Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Bak bunu bilmiyordum,şimdi daha bir severek yiycem ben inciri...

canımım içi hani yukarıda kardelen yazıyorya tıkla üstünü bas özel mesaja,yolla mesajını bitanem...

yani kime atmak istiyorsan onun isminin üstünü tıkla bitanem..
mesela kanbarın üstünü tıkla yolla mesajını gibi...

inşallah teyzesi kuzularım sana doğumgünü hediyesi olurlar

canım incirin bahsedilen etkisi olsaydı benim şimdi en az 9 tane çocuğum olurdu (evlendiğimden beri her sene doğurmak şartı ile) ben inciri yemeyi şu şartlarda bırakırım; dudağım şişmişse (sütleri 10 incirden sonra dudağı şişiriyor), stoklar tükenmişse (evde hiç eksik olmaz tüm yaz), kurt çıkmışsa ve mevsimi bitmişse, yani bildiğin incir manyağıyım, ay doğurtsa bana doğurttururdu meret

bebişin sana hep hayırlı güzel süprizler yapsın annem babam bizden daha çok havaya girdiler gerçekten hamileymişim gibi davranıyorlar bizde kuzularımla keyfini çıkarıyoruz

autumn ahunisa ve minikgelin kuzucuklarinizi bugün gördünüs allah tamamini erdirsin insallah Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah cok mutlu oldum ayni sevinci bende dün yasamistim cok sükür allahim sana insallah diyer kizlarda bu mutlulugu yasicaklar tez zaman.

cnm benim hiç öyle düşünme çok embriyosu 10 nun üzerinde ya da yaşı büyükse 5. güne hatta 6.günü bekliyorlar genelde 3.gün yapıyorlar cnm benim hiç dondurulmuşum yok yani şansımız aynı sadece şansını azaltmamak için hemen transfer ediyorlar

cnm çok geçmiş olsun ben bir tane aldırmıştım o bile çok ağrı yapmıştı bende önce aldım sonraki ay hemen yaptırdım şimdi sonucumu bekliyorum bazen içimden diyorum bir iki ay beklesemiydim çünkü fsh lh çok iyi olmasına rağmen yüksek doza rağmen 8 yumurta gelişti ama transfer günü öğrendimki içimde daha yumurta varmış tekrar çatlatma iğnesi yapıldı dr daha konuşmadım bu konuları umarımda konuşmak zorunda kalmam sonucum pozitif olur yeiden tedaviye başlamam

oh maşallah kuzucuğuna annesi

oyacım inşallah yaşarız bitanem,siz hamileler bize dua edin canlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…