Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

kambarım hadi gözün aydın canım
inşallah herşey yolunda gider
veee gelsin bebişlerrr

Canım teşekkürler inşallah bitanem..

Canım baharım çok teşekkür ederim..inşallah hayırlı günde değin gibi benim blastosist transferi olmasını istediğimizden doktorumla Pazartesine kadar giderler inşallah canım benim...hamile kalırım ve sıra sizde canlarım...ondan sonra da sizlerin hamile haberleriniz alıcaz inşallah bitanem..
valla 30'dan belki bir iki yaş büyük olabilirsin diyorlar,genler annem de aynı,maşaallah canım benim bana ....doktorum ilk gittiğim gün 30 var mısın demişti,amma hoşuma gitmişti...

cANIM ARKADAŞIM İNŞALLAH CANIM BENİM,Allah hayırlı sağlıklı tek ve ya ikiz,kız ya da erkek evlatlar nasip etsin eşimle beraber bana inşallah...

ah cnm maşallah inşallah 5.güne hepsi sağlıklı gelecekler sonra annelerinin göbişinde 9 ay yatacaklar mutlu mutlu ve bir avazda ikizlerini doğuracaksın

Merhaba kızlar,,,ben de yeni gelişmeleri takip ediyorum... Sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inş... Ben ilaçlara devam salı kontrolüm var... Bekliyorum ööyle zmanın geçmesini...
Baharcım öğretmenevinde mi kalcaksınız gene.. Biz de transfer olursa 1-2 gün kalıcaz... ücretleri nasıl ymek filan dahil mi... özelden de yazabilirsin cnm...

ah cnm maşallah inşallah 5.güne hepsi sağlıklı gelecekler sonra annelerinin göbişinde 9 ay yatacaklar mutlu mutlu ve bir avazda ikizlerini doğuracaksın

Canım benim tek isteğimiz o zaten doktorumla,Rabbim hayırlısını versin.AMİN.
iKİZLER DİYOR HERKES.
DİLERİM RABBİM SÖYLETİYORDUR SİZİN VESİLENİZLE...
NE VERİRSE RAZIYIZ,TEK VEYA İKİZ...
AMA GÖNÜLDEN GEÇEN TABİİ Kİ İKİZ CANIM ARKADAŞIM...
DUALARINIZLA İNŞALLAH...

aminn arunacım inşallahh

bu arada sabırlı ol testt mestt ypma günün bekle

sıcaklarla boğuşuyorum benim vucüt ısım düşüktür şu 36 ların biraz üstünde o bile beni bitiriyor ara arada ağrım var ama bu iki gün hiç test yapmıyacağım çok kötü oldum

canlarımmm, ciğerlerimmm, poğaçalarım, böreklerim, şekerlerim...
bayram itibari ile evde olmadığımdan (hala değilim) buralara neredeyse hiç uğrayamadım (2 defa falan sadece bir kaç dakikalık) neler oldu neler bitti hiiiçç haberim yokk.
çok özledm hepinizi yaa büyük eksiklik buralara yazamamak okuyamamak, yeni pıt pıt sevinçleriyle çoşamamak, üzülen arkadaşlarımla üzülememek...
son 6 kişi kalmıştık en son di mi, ilk kanbarcımın transferi olacaktı inşallah kaçırmamışımdır, arunacımın günü az kalmıştır, s_eyan sonuç bekliyordu nooldu acep? hamilişişkoş arkadaşlarımın bebişlerinden haber var mı? ikizlerimiz, pıt pıtlarımız falan?? ayyy çok özledim hepinizi ya... ruveyda, hil-bur, pimpirik, denizfenerim, cicoş, kardelen, autumun, oyacıkım, asel, albilda, minşgelin, pempetafşanım… ay aklıma adı gelmeyen herbikesler özledim hepinizi yaaaa... iyi olun… pazartesi itibari ile kesintisi görüşmek üzere….

