Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Kanbar cım çok sevindim canım . inanıyorum ki her şey olunda gidecek canım sen hiç merak etme . bizler sinerji yaratacağız bebeğin sana sımsıkı tutunacak
Canım hakkında hayırlısı olsun inşl .

gözün aydin kanbar cim inşallah canim güzel güzel bölünürlerde transferinde güzel şekilde olur ve kavuşursun yavrucuklarina

Amin inşallah öyle olacak bitanem...
Dualarınızla ve pozitif enerjinizle Pazatesi gününe kadar embriyolarım bölünmeye devam ederler be blastosist transferi olur ve inşallah hamile kalırım canım benim...

canım gözün aydınnnnnn çözülmüş senin kuzular
inş hayırlısıyla bölünmeye devam ederler ve senin için hangi gün daha hayırlısıysa o gün transferin olur
ve 12 gün sonra güzel haberinle coşarız burada
herşey dilediğin gibi olsun canım arkadaşım rabbim evlat hasretinizi dindirsin inş dualarım seninle

tatlım maşallahın var valla sen çok genç gösteriyorsun ne 43 ü 33 den yukarı demezler

umutege canım hoşgeldin bende seni düşnüyordum sen geldin nerelerdeydin özlettin kendini

ahh kuzum tüm enerjimle sen ve baharımı düşünüyorum zaten....umarım herşey gönlünüze göre olucak..

canım arkadaşımmmmmmm allah razı olsun senden inş güzel haberler verebilicez size

Ya arkadaşla ben bişey mi kaçırdım fiyonk nerlerde....sorun mu var gözükmüyor...bahar fiyonk gelmemk ortak kararınız falanmı kızlar..

yok canım anlaşma yapmadık
benim kociş bayram öncesi 6 günlüğüne ailesinin yanına memlekete gitmişti ben tek kaldım tabi...
sürekli forumda olunca bayram öncesi pek kimselerde yoktu ilk günden sıkıldım...
sonra yabancı bi diziye sardım onu izledim...
kociş geldi bayramıda onunla geçirdim derken baya uzak kaldım...
ama dünden beri fırsat buldukça geliyorum görüyorsun
fiyonku bende merak ettim uzun zamandır gelmiyor belki tatile falan gitmişlerdir...

canım büyük gün gelmiş hadi hayırlı olsun
inşallah güzel güzel çözünür meleklerin sonrada göbüşine gelip konarlar 9 ay sonrada kucağında olurlar
şansın bol olsun canım allah yar ve yardımcın olsun dualarım hep sizinle

canım gözün aydın sonunda teşrif etmişler kırmızılar
hadi hayırlı olsun tedavin inş sonunda muradınıza erersiniz

canım inş 3 eylülde kalp atışlarını duyacaksın bebişlerinin
rabbim korktuklarından esirgesin sizi...
hayırlısıyla güzel haberler vereceksin bize
allah dualarını kabul etsin canım arkadaşım
bizide unutmuyorsun dualarında
sende iyi ki varsın tatlım çok seviyorum seni

kambarım hadi gözün aydın canım
inşallah herşey yolunda gider
veee gelsin bebişlerrr

canım onca emek veriyorsun negatifi almak kolay değildir tabi...
ama sen düşünme bunları şimdiden kendinde biliyorsun ama merakına yenilmişsin...
allahın izniyle pazar günü alacaksın güzel haberi
bende günümden önce test falan yaptırmamaya kararlıyım...
boş yere üzülüyor insan...

canım hakkınızda hayırlısı olsun...
ikizlerde büyüklük farkı oluyor sanırım...
inş sağlıcakla kucağınada alırsın bebişlerini
canım bidahaki kontrolün nezaman yani ikiz olup olmadıkları tam olarak nezaman belli olacak ??

hiç unuturmuyum ta başından beri isim olarak sayıyorum dualarımda.
burada bana kendi ailemden daha yakın oldunuz
sıkıntılarımı paylaştım. beraber dertleştik. kader kardeşi olduk
inşallah tabloya adını yazdıran ve negatif sonuç alan arkadaşlara da
Allah tez zamanda versin emanetlerini
ben de sizi çok seviyorum. her gün haber almak için giriyorum buraya

canım gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))) her şey güzel gider dilerim ki Rabbim yardımcın olsun .

AMİNN CANIM BENİMM SAOLLASIN İYİ DİLEKLERİN İÇİN

canım gözün aydın sonunda teşrif etmişler kırmızılar
hadi hayırlı olsun tedavin inş sonunda muradınıza erersiniz

AYNEN GELDİLER SEFALAR GETİRDİLER YARIN İLK KONT VAR UMARIM HERŞEY YOLUNDA GİDER

cnm ikiz çok zor ben transfer sabahına kadar çok düşündüm 5 embriyom vardı kalitelilerdi 5 güne yarısı gelebiliyormuş genelde 3 ü geldi 35 yaşında olduğum için ikiz hakkımda vardı ve ikiz istediğimi beyan ettim 3 .sü 6.güne dayanamadı rabbim keşke ikisinede nefesine üflese can verse evet zor ama bir o kadar da özel inşallah ikisinede rabbim can verir

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 3 ziyaretçi)

KK Pro ÜyeCİCİ35,
kanbar,
fiyonk_makarna,
aruna,
su4184

KIZZ FİYONKK NERELERDESİN SEN BAKİMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…