Gunaydin canlariiiiim hayirli cumalar ,kanbarim hadi embriyolardan guzel haberler bekliyoruz,cuma gununun yuzu suyu hurmetine mutlu haberler insallah,
İnşallah ben de Cuma günü hayırlı gün,hayırlı haberler bekliyorum...
Henüz arayan yok..
Hayırlısıyla inşallah kaliteli bir şekilde çözülürler,Pazartesi gününe kadar da 4'ü de kaliteli bir şekilde bölünmeye devam ederler ve Pazartesi buluşuruz,2 hafta sonra da ömür boyu ayrılmayız inşallah,evlat/evlatlarıma kavuşurum inşallah , amin...
Rabbim benim ve birtanecik eşim aşkım Erdemime akıl/beden/ruh sağlığı yerinde , hayırlı ve salih tek veya ikiz,kız veya erkek hayırlı evlatlar nasip eyle.AMİN.
İnşallah öyle olacak Hilalim.
Telefon gelecek bekliyorum,inşallah hayırlı bir haber alırım..
ne olur hemen haber ver sığamıyorum bankaya....güzel haberlerle inşallah arkadaşım..
ne olur hemen haber ver sığamıyorum bankaya....güzel haberlerle inşallah arkadaşım..
Herkese merhabalar .... Dun benden kahverengi akinti gelince ben kostura kostura dr ye gittim.. Yerlesme kanmasi dedi ikiz dedi... Bi tanesinde ip gobi bi sey gordum. Digeri daha gorunmuyodu..belki bos kesedirr dedi. Benim dr hic ikiz istemiyo. Dikkat edecen diyo kilo falan az alacan diyo ayda 1-2kilo diyo...o istemeyince bizde korktuk
Herkese merhabalar .... Dun benden kahverengi akinti gelince ben kostura kostura dr ye gittim.. Yerlesme kanmasi dedi ikiz dedi... Bi tanesinde ip gobi bi sey gordum. Digeri daha gorunmuyodu..belki bos kesedirr dedi. Benim dr hic ikiz istemiyo. Dikkat edecen diyo kilo falan az alacan diyo ayda 1-2kilo diyo...o istemeyince bizde korktuk
aminnnnn ablacım tüm kalbimle dua edicemHilalim aradılar şimdi.
Embiyoların güzelce çözüldüler ve bölünüyorlar dedi,yani yarın transfere çağırmadı...
İnşallah Pazartesi gününe kadar 4 embriyom da güzelce bölünmeye devam eder ve blastosist transferim olur...
AMİN..
Dualarınızı esirgemeyin bende ne olur...
43 yaşında Kanat ve Metin Erdem Öztürk 8 yıl hasretten sonra bebişlerine kavuşur inşallah hayırlısıyla...
AMİN..
Hilalim aradılar şimdi.
Embiyoların güzelce çözüldüler ve bölünüyorlar dedi,yani yarın transfere çağırmadı...
İnşallah Pazartesi gününe kadar 4 embriyom da güzelce bölünmeye devam eder ve blastosist transferim olur...
AMİN..
43 yaşında Kanat ve Metin Erdem Öztürk 8 yıl hasretten sonra bebişlerine kavuşur inşallah hayırlısıyla...
AMİN..
Hilalim aradılar şimdi.
AMİN..
AMİN..
İiikiz de biri kucuk olabiliyo... Gelisim geriligi ,cpp falan riski artiyooo diye...internete baktimda biraz artmis riskler var....dr un da ikiz kizi var...ya benim kocisim oyle cooook sevinmedi daha dur sevinmek icin bekleyelim diyo...hediye falan alir diye bekliyodum tik yok. Adam issiz adam oldu basima:))))
ikizzmiii süperrr kuzumm da doktor neden istemiyo anlamadımm :26: allaha emanet bitanemm korkma
aminnnnn ablacım tüm kalbimle dua edicem
bence herşey yolunda gidicek allahın izniyle
Kanbarcimmmmmm buyuk gun ins. Allah yarr ve yardimcin olsunnn..
İiikiz de biri kucuk olabiliyo... Gelisim geriligi ,cpp falan riski artiyooo diye...internete baktimda biraz artmis riskler var....dr un da ikiz kizi var...ya benim kocisim oyle cooook sevinmedi daha dur sevinmek icin bekleyelim diyo...hediye falan alir diye bekliyodum tik yok. Adam issiz adam oldu basima:))))
Kanbar ne güzel bir haber bu cuma saatinde. Hep böyle devam eder inşallah.
Benim merak ettiğim bir şeyler var. Bu çözdürülen embriyolar 3 günlük iken dondurulmadımı ? Eğer öyle olduysa tahminimce senin transfer en geç pazar günü olur herhalde diyorum ben. Çünkü bugün 3. günü ise, cumartesi 4. günü, pazar günü 5. günü oluyor. Doktorun bu konuda bilgi vermedimi. Yani transfer zamanı için.
Canımmmmmmm gözün aydınn
embriyoların güzlece çözülmüşlerrrr
inşş güzelcede bölünmeye devam ederlerrrrrrr ve göbüşüneeeeee yerleştirlerrrrrrrr
çokkkkk sevindimmmm rabbim gönlüne göre versinnnn cnmmmmmm..
bende heeycanla bekliyorumm senin sonuçunuu
inş. benimmkilerdee güzelce çözünürlerrrrr:18:
Hilalim aradılar şimdi.
AMİN..
AMİN..
gözün aydin kanbar cim inşallah canim güzel güzel bölünürlerde transferinde güzel şekilde olur ve kavuşursun yavrucuklarina
günaydınnnn
vee sonunda kırmızılarrr geldiii
birazdan doktorumu arıycam yarın tatil oldugu için muhtemelen beni bugün görmek isticeni düşünüyorum maceramız başlıyoo hayırlısı bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?