Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

An itibariyle tezimiz çürüdü o zaman
Ananas yiyelim madem...onu da hic sevmem ama iyi derler..

Arkadasim cok ilgincmis, yumurtalar nasil kalmis ki icinde..
Bana fsh lh bakan yok valla.. Kan tahlili hic istemediler daha. 1 sene onceki tahlilime baktilar sadece..
Heralde estrofeme basladiktan sonra bakacaklar transfer oncesi diye dusunuyorum

rica ederim canım benimmmmm helal olsun ne demek...
seninde eline sağlık

teşekkürler canımmmmmmmmmm
allahın izniyle oranımız her geçen gün daha da artacak

baharcım bende estrofemle başlamıştım günde 3 yaneydi ama 16.güne varana dek 3günde 1 burdaki doktorumdan rahim duvarı kalınlığı kontrolü istemişlerdi...ara kontrol istemedilermi 16.güne kadar senden.?

yok canım bizden 16. güne gelene kadar kontrol istemiyorlar...

canım çok sevindim sizin adınıza...
rabbim bu mutluluğunuzu daim etsin bizlerede nasip etsin inş

cook acil cevap yazar misiniz
Ya arkadaslar benim gebelikte 5.haftam ancak bazen adet sancisi gibi agrilaeim oluyooo. Alttan fitil yerlstiriyorum acaba o mu yapiyo bilmiyorum. İslaklik falan oluyo. Nette bazen dusuk habercisi olabilir diyo .....

Ya arkadaslar benim gebelikte 5.haftam ancak bazen adet sancisi gibi agrilaeim oluyooo. Alttan fitil yerlstiriyorum acaba o mu yapiyo bilmiyorum. İslaklik falan oluyo. Nette bazen dusuk habercisi olabilir diyo .....

canım Allah korusun,Rabbim seni ve bebeğini korusun..
ıslaklık tüm hamilelerde oluyor diye duydum..
ancak ne olursun hemen doktorunu arayıp sor bitanem,bence bişey yoktur ama,sadece önlem olarak seni ve bebeğini koruma adına canım....

rica ederim canım benimmmmm helal olsun ne demek...
seninde eline sağlık

teşekkürler canımmmmmmmmmm
allahın izniyle oranımız her geçen gün daha da artacak

artacak bitanem..
zaten senin bir düzine kaliteli embriyon var...
artık bunu kucağına alınca,seneye bi tane daha,ondan sonra bi tane daha...
oooohhhhhh.... çözdür çözdür transfer et....ne güzel..
Allah o güzel kalbine göre verecek zaten....
Ben senin de oğlun olacak hissediyorum bunu...
gözleri senin gibi öyle sürmeli sürmeli zeytin gözlü olacak ...

Biz yine de inanarak yiyelim,belki etki eder,hem kabızlığı da önlüyor..
Ben de sevmiyorum ananası...
Ben de başlayayım o zaman ananasa...

Hamile anneler bebişleri karnında güzel güzel uyusunlar...
Diğer tüm arkadaşlara da tatlı rüyalar dilerim...
Rüyanıza Rabbim bebişinizi getirsin inşallah....

Canım bende yasadım o sancıları ama azaldı normal sanırım.

Arkadasim cok ilgincmis, yumurtalar nasil kalmis ki icinde..
Bana fsh lh bakan yok valla.. Kan tahlili hic istemediler daha. 1 sene onceki tahlilime baktilar sadece..
Heralde estrofeme basladiktan sonra bakacaklar transfer oncesi diye dusunuyorum

cnm çok küçükse opu zamanında kalıyormuş opudan sonra bana iğne vermişlerdi bende anlamadım herhalde benim sayım az diye verdiler dedim transferde farkettim bir kişi daha benim gibiydi ulturasanda görüp söyledi transferden bir gün sonra çatlatma iğnesi yaptım o yüzden estrofeme ben geç başlamıştım histereskopi oldum sonra adet oldum adetin 2.günü kontrolüm oldu iğnelere başladım opudan sonra estrofeme başladım herşeyin hayırlısı kanaman durunca tüm ağrılarılarında bitecek cnm

ananasıda transferden sonra iyi diyolar tutunma için, nerde okudum yine hatırlamıyorum doğruluğu hakkında da fikrim yok ama öncesinde iyi değilmiş... bu arada ben çok severim ananası ama manyaklık derecesinde değil, ay düşündümde ben yemek olayını genel olarak çok seviyorum galiba

slm kızlar nasılsınız? ben bu aralar pek giremiyorum ama listeden hamişleri takip ediyorum.tam tedaviye başladım herşey üst üste geldi birde dün annem anjio oldu bugünde drda kntrolüm var kntrolden çıkıp yine annemin yanında olcam .çok fazla yumoşların üzerine pimpiriklenemiyorum bu tedavimde rahat bıraktım onları inşalalh rahat rahat büyür serpilirler.
hamiş arkadaşları tebrik ediyorum allah sag saglim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah ,tedavide olan arkadaşlar allah tez zamanda bizlerede nasip etsin diyorum yımuşlar bol bol kalieli kaliteli olup bizlere tutunsunlar.

anneciğine çok geçmiş olsun, denk geldi diye üzülme dediğin gibi yumoşlara kafayı takmaya fırsatın olmuyo bu sayede, onlarda kafalarına göre takılıyorlar özgür ruhlar inşallah seninde yumoşların bebiş olarak geri döner

Annene cok geçmiş olsun cnm.allahim hayirlisiyla isteyen herkese nasip etsin.

Gunaydin arkadaslar,arefe gununuz mubarek olsun ramazan ayinin son gununu yasiyoruz
rabbim seneyeki ramazan ayina evlatlarimizla girmeyi onlarla nice ramazanlar ve bayramlar
yasamayi nasip etsin insallah,,
dun bebeklerinin kalp atislarini duyan kesesini goren autumn ahunisa minik gelin tebrik ederim
gozunuz aydin kizlar,

selam arkadaşlar,
mübarek günlerin sonunu ve duaların kabul olacağı bir gündeyiz. Rabbim emanetlerini tedavi gören ve görecek olan, imkanı olmayıpta tedavi olamayan tüm kardeşlerime tez zamanda nasip etsin

bayramnız şimdiden mübarek olsun. sizleri çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…