Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

bıtanem cok uzuldum ALLAH sabır versın.insallah bır sonrakı denemende yuzun gulecek canım benım umudunu hıcbır zaman yıtırme.opuyorum

Kızlar hadi şu 1000 sayfanın belini kıralım....
SOHBETE BEKLİYORUM HEPİNİZİİİİİ....

bıtanecık dostum rabbım herseyın hayırlısını versın ınsallah.ınsallah bebıslerın annesıne kavusacak guzelce tutunacak gobusune dualarımız senınle.ben cok fazla gıremıyorum bel agrım ve kasık agrılarım cogaldı gelecek haftaya kadar yatıp dınlenmem gerekıyomus.ama gonlum senınle bıtanem hergun gıremesemde sızlerı takıp edıyorum.duaları okudum ALLAH KABUL ETSIN INSALLAH.senı sevdıgımı ve aklımda oldugunu unutma optum

baharcığım nasılsın canım.
uzun zaman seni nette göremedik
alıştık valla topik sen olmayınca çok boş geliyor.

cnm benim seni çok iyi anlıyorum e artık bizde yolu yarıladık 35 yaşındayım demin çok üzüldüm idrar testi yaptım tek çizgi çok ağladım tavsiye eden arkadaşın içine doğmuş gibi bana yazmış gece yapma çıkmaz cnm dua grubundada maşallah ilksin ona okuyacağım ama bunları ayrı okuyacağız inşallah 5.güne ikizlerin içinde olacak

baharcığım nasılsın canım.
uzun zaman seni nette göremedik
alıştık valla topik sen olmayınca çok boş geliyor.

iyiyim canım benim saol sen nasılsın
evet bayram öncesi ve sonrasında uzak kaldım biraz topikten...
kafam dağılsın istedim biraz döndüm tekrar geri ama özledim sizi
güzel arkadaşım benim sen nasılsın meleğin nasıl

arunam sakın boş yere kendini üzme
umutegeyi hatırlasana idrar testinde çıkmamıştı kan testinde çıktı...
sonrasında aradan günler geçmesine ve değerinin çok çok yükselmesine rağmen idrar testinde negatifi gördü...
ondan sakın ola yiğenlerimi üzeyim deme bak bozuşuruz sonra

aruna sakın stres yapma. keşke idrar testi yapmasaydın canım. ben de transferin 8. günü kan testi yapacaktım eşim engelledi. sonra beklemek o kadar zor ki seni çok iyi anlıyorum. 12. günü bekle ve bu sürede hep dua et. Allah'ım inşallah sonu hayırlı olsun pozitif olsun diye.
canım yaşa takılma önemli olan yumurtalık yaşın.
ben de 36 yaşındayım diye dert ediyordum. amh testinde yumurtalık yaşım
meğerse 42- 43 müş.
moral çok önemli. Allah'a güven dayan gerisini düşünme
inşallah buradan hamileyim diye yazacaksın.
sevgilerimle

Allah'a şükür baharım her günüme. 3 eylülde doktora gideceğim
kalp atışlarına bakmak için. belki bebişler iki tane bilemiyorum
benim daha önce bir düşüğüm olduğu için
istemesemde endişelerim oluyor.
bu arada size ve kendime çook dua ediyorum
gerçek ismin bahardı demi senin ben her namazdan sonra isim isim dua ediyorum.
inşallah sen, kanat, fiyonk makarna ve flazyk arkadaşlarım peşpeşe güzel haberleri verirsiniz.
iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum

Canım benim Allah razı olsun senden ,inşallah bebişlerimi alıp gelicem,Pazartesi..

bide dua topiğini bulamadım başka isimlemi açılmış..bilgisi olan varmı? özne_hayat yazmıştı ama ben göremedim sanırım...:44:

canım benim yazının altında asel-k topiğin adresini yazdı...
öyle bulamazsan dua topiğimize ne oldu arkadaşlar diye link açtım ben tüp bebek özel bölümde,onun içinde giriş linki var bitanem...

