slm kizlaf nslsiniz. Ise başladım gelemiyorum sık artık..
Bide kardeslerim kalmaya geldi bana net hep onlarda:)
hilbur ve pimpirikli kizlar benimde kahve reninde akıntının icinde gördüm...crinone jeli sıktıktan sonrada pembe gibi jel geri geliyor..
Dün ilk kez geldi tamda doktoruma gitmek icin hazırlanırken gördüm doktorum bunlar normal dedi...ama dünden beri kalçam bacaklarım ve karnım agriyor ...yarın saat uzaninca hafifliyor..ise başladığımdan ogleleyin eve gelip 1 saat yatiorum isten gelince hemen yine yatıyorum...sadece sunu farkettim dün ve bugun sabah crinone jeli sıktıktan sonra gelior hem yogun akinti hemde akıntının icinde cok az kahve leke...korkuyorum..sizinde aynen bölemi oluyor...
Dün tam 5+6 gunluk hamileydim doktor alttan ultrasona baktı bebekte kalp atışıda göründü cok sukur biraz rahatladım...keske su 9 ay hemen geçse doğursam hep diyordum 2-3 cocuk yapcam tup bebekle ama bukdr sıkıntı stresi bidaha kaldirirmiyim hiç bilmiyorum..
Allah hepimizin yardımcısı olsun cok zor her donemi ins hepimiz bugünleri bebeklerimizi severden unutmuş oluruz..ins iki hafta sonra guzel haberler vereceksin cnm bnm:)Kucağına aldığında değecek ve hepsini unutturacak sana canım benim....
O zaman 2 de yaparsın ,3 te bak gör...
Ne mutlu senin adına çok sevindim..
Darısı benim gibi bu hafta sonu transferi olacak tüm arkadaşlarımın başına inşallah diyorum..
AMİN..
o gelen kahverengi pıhtıları hiç saymıyorum canım ben..onlar hafta bi kaç kes kocaman toplar halince geliyo şok oluyorum görünce nasıl geldi bu diye valla.ağrım benimde bu hafta çok toğun sanki biri kasıklarımı aşağıya doğru çekiyor gibi geliyor.bütün işte çalışıp eve gidince hiç kalkamadan yatıyorum valla.allaha emanet kuzularım ...stres yapmamaya çalışıyorum kötü düşündükçe kötü gider...hep o minik ayakalarını hayal ediyorum...hep içimden biri kız biri erkek olacak gibi geçiyor...çok erken biliyorumama isim hazırlamaya bile başladım:) ama şu yemek yiyememek vicdanımı zorluyor sanki aç bırakıyorum gibi geliyor çocuklarımı ama hiç bişey tadı yakışmıyor ağzıma...kendinize dikat edin.
Allah hepimizin yardımcısı olsun cok zor her donemi ins hepimiz bugünleri bebeklerimizi severden unutmuş oluruz..ins iki hafta sonra guzel haberler vereceksin cnm bnm:)
Ya demek normal bunlar
Ne normal ne deil artık ben bilmiyorum
Hani yumurtlama zamani yogun akinti gelir ya icind kahve rengi leke oluyor cok az senin dediğin gibi cok olmadı belkide daha Olcak cunku dün ve bugun oldu bu dediğim..Rabbim yardımcımız olsun bende bolca bebek kıyafetlerine bakıyorum internetten :) moral oluyor ..is yerindekiler bilmiyor 1 ay daha geçsin öyle soyluycem korkuyorum bsy Olcak diye bana kalsa kimseye demedim esim herkese söyledi heyecandan
canım benim inşallah birtanem 2 hafta sonra hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm demenin nasıl hayallerini kuruyorum bir bilsen minikgelinim...
Rabbim inşallah şu 43 yaşımda,2.tüp bebek denememde,1 evladımı kaybettikten sonra ve 8 sene hasretten sonra Mucizemi verir benim ve eşime,evladımıza kavuşuruz..
Artık sevinçten ne yere,ne göğe sığamayız eşimle ben
Az kaldı olacak o hasretiniz son bulacak ins...hep moralin yüksek olsun ..busefer ins kucağına alacaksın ..bak hamile kacaksın sonra bizim gib elin yüreğinde Olcak sürekli:) tuvalete gitmek işkence her girdiğimde besmele çekiyorum kan görmeyeyim diye:)
Hilalcim ne mutlu sana...
İkizlerin seninle,Allah korusun üçünüzü de...
Bakalım benim maceramın sonu nasıl bitecek?
