- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
hedef %100 olunca düşük geldi gözümesende aslan burcusun anlarsın halden (herşeyin en iyisini isteme durumu )
hedef %100 olunca düşük geldi gözümesende aslan burcusun anlarsın halden (herşeyin en iyisini isteme durumu )
inşallah ayrılmıycaz hem bende sızlerle tanısmayı cok ıstıyorum sızlerı yıllardır tanıyor gıbıyım.bebıslerle benım yanıma antalyaya gelırsınız tatıle olmazmı? daha dogum sancıları yasıycaz,bebıslerın gazlarından,dıs cıkarmalarına kadar hepsını konusacaz ınsallah bıryere gıtmek yokkkkkkkkkkkkkk
yaparız valla,yeterki gelsin bizim nazlılar...evet evet... herşey yoluna girsin hamiloşlar zirvesi yaparız...
bebişlerimiz olsun toplu doğum günleri (hem ucuza gelir)
Kızlarrrrr
Doktordan geldim. Bebeğimin kesesini gördüm, kalbini gördüm ve kalp atışlarını duydum. İnanamadım. Müthiş bir duygu. Bu duyguyu hepinizin tez zamanda yaşamasını canı gönülden diliyorum.
Bu arada son adetten sonra hesapla demişti bana doktor telefonda. Son adetle hesaplayınca 8 haftalık hamile oluyordum. Ama doktor bu gün hesapladı 5+6 günlüksün dedi. Yani yarın Allahın izniyle tam 6 haftalık oluyor bebeğim. Allahıma şükürler olsun, hamd olsun.
Hamile kalamamaya o kadar alışmışım ve o kadar kabullenmişimki bu durumu. Doktor bebeğin kalbini ve kendini gösteriyor ben hala bir belirtim yok bir sorunmu var acaba diye soruyorum. Doktor rahat ol dedi. Ben seni 2 hafta sonra görücem dedi. Daha belirti için erkenmiş. Eşime dedimki bu ultrason aletinden evede alalım. Ben bebeğimin sesini sürekli duymak istiyorum.
Darısı sizlerin başına olsun.
otel kapatırız orda
kıs sıcakta bebişlerimiz zorlanır senin bebiş gibi oraya alışkın olmicak ki
sen alır gelirsin bebeni
tedaviler bitti bitiyor artık buralarda hareket az hamiloş haberi az diyorum ama daha güzeli bebişkolarımızın (onlar sizin olduğu kadar bizimde) keseleri pıt pıtları var...Kızlarrrrr
Doktordan geldim. Bebeğimin kesesini gördüm, kalbini gördüm ve kalp atışlarını duydum. İnanamadım. Müthiş bir duygu. Bu duyguyu hepinizin tez zamanda yaşamasını canı gönülden diliyorum.
Bu arada son adetten sonra hesapla demişti bana doktor telefonda. Son adetle hesaplayınca 8 haftalık hamile oluyordum. Ama doktor bu gün hesapladı 5+6 günlüksün dedi. Yani yarın Allahın izniyle tam 6 haftalık oluyor bebeğim. Allahıma şükürler olsun, hamd olsun.
Hamile kalamamaya o kadar alışmışım ve o kadar kabullenmişimki bu durumu. Doktor bebeğin kalbini ve kendini gösteriyor ben hala bir belirtim yok bir sorunmu var acaba diye soruyorum. Doktor rahat ol dedi. Ben seni 2 hafta sonra görücem dedi. Daha belirti için erkenmiş. Eşime dedimki bu ultrason aletinden evede alalım. Ben bebeğimin sesini sürekli duymak istiyorum.
Darısı sizlerin başına olsun.
Canım anlamaz olur muyum hiç...