Kardelen seni çok seviyorum...Allah razı olsun,Allah kabul etsin okuduğun dualarını...
Akılnda olduğumu biliyorum bitanem,öyle güzel bir kalbin var ki ,görebiliyorum ben...
Yat dinlen ve ne olur kendini yorma,bebişlerini dinlendir bitanem..
Çok öpüyorum seni,iyi ki varsınkendine iyi baki,sen ve bebişlerin Allaha emanet olun,ben de sizlere dua okuyacağım...

canım benim unut yaptığını,biz kan testini esas alıyoruz,unut öyle bişey yapmadın sen...
sabırla test gününü bekle bitanem lütfen...
Dularını Allah kabul etsin,Allah razı olsun canım benim...
Evet ilk benim transferim olacak,ya c.tesi ya pazar,ya pazartesi olacak...
Gönlüm ve dualarım inşallah p.tesi günü olmasından yana,inşallah kabul olur Rabbim...
İkizlerin dedin Allah söyletmiştir inşallah,daha ne isterim ki...gerçi bir taneye de razıyız ama...ikiz olursa ballı kaymak...
öpüyorum seni canım benim,iyi ki varsın bitanecik arkadaşım...

emin ol öyle bişey olmayacak rahat ol bitanem....

Canim sen zaten herzamen bizim dualarimizdasin pazartesine insallah bebisine kavusucaksin bitanem...

Oyacım canım arkadaşım inşallah Pazartesi kavuşurum,dualarım da bu yönde zaten canım benim...

canım benim ben de seni ve kuzunu çoooooooooooooooooooook seviyorum....

yarın embriyolardan haber geleceğinden yatamadım,sürekli DUA OKUYORUM EVE GELDİĞİMDEN BERİ...
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM CANLARIM...

bide dua topiğini bulamadım başka isimlemi açılmış..bilgisi olan varmı? özne_hayat yazmıştı ama ben göremedim sanırım...:44:

Canim sen zaten herzamen bizim dualarimizdasin pazartesine insallah bebisine kavusucaksin bitanem...

Hepinizi öyle çok seviyorum ki...
Kardelen duaların için Allah razı olsun,nasıl öderim ben senin ve ruveydanın hakkını bilmiyorum ki,ben de sizin için dua ediyorum bitanem....
autumn,oya,ruveyda,aruna canlarım güzel dilekleriniz için binlerce teşekkür ederim...
ben de geldiğimden beri dua okuyorum...
yarın benim embriyolarım çözülecek ve haber gelecek ya....
yatamıyorum sabaha kadar dua okuyasım var ...
iyi ki varsınız ,sizi çooooooooooooooook ama çooooooooooook seviyoruuuuuuuuummmmmmmmmm....

ah kuzum negatife hazırladım kendimi falan diyordum ya hepsi hikaye imiş bunu anladım zaten 2 gün kaldı sabret diyorlar yaptığım markada her eczane yok koçişte 1 tane almış yeniden yapamıyacağım haklısın cnm kuzenim 2 aylık hamileyken bile tek çizgiydi şafak 2

cnm benim aslında ilk 8 gün rahat durmuştum bencede keşke yapasaydım amh ye hiç bakmadım pek hayırlı olduğunu düşünmüyorum 8 yumurtam oluştu çünkü dr da tedavi esnasında hiç e2 ye bakmadığı için sayısal veride oluşamadı durumumla ilgili dr sordum şu an düşünme bu konuları nm eşim hergün meryem suresini okuyor ben namazlarımı çok ihmal ettim içim rahat değil bugün cuma zaten okumam gereken dualarım var onları ouyayım güzel dileklerin için çok sağol dualarına benide katar mısın sağlıkça bebişini kucağına almayı nasip etsin yüce mevlam

günaydınnnn

vee sonunda kırmızılarrr geldiii

birazdan doktorumu arıycam yarın tatil oldugu için muhtemelen beni bugün görmek isticeni düşünüyorum maceramız başlıyoo hayırlısı bakalımm

2 gün gözünü acıp kapatmadan gecer sakınn üzme kendini güzel haberler vericeksin eminimm bebişin seninle bitanem

ahh kuzum tüm enerjimle sen ve baharımı düşünüyorum zaten....umarım herşey gönlünüze göre olucak..

İnşallah öyle olacak Hilalim.
Telefon gelecek bekliyorum,inşallah hayırlı bir haber alırım..

Gunaydin canlariiiiim hayirli cumalar ,kanbarim hadi embriyolardan guzel haberler bekliyoruz,cuma gununun yuzu suyu hurmetine mutlu haberler insallah,
arunacim. ah ah dayanamadin test yaptin demek,bosuna uzdun kendini bebegini sabredip dua edelim lutfen

Hadi hayirli olsun canim tedavin cok guzel gecer ve bebegine kavusursun insallah
Canim bunlari konusmak icin cok erken hep hayirlisi olsun diye dua et,banada uc tane transfer edildi biri tutundu,ayrica ucu tutunursa diye uzulme ucuz bebek doguran cok anne var dr lar riskli diye reduksiyon teklif ediyorlar ama onemli olan annenin karari hep hayirlisini iste canim ucu de tutunsa saglikli olsunlar diye dua et.allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…