selam canlarım
bugün test günümdü ama sonuç negatif 1.20 çıktı rabbim benim için en hayırlısını böyle görmüş demekki 'O' ol demeyince olmaz
bakalım nasibimizde varsa elbet olur yeterki sağlık sıhhat versin
öpüyorum hepinizi canlar
bu maç bitti artık önümüzdeki maçlara bakacaz demekki
Etmezmiyim canim allahim yardimciniz olsun kendi tedavim gibi merakla bekliyorum sonucunuzu,allahim bebeklerine kavustursun seni canim.
Amin canım benim,Allah razı olsun...
bıtanecık dostum rabbım herseyın hayırlısını versın ınsallah.ınsallah bebıslerın annesıne kavusacak guzelce tutunacak gobusune dualarımız senınle.ben cok fazla gıremıyorum bel agrım ve kasık agrılarım cogaldı gelecek haftaya kadar yatıp dınlenmem gerekıyomus.ama gonlum senınle bıtanem hergun gıremesemde sızlerı takıp edıyorum.duaları okudum ALLAH KABUL ETSIN INSALLAH.senı sevdıgımı ve aklımda oldugunu unutma optum
Kızlar hadi şu 1000 sayfanın belini kıralım....
SOHBETE BEKLİYORUM HEPİNİZİİİİİ....
canım Baharım özledim çok seni...
nerelerdesin bitanem göremiyorum artık seni...
inşallah iyisindir...
İnşallah canım arkadaşım inşallah dualarınıza ihtiyacım var...
yarın bebişlerim çözülüyor.
zaten 4 taneler..
inşallah güzelce çözülürler ve c.tesi/pazar değil 5.gün ,yani p.tesi olur transferim...
ve mucizem 14.Mayıs.2013'te annler günü gelir bana...
baharım dualarınıza ihtiyacım var canım benim...
yaşım 43,inşallah artık hasretim bitecek bitanem..
Arunacım okur okumaz tüylerim diken diken oldu bu güzel satırlarını ,ve gözlerim doldu...
Allah razı olsun,dualarınıza çok ihtiyacım var ...
sizler gibi genç olmadığım için , bu şon şanslarım bitanem....
önümde kısa zamanım kaldı ,gerçi onu Allah bilir...
Cuma günü zaten embriyolarım çözülecek,dualarınızı Allah kabul etsin de benim bebişler 5.güne kadar kaliteli bir şekilde bölünsünler ve transferim P.tesi günü olsun inşallah..
Arunacım çok teşekkür ederim,Allah razı olsun ,her bir duaya ihtiyacım var...
geri sayım başladı,teyzeni ve seni çok öpüyorum,sizi çok seviyorum..
baharcığım nasılsın canım.
uzun zaman seni nette göremedik
alıştık valla topik sen olmayınca çok boş geliyor.
cnm benim seni çok iyi anlıyorum e artık bizde yolu yarıladık 35 yaşındayım demin çok üzüldüm idrar testi yaptım tek çizgi çok ağladım tavsiye eden arkadaşın içine doğmuş gibi bana yazmış gece yapma çıkmaz cnm dua grubundada maşallah ilksin ona okuyacağım ama bunları ayrı okuyacağız inşallah 5.güne ikizlerin içinde olacak
cnm benim seni çok iyi anlıyorum e artık bizde yolu yarıladık 35 yaşındayım demin çok üzüldüm idrar testi yaptım tek çizgi çok ağladım tavsiye eden arkadaşın içine doğmuş gibi bana yazmış gece yapma çıkmaz cnm dua grubundada maşallah ilksin ona okuyacağım ama bunları ayrı okuyacağız inşallah 5.güne ikizlerin içinde olacak
iyiyim canım benim saol sen nasılsın
evet bayram öncesi ve sonrasında uzak kaldım biraz topikten...
kafam dağılsın istedim biraz döndüm tekrar geri ama özledim sizi
güzel arkadaşım benim sen nasılsın meleğin nasıl
Allah'a şükür baharım her günüme. 3 eylülde doktora gideceğim
kalp atışlarına bakmak için. belki bebişler iki tane bilemiyorum
benim daha önce bir düşüğüm olduğu için
istemesemde endişelerim oluyor.
