırımızı bırakmıycaz ınsallah burdakı dostluklar bambaska,hatta ılerde yuzyuze gelıp tanısmak ıstıyorum dostlarımla.lutfen kalbını ferah tut test gunune az kaldı bebısınıde germe rahat rahat tutunsun sana senden guc alsın annesıııııııııııııııı

Kızlar merhaba,

Ben şimdi yeni bir konuya kafayı taktım. Malum artık büyük bir aksilik olmaz ise Eylül'de birkaçımızın ve benim dondurulmuşlarla transferi gerçekleşecek.
Peki bu 1 aylık süre boyunca nelere dikkat etmeliyiz, neler yemeli neler içmeli ve vücudumuzu bu sürece hazırlamalıyız?

Hepimiz heralde folik asit ve B vitamini almaya başlayacağız.. Ben şahsen geçen aydan beri alıyorum. Hamilelikten 1 ay önce başlayın diyorlar genelde..
Bunun dışında neler yapmamız gerekiyor fikri olan var mı? Ben yine yabancı forumlarda da arattım ama pek birşey bulamadım..

Doktorlarınız birşey söyledi mi, yada Estrofem dışında birşeyler verdi mi? Omega 3 almanın faydası olur mu dersiniz?

çokta takma derim canım, folik asit(1 yıkdır kesşntisiz) ducavit diye bir multivitamin birde ace selenyum kullanıyorum ben (ulun bey vermişti bunları) onun dışında opu günü bol protein ağırlıklı beslen demişti hemşire rahim için önemliymiş... kürlere mürlere sakın dalma, olabildiğince sağlıklı beslen bence

Yok kür hayatımda yapmadım da, takviye besinler yada ilaçlar almak gerekir mi onu merak ediyorum.. Selenyum iyi fikir aslında, iyi gelecektir bence de..
Ben spora da başlıyorum şimdi tekrardan, biraz kilo vermek de iyi olur bence..

canım bana verilen ilaçları yazıyorum sana.:günde 1'er tane sabah tok karnına pulse omega 3,elevit pronatal,benoxol B12,Coraspin 100 mg.,estrofem bugünden itibaren sabah akşam 4'e çıktı 3'ten ...
ben hergün incir yiyorum bitanem bi de...

Ben de yürüyüşlere başladım öğlen işyerim Ataköy de ataparkta 10 tur atıyorum her öğlen...3 kilometre falan...
çünkü hakikaten şiştik ilaçlardan canım..

İncir ben de bugün aldım gidip..
Belki duymuşsunuzdur, bazı meyve ve sebzeler şekil itibariyle benzemiş olduğu organlara iyi geliyor derler ya..
Örneğin ceviz, beyne benzediği için beyne iyi gelirmiş.. incir de aynı yapı ve şekil itibariyle rahime benziyor.. İçindeki çekirdekler de yumurta olarak özdeşleştirilir..O nedenle çok iyi geldiği ve üremeyi arttırdığı söylenir..
Ne kadar doğrudur bilemem ama inanıp yiyoruz işte, zararı olmayacağı kesin

autumn ahunisa ve minikgelin kuzucuklarinizi bugün gördünüs allah tamamini erdirsin insallah Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah cok mutlu oldum ayni sevinci bende dün yasamistim cok sükür allahim sana insallah diyer kizlarda bu mutlulugu yasicaklar tez zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…