Bu moralle,bu inançla,bu destekle hepimiz hamile kalana kadar inşallah devam bitanem..
olur.seneye çocuğumuz olursa kalkana gitmeyi hayal ediyoruz,Erdemimle,size de uğrarız canım benim geçerken...
yaparız valla,yeterki gelsin bizim nazlılar...
ağlattın beni ahunisa ben de dedim ilk kez bugün gözlerim dolmadı ,ağlamadım bu topikte ne iş?
neyse ki sen geldin yine ağladım ,adet yerini buldu..
hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz,hepimiz inan..
o yüzden seni öyle iyi anlıyorum ki...
ne otelı yavrum benım ev dururken kızıyorum bakkkkkkkkkkk.3+1 balkonlarda var kıvrılır yatarız nolacakkkkkkkkkk,bebıslerın sıcaga ve gunes ısıgınada ıhtıyacı var tatlım denız,kum,gunes.ohhhhhhhhhh deymeyın keyfıme der gb.........hem bagısıklıgının guclenmesı ıcın herseye ıhtıyacı var atarız kumsala oynasınlar bıcırıklarrrrrr
kanat mert değilmiydi bebğin adı erdemmi oldu şimdide:)
Canım anlamaz olur muyum hiç...
Bu moralle,bu inançla,bu destekle hepimiz hamile kalana kadar inşallah devam bitanem..
olur.seneye çocuğumuz olursa kalkana gitmeyi hayal ediyoruz,Erdemimle,size de uğrarız canım benim geçerken...
yaparız valla,yeterki gelsin bizim nazlılar...
ağlattın beni ahunisa ben de dedim ilk kez bugün gözlerim dolmadı ,ağlamadım bu topikte ne iş?
neyse ki sen geldin yine ağladım ,adet yerini buldu..
hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz,hepimiz inan..
o yüzden seni öyle iyi anlıyorum ki...
insallah beklıyorum bıtanem.nolur aglamayın nolurrrrrrr rabbım oyle buyukkı hepınızın muradını verecek ınsallahh.ben bırkac ay öncesıne kadar ümidimi kesmıstım sebebsız ınfertılıte yazarken bıle zorlanıyorum ve bu kelımeden nefret edıyorum neyse konumuza donelım rabbım en acız oldugumuz anlarda bıle bıze ayakta kalmayı, sabretmeyı ogretıyo.ramazana gırerken acaba bır ay daha bekleyıp sonra yapsam hem orucumuda tutarım dedım ama ıcımden bır ses bu ay olacak dedı ve cok sukur kı bebısıme hamıleyım.hem gecerken ugramakta neymıs evımde agırlamak ıstıyorum senı esını ve mınnosumu,mınnosuma doymadan gecıp gıdeceklermıs bakk bak teyzesıde oyle dıyomus canım[/QUOT
Canım olana kadar inanamıyorsun işte,herşey ama herşey gözlerine yağmur bulutlarını indiriveriyor..
Her konu ona bağlanıveriyor işte....
Benim de sebepsiz intertifilite..
Üstelik ben evlenir evlenmez hamile kalıp,oğlunu (8-9 yıl önce) kendi sağlık problemi yüzünden doktor zoruyla aldırmak zorunda kalan biriyim.
Ve gördüğünüz gibi bir daha da olmadı...
Yaş 43 ...yani neredeyse ümitler tükenmek üzere..
Genç değilim ki sizler gibi bitanem....
sebebi belirsiz intertifilite benim de..
hiçbişey bulamıyorlar,ama olmuyor işte olmuyorrrrrrrrrrrrr,en can sıkıcısı da bu ya...
ama inanmak istiyorum bu kez....
ama yine de yıkılmamak için hazırlıklıyım bitanem diğer seçeneğe de(ağzıma almak istemiyorum)
maddi durumlar biraz sıkışık,olmazsa ne yaparım bilmiyorum...
Allah yardımcımız olsun,tabiki de hepimizin...
