uzar tabi uzar sonunda da psikopata bağlarız
bu erik ve vişne suyu ne için canım? doktor önerisimi lokman hekim tavsiyesi mi
bide transferde teknik sorun ne ola ki? elektrik mi kesildi, nooldu anlayamadım :44:
hem sen tansferden sonra 10 gün evden çıkmadın mıneden ki? süleyman bey farkı mı yoksam kendi tercihin mi?
tabi tatlım farketmez 1 gün önce sonra olmuş...
ben pazartesi olur diye tahmin etmiştim zaten...
bugün flzaskla konuştuk bizcede senin transferim çarşamba olur flzaskında cuma...
bu cumarteside suyun transferi olacaktı...
2 şer gün arayla alıcaz bebişlerimizi buzluktan
canım sanırım dondurulmuşların sonucu dediğin gibi 14 gün sonra belli oluyormuş...
napalım 2 gün daha dayanırız artık
sonu güzel olsunda inş
canım yol yorgunuyduk işimiz bitsede gitsek diye bekliyorduk sormak aklıma gelmedi...
sen sorarsın artık bizde senden öğreniriz
10 gün hareketliydim ama ev ortamında anne farkıerik ve vişne suyu teyze farkı kabızlığı önleyici ve kan yapıcı cnm transferde rahimimle ilgili sorun yaşadık uzun sürdü işlem yoksa acısız bir işlem benim bayağı cnm acıdı ama bebişlerimi görmek için dayandım rahim boyum çok uzunmuş hamişlik için çok güzelmiş ikiz anneliği için uygunmuş hatta bebişlerimin düşmeside tabi önce bir bağlanmaları gerekirdi:2:hayırlısı
sorucam sorucam zaten en merak ettiğim şey bu donduriklerimizi bi daha donduracaklar mı kısmı. bide bişey sorucam bende iki, üç gündür var sizde de oldu mu malum yerde kaşıntı, estrofemin sayısı artınca başladı, prospektüsüne baktım yan etkileri arasında var, bugün arayıp bişey kullanayımmı diye soracaktım ama dank etti 30 ağustosartık yarın muayenede sorucam da sizdede böyle bişi oldu mu?
aynen bende ya yanında heyecanlanmıyorum ama soracaklarımı unutuyorumbin tane şey sormak için giriyorum sonra lök gibi kalıyorum, halbuki ulun hocada insana rahatlık veren biri niye öyle kal geliyo ki
önce senin, sonra baharın, sonra benim, sonra flzaskın son olarakta pempe tafşanımın transferi olacak hepimizinde aynı yerde ay ne güzel tesadüf sona kaldık bebelerimiz dona kaldı, geç oldu temiz oldu, son gülen iyi gülermiş vs. bizim için derlediğim atasözleri
cok üzüldüm canim benim doktora gitinmi gitmediysen biran önce git insallah kötü birsey yoktur..kanaman azmiydi cokmuDun aksam kanamam oldu
Dun aksam kanamam oldu
Ahunisa biz topikte birbirimizi sürekli kayb ediyoruzCrinone jeli kafana takma bendede son bir haftadır kahverengi ve bol miktarda geri geliyor. Hemşireye söyledim olur öyle kanama değil dedi. Diğer topiklerede baktım oradada doğum yapanlar bile aynı şeyi söylüyorlar jel geriye kahverengi yada pembe olarak geri gelmiş herkeste.
Ayrıca bende sürekli uyumak istiyorum. Yatmak istiyorum. Hiçbir şeyden zevk almıyorum. Hamile kalınca şunu yapıcam, bunu yapıcam diye konuşup duruyordum. Söylediğim hiçbir şeyi yapmak içimden gelmiyor. Bakalım umarım kimseyi kırmadan atlatırız bu zamanları.
Tabi birazda kaybetme korkusu var bizde sanırım, bu korku bütün duyguların önüne geçiyor ve sinir yapıyor insana. Biraz ıslaklık hissediyorum acaba kanamamı oldu diye nerde olursam olayım tuvalete koşturuyorum. Bu jelin kahverengi olarak geri geldiği ilk gün dünya başıma yıkılmıştı. Ödüm kopmuştu.
