2 gün gözünü acıp kapatmadan gecer sakınn üzme kendini güzel haberler vericeksin eminimmbebişin seninle bitanem
canım benim çok teşekkür ederim kırmızıların gelmiş maşallah tedavin hayırlı olsun cnm
kambarım hadi gözün aydın canım
inşallah herşey yolunda gider
veee gelsin bebişlerrr
canım gözün aydınnnnnn çözülmüş senin kuzular
inş hayırlısıyla bölünmeye devam ederler ve senin için hangi gün daha hayırlısıysa o gün transferin olur
ve 12 gün sonra güzel haberinlecoşarız burada
herşey dilediğin gibi olsun canım arkadaşım rabbim evlat hasretinizi dindirsin inş dualarım seninle
tatlım maşallahın var valla sen çok genç gösteriyorsun ne 43 ü 33 den yukarı demezler
canım büyük gün gelmiş hadi hayırlı olsun
inşallah güzel güzel çözünür meleklerin sonrada göbüşine gelip konarlar 9 ay sonrada kucağında olurlar
şansın bol olsun canım allah yar ve yardımcın olsun dualarım hep sizinle
Hilalim aradılar şimdi.
Embiyoların güzelce çözüldüler ve bölünüyorlar dedi,yani yarın transfere çağırmadı...
İnşallah Pazartesi gününe kadar 4 embriyom da güzelce bölünmeye devam eder ve blastosist transferim olur...
AMİN..
Dualarınızı esirgemeyin bende ne olur...
43 yaşında Kanat ve Metin Erdem Öztürk 8 yıl hasretten sonra bebişlerine kavuşur inşallah hayırlısıyla...
AMİN..
ah cnm maşallah inşallah 5.güne hepsi sağlıklı gelecekler sonra annelerinin göbişinde 9 ay yatacaklar mutlu mutlu ve bir avazda ikizlerini doğuracaksın
aminn arunacım inşallahh
bu arada sabırlı ol testt mestt ypma günün bekle
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 3 ziyaretçi)
KK Pro ÜyeCİCİ35,
kanbar,
fiyonk_makarna,
aruna,
su4184
KIZZ FİYONKK NERELERDESİN SEN BAKİMM
hu hu fiyonkcum nsln
ah cnm maşallah inşallah 5.güne hepsi sağlıklı gelecekler sonra annelerinin göbişinde 9 ay yatacaklar mutlu mutlu ve bir avazda ikizlerini doğuracaksın
canlarımmm, ciğerlerimmm, poğaçalarım, böreklerim, şekerlerim...
bayram itibari ile evde olmadığımdan (hala değilim) buralara neredeyse hiç uğrayamadım (2 defa falan sadece bir kaç dakikalık) neler oldu neler bitti hiiiçç haberim yokk.
çok özledm hepinizi yaabüyük eksiklik buralara yazamamak okuyamamak, yeni pıt pıt sevinçleriyle çoşamamak, üzülen arkadaşlarımla üzülememek...
son 6 kişi kalmıştık en son di mi, ilk kanbarcımın transferi olacaktı inşallah kaçırmamışımdır, arunacımın günü az kalmıştır, s_eyan sonuç bekliyordu nooldu acep? hamilişişkoş arkadaşlarımın bebişlerinden haber var mı? ikizlerimiz, pıt pıtlarımız falan?? ayyy çok özledim hepinizi ya... ruveyda, hil-bur, pimpirik, denizfenerim, cicoş, kardelen, autumun, oyacıkım, asel, albilda, minşgelin, pempetafşanım… ay aklıma adı gelmeyen herbikesler özledim hepinizi yaaaa... iyi olun… pazartesi itibari ile kesintisi görüşmek üzere….
cANIM FİYONKUM YETİŞTİN MERAK ETME..
Bugün benim 4 embriyo da sağlıklı bir şekilde güzelce çözüldü...
Herşey yolunda..
Heran trasfer olabilir..
Ama doktorum ve ben BLASTOSİST Trasferi olması açısından Pazaresine kadar gitmelerini istiyoruz...
Hadi inşallah canım...
ayyy çok sevindim kanbarım, yakında geri sayıma başlıcaz yani...
bu arada o bebişkoların hepsi sağlıklı olursa 2 tanesini yok mu edicekler yaa...çok üzülüyorum ben buna
selamlar herkese
herhalde 1 haftadan çok zaman oldu gelip topiği okuyamıyorum, tabii bir 100-150 sayfa geçmiş bu arada maşallah
benim test tarihim 18 ağustos du ama sabahin köründe memlekete yola çıkacağımız için bir önceki gece yaptırdık, sonuç pozitif !!!
inşallha devamını da görürürüz, hala inanamıyorum ve şu kalp atışı/kese muayenesi olup bitene dek de korkuyla bakıyorum.
ama allahıma çok şükür bir aşamayı geçtik.
sadece anneme ve kayınvalideme söyledik, hep birlikte heyecanla mutlu haberlerin devamı için dua ediyoruz.
listede olumlu haber alan herkesi kutluyorum, inşallah hep birlikte kapl atışı/kese sınavını da geçeriz, daha umutla devam ederiz yolculuğumuza. Burada olumsuz haber alan arkadşlara allah sabır versin diyorum. ama sizlerde gördüğüm azim ve inanç bana çok ümit verdi çok destek oldu, inşallah bir sonraki denemenizde olumlu sonuçla karşılaşırsınız.
