inşallah arkadaşım Allah taz zamanda hamile olmayı nasip etsin. sonra başlasın halsizlik ağrılar mide bulantısı, iştah artması hepisini yaşayın inş.
bu gün kaynanam mercimek köfte yaptı. ( dün olsa da yesem demiştim )
bir tabak köfteyi yedim. mide fesadı geçiriyorum. aklıma gelince ıyyy oluyor.
yorgunluk hat safhada sanki gece hiç uyumadım