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 3 ziyaretçi)

KK Pro ÜyeCİCİ35,
kanbar,
fiyonk_makarna,
aruna,
su4184

KIZZ FİYONKK NERELERDESİN SEN BAKİMM

hu hu fiyonkcum nsln

canlarımmm.... iyiyim ben, galiba haber veremeden uzun zaman uğrayamadım

sadece şöyle bir kaç dakikalığına burdayım, tatildeyiz br hafta kadarcık, pazartesi sahalara dönücemm...

iyi olun hepiniz emi

cANIM FİYONKUM YETİŞTİN MERAK ETME..
Bugün benim 4 embriyo da sağlıklı bir şekilde güzelce çözüldü...
Herşey yolunda..
Heran trasfer olabilir..
Ama doktorum ve ben BLASTOSİST Trasferi olması açısından Pazaresine kadar gitmelerini istiyoruz...
Hadi inşallah canım...

ayyy çok sevindim kanbarım, yakında geri sayıma başlıcaz yani...
bu arada o bebişkoların hepsi sağlıklı olursa 2 tanesini yok mu edicekler yaa... çok üzülüyorum ben buna

ayyy çok sevindim kanbarım, yakında geri sayıma başlıcaz yani...
bu arada o bebişkoların hepsi sağlıklı olursa 2 tanesini yok mu edicekler yaa... çok üzülüyorum ben buna

Ben de öyle canım....
bU YÜZDEN çok ta dil döktüm madem öyle ben 4'ünü de istiyorum dedim,kaçı tutarsa kabulüm..
ama kabul etmedi bitanem...
halbuki 4'ü de biliyorsun en iyi kalitedeydi,orta ve iyi 8'ini zaten dondurmadı attı biliyorsun canım..
ne yapalım hayırlısı bitacik arkadaşım..
ben Erbil Beye çok güveniyorum..
o bilir en iyisini ,Allah'a sığındım bitanem..

selamlar herkese
herhalde 1 haftadan çok zaman oldu gelip topiği okuyamıyorum, tabii bir 100-150 sayfa geçmiş bu arada maşallah

benim test tarihim 18 ağustos du ama sabahin köründe memlekete yola çıkacağımız için bir önceki gece yaptırdık, sonuç pozitif !!!
inşallha devamını da görürürüz, hala inanamıyorum ve şu kalp atışı/kese muayenesi olup bitene dek de korkuyla bakıyorum.
ama allahıma çok şükür bir aşamayı geçtik.
sadece anneme ve kayınvalideme söyledik, hep birlikte heyecanla mutlu haberlerin devamı için dua ediyoruz.

listede olumlu haber alan herkesi kutluyorum, inşallah hep birlikte kapl atışı/kese sınavını da geçeriz, daha umutla devam ederiz yolculuğumuza. Burada olumsuz haber alan arkadşlara allah sabır versin diyorum. ama sizlerde gördüğüm azim ve inanç bana çok ümit verdi çok destek oldu, inşallah bir sonraki denemenizde olumlu sonuçla karşılaşırsınız.

herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun & bir sonraki bayrama minik bebişlerimizle girmek nasip olsun

Gözün aydın canımmmmmmmmm
Hayırlı olsunnnnn..Rabbim tamamına erdirsinnnnnnnn..

bıtanem bızde senı cok özledık araya bayram gırınce topık bırden ıssızlastı.canım tedavın ne zaman baslıyo guzel haberlerını beklıyoruz insallah.herzaman aklımdasınız opuyorum

bıtanem nerelerdesın kuzum özledık valla.tedavın ne asamada az kaldı insallah bebıslerıne kavusacaksınnnnnnnnnn senı seveyom tatlım

canım benim çok teşekkür ederim kırmızıların gelmiş maşallah tedavin hayırlı olsun cnm

vayyyy süperrr allaha emanet pıt pıt duyacaksınn kalp atışlarını allahımın izniyle

canımmmmmmm ınsallah bebıslerın annelerıne kavusacak cok dua edıyorum bıtanem rabbım dualarımızın mukafatını verecek ınsallah.opuyorum

bıtanem cok sukur kırmızıları gormussun ınsallah hayırlısıyla bebıslerıne kavusacaksın.opuyorum tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…