Bir kapı kapatırsa,diğerini açar elbet diyorum..
olursa eğer mertim oğlumu rüyamda görmüştüm,2 kez...,ya da kız babası koydy bile şimdiden ılgaz ya da eylül koyacak adını....üçümüz,ya da sürpriz belki dördümüz eşim erdemimle geliriz inşallah bitanem,biz de sni bekleriz canım arkadaşım...
canımm ya haber alıyorum sizden ama yazamadım malesef.siz olmasanız şu sıkıcı günler geçmezki.daha önce 3 kere yazdıgım gruptan ayrılmak zorundan kaldım.ama burdan ayrılmak istemiyorum.bayramın2. günü bakalm nası olucak Allah ım dualarımızı kabul etsin...
insallah beklıyorum bıtanem.nolur aglamayın nolurrrrrrr rabbım oyle buyukkı hepınızın muradını verecek ınsallahh.ben bırkac ay öncesıne kadar ümidimi kesmıstım sebebsız ınfertılıte yazarken bıle zorlanıyorum ve bu kelımeden nefret edıyorum neyse konumuza donelım rabbım en acız oldugumuz anlarda bıle bıze ayakta kalmayı, sabretmeyı ogretıyo.ramazana gırerken acaba bır ay daha bekleyıp sonra yapsam hem orucumuda tutarım dedım ama ıcımden bır ses bu ay olacak dedı ve cok sukur kı bebısıme hamıleyım.hem gecerken ugramakta neymıs evımde agırlamak ıstıyorum senı esını ve mınnosumu,mınnosuma doymadan gecıp gıdeceklermıs bakk bak teyzesıde oyle dıyomus canım[/QUOT
Canım olana kadar inanamıyorsun işte,herşey ama herşey gözlerine yağmur bulutlarını indiriveriyor..
Her konu ona bağlanıveriyor işte....
Benim de sebepsiz intertifilite..
Üstelik ben evlenir evlenmez hamile kalıp,oğlunu (8-9 yıl önce) kendi sağlık problemi yüzünden doktor zoruyla aldırmak zorunda kalan biriyim.
Ve gördüğünüz gibi bir daha da olmadı...
Yaş 43 ...yani neredeyse ümitler tükenmek üzere..
Genç değilim ki sizler gibi bitanem....
sebebi belirsiz intertifilite benim de..
hiçbişey bulamıyorlar,ama olmuyor işte olmuyorrrrrrrrrrrrr,en can sıkıcısı da bu ya...
ama inanmak istiyorum bu kez....
ama yine de yıkılmamak için hazırlıklıyım bitanem diğer seçeneğe de(ağzıma almak istemiyorum)
maddi durumlar biraz sıkışık,olmazsa ne yaparım bilmiyorum...
Allah yardımcımız olsun,tabiki de hepimizin...
Bir kapı kapatırsa,diğerini açar elbet diyorum..
olursa eğer mertim oğlumu rüyamda görmüştüm,2 kez...,ya da kız babası koydy bile şimdiden ılgaz ya da eylül koyacak adını....üçümüz,ya da sürpriz belki dördümüz eşim erdemimle geliriz inşallah bitanem,biz de sni bekleriz canım arkadaşım...
bıtanem evladına cok üzüldüm ama o cennettekı yerını hazırlamıs annesıne taht hazırlamıs beklıyor zamanı geldıgınde bulusacaksın melegınle.rabbım sana hayırlı ve bol bebıslı ömurler nasıp etsın ınsallah. bıtanem rabbım bu sefer yuzunuzu guldurecek ınsallah yasıda problem yapma rabbım nelere kadır.icime doguyor insallah bu sefer bebıslerını sag salım kucagına alacaksın ınsallah.sankı ücüz mu olacak neeeeeeeee
Kızlar merhaba,
Ben şimdi yeni bir konuya kafayı taktım. Malum artık büyük bir aksilik olmaz ise Eylül'de birkaçımızın ve benim dondurulmuşlarla transferi gerçekleşecek.