bu arada size ve kendime çook dua ediyorum
gerçek ismin bahardı demi senin ben her namazdan sonra isim isim dua ediyorum.
inşallah sen, kanat, fiyonk makarna ve flazyk arkadaşlarım peşpeşe güzel haberleri verirsiniz.
iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum
bide dua topiğini bulamadım başka isimlemi açılmış..bilgisi olan varmı? özne_hayat yazmıştı ama ben göremedim sanırım...:44:
bıtanecık dostum rabbım herseyın hayırlısını versın ınsallah.ınsallah bebıslerın annesıne kavusacak guzelce tutunacak gobusune dualarımız senınle.ben cok fazla gıremıyorum bel agrım ve kasık agrılarım cogaldı gelecek haftaya kadar yatıp dınlenmem gerekıyomus.ama gonlum senınle bıtanem hergun gıremesemde sızlerı takıp edıyorum.duaları okudum ALLAH KABUL ETSIN INSALLAH.senı sevdıgımı ve aklımda oldugunu unutma optum
Arkadaşlar, 3 tane embriyo transferi yapıldı arfe günü.. doktorum 3 tanesi tutarsa birini alırız dedi. ama ben ogün transfer şokunda olunca anladım. heralde öyle durumda 12 haftada alınıyormuş. canlı bebek ölüyor. korkuyorum. dualarınızı esirgemyin inş. iki veya bir tane tutar hayırlısıyla.. rabbim kaldıramayacğımız yük vermesin. sizlerin kaç tana transfer oldu? cevaplarınızı bekliyorum..
Canim sen zaten herzamen bizim dualarimizdasin pazartesine insallah bebisine kavusucaksin bitanem...
canım benim ben de seni ve kuzunu çoooooooooooooooooooook seviyorum....herkese iyi akşamlarrrrrrr.....
Rabbim tüm hamile arkadaşlarıma kolaylık versin,sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasib etsin...negatif sonuç alanlarda dilerim en kısa sürede anne olurlar,belkide doğal bi şekilde süpriz olur,inşallah...tedavidekilere de biran önce evlatlarına kavuşmayı nasib etsin hayırlısıyla...transferi olupta sonuç bekleyenlerde çookkk güzzel haberler alsınlar,sadece mutluluktan ağlasınlar...transfer olacaklarada (kanbarım sanada özellikle) Rabbim kolaylık versin ,12 gün bekleyişleride hemencik geçer,inşallah sonuçları pozitif olur..bide mide bulantısı çeken ve yemek yemekte zorlananlara da kolaylık ver Ya Rabbimmm...amiiinnn...banadaaa ...amiinnnn
Autumn moral depom,motivasyonum canım arkadaşım benim....
Allah razı olsun yine benden sözetmiş,güzel şeyler yazmışsın....
Allah razı olsun,inşallah hamile kalırım birtanem...
Dua et bana..
Rüyaların ne alemde bitanem?
Çooook öpüyorum seni de...
bu arada söylemeyi unuttummmm..kuzum ve ben sizi çoooooook seviyoruzzzzz:)
Allah'a şükür baharım her günüme. 3 eylülde doktora gideceğim
kalp atışlarına bakmak için. belki bebişler iki tane bilemiyorum
benim daha önce bir düşüğüm olduğu için
istemesemde endişelerim oluyor.
bu arada size ve kendime çook dua ediyorum
gerçek ismin bahardı demi senin ben her namazdan sonra isim isim dua ediyorum.
inşallah sen, kanat, fiyonk makarna ve flazyk arkadaşlarım peşpeşe güzel haberleri verirsiniz.
iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum
bide dua topiğini bulamadım başka isimlemi açılmış..bilgisi olan varmı? özne_hayat yazmıştı ama ben göremedim sanırım...:44:
Arkadaşlar, 3 tane embriyo transferi yapıldı arfe günü.. doktorum 3 tanesi tutarsa birini alırız dedi. ama ben ogün transfer şokunda olunca anladım. heralde öyle durumda 12 haftada alınıyormuş. canlı bebek ölüyor. korkuyorum. dualarınızı esirgemyin inş. iki veya bir tane tutar hayırlısıyla.. rabbim kaldıramayacğımız yük vermesin. sizlerin kaç tana transfer oldu? cevaplarınızı bekliyorum..
