canım incirin bahsedilen etkisi olsaydı benim şimdi en az 9 tane çocuğum olurdu (evlendiğimden beri her sene doğurmak şartı ile) ben inciri yemeyi şu şartlarda bırakırım; dudağım şişmişse (sütleri 10 incirden sonra dudağı şişiriyor), stoklar tükenmişse (evde hiç eksik olmaz tüm yaz), kurt çıkmışsa ve mevsimi bitmişse, yani bildiğin incir manyağıyım, ay doğurtsa bana doğurttururdu meret
cnm çok geçmiş olsun ben bir tane aldırmıştım o bile çok ağrı yapmıştı bende önce aldım sonraki ay hemen yaptırdım şimdi sonucumu bekliyorum bazen içimden diyorum bir iki ay beklesemiydim çünkü fsh lh çok iyi olmasına rağmen yüksek doza rağmen 8 yumurta gelişti ama transfer günü öğrendimki içimde daha yumurta varmış tekrar çatlatma iğnesi yapıldı dr daha konuşmadım bu konuları umarımda konuşmak zorunda kalmam sonucum pozitif olur yeiden tedaviye başlamam
Ayıp ettin Baharım yeter ki sen iste....
Aldım elime yıllardır ayrılmaz bütünüm olan emektar hesap makinemi elime,başladım hesap yapmaya....
Bu arada ellerine sağlık,emeğine sağlık canım arkadaşım..
Çok yoruyoruz seni,helal et....
Kızlar Bankacı yaptı istatistiği:
69 anne adayı var topiğimizde toplam,dağılımı ise şöyle:
29 hamile....başarı oranı %42 maşşallahhhhh.darısı bekleyenlere inşallahhhh..
17 negatif..inşallah onları da en kısa zamanda hamiş göreceğiz,ben inanıyorum...
7 test tarihi bekleyen:inşallah hepsi pozitif olacak...
6 dondurulmuş transferi bekleyen....ben,bahar,flask,su,fiyonk ve pembetavşanım inşallah 6'mızda hamile kalıp,süper bir FİNAL yapacağız canlarım , bitanecik arkadaşlarım....
hepinizi çokkk seviyorum,iyi ki varsınız...
baharcım bende estrofemle başlamıştım günde 3 yaneydi ama 16.güne varana dek 3günde 1 burdaki doktorumdan rahim duvarı kalınlığı kontrolü istemişlerdi...ara kontrol istemedilermi 16.güne kadar senden.?
Kızlarrrrr
Doktordan geldim. Bebeğimin kesesini gördüm, kalbini gördüm ve kalp atışlarını duydum. İnanamadım. Müthiş bir duygu. Bu duyguyu hepinizin tez zamanda yaşamasını canı gönülden diliyorum.
Bu arada son adetten sonra hesapla demişti bana doktor telefonda. Son adetle hesaplayınca 8 haftalık hamile oluyordum. Ama doktor bu gün hesapladı 5+6 günlüksün dedi. Yani yarın Allahın izniyle tam 6 haftalık oluyor bebeğim. Allahıma şükürler olsun, hamd olsun.
Hamile kalamamaya o kadar alışmışım ve o kadar kabullenmişimki bu durumu. Doktor bebeğin kalbini ve kendini gösteriyor ben hala bir belirtim yok bir sorunmu var acaba diye soruyorum. Doktor rahat ol dedi. Ben seni 2 hafta sonra görücem dedi. Daha belirti için erkenmiş. Eşime dedimki bu ultrason aletinden evede alalım. Ben bebeğimin sesini sürekli duymak istiyorum.
Darısı sizlerin başına olsun.
bitanem insallah o günler gelicek yiyyenimizin adida insallah mert olucak annesi allah okadar büyükü o ona acilan eleri geri cevirmez elbet zamani gelicek burdaki herkes o büyük duyguyu tadicaktir...amanda aman annesi ona ayakkabilarmi alirmis.
İnşallah oyacım.
Senin gibi ben de sevineceğim,Rabbim nasip ederse..
Evet Oya'cım rüyamda miniş miniş masmavi ayakkabılar aldım oğluma Mertime...
cook acil cevap yazar misiniz
Ya arkadaslar benim gebelikte 5.haftam ancak bazen adet sancisi gibi agrilaeim oluyooo. Alttan fitil yerlstiriyorum acaba o mu yapiyo bilmiyorum. İslaklik falan oluyo. Nette bazen dusuk habercisi olabilir diyo .....
rica ederim canım benimmmmm helal olsun ne demek...
seninde eline sağlık
teşekkürler canımmmmmmmmmm
allahın izniyle oranımız her geçen gün daha da artacak
An itibariyle tezimiz çürüdü o zaman
Ananas yiyelim madem...onu da hic sevmem ama iyi derler..
cook acil cevap yazar misiniz
Ya arkadaslar benim gebelikte 5.haftam ancak bazen adet sancisi gibi agrilaeim oluyooo. Alttan fitil yerlstiriyorum acaba o mu yapiyo bilmiyorum. İslaklik falan oluyo. Nette bazen dusuk habercisi olabilir diyo .....
Arkadasim cok ilgincmis, yumurtalar nasil kalmis ki icinde..
Bana fsh lh bakan yok valla.. Kan tahlili hic istemediler daha. 1 sene onceki tahlilime baktilar sadece..
Heralde estrofeme basladiktan sonra bakacaklar transfer oncesi diye dusunuyorum
An itibariyle tezimiz çürüdü o zaman
Ananas yiyelim madem...onu da hic sevmem ama iyi derler..
slm kızlar nasılsınız? ben bu aralar pek giremiyorum ama listeden hamişleri takip ediyorum.tam tedaviye başladım herşey üst üste geldi birde dün annem anjio oldu bugünde drda kntrolüm var kntrolden çıkıp yine annemin yanında olcam .çok fazla yumoşların üzerine pimpiriklenemiyorum bu tedavimde rahat bıraktım onları inşalalh rahat rahat büyür serpilirler.
hamiş arkadaşları tebrik ediyorum allah sag saglim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah ,tedavide olan arkadaşlar allah tez zamanda bizlerede nasip etsin diyorum yımuşlar bol bol kalieli kaliteli olup bizlere tutunsunlar.
slm kızlar nasılsınız? ben bu aralar pek giremiyorum ama listeden hamişleri takip ediyorum.tam tedaviye başladım herşey üst üste geldi birde dün annem anjio oldu bugünde drda kntrolüm var kntrolden çıkıp yine annemin yanında olcam .çok fazla yumoşların üzerine pimpiriklenemiyorum bu tedavimde rahat bıraktım onları inşalalh rahat rahat büyür serpilirler.
hamiş arkadaşları tebrik ediyorum allah sag saglim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah ,tedavide olan arkadaşlar allah tez zamanda bizlerede nasip etsin diyorum yımuşlar bol bol kalieli kaliteli olup bizlere tutunsunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?