Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

deniz fenerim teşekkürler canımm umarım herşey yolunda gider :18:

kanbar canımm hadii hala arayıp güzel haberi vermedilermi yahuu:26:

Herkese merhabalar .... Dun benden kahverengi akinti gelince ben kostura kostura dr ye gittim.. Yerlesme kanmasi dedi ikiz dedi... Bi tanesinde ip gobi bi sey gordum. Digeri daha gorunmuyodu..belki bos kesedirr dedi. Benim dr hic ikiz istemiyo. Dikkat edecen diyo kilo falan az alacan diyo ayda 1-2kilo diyo...o istemeyince bizde korktuk

ne olur hemen haber ver sığamıyorum bankaya....güzel haberlerle inşallah arkadaşım..

Hilalim aradılar şimdi.
Embiyoların güzelce çözüldüler ve bölünüyorlar dedi,yani yarın transfere çağırmadı...
İnşallah Pazartesi gününe kadar 4 embriyom da güzelce bölünmeye devam eder ve blastosist transferim olur...
AMİN..
Dualarınızı esirgemeyin bende ne olur...
43 yaşında Kanat ve Metin Erdem Öztürk 8 yıl hasretten sonra bebişlerine kavuşur inşallah hayırlısıyla...
AMİN..

ne olur hemen haber ver sığamıyorum bankaya....güzel haberlerle inşallah arkadaşım..

Doktoru boşver,Rabbim en hayırlısını bilir...
Rabbim hakkında ne hayırlısıyla tek/ikizden sizi onu nasip etsin bu hayırlı Cuma günü canım benim..
Okuyunca çok sevindim bitanem darısı başıma canım arkadaşım..

ikizzmiii süperrr kuzumm da doktor neden istemiyo anlamadımm :26: allaha emanet bitanemm korkma

aminnnnn ablacım tüm kalbimle dua edicem

bence herşey yolunda gidicek allahın izniyle

İiikiz de biri kucuk olabiliyo... Gelisim geriligi ,cpp falan riski artiyooo diye...internete baktimda biraz artmis riskler var....dr un da ikiz kizi var...ya benim kocisim oyle cooook sevinmedi daha dur sevinmek icin bekleyelim diyo...hediye falan alir diye bekliyodum tik yok. Adam issiz adam oldu basima:))))

Kanbar ne güzel bir haber bu cuma saatinde. Hep böyle devam eder inşallah.

Benim merak ettiğim bir şeyler var. Bu çözdürülen embriyolar 3 günlük iken dondurulmadımı ? Eğer öyle olduysa tahminimce senin transfer en geç pazar günü olur herhalde diyorum ben. Çünkü bugün 3. günü ise, cumartesi 4. günü, pazar günü 5. günü oluyor.

Doktorun bu konuda bilgi vermedimi. Yani transfer zamanı için.

Canımmmmmmm gözün aydınn
embriyoların güzlece çözülmüşlerrrr
inşş güzelcede bölünmeye devam ederlerrrrrrr ve göbüşüneeeeee yerleştirlerrrrrrrr
çokkkkk sevindimmmm rabbim gönlüne göre versinnnn cnmmmmmm..
bende heeycanla bekliyorumm senin sonuçunuu
inş. benimmkilerdee güzelce çözünürlerrrrr:18:

Ya arkadaşla ben bişey mi kaçırdım fiyonk nerlerde....sorun mu var gözükmüyor...bahar fiyonk gelmemk ortak kararınız falanmı kızlar..

öncelikle hayırlı olsun...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...anlamadığım benim doktorlar 2sinin yada 3nünde tutunma ihtimali olduğunu bile bile biye bu kadar çok embriyo transeferi yaparlar.benimkide öle diyo .keşke ikiz olmasaydı...ben sanki 2 tane verin diye baskı yaptım.boşver sen onu bunu kendine dikatet.yükün 2 kat daha ağır...allah gönlüne göre versin.

ikizzmiii süperrr kuzumm da doktor neden istemiyo anlamadımm :26: allaha emanet bitanemm korkma

aminnnnn ablacım tüm kalbimle dua edicem

bence herşey yolunda gidicek allahın izniyle

Canım benim çok sağol..

Kanbarcimmmmmm buyuk gun ins. Allah yarr ve yardimcin olsunnn..

Canım inşallah herşey güzel olacak....

Kız güldürdün beni ,Allah iyiliğini versin..:)))

Ahucum bitanem inşallah ,hep dua ediyorum...
Canım benim aynen öyle de çözmeden anlayamıyorlar..
şU AN MAAŞALLAHLARI VAR RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ...
5 VEYA 6.GÜNE KADAR GİDERSE BEKLİYCEKTİ CANIM,ÖYLE SÖYLEMİŞTİ BİTANEM...

Canım çok teşekkür ederim Flaskım inşallah güzel haberler alıcam,hamile kalıcam...
43 yaşında bu topikte en olgun (bak yaşlı demiyorum,taş gibi kadınım,Baharım gördü zaten,ona sorabilirsiniz:tipik aslan kadınıyım) anne olarak kalan herkese UMUT aşılıycam ve ayağımı sürüyüp,hepinizi de peşimden getirecem inşallah canlarım...

İlkinde bana tek embriyo transfer edildi olmadi. 2tane transfer edilince oran artiyo tabiii. Dikkat edecez artik cok kilo alma diyo. Ben 2kilo verdim deyince cok sevindi. Boyum 165,kilom60 ti 58 oldum cok sisman degilim aslinda biraz daha hafta ilerlesin diyetisyene gideyim diyorum.. Hayirlisi:)))

gözün aydin kanbar cim inşallah canim güzel güzel bölünürlerde transferinde güzel şekilde olur ve kavuşursun yavrucuklarina

günaydın canlar cumanız mübarek olsun
rabbim gönlünüzden geçen herşeyi nasip etsin inş

gözün aydin kanbar cim inşallah canim güzel güzel bölünürlerde transferinde güzel şekilde olur ve kavuşursun yavrucuklarina

Canım çok teşekkürler...
İnşallah Pazartesiye kadar 4'ü de güzelce bölünmeye devam ederler ve HAMİLE kalırım.
Dua edin ne olur ...

canım gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))) her şey güzel gider dilerim ki Rabbim yardımcın olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…