Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

ay ne güzel temenniler bunlar aminn canımmm... inşallah bol bol yer içer yatarızzz...
tamam hamiloşsunuz da şimdi mercimek köftesi denir mi ya bak benim bile canım çektii

ay ne güzel temenniler bunlar aminn canımmm... inşallah bol bol yer içer yatarızzz...
tamam hamiloşsunuz da şimdi mercimek köftesi denir mi ya bak benim bile canım çektii

ya kizlar simdi ne güzel böyle yemeklerden konusuyosunuzda benim canim haftalardir hic birsey yemek istemiyor simdi mercimek köftesi diyorsunuzda sanki ondan yemisimde sismisim gibi geliyor midem bulanmiyor ama hic birseyde kaldirmiyor valla napmam lazim anlamadim bide üzerimde bi tuaflik var hastami olucam ne atesimde var sanki ac ac yatarim artik yorgunlukta sürekli bastiriyo....

bi bakıma canının istememesi güzel ama canım eğer hiç bişey istemiyosa ve yemiyosan kötü, canın istemeye istemeye ye oyacım bebişin için

bi bakıma canının istememesi güzel ama canım eğer hiç bişey istemiyosa ve yemiyosan kötü, canın istemeye istemeye ye oyacım bebişin için
Ah fiyonkcugum öyle güzel diyosunki ama nerde yemeye calisiyorumda midem fazlasini kaldirmiyor kusma gibi seyler yok cok sükürde benim zaten öyle yemek yemeylen fazla aram yoktur simdi büsbütün gün icinde ne yesem diye düsünyorum cok zor canim valla simdi senin transfer sali günüymüs cok sükür ondan önce bahar var kanbar oldu flatzk var tavsan var diyer kizlar gelir arkasina sizde hamile olucagniza göre sizide görücem burda artik birbirimize ne yiyicemizi söyleriz..

Rüveydaaaaaaaaaaaa oldumu şimdi yaaaa :)))))

Kayınvalidene selamımı söyle bende mercimek köftesi istiyorummmmmmm

Bana mercimek köftesi yapacak kimse yokkkk

tatlım bende ilk gün iğnemi umutta yaptırdım belli bi saate kadar hiç bişeyim yoktu sonra birden çok şiddetlendi...
dün umutun ordaki polis hastanesinde, bugünde flzaskların evinin ordaki sağlık ocağında yaptırdım...
iki gündür pek ağrım yok ara ara oturup kalkarken oluyor okadar...
bugünde dediğim gibi 1 günde alıştım iğneye
sen benden daha iyi çıkarsın hiç ağrın olmaz inş

canım gözün aydın yetiştin bana 1 gün var aramızda
çok sevindim tatlım seninde kontrolün 1 gün önce olmasına rağmen demekki herşey çok iyi ki transferde 1 gün önceye çekilmiş...
bak benim kontrolümde 1 gün önce olmasına rağmen transferim yine aynı gün olacak...
fiyonkum arka arkaya alıcaz güzel haberiiiiiiiiii
inş sona kalan herkesi bende dahil hamiş olarak ekleyebilirim listeye
canım dondurulmuş embriyolarla ilgili durumada çok sevindim demek bebişlerimiz çöpe gitmiyor
rabbim hayırlısıyla test günümüzde de yüzümüzü güldürsün inş

Rüveydaaaaaaaaaaaa oldumu şimdi yaaaa :)))))

Kayınvalidene selamımı söyle bende mercimek köftesi istiyorummmmmmm

Bana mercimek köftesi yapacak kimse yokkkk

ah canım bilsem hiç demezdim. zaten benim kayınvalidede sana değil bebişkolara yaptım dedi. nerde oturuyorsun ben üsküdardayım yakınsan randevülaşalım. canın ne istiyorsa söyle benim kayınvalide hazır ve nazır

canım ilk hamileliğimde aynı senin gibiydim kilo bile verdim hatta. canım bir şey yemek istemiyordu. ama bu seferki hamilelik farklı. müthiş iştah yok ama önüme ne gelirse sonuna kadar yiyiorum sonra mide fesadı geçiriyorum.
bebişler bizdeki depoyu boşalttığı için sanırm hastalanacaksın. beslenmene dikkat et.