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun & bir sonraki bayrama minik bebişlerimizle girmek nasip olsun
canlarımmm, ciğerlerimmm, poğaçalarım, böreklerim, şekerlerim...
bayram itibari ile evde olmadığımdan (hala değilim) buralara neredeyse hiç uğrayamadım (2 defa falan sadece bir kaç dakikalık) neler oldu neler bitti hiiiçç haberim yokk.
çok özledm hepinizi yaabüyük eksiklik buralara yazamamak okuyamamak, yeni pıt pıt sevinçleriyle çoşamamak, üzülen arkadaşlarımla üzülememek...
son 6 kişi kalmıştık en son di mi, ilk kanbarcımın transferi olacaktı inşallah kaçırmamışımdır, arunacımın günü az kalmıştır, s_eyan sonuç bekliyordu nooldu acep? hamilişişkoş arkadaşlarımın bebişlerinden haber var mı? ikizlerimiz, pıt pıtlarımız falan?? ayyy çok özledim hepinizi ya... ruveyda, hil-bur, pimpirik, denizfenerim, cicoş, kardelen, autumun, oyacıkım, asel, albilda, minşgelin, pempetafşanım… ay aklıma adı gelmeyen herbikesler özledim hepinizi yaaaa... iyi olun… pazartesi itibari ile kesintisi görüşmek üzere….
canım arkadaşımmmmmmm allah razı olsun senden inş güzel haberler verebilicez size
yok canım anlaşma yapmadık
benim kociş bayram öncesi 6 günlüğüne ailesinin yanına memlekete gitmişti ben tek kaldım tabi...
sürekli forumda olunca bayram öncesi pek kimselerde yoktu ilk günden sıkıldım...
sonra yabancı bi diziye sardım onu izledim...
kociş geldi bayramıda onunla geçirdim derken baya uzak kaldım...
ama dünden beri fırsat buldukça geliyorum görüyorsun
fiyonku bende merak ettim uzun zamandır gelmiyor belki tatile falan gitmişlerdir...
canım benim çok teşekkür ederim kırmızıların gelmiş maşallah tedavin hayırlı olsun cnm
selamlar herkese
herhalde 1 haftadan çok zaman oldu gelip topiği okuyamıyorum, tabii bir 100-150 sayfa geçmiş bu arada maşallah
benim test tarihim 18 ağustos du ama sabahin köründe memlekete yola çıkacağımız için bir önceki gece yaptırdık, sonuç pozitif !!!
inşallha devamını da görürürüz, hala inanamıyorum ve şu kalp atışı/kese muayenesi olup bitene dek de korkuyla bakıyorum.
ama allahıma çok şükür bir aşamayı geçtik.
sadece anneme ve kayınvalideme söyledik, hep birlikte heyecanla mutlu haberlerin devamı için dua ediyoruz.
listede olumlu haber alan herkesi kutluyorum, inşallah hep birlikte kapl atışı/kese sınavını da geçeriz, daha umutla devam ederiz yolculuğumuza. Burada olumsuz haber alan arkadşlara allah sabır versin diyorum. ama sizlerde gördüğüm azim ve inanç bana çok ümit verdi çok destek oldu, inşallah bir sonraki denemenizde olumlu sonuçla karşılaşırsınız.
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun & bir sonraki bayrama minik bebişlerimizle girmek nasip olsun
Canım benim Allah razı olsun senden ,inşallah bebişlerimi alıp gelicem,Pazartesi..
canım benim yazının altında asel-k topiğin adresini yazdı...
öyle bulamazsan dua topiğimize ne oldu arkadaşlar diye link açtım ben tüp bebek özel bölümde,onun içinde giriş linki var bitanem...
Kardelen seni çok seviyorum...Allah razı olsun,Allah kabul etsin okuduğun dualarını...
Akılnda olduğumu biliyorum bitanem,öyle güzel bir kalbin var ki ,görebiliyorum ben...
Yat dinlen ve ne olur kendini yorma,bebişlerini dinlendir bitanem..
Çok öpüyorum seni,iyi ki varsınkendine iyi baki,sen ve bebişlerin Allaha emanet olun,ben de sizlere dua okuyacağım...
canım benim unut yaptığını,biz kan testini esas alıyoruz,unut öyle bişey yapmadın sen...
sabırla test gününü bekle bitanem lütfen...
Dularını Allah kabul etsin,Allah razı olsun canım benim...
Evet ilk benim transferim olacak,ya c.tesi ya pazar,ya pazartesi olacak...
Gönlüm ve dualarım inşallah p.tesi günü olmasından yana,inşallah kabul olur Rabbim...
İkizlerin dedin Allah söyletmiştir inşallah,daha ne isterim ki...gerçi bir taneye de razıyız ama...ikiz olursa ballı kaymak...
öpüyorum seni canım benim,iyi ki varsın bitanecik arkadaşım...
emin ol öyle bişey olmayacak rahat ol bitanem....
Oyacım canım arkadaşım inşallah Pazartesi kavuşurum,dualarım da bu yönde zaten canım benim...
canım benim ben de seni ve kuzunu çoooooooooooooooooooook seviyorum....
yarın embriyolardan haber geleceğinden yatamadım,sürekli DUA OKUYORUM EVE GELDİĞİMDEN BERİ...
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM CANLARIM...
günaydınnnn
vee sonunda kırmızılarrr geldiii
birazdan doktorumu arıycam yarın tatil oldugu için muhtemelen beni bugün görmek isticeni düşünüyorum maceramız başlıyoo hayırlısı bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?