- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
Canım benim,ağzından bal damlıyor...
O ne güzel doğmuş içine öyle...
Keşke birtanem,keşke tekiz,ikiz,üçüz hepsinin başımızın üstünde yeri var eşimle...
Ama 2 tane koyacaklar embriyo,üçüz olabilme ihtimali var mı ki?
Canım autumn önce beni rüyasında görmüştü,hem de 2 kez gördü...önce hamile ve sonra da bebişimle..ben onun rüyasına çok güveniyorum...
inşallah Rabbim onun vesilesiyle bana moral ve umut veriyordur,inşallah bebeğimiz olur...
bir tane de olsa razıyız biz yeterki hayırlı,sağlıklı evladımıza kavuşalım bitanem.
tek yumurta ve cift yumurta ikizlerı oluyor ya canım.iki tane koyacaklarsa bakarsın dörduz olurlar insallahhhhhhhhhh.senın kalbın o kadar guzelkı bıtanem rabbım muradını verecek yaaaaaaaaaa benım ıcımden gecen hepınız hamıle kalacaksınız insallahh.ya o gunler bır gelsın ay mıdem bulanıyo,ay belım agrıyo dedigınız gunlerde bugunlerı anıp gulecegız ınsallahh.arkadasımızın kalbı cok temızmıs demekkı ruyalara bende cok ınanırım annemde tadavıme baslamadan önce benı hamıle gormustu insallah sende hamıle kalcaksın bıtanem.
İncir ben de bugün aldım gidip..
Belki duymuşsunuzdur, bazı meyve ve sebzeler şekil itibariyle benzemiş olduğu organlara iyi geliyor derler ya..
Örneğin ceviz, beyne benzediği için beyne iyi gelirmiş.. incir de aynı yapı ve şekil itibariyle rahime benziyor.. İçindeki çekirdekler de yumurta olarak özdeşleştirilir..O nedenle çok iyi geldiği ve üremeyi arttırdığı söylenir..
Ne kadar doğrudur bilemem ama inanıp yiyoruz işte, zararı olmayacağı kesin
kızlar bu özel msj olayını ben yapamıyorum nasıl oluyo acaba
canımım içi hani yukarıda kardelen yazıyorya tıkla üstünü bas özel mesaja,yolla mesajını bitanem...
Canım benim,ağzından bal damlıyor...
O ne güzel doğmuş içine öyle...
Keşke birtanem,keşke tekiz,ikiz,üçüz hepsinin başımızın üstünde yeri var eşimle...
Ama 2 tane koyacaklar embriyo,üçüz olabilme ihtimali var mı ki?
Canım autumn önce beni rüyasında görmüştü,hem de 2 kez gördü...önce hamile ve sonra da bebişimle..ben onun rüyasına çok güveniyorum...
inşallah Rabbim onun vesilesiyle bana moral ve umut veriyordur,inşallah bebeğimiz olur...
bir tane de olsa razıyız biz yeterki hayırlı,sağlıklı evladımıza kavuşalım bitanem.
esımın bıtane avukat arkadası var 43 yasında anne oldu.doktorlar cocugunuz olmaz demısler ama onlar hıc pes etmemısler,bana anlatırken bıle gozlerı dolu dolu oluyordu neler yasamıslar ama ALLAH bagıslasın bırtane oglu var,gorsen sımdıden oglusunun okulana kadar dusunuyo plan yapıyor.rabbım sana ve esınede bu guzellıklerı yasatacak önce rabbıme sonrada kendıne ınan.bır tane ıkı tane farketmez saglıklı sıhhatlı,anasına babasına ,vatanına mılletıne hayırlı bır evlat olsun da insallah..
yani kime atmak istiyorsan onun isminin üstünü tıkla bitanem..
mesela kanbarın üstünü tıkla yolla mesajını gibi...
Canım günaydın nasılsınn..
erkencisinnnnnnn..
26 agustos test tarihinnnnn 10 günn varrr
heyecanla bekliycemm ...
arunammmmmmmmmmm 26 ağustos benim doğum günüm inş güzel haberlerle gelirsin bana da çok güzel bi hediye olur
tabi yaaa kuzularım özlemiştir beni bari birini bari kurtayım
sonrada kardeşlerini alırız yavaş yavaş
İncir ben de bugün aldım gidip..
Belki duymuşsunuzdur, bazı meyve ve sebzeler şekil itibariyle benzemiş olduğu organlara iyi geliyor derler ya..
Örneğin ceviz, beyne benzediği için beyne iyi gelirmiş.. incir de aynı yapı ve şekil itibariyle rahime benziyor.. İçindeki çekirdekler de yumurta olarak özdeşleştirilir..O nedenle çok iyi geldiği ve üremeyi arttırdığı söylenir..
Ne kadar doğrudur bilemem ama inanıp yiyoruz işte, zararı olmayacağı kesin
arunaaa hayırlı olsun canım benim, bebişini alıp anneannesine gitmişsin. Bekliyorsun. Hadi bakalım hakkında hayırlı sonuçlar olsun inşallah.