Amin canim inanin dort gozle sizlerin sonucunuzu bekliyorum cani yurekten bebeklerinizecanım gözün aydın allah nazarlardan saklasın
yiğenimiz büyüyor ne güzel
bebişlerinizle ilgili her haberde içim içime sığmıyor...
o günleri görmek bizlerede nasip olur inş
Tatlim insallah rabbim degerini ve mutlulugunu kat kat artirsin bebegini kucagina versin.maşallah maşallah darisi başimiza inşallah
Etmezmiyim canim allahim yardimciniz olsun kendi tedavim gibi merakla bekliyorum sonucunuzu,allahim bebeklerine kavustursun seni canim.Denmizfenerim darısı başıma,dua et, 2 güne kadar transferim oluyorrrrrrrrrrr...................................
Amin canim insallah sen de bebisin de iyisinizdir senin de guzel gecer hamisligin.gözün aydin bitanem hersey busekilde yolunda gider insallah saglikla bebisini kucagina alirsin aminnn.
Caniiim,senin kuzularin benim kuzumun kiz ve erkek kardesi hastane kardesi.canim insallah bebeklerin hep iyi olacak,ahh kuzum benim..senin kuzun benim kuzularımın kardeşi sayılır ben onu yerimm...ah ya ben hiç yemek yiyemiyorum..iştahsızım acayip siz nasıl kilo alıyonuz:)
Etmezmiyim canim allahim yardimciniz olsun kendi tedavim gibi merakla bekliyorum sonucunuzu,allahim bebeklerine kavustursun seni canim.
Amin canım benim,Allah razı olsun...
o gelen kahverengi pıhtıları hiç saymıyorum canım ben..onlar hafta bi kaç kes kocaman toplar halince geliyo şok oluyorum görünce nasıl geldi bu diye valla.ağrım benimde bu hafta çok toğun sanki biri kasıklarımı aşağıya doğru çekiyor gibi geliyor.bütün işte çalışıp eve gidince hiç kalkamadan yatıyorum valla.allaha emanet kuzularım ...stres yapmamaya çalışıyorum kötü düşündükçe kötü gider...hep o minik ayakalarını hayal ediyorum...hep içimden biri kız biri erkek olacak gibi geçiyor...çok erken biliyorumama isim hazırlamaya bile başladım:) ama şu yemek yiyememek vicdanımı zorluyor sanki aç bırakıyorum gibi geliyor çocuklarımı ama hiç bişey tadı yakışmıyor ağzıma...kendinize dikat edin.
Herkese merhabalar.
Kanbar ins. Hayirlisiyla hamilelik haberini bekliyorum. Benim kahverengi akintim oldu dr olur oyle dedi ama icim rahat etmedi aksam gidecem kontrole dua edin ne olur.....korkuyorummmmmm
Ben zaten akşam doktor yasak etti diye giremiyorum,gizliden iphonadan giriyorum....
Transferim de olacak ya bu c.tesi/pazar/ya da p.tesi günlerinden birinde...
yarın dondurulmuş 4 embriyom çözülecek ve doktorum arayacak...
günde 13 ilaç sabah akşam 2 tane de vajinal jel kullanıyorum canlarım...
inşallah embriyolarım kaliteli bir şekilde çözülürler ve bölünmeye devam ederler,annelerini P.tesi gününe kadar götürürler ve 5.gün embriyosu olarak , benimle buluşurlar.
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Hamile kalırımmmmmmmmmmmm...
AMİN.
DUALARINIZI LÜTFEN ESİRGEMEYİN CANLARIM.
Slm kiZlaf nslsiniz. İse başladım gelemiyorum sık artık..
Bide kardeslerim kalmaya geldi bana net hep onlarda:)
Hilbur ve pimpirikli KiZlar benimde kahve reninde akıntının icinde gördüm...crinone jeli sıktıktan sonrada pembe gibi jel geri geliyor..
Dün ilk kez geldi tamda doktoruma gitmek icin hazırlanırken gördüm doktorum bunlar normal dedi...ama dünden beri kalçam bacaklarım ve karnım agriyor ...yarın saat uzaninca hafifliyor..ise başladığımdan ogleleyin eve gelip 1 saat yatiorum isten gelince hemen yine yatıyorum...sadece sunu farkettim dün ve bugun sabah crinone jeli sıktıktan sonra gelior hem yogun akinti hemde akıntının icinde cok az kahve leke...korkuyorum..sizinde aynen bölemi oluyor...
Dün tam 5+6 gunluk hamileydim doktor alttan ultrasona baktı bebekte kalp atışıda göründü cok sukur biraz rahatladım...keske su 9 ay hemen geçse doğursam hep diyordum 2-3 cocuk yapcam tup bebekle ama bukdr sıkıntı stresi bidaha kaldirirmiyim hiç bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?