Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

10 gün hareketliydim ama ev ortamında anne farkı erik ve vişne suyu teyze farkı kabızlığı önleyici ve kan yapıcı cnm transferde rahimimle ilgili sorun yaşadık uzun sürdü işlem yoksa acısız bir işlem benim bayağı cnm acıdı ama bebişlerimi görmek için dayandım rahim boyum çok uzunmuş hamişlik için çok güzelmiş ikiz anneliği için uygunmuş hatta bebişlerimin düşmeside tabi önce bir bağlanmaları gerekirdi:2:hayırlısı

sorucam sorucam zaten en merak ettiğim şey bu donduriklerimizi bi daha donduracaklar mı kısmı. bide bişey sorucam bende iki, üç gündür var sizde de oldu mu malum yerde kaşıntı, estrofemin sayısı artınca başladı, prospektüsüne baktım yan etkileri arasında var, bugün arayıp bişey kullanayımmı diye soracaktım ama dank etti 30 ağustos artık yarın muayenede sorucam da sizdede böyle bişi oldu mu?

farklı kadınsın vesselam
bağlantıda bi sorun olmasa herşey tam kıvamındaymış desene, ben iki arada bi deredeyim çok mu pimpiriklensem 10 gün kımıldamamak gibi yoksa normal hayatıma devam mı etsem bilemedim... neyse yaşayıp görücez, bu arada sen bu adetinle hemen tekrarlamayı düşünüyo musun?

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsunnnnn ATAM ruhun şad olsunnn senin emanetin olan bu bayrak bu toprakları son nefesimize kadar koruyacağız /COLOR]

günaydın kıslar

herkesin 30 ağustos zafer bayramı kutlu olsunnn

hamiş annelerr nasıl gidio günlerr bende bulantı ve kusmamalar başladı işyerinde öğürüp duruom valla.cumartesi kontrolüm var.

transfer bekleyen ,sonuç bekleyen arkadaşlar dualarım herzaman sizlerlee tüm sonuçları pozitifle tamamlayalımda hamişler topiği açalım biran önce.sizin sonuçları bekliyoruz dörtgözle

günaydın canlar...

30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun

Ulusça, tek bir vücut olarak nice mutlu bayramlara ulaşabilmemiz dileğiyle

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

sor tatlım bizde öğrenelim böylece...
yok canım bende öyle bi sıkıntı olmadı
ama prospektüsünde de yazıyorsa demekki böyle bi etkiside oluyor...
canım sende yarın iğnelere başlarsın valla bu progestoron iğnesi çok kötü yaa...
bana ne vurulurken nede sonrasında 1-2 saat ağrı yoktu...
ama sonra öyle bi ağrı başladı ki o tarafıma oturamıyorum
gece kıvrandım durdum...
haftalarca vurulan arkadaşlara allah kolaylık versin gerçekten çok zormuş ilk iğneden anladım :26:
bize transferden sonra jel verecekler ama iğnede verseler razıyım bebişim için herşeyi çekerim ben

Nabersiniz?
Malum ben surekli giremiyorum bugun gecmis yazilarinizi okumaya calisacagim..
Eylul transferi bekleyen arkadaslarimin yakinda transferleri var degil mi?
Baharcim fiyonkmakarnam belli mi transfer tarihleriniz?
Benim 18-19 eylul gibi tahmin ediyorum.. Dahaa estrofeme bile baslamadik. İlaclar 5-6 eylul gibi baslar heralde..
Nasil gidiyor anlatin azcik
Optum sizi

En sona ben kaldim yaa gene desenize

Canlarim gunaydin,zafer bayramimiz kutlu olsun

kanbarim nasilsin yolu yarilamissin nerdeyse hayirli haberlerle gel insallah
bahar fiyonk su flazk pembetavsan siraya girmissiniz adeta rabbim cozunme islemlerini transferinizi ko
laylastirsin eylul ayinin mucizelerini gosterin insallah

Hamiliskolar nasil gidiyor,ben iyiyim cok sukur kabizlik var sorun olarak duphalak kullandigim halde 2-3 gunde ancak
cikiyorum vc ye.birakicsm surubu ne kadar su icsem de meyve yesemde ol mu yor. bebegim iyi olsun insallah raziyim

Albilda tatlim gecmis olsun umarim ciddi birsey yoktur canim

Dun aksam kanamam oldu

canım çok geçmiş olsun . nasıl bir kanama tatlım çok fazla mı yoksa lekelenme gibimi . kullandığımız jellerinde etkisi olabilir lütfen panik yapma . doktorunu ara ve bugün gitme şansın varsa git canım .
güzel haberlerini bekliyoruz . bebeğin seninle canım o annesini bırakmayacak merak etme ...

Ahunisa biz topikte birbirimizi sürekli kayb ediyoruz arada bi anonce yaptiralimcanim benlen senin aranda sadece 2 gün var galiba sen 21 temmuz ben 23 temmuz transfer olmusus bendede ne mide ne aserme valla neolucak bizim bu halimiz:18::18: gecen doktora sordum normalmis diyor. herkes farkli konusuyor

denizfenerim kabizlik bendede var sanirim bir cogumuzda var burda oda zaten normalimis..bakalim bizi daha neler bekliyor...

Dun aksam kanamam oldu

canım hemen doktora git ,inşallah bebeklerin seninle bitanem,haberdar et bizi.

inşallah canım arkadaşım,dualarla olumlu olacak inşallah...

teşekkürler canım,darısı başımıza...

En sona ben kaldim yaa gene desenize

yeter ki hayırlı sonuçlar al farketmez bitanem,bak ben de ilkim...
inşallah hayırlı sonuçlar alırım...

canım çok teşekkür ederim...,
inşallah müjde vereceğim...
senin için sevindim...
onlar için değer....
darısı başıma...

baharcım listeye bizi de eklermisin.yaş:28/31 sebep:nedeni bilinmeyen infertilite.memorialde 1 kez tüp bebek denemesi başarısız.şuan beklemede.teşekkürler canım...

Evet benim transfer 21 temmuzda olmuştu. Belirtiler için benim doktorda aynı şeyi söylemişti. Bakalım benimde 4 eylülde kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada bu benim tüp bebek doktoruna son kez gidişim diye düşünüyorum. Çünkü benim doktorumun muayene ücreti çok yüksek her ay bu parayı ödemek istemiyorum. Kendi evime yakın uygun fiyatta başka doktor buldum ona gitmeyi planlıyorum Allah izin verirse.

Merahaba arkadaşlar ne zamandır yazamıyordum baktım listede sadece ben kalmışım tedaviye başladı yazan kendimle ilgili bilgiyi yazayım dedim.

Dondurulmuş transferi olacak. Tedavim devam ediyordu bununla ilgili ancak geçen gün dr.a gittiğimde rahim kalınlaşmadığı için kontrol amaçlı histeroskopi dedi. Şimdi adet görebilmek için ilaç kullanıyorum, adet başlayınca da histeroskopi için gün verecekler. Histerokopiden sonra inşallah kalınlaşmama sebebi belli olur ve sonunda da fazla beklemeden dondulmuş transeferim olur.

baharcım listeye bizi de eklermisin.yaş:28/31 sebep:nedeni bilinmeyen infertilite.memorialde 1 kez tüp bebek denemesi başarısız.şuan beklemede.teşekkürler canım...

canım bu topiğe sadece tüp bebek tedavisi temmuz ayında başlayanlar dahil olabiliyor.

canım hoşgeldin,habersi bırakma bir daha bizi bu kadar uzun süre...
hayırlısıyla en kısa sürede bebişlerine kavuşmanı dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…