Günaydın cnm
Hadii hayırlısı cnmm inşALLAH herşeyy çokk güzell giderr sonundaa bebişinnnnnn
göbüşündee olurrrrrr
evt cnm çokk iyi yapıyosunnnn pozitiffffff ol bölyleee inşALLAH herşeyy iyi olacak
evt canım toplama cumartesi sabah olacak az önce çatlatma iğnemi yaptım hayırlısı bakalım..evlatlarımızı kucağımıza aldığımızda bu çektiklerimiz aklımıza bile gelmez
canım raporu alman en iyi ihtimalle 1,5 ay. ağustos sonu-eylül gibi başlarsın tahmini. nereden çıkaracaksın raporu?herkese merhaba, ben de temmuzda düşünüyordum ama doktora karar veremedim, rapor çıkarmayla da uğraşıcam. zaten adet olacak gibi de değilim,ağustosa sarkabilir.ramazanda denesem daha avantajlı olur mu sizce? hasta sayısı az olunca doktorlar daha çok ilgilenir belki:)))
günaydınnnnnnnnnnnn
100 sayfamız hayırlı olsunnnnnben bu sabah adet oldum sanırım yarın başlıyorum tedaviyeeee inşallah herşey çok iyi olacak buna inanarak başlıyorummmm
günaydınnnnnnnnnnnn
100 sayfamız hayırlı olsunnnnnben bu sabah adet oldum sanırım yarın başlıyorum tedaviyeeee inşallah herşey çok iyi olacak buna inanarak başlıyorummmm
yaa kızlar... ben bu ayın 27-28 i gibi adet olucam (inşallah hiç olmam da) dolayısı ile artık 29-30 u gibi iğneye başlarım e doğal olarak aslında transfer işlemi falan ağustosta, eeee o zaman ben temmuzda tedavi görenlerden olamıyorum mu ki atıcak mısınız o zaman beni burdan
bir de günaydın nisan anneleriii...(sloganımız olsun he he... )
canım ben ilk tedavimde çok karamsardım tutmayacağından o kadar emindimki her gece ağladım olmadı diye hatta test için hastaneye gideceğimizde eşime sen gelme olmadı boşuna işinden geri kalma dedim gittim hastaneye kan verdim dönüşte 1 paket sigara aldım kardeşime gittim beni söledikleri saatten 2 saat önce aradılar ve pozitif dediğinde hemşire şok oldum inanamadım rüya heralde dedim nasıl olur ben olmayacak tutmayacak diye düşünüyodum ya illa karamsar olacağım ya değerlerimin çok yüksek olduğunu öğrendim 2 gün sonra 2 katta artmıştı değerim hatta fazlası bile ama benim içimde hep karamsarlık ya bişe olursa ya düşerse diye diye düşürdüm bebişlerimi 6.haftam da bıraktılar beni suç bebişlerimdemiydi hayır bana sıkı sıkı tutunmuşlardı bütün karamsarlığıma rağmen ama daha fazla üzülmeye dayanamadılar pes ettiler(demem o ki negatif düşünce negatifliği getiriyo başka ne beklenir ki zaten ama şimdi öle deilim bütün pozitifliğimle yarın buz bebişlerimi doktor amcası göbişime yerleştirecek bu sefer hiç üzmeyeceğim kuzucuklarımı onlarda beni bırakmayacaklar bidaha...sen de ne olur pozitif ol yi düşün iyi olsun Rabbim bu uğurda daha fazla acı çektirmesin inşallah tez zamanda kavuşalım meleklerimize inşallahhhh aminnnn
canım hiç kendini kötü hissetme...
bizim diğer topikten bi arkadaşımız 40 yaşında 6. denemesinde ikizlerine hamile kaldı
şuanda 7. ayı bitti ve bebişleri kız
rabbim nasip ettikten sonra 1 e 5 e takılma...
olumsuz sonuç kimseyi yıldırmamalı gücümüzün yettiği yere kadar gitmeliyiz...
inş sonunda bebişlerimizle gülen biz oluruz
eee bu durumda atmamız gerekiyor tabi sonuçta temmuz ayı bitmiş oluyor...
sen en iyisi ağustos topiğine geç...
allah iyiliğini versin tatlım tabi atmayız seni
merak etme sen olur mu öyle şey
zaten çoğumuzun tedavisi ağustosa kayacak...
hadi 1 günle kurtardın
canım yaaa gerçekten çok tatlısın öpüyorum seni
merhaba kızlar hayırlı cumalar herkese.
bende bugün tarlusal içmeye başladım dün telefonda drumla konuştum 10 gün sabah akşam iç dedi allah nasip ederse 1o gün sonra başlıcam bende tedavime inşallah.bu defa hepimizin yüzleri gülecek şu mübarek günlerde.
kızlar artık bu 3. tedavileriz drunuz neler verdi bu deneme için + bişey kullanıyomusunuz?
benim geçen denememdede bu deneme önceside histereskopi ameliyatı yaptı ve full kürtaj yapıp içeriyi temizledi bide 1 ay adet söktücü kullanarak başlıyorum.yediklerime dikkat ediyorum o kadar sizlere ne önerdi?
Cok tesekkurler canim insallah sonunda hayirlisiyla yuzumuz gulecek buna inaniyorum bol bol dua ettim bizler icin yumoslarimi da kotu seyler dusunup uzmeyecegim.rabbim emeklerimize acisin yuzumuze gulsun insallah
bu arada komisyondan geçmiş dosyam pazartesi alıp heyete vericemmm yaşasıınnnn (aslında tüp bebek bölümüyle sağlık kurulu bölümü arasında 20-30 adımlık mesafe var ama bürokrasi işte onlar vermiyo ben burdan gidicem dosyayı alıcam 30 adım atıp heyete vericem hey yarabbim)
aminnnhadi gözün aydın inş heyetten de sorunsuz geçersin...
sonrada bebişinle kavuşmak için ilk adım olan kırmızıları beklemeye başlarsın
aminnn
sende raporlu mu bahar?
evet canım bende raporluyum...
geçen çaşamba umutta ilaçlarımı yazdırdım ve aldım...
haftaya kırmızıları bekliyorum...
sonra da başlıycam hayırlısıyla tedaviye
Gelecekteki bebişlerimi istanbulda bıraktımama accık büyüyüp serpilsinler bikaçgün sonra annesi onları alacak inş. ve bidaha hiiiiççç bırakmayacak taaa ki 9 ay sonrasına kadar:) Rabbim sen bana ve tüm isteyenlere hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip et..aminnnn.....
inşallah, insan her zaman gelmesini istemediği kırmızıları şimdi nasıl dört gözle bekliyor di mi
sen nerden çıkarttın raporu, rapordan önce ben deli çıkıcam offf
Gelecekteki bebişlerimi istanbulda bıraktımama accık büyüyüp serpilsinler bikaçgün sonra annesi onları alacak inş. ve bidaha hiiiiççç bırakmayacak taaa ki 9 ay sonrasına kadar:) Rabbim sen bana ve tüm isteyenlere hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip et..aminnnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?