Peki bu 1 aylık süre boyunca nelere dikkat etmeliyiz, neler yemeli neler içmeli ve vücudumuzu bu sürece hazırlamalıyız?
Hepimiz heralde folik asit ve B vitamini almaya başlayacağız.. Ben şahsen geçen aydan beri alıyorum. Hamilelikten 1 ay önce başlayın diyorlar genelde..
Bunun dışında neler yapmamız gerekiyor fikri olan var mı? Ben yine yabancı forumlarda da arattım ama pek birşey bulamadım..
Doktorlarınız birşey söyledi mi, yada Estrofem dışında birşeyler verdi mi? Omega 3 almanın faydası olur mu dersiniz?
bıtanem evladına cok üzüldüm ama o cennettekı yerını hazırlamıs annesıne taht hazırlamıs beklıyor zamanı geldıgınde bulusacaksın melegınle.rabbım sana hayırlı ve bol bebıslı ömurler nasıp etsın ınsallah. bıtanem rabbım bu sefer yuzunuzu guldurecek ınsallah yasıda problem yapma rabbım nelere kadır.icime doguyor insallah bu sefer bebıslerını sag salım kucagına alacaksın ınsallah.sankı ücüz mu olacak neeeeeeeee
Canım benim,ağzından bal damlıyor...
O ne güzel doğmuş içine öyle...
Keşke birtanem,keşke tekiz,ikiz,üçüz hepsinin başımızın üstünde yeri var eşimle...
Ama 2 tane koyacaklar embriyo,üçüz olabilme ihtimali var mı ki?
Canım autumn önce beni rüyasında görmüştü,hem de 2 kez gördü...önce hamile ve sonra da bebişimle..ben onun rüyasına çok güveniyorum...
inşallah Rabbim onun vesilesiyle bana moral ve umut veriyordur,inşallah bebeğimiz olur...
bir tane de olsa razıyız biz yeterki hayırlı,sağlıklı evladımıza kavuşalım bitanem.
çokta takma derim canım, folik asit(1 yıkdır kesşntisiz) ducavit diye bir multivitamin birde ace selenyum kullanıyorum ben (ulun bey vermişti bunları) onun dışında opu günü bol protein ağırlıklı beslen demişti hemşire rahim için önemliymiş... kürlere mürlere sakın dalma, olabildiğince sağlıklı beslen bence
Kızlar merhaba,
Ben şimdi yeni bir konuya kafayı taktım. Malum artık büyük bir aksilik olmaz ise Eylül'de birkaçımızın ve benim dondurulmuşlarla transferi gerçekleşecek.
Peki bu 1 aylık süre boyunca nelere dikkat etmeliyiz, neler yemeli neler içmeli ve vücudumuzu bu sürece hazırlamalıyız?
Hepimiz heralde folik asit ve B vitamini almaya başlayacağız.. Ben şahsen geçen aydan beri alıyorum. Hamilelikten 1 ay önce başlayın diyorlar genelde..
Bunun dışında neler yapmamız gerekiyor fikri olan var mı? Ben yine yabancı forumlarda da arattım ama pek birşey bulamadım..
Doktorlarınız birşey söyledi mi, yada Estrofem dışında birşeyler verdi mi? Omega 3 almanın faydası olur mu dersiniz?
Yok kür hayatımda yapmadım da, takviye besinler yada ilaçlar almak gerekir mi onu merak ediyorum.. Selenyum iyi fikir aslında, iyi gelecektir bence de..
Ben spora da başlıyorum şimdi tekrardan, biraz kilo vermek de iyi olur bence..
canım bana verilen ilaçları yazıyorum sana.:günde 1'er tane sabah tok karnına pulse omega 3,elevit pronatal,benoxol B12,Coraspin 100 mg.,estrofem bugünden itibaren sabah akşam 4'e çıktı 3'ten ...
ben hergün incir yiyorum bitanem bi de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?