Oya dediğin gibi seninle haftalarımızda aynı sayılır, belirtilerimizde. Bendede hala mide bulantısı aş erme gibi bi şey yok. Belimin ağrısıda bitti. Sanki hamile değilmişim gibi.
Canlarim gunaydin,zafer bayramimiz kutlu olsun
kanbarim nasilsin yolu yarilamissin nerdeyse hayirli haberlerle gel insallah
bahar fiyonk su flazk pembetavsan siraya girmissiniz adeta rabbim cozunme islemlerini transferinizi ko
laylastirsin eylul ayinin mucizelerini gosterin insallah
Hamiliskolar nasil gidiyor,ben iyiyim cok sukur kabizlik var sorun olarak duphalak kullandigim halde 2-3 gunde ancak
cikiyorum vc ye.birakicsm surubu ne kadar su icsem de meyve yesemde ol mu yor. bebegim iyi olsun insallah raziyim
Albilda tatlim gecmis olsun umarim ciddi birsey yoktur canim
Dun aksam kanamam oldu
Canlarim gunaydin,zafer bayramimiz kutlu olsun
kanbarim nasilsin yolu yarilamissin nerdeyse hayirli haberlerle gel insallah
bahar fiyonk su flazk pembetavsan siraya girmissiniz adeta rabbim cozunme islemlerini transferinizi ko
laylastirsin eylul ayinin mucizelerini gosterin insallah
günaydın kıslar
herkesin 30 ağustos zafer bayramı kutlu olsunnn
hamiş annelerr nasıl gidio günlerr bende bulantı ve kusmamalar başladı işyerinde öğürüp duruom valla.cumartesi kontrolüm var.
transfer bekleyen ,sonuç bekleyen arkadaşlar dualarım herzaman sizlerlee tüm sonuçları pozitifle tamamlayalımda hamişler topiği açalım biran önce.sizin sonuçları bekliyoruz dörtgözle
En sona ben kaldim yaa gene desenize
Selam kızlar ,
artık çok fazla takip edemiyorum işlerim çok yoğun geç çıkıyorum . Kanbar her şeyin yolunda olmasına sevindim .
Transferi yaklaşan yeni anne adaylarımız içinde dua edeceğim . Rabbim gönlünüze göre versin . istediğiniz bebekleriniz bu sefer sizlerle olsun inşl canlarım .
Bende ancak vakit bulabildiğim için cumartesi gideceğim doktora . aslında önümüzdeki hafta arası gitmem gerekiyordu ama ben biraz cimri davrandım kontrol süremde gitmek istedim :)) ee bundan sonra her gittiğim muayene de ücret ödeyeceğim ve yeditepe gerçekten maddi olarak beni yordu biraz . değmez mi diyorsunuz belki sonuna kadar değer bebeğim için gözüm görmüyor ama imkanım varsa da değerlendirmek istiyorumkalp atışlarını inşl duyarım cumartesi günü ...
Ahunisa biz topikte birbirimizi sürekli kayb ediyoruzarada bi anonce yaptiralim canim benlen senin aranda sadece 2 gün var galiba sen 21 temmuz ben 23 temmuz transfer olmusus bendede ne mide ne aserme valla neolucak bizim bu halimiz:18::18: gecen doktora sordum normalmis diyor. herkes farkli konusuyor
baharcım listeye bizi de eklermisin.yaş:28/31 sebep:nedeni bilinmeyen infertilite.memorialde 1 kez tüp bebek denemesi başarısız.şuan beklemede .teşekkürler canım...
Merahaba arkadaşlar ne zamandır yazamıyordum baktım listede sadece ben kalmışım tedaviye başladı yazan kendimle ilgili bilgiyi yazayım dedim.
Dondurulmuş transferi olacak. Tedavim devam ediyordu bununla ilgili ancak geçen gün dr.a gittiğimde rahim kalınlaşmadığı için kontrol amaçlı histeroskopi dedi. Şimdi adet görebilmek için ilaç kullanıyorum, adet başlayınca da histeroskopi için gün verecekler. Histerokopiden sonra inşallah kalınlaşmama sebebi belli olur ve sonunda da fazla beklemeden dondulmuş transeferim olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?