Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım inş daha fazla bekletmezler bian evvel gelir kırmızılar
bende iyiyim canım ne olsun 1 haftam kaldı benimde haftaya kontrolüm var...
inş hepimizin hakkında hayırlısı olur

Arkadaslarim bugun ilaclarim bittigi icin dr a gittik muayene de oldum bebegim tam 8 haftalik olmus boyu da 16,15 mm.kalp atislari da cok iyiydi masallah hersey yolundaymis 3. ayimiza girdik insallah.
1 ay sonra tekrar gel dedi.yalniz 2 kg almisim son muayenede 46 ydi tedaviyede 44 ile baslamistim.zayif oldugum icin sorun olmaz dedi ama hamurisleri pikav makarnadan uzak dur dedi.yillardir kilo alamayan ben simdi hizla aliyorum bebegim saglikli olsun raziyim.

Canim baharim hadi hayirlisi insallah allah gönlünüze göre versin hersey cok güzel olucak burda tek tek hamis haberleri alicas yine...

gözün aydin bitanem hersey busekilde yolunda gider insallah saglikla bebisini kucagina alirsin aminnn.

canım moralini bozacak,seni strese sokacak herşeyden uzak dur.
inşallah yarın güzelce çözülür embriyolar herşey gönlüne göre olur.

canım sen nasılsın, bende uzun süredir giremiyorum. nasıl gidiyor. ilaçlara başladın mı?

ahh kuzum benim..senin kuzun benim kuzularımın kardeşi sayılır ben onu yerimm...ah ya ben hiç yemek yiyemiyorum..iştahsızım acayip siz nasıl kilo alıyonuz:)

Dua topiğinden, sana, masal ve moonlıght a bugün öğle namazından sonra ilk yasini okudum. İnşallah bugün her namazdan sonra bir tane okuyup sizlere göndermek istiyorum. Bugün perşembeyi cumaya bağlayan gün dualar için çok önemli o yüzden bugün başladım. Her mübin kelimesinde sizin isimlerinizin üzerine üfledim hadi Allah kabul etsin inşallah.

ahh kuzum benim..senin kuzun benim kuzularımın kardeşi sayılır ben onu yerimm...ah ya ben hiç yemek yiyemiyorum..iştahsızım acayip siz nasıl kilo alıyonuz:)
sahi benimde hic yiyesim yok gerci öyle bi mide bulantimda yok ama bendede hic istah yok hilburcugum...

Herkese merhabalar.
Kanbar ins. Hayirlisiyla hamilelik haberini bekliyorum. Benim kahverengi akintim oldu dr olur oyle dedi ama icim rahat etmedi aksam gidecem kontrole dua edin ne olur.....korkuyorummmmmm

Canim baharim hadi hayirlisi insallah allah gönlünüze göre versin hersey cok güzel olucak burda tek tek hamis haberleri alicas yine...

saol oyacım aminnnnnnnnnnnnn
inş uğurlu tablomuzdaki herkes tek tek hamiş haberini verir burada...
tablomuz hamişlerle bebişlerle dolar inş

canım sen nasılsın, bende uzun süredir giremiyorum. nasıl gidiyor. ilaçlara başladın mı?

saol canım iyiyim şükür sen nasılsın
uzun zamandır görüşemiyoruz...
estrofeme başladım canım bugün 8. gün haftaya perşembe kontrolüm var 3-4-5 eylülden birinde de hayırlısıyla transferim olacak...
dualarını eksik etme

canım gözün aydın allah nazarlardan saklasın
yiğenimiz büyüyor ne güzel
bebişlerinizle ilgili her haberde içim içime sığmıyor...
o günleri görmek bizlerede nasip olur inş

Herkese merhabalar.
Kanbar ins. Hayirlisiyla hamilelik haberini bekliyorum. Benim kahverengi akintim oldu dr olur oyle dedi ama icim rahat etmedi aksam gidecem kontrole dua edin ne olur.....korkuyorummmmmm

Canım Allah razı olsun...
Bugün yine namaz kalıp,Yasin-i Şerif okuyacağım,senin için de dua edeceğim canım.Hiç korkma,herşey çok güzel olacak....

herkese merhabalar.

benim içime hamile olduğun doğdu canım,hadi inşallah....

inşallah canim inşallah o arkadaşlar umut oluyo zaten sabirla bekliyorum

herkese merhabalar.

sakin ol canım benimde oldu geçen gece gittim doktora,doktor böyle durumlarda kan gelmediği sürece istirahat et dedi...sadece ben pregeston iğne vuruluyorum düşük önleyici.belki ondan verebilriler haftada 1 yada 2 kez yapıcak başka bişey yok canım sakin olup dinlenmekten başka..allaha emnaet ol.

maşallah maşallah darisi başimiza inşallah

Denmizfenerim darısı başıma,dua et, 2 güne kadar transferim oluyorrrrrrrrrrr...................................

Slm kiZlaf nslsiniz. İse başladım gelemiyorum sık artık..
Bide kardeslerim kalmaya geldi bana net hep onlarda:)

Hilbur ve pimpirikli KiZlar benimde kahve reninde akıntının icinde gördüm...crinone jeli sıktıktan sonrada pembe gibi jel geri geliyor..
Dün ilk kez geldi tamda doktoruma gitmek icin hazırlanırken gördüm doktorum bunlar normal dedi...ama dünden beri kalçam bacaklarım ve karnım agriyor ...yarın saat uzaninca hafifliyor..ise başladığımdan ogleleyin eve gelip 1 saat yatiorum isten gelince hemen yine yatıyorum...sadece sunu farkettim dün ve bugun sabah crinone jeli sıktıktan sonra gelior hem yogun akinti hemde akıntının icinde cok az kahve leke...korkuyorum..sizinde aynen bölemi oluyor...
Dün tam 5+6 gunluk hamileydim doktor alttan ultrasona baktı bebekte kalp atışıda göründü cok sukur biraz rahatladım...keske su 9 ay hemen geçse doğursam hep diyordum 2-3 cocuk yapcam tup bebekle ama bukdr sıkıntı stresi bidaha kaldirirmiyim hiç bilmiyorum..

Kucağına aldığında değecek ve hepsini unutturacak sana canım benim....
O zaman 2 de yaparsın ,3 te bak gör...
Ne mutlu senin adına çok sevindim..
Darısı benim gibi bu hafta sonu transferi olacak tüm arkadaşlarımın başına inşallah diyorum..
AMİN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…