Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

mrb canım hoşgeldin aramıza
çok üzüldüm tatlım önceki denemenizin sonucuna ama demmekki nasip değilmiş...
inş bu denemende kavuşursun bebişlerine
rabbim bu defa sonuna kadar götürür inş

Son düzenleme:
herkese merhaba temmuz ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım haırlısı olur inşallah rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah aminnn :)

merhaba canım allah hakkınızda hayırlısını versin
inş bu topikte bize şans getirir...

selam kızlar
istanbul avrupa yakasında tüp bebek için nereyi önerirsiniz?

canım merhaba ben istanbulda değilim sana bu konuda yardımcı olamıycam...
ama bana ismin çok yakın geldi çünkü bende manavgatlıyım
ailem aslen konyalı ama biz manavgatlı sayılırız
ailem orda yaşıyor...
ismini görünce dayanamadım yazmak geldi içimden çok özledim manavgatı
buarada bende gelecek ay umut tüp bebekte tedaviye başlıycam...
inş sizde sizin için en hayırlı olacak merkezi seçersiniz...

ilk görüşmede hemen test yapıyorlar mı yoksa sadece konuşup süreç hakkında bilgi mi veriliyor ? hemen adet ile birlikte başlanıyor mu yoksa önceden de bir tedavi süreci oluyor mu ?:44:

ben manavagttayım 2 yıldır,ailem istanbulda.tatile geldim.merkez araştırıyorum,ama netten okudukça her yer soru işareti benm için kimi memnun kimi ateş püskürüyo:))umut tüp fiyatı nasıl?inşallah hayırlısıyla gebe kalırız...

Selam kızlar;Ben de temmuzun ilk haftası doktora gitmeyi ve hemen başlamayı düşünüyorum.Bahçeci tüp bebek merkezini düşünüyorum.Sizler?

mrb canım hoşgeldin aramıza
çok üzüldüm tatlım önceki denemenizin sonucuna ama demmekki nasip değilmiş...
inş bu denemende kavuşursun bebişlerine
rabbim bu defa sonuna kadar götürür inş

çok saol canım evet çok üzüldüm ağladım ama kısmet RABBİM neylerse güzel eyler hayırlısı böyleymiş inşallah bu sefer buz bebişlerimle yaşarım anneliği ne diyim ki inşallah...senin de ilk tedavin olcakmış inşallah ilk ve son olur canım hemen kavuşursun hayırlısıyla bebişlerine bütün dualarım senle sizinle Allahım bu yolda acı çektirmesin daha fazla dilerim gerçekten çokkkkk zorr

ilk görüşmede hemen test yapıyorlar mı yoksa sadece konuşup süreç hakkında bilgi mi veriliyor ? hemen adet ile birlikte başlanıyor mu yoksa önceden de bir tedavi süreci oluyor mu ?:44:

canım ne testinden bahsediyosun hormon tahlilleri,rahim filmi ve eşine ait sperm tahlili yoksa evet bunları yaptırıyolar önce bu testlerin durumuna göre yol çiziyolar..evet adet başladığı ilk günden başlıyo tüp tedavisi,öncesinde bu dediğim tahlilleri yaptırmadıysan onlarda adetliyken yaptırılıyo doktorun sana söleyecektir ne zaman yaptıracağını

canım sakın karamsar olma,ben de ilk denememde çok karamsardım nitekim negatifti.bu kez bebişlerimiz bize sımsıkı tutanacak allahın izniyle...rabbim hepimizin nasıl yandığını biliyor,elbet bir zaman kılmıştır,bize de sabırla o zamanı beklemek düşüyor.

canım,ben ilk denememde adetim öncesi telefonla irtibata geçtim.daha önce yaptırmış olduğum tüm film ve testlerimizi götürdüm.bizde sperm sayısında azlık var.ve drmun adetinin ilk gününde gel demesi üzerine ilk gün gittim ve jinekolojik muayenenin ardından tekrar kan testi istendi,bende bir problem olmadığı için herhangibir extra tedavi uygulanmadı ve hemen ilaçlara başlandı.
sen de önce bir merkezle görüş,ne kadar test sonucun varsa götür incelesinler gerekli görülürse tekrar ister zaten.sizin sorun nedir bilmiyorum ama inş sende bir yoktur ve hemen tedavine başlarsın.

inşallah canım sımsıkı tutunurlar bizi hiççç bırakmazlar inşallah...hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin YÜCE MEVLAM cümlemizee.. vakti saati bu tedavimizdedir dilerim

Selam kızlar;Ben de temmuzun ilk haftası doktora gitmeyi ve hemen başlamayı düşünüyorum.Bahçeci tüp bebek merkezini düşünüyorum.Sizler?

merhaba canım,ilk denemen mi?allah yardımcımız olsun,karar vermekle başlamak için adımını atmışsın umarım hepimiz dileğimize kavuşuruz.

canım merhaba bende temmuz ilk hafta başlicam hayırlısıyla ben antalya tüp bebek merkezinde tedavi olacağım kısmetsebenim 3. denemem hayırlısıyla

hmm anladım canım ya sağol telefonla görüştüm zaten doktorum burdan yönlendirdi hsg mi oluyor rahim filmi sende ona bile gerek yok dedi bizde de eşimden dolayı gidiyoruz benim yumurtlamam ve adetlerim düzenlidir bakalım cumartesi günü ilk görüşmeye gidecez sonra sanırım dediğin gibi bize de adet de gel diyecekler yani öyle umut ediyorum :)

amiiiiiinnnnn amiiiiiiiiiinnnnn amiiiiiiiinnnnn
bu 3 aylar çok güzel denk geldi arkadaşlar
şu mübarek günlerin hatırına rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün inşş

amin inşallah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin herkese

benim de tahminimce hemen başlarsınız.ayyy çok heyecanlandım şimdi,gene kendimi işe mi versem acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…