Canım sağolasın, kayınvalidende sağolsun. Bende eltime söyledim meğer benim eltim çok güzel yaparmış mercimek köftesini, ben sana yaparım dedi. Bende çok iştahlıyım sürekli bi şeyler yiyorum.Zaten normaldede iştahlı biriyimdir. Sürekli aklıma bi şeyler geliyor ve sürekli yiyorum. Çok şükür hepi topu bir güncük hariç hiç midem bulanmadı. Galiba bende birde aşerme oldu. Normalde siyah zeytin yemem bir aydır her gün sabah kahvaltısında bir sürü yiyorum. Hatta sırf zeytin yemek için kahvaltıya heyecanla oturuyorum.

maşallah Allah daim etsin yediklerin bebişine sağlık sıhhat olarak geri dönsün. ben de yeşil zeytin sardım. hersabah nerdeyse 20 tane yerim abartısız.

Herkese iyi aksamlar ben bebislerimin kalp seslerini duydum....Allah isteyen herkese nasip etsin....ya hep hamile olmakla bitmiyo derlerdi de ah ben bi hamile olsam hic biseyi takmam derdim....olmuyo ama...kahverengi lekeler geliyo dr bebisler iyi ama kanama odagi var dedi ...bi sey olmaz diyo hareket et bi an once atsin diyo galiba ucuzmus ama biri buyumemis...korkuyorum digerlerine de bisey olursa diye....

Bu arada transferi yapilan yapilacaklara Allah yardim etsin dualarimdasinizz

maşallah arkadaşım Allah daim eylesin bebişlerine ve sana sağlıklı sıhhatli hayırlı ve bereketli uzun ömürler versin. darısı başıma inşallah ben henüz doktora gitmedim pazartesi inşallah ben de hayırlısı ile duyarım

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ağustosun 2sinde 2. tüp bebeğimi yaptırdım 15gün sonraki kan testimde 81 cıktı 2gün sonra tekrar yaptırdık 208 çıktı ve 7. haftanda bebişimi kaybettim ve 3. için tekrar tedaviye başladım çok mu erken başladım sizce bana yardımcı olurmusunuz?

iyi olucak tabi, annesi ona ne güzel bakıyo... ay siz kalp atışı duydukça ben daha çok seviniyorum, küçük mucizelerimiz onlar sanki hep birlikte yapmışız gibi geliyor ki zaten öyle oldu...

bıtanem benım cok sagol.bebısımın manevı annelerısınız önce rabbımın sonra sızlerın sayesınde bebısım göbusume tutundu.sızlerın destegı duaları ve o guzel kalbınız olmasaydı ben ne yapardım sızlerı cok sevıyorum ve sızlerı gormeyı cok ıstıyorum insallah yakında yuz yuzede gelmek kısmet olur.senın dondırıklerde annesını dört gozle beklıyordur artık bekletmede sıcacık göbusune al ısıt, besle annesı.guzel haberlerını beklıyorum bıtanem optum

baharım kuzum pazartesı bebıslere kavusuyosun guzel guzel tutunurlar göbüslere ınsallah.neden tutunmasınlarkı üsümüslerdır yazıkk ,sıcacık sevgı dolu göbusu görunce sevınırler kuzucuklar bılıyolarkı annelerı özlemle ıcını ısıtıp bekledı .bıtanem hersey cok guzel olacak ınsallah pozıtıf ol hıcbırsey dusunme,senı sevıyorum bebem dualarım hep senınle optum

kanbarım bıtanem nasılsın? nerelerdesın bır ses bır soluk gönder huuu huuuuu,özlenıyosunnnnnnnnn.........

bazı hamiloşlar ilk aylarda kilo bilem veriyomuş oyacım, bu 3 ayı atlat sonra homini gırtlak yersin inşallahh... yada bizi bekle biraz daha hep birlikte yeriz

amin canım inşallah hepimizin yüzü gülecek 1 ay içinde...
azmin zaferi opuda o kadar geçe kalınca bu defa acısını çıkardım canım ama 3 gün erken 5 gün geçten ziyade hayırlısı ile olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…