Benim transferimin olacağını bilmiyordum, kontrole gitmiştik doktor herşey yolunda transfer yapıyorum hazırlan dediğinde şok olmuştum. Transfer oldu çıktım, annemi aradım. Anneannesi bebeğimle ben 13 günlüğüne sana geliyoruz misafir kabul ediyormusun dedim annem çok şaşırmıştı. Önce kızdı haber vermedik diye, anlatınca durumu sonra ağladı, duygulandı kabul etmezmiyim dedi ben 6 yıldır torunumu bekliyorum. :)) Neyse böyle bir anı kaldı bizde işte.
merhabalar ben ağustos topiğindenim sizlere bişey sormak istiyorum bana 2.gün emriyosu transfer edilecekmiş şimdi bu 3. veya 5.gün embriyosuna göre daha az şanslıyımmı demek bilginiz varmı ?? sabah ağladım zaten 1 tane yumurtam var onu döllemişler 2. gün embriyo transferi olcak dediler nolur bilgisi olan varsa yada deneyim, yazabilrimi?
Kizlar, bugun histeromu oldum, 5 polipim varmis,onlardan kurtuldum..
Eve donunce cok karin agrim oldu ama..normalde cok dayanikliyimdir ama feciydi. Adet agrisinin 5 kati filandi..
Agri kesici ictim. Simdi daha iyiyim..
Vee boylece bir macerayi daha geride biraktik..
Onumuzdeki ay transferimiz varrr..estromefimi aldim simdiden..bekliyoruz onumuzdeki ayi..
Allahim sen hepimize guc kuvvet, dayanma sabrı ver...
anammm ne çabuk yaaa...
bugünler ne çabuk geldi, ay o 10 günde bu hızla geçsinn... sonra o çooookkkk yüksek değerini (ikiz ya) tey teylerle kutlayalımmm
Geldimmmm canim keseyi gördüm ama daha tam net degil kalp atislarini 1,5 hafta sonra insallah görücem canim sende keseyi görmeye gityinde kalp atislari falan az da olsa gözüküyomuydu
doktor bisey dedimi cok heycanlandim ben cok tatli resimde verdiler noktacik bisey ya uy yesinler onu...
tek yumurta ve cift yumurta ikizlerı oluyor ya canım.iki tane koyacaklarsa bakarsın dörduz olurlar insallahhhhhhhhhh.senın kalbın o kadar guzelkı bıtanem rabbım muradını verecek yaaaaaaaaaa benım ıcımden gecen hepınız hamıle kalacaksınız insallahh.ya o gunler bır gelsın ay mıdem bulanıyo,ay belım agrıyo dedigınız gunlerde bugunlerı anıp gulecegız ınsallahh.arkadasımızın kalbı cok temızmıs demekkı ruyalara bende cok ınanırım annemde tadavıme baslamadan önce benı hamıle gormustu insallah sende hamıle kalcaksın bıtanem.
canım biz bir taneye de razıyız...
keşke...o güzellikleri bir yaşayabilsem,bebişim karnımda büyüse...
hepbirlikte gülsek..
teşekkürler yazdıkların çok güzel birtanem...
ben de inanırım rüyalara.
rüyamda bir erkek doğurdum evde,adını mert koyup,hastanede göbeğini kestirmeye gittiğimi gördüm...
bir gün de rüyamda oğluma miniş miniş ayakkabı aldığımı gördüm...
bitanem inşallah dualarınız ve iyi dileklerinizle ben de anne olurum canım benim..
cok sagol canim insallah sende görüceksin az kalmis sanada..oh maşallah kuzucuğuna annesi
autumn ahunisa ve minikgelin kuzucuklarinizi bugün gördünüs allah tamamini erdirsin insallah Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah cok mutlu oldum ayni sevinci bende dün yasamistim cok sükür allahim sana insallah diyer kizlarda bu mutlulugu yasicaklar tez zaman.
canım biz bir taneye de razıyız...
keşke...o güzellikleri bir yaşayabilsem,bebişim karnımda büyüse...
hepbirlikte gülsek..
teşekkürler yazdıkların çok güzel birtanem...
ben de inanırım rüyalara.
rüyamda bir erkek doğurdum evde,adını mert koyup,hastanede göbeğini kestirmeye gittiğimi gördüm...
bir gün de rüyamda oğluma miniş miniş ayakkabı aldığımı gördüm...
bitanem inşallah dualarınız ve iyi dileklerinizle ben de anne olurum canım benim..
bitanem insallah o günler gelicek yiyyenimizin adida insallah mert olucak annesi allah okadar büyükü o ona acilan eleri geri cevirmez elbet zamani gelicek burdaki herkes o büyük duyguyu tadicaktir...amanda aman annesi ona ayakkabilarmi alirmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?