Canim sen zaten herzamen bizim dualarimizdasin pazartesine insallah bebisine kavusucaksin bitanem...
herkese iyi akşamlarrrrrrr.....
Rabbim tüm hamile arkadaşlarıma kolaylık versin,sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasib etsin...negatif sonuç alanlarda dilerim en kısa sürede anne olurlar,belkide doğal bi şekilde süpriz olur,inşallah...tedavidekilere de biran önce evlatlarına kavuşmayı nasib etsin hayırlısıyla...transferi olupta sonuç bekleyenlerde çookkk güzzel haberler alsınlar,sadece mutluluktan ağlasınlar...transfer olacaklarada (kanbarım sanada özellikle) Rabbim kolaylık versin ,12 gün bekleyişleride hemencik geçer,inşallah sonuçları pozitif olur..bide mide bulantısı çeken ve yemek yemekte zorlananlara da kolaylık ver Ya Rabbimmm...amiiinnn...banadaaa ...amiinnnn
bu arada söylemeyi unuttummmm..kuzum ve ben sizi çoooooook seviyoruzzzzz:)
arunam sakın boş yere kendini üzme
umutegeyi hatırlasana idrar testinde çıkmamıştı kan testinde çıktı...
sonrasında aradan günler geçmesine ve değerinin çok çok yükselmesine rağmen idrar testinde negatifi gördü...
ondan sakın ola yiğenlerimi üzeyim deme bak bozuşuruz sonra
aruna sakın stres yapma. keşke idrar testi yapmasaydın canım. ben de transferin 8. günü kan testi yapacaktım eşim engelledi. sonra beklemek o kadar zor ki seni çok iyi anlıyorum. 12. günü bekle ve bu sürede hep dua et. Allah'ım inşallah sonu hayırlı olsun pozitif olsun diye.
canım yaşa takılma önemli olan yumurtalık yaşın.
ben de 36 yaşındayım diye dert ediyordum. amh testinde yumurtalık yaşım
meğerse 42- 43 müş.
moral çok önemli. Allah'a güven dayan gerisini düşünme
inşallah buradan hamileyim diye yazacaksın.
sevgilerimle
ah kuzum negatife hazırladım kendimi falan diyordum ya hepsi hikaye imiş bunu anladım zaten 2 gün kaldı sabret diyorlar yaptığım markada her eczane yok koçişte 1 tane almış yeniden yapamıyacağım haklısın cnm kuzenim 2 aylık hamileyken bile tek çizgiydi şafak 2
Hilalcim ne mutlu sana...
İkizlerin seninle,Allah korusun üçünüzü de...
Bakalım benim maceramın sonu nasıl bitecek?
ahh kuzum tüm enerjimle sen ve baharımı düşünüyorum zaten....umarım herşey gönlünüze göre olucak..
Hadi hayirli olsun canim tedavin cok guzel gecer ve bebegine kavusursun insallahgünaydınnnn
vee sonunda kırmızılarrr geldiii
birazdan doktorumu arıycam yarın tatil oldugu için muhtemelen beni bugün görmek isticeni düşünüyorum maceramız başlıyoo hayırlısı bakalımm
Canim bunlari konusmak icin cok erken hep hayirlisi olsun diye dua et,banada uc tane transfer edildi biri tutundu,ayrica ucu tutunursa diye uzulme ucuz bebek doguran cok anne var dr lar riskli diye reduksiyon teklif ediyorlar ama onemli olan annenin karari hep hayirlisini iste canim ucu de tutunsa saglikli olsunlar diye dua et.allah yardimcin olsunArkadaşlar, 3 tane embriyo transferi yapıldı arfe günü.. doktorum 3 tanesi tutarsa birini alırız dedi. ama ben ogün transfer şokunda olunca anladım. heralde öyle durumda 12 haftada alınıyormuş. canlı bebek ölüyor. korkuyorum. dualarınızı esirgemyin inş. iki veya bir tane tutar hayırlısıyla.. rabbim kaldıramayacğımız yük vermesin. sizlerin kaç tana transfer oldu? cevaplarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?