Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

sağol canım allah razı olsun bu sefer çok inanıyorum inşallah allah hepimizin yüzünü güldürürrr
hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder bizlere

evt canım toplama cumartesi sabah olacak az önce çatlatma iğnemi yaptım hayırlısı bakalım..evlatlarımızı kucağımıza aldığımızda bu çektiklerimiz aklımıza bile gelmez

hadi inşallah bol bol yumurtaların olmuştur, çifter çifter döllenirler, ikiz annesi olursun inşallah.

canım raporu alman en iyi ihtimalle 1,5 ay. ağustos sonu-eylül gibi başlarsın tahmini. nereden çıkaracaksın raporu?

günaydınnnnnnnnnnnn
100 sayfamız hayırlı olsunnnnnben bu sabah adet oldum sanırım yarın başlıyorum tedaviyeeeeinşallah herşey çok iyi olacak buna inanarak başlıyorummmm

hayırlı olsun canım. bende bugün adet olmayı bekliyorum ama daha hareket yok. inşallah gecikmez bende yarın başlamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

merhaba kızlar hayırlı cumalar herkese.
bende bugün tarlusal içmeye başladım dün telefonda drumla konuştum 10 gün sabah akşam iç dedi allah nasip ederse 1o gün sonra başlıcam bende tedavime inşallah.bu defa hepimizin yüzleri gülecek şu mübarek günlerde.
kızlar artık bu 3. tedavileriz drunuz neler verdi bu deneme için + bişey kullanıyomusunuz?
benim geçen denememdede bu deneme önceside histereskopi ameliyatı yaptı ve full kürtaj yapıp içeriyi temizledi bide 1 ay adet söktücü kullanarak başlıyorum.yediklerime dikkat ediyorum o kadar sizlere ne önerdi?

hayılı cumalar canlar
rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inş
bugün ve yarın yumoşları topalanacak arkadaşlar vardı inş haklarında hayırlısı olur...

günaydınnnnnnnnnnnn
100 sayfamız hayırlı olsunnnnnben bu sabah adet oldum sanırım yarın başlıyorum tedaviyeeeeinşallah herşey çok iyi olacak buna inanarak başlıyorummmm

merhaba canım hadi hayırlı olsun
inş tedavi sürecin olması gerekenden daha da güzel geçer
ve bebişinin dokuz ay göbişinde kalmak şartıyla sana sıkı sıkı tutunur
inş tedavi sonucunda güzel haberlerini alıcaz canım allah yardımcınız olsun...

eee bu durumda atmamız gerekiyor tabi sonuçta temmuz ayı bitmiş oluyor...
sen en iyisi ağustos topiğine geç...
allah iyiliğini versin tatlım tabi atmayız seni
merak etme sen olur mu öyle şey
zaten çoğumuzun tedavisi ağustosa kayacak...
hadi 1 günle kurtardın
canım yaaa gerçekten çok tatlısın öpüyorum seni

Canim guzel dileklerine hepimiz icin amin dedim.ne desen haklisin pozitif olmak gerekir biliyorum olmaya da calisiyorum en azindan kotu dusunmemeye calisiyorum.cocugumuz olmayacagini tek carenin tup bebek oldugunu soyleyince doktor uzulmemistim aksine vindim cifter cifter hemen bebegim olacagini zannettim cahillik iste.bu kadar uzun ve yorucu bir yolculuk oldugunu bilemezdim.ilk tedavisinde tutan yok mu tabiki var bende cok pozitiftim ilk 3tedaviyi ayni yil israrla ve umutla yaptim sonrasi karamsarlik iste.sorun saglikli embriyo olusmamasi.ilk tedavimde transfere gidecegim gun embriyolarimin gelisiminin durdugunu ogrendim hem de sikismak icin su icerken.cok aci.ucuncude e2 yi kontrol altina alamadilar yumurtalar gelistigi halde toplayamadilar.bunlari yasayinca fazladini hayal edemiyorum malesef.ama moralim bu tedavide daha iyi daha kontrollu ilerliyorlar 7,8 yumis gozukuyor rahim kalinligi 10,2mm.gecen yil rahim kalinligim 6,2mm.olmus minimum 7 olmaliymiy.ondanda dusmus olabilir dedi doktor.suan hersey yolunda ilaclari en dusuk dozdan veriyorlar asiri tepki verdigim icin.ugun de cetrodite ve gonalf e devam yarin da muayene var.
canim bugun hastaneden sonra sultanahmete gittik esim cumayi orda kildi.ben de avluda onu bekleyerek hepimiz icin dua ettim gozlerim dolarak.daha huzurluyum simdi cok tesekkurler
transferin insallah cok guzel gecer.

Cok tesekkurler canim insallah sonunda hayirlisiyla yuzumuz gulecek buna inaniyorum bol bol dua ettim bizler icin yumoslarimi da kotu seyler dusunup uzmeyecegim.rabbim emeklerimize acisin yuzumuze gulsun insallah

bu arada komisyondan geçmiş dosyam pazartesi alıp heyete vericemmm yaşasıınnnn (aslında tüp bebek bölümüyle sağlık kurulu bölümü arasında 20-30 adımlık mesafe var ama bürokrasi işte onlar vermiyo ben burdan gidicem dosyayı alıcam 30 adım atıp heyete vericem hey yarabbim)

tarlusal ne ki? herkes içiyor mu neden içiliyor?

Cok tesekkurler canim insallah sonunda hayirlisiyla yuzumuz gulecek buna inaniyorum bol bol dua ettim bizler icin yumoslarimi da kotu seyler dusunup uzmeyecegim.rabbim emeklerimize acisin yuzumuze gulsun insallah

hep böyle ol olumlu düşün ki yumoşların etkilenmesin...
bebişin sana daha rahat tutunabilsin
inş sende bu denemende kavuşacaksın bebişine ve seni örnek vericez herkese yılmadı en sonunda bebişine kavuştu diye

hadi gözün aydın inş heyetten de sorunsuz geçersin...
sonrada bebişinle kavuşmak için ilk adım olan kırmızıları beklemeye başlarsın

evet canım bende raporluyum...
geçen çaşamba umutta ilaçlarımı yazdırdım ve aldım...
haftaya kırmızıları bekliyorum...
sonra da başlıycam hayırlısıyla tedaviye

inşallah, insan her zaman gelmesini istemediği kırmızıları şimdi nasıl dört gözle bekliyor di mi

sen nerden çıkarttın raporu, rapordan önce ben deli çıkıcam offf

Gelecekteki bebişlerimi istanbulda bıraktım ama accık büyüyüp serpilsinler bikaçgün sonra annesi onları alacak inş. ve bidaha hiiiiççç bırakmayacak taaa ki 9 ay sonrasına kadar:) Rabbim sen bana ve tüm isteyenlere hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip et..aminnnn.....

aminnn...
ama anneleri onları 9 ay sonra da bırakmıcak ki, ondan sonrada göbişinde değil kalbinde taşıyacak

inşallah, insan her zaman gelmesini istemediği kırmızıları şimdi nasıl dört gözle bekliyor di mi

sen nerden çıkarttın raporu, rapordan önce ben deli çıkıcam offf

aynen öyle tatlım dört gözle bekliyorum valla
canım ben raporumu Ege Doğum Evi ve Kadın Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesinden aldım...
ilk başvurumu adetin 2. günü 14 mayısta yaptım...
tüm tahliller 4 haziranda tamamlandı...
sonra 12 haziranda dosyam heyetten geçti...
19 haziranda raporumu alanilecektik yani 1 ayda bitti tüm işler...
ama biz ozaman gitmedik 26 haziranda aldık raporumuzu ve hemen istanbula gidip yazdırdık ilaçlarımı...
büyük şehirde özellikle istanbulda rapor alma süreci baya uzun sürüyormuş ama şükür bizim 1 ayda bitti...
inş sende daha fazla uğaşmadan hayırlısıyla alırsın raporunu

canım inş yumoşların güzelce döllenir ve kaliteli embriyolar olurlar...
sonrada bebişlerin sana sen onlara kavuşacaksın
canım allah yardımcınız olsun inş herşey yolunda gider...
sizler güzel haberler vermeye devam ettikçe tedaviye başlayacak olan bizlerde daha umutlu oluyorruz...
rabbim hepimizi bebişlerimizle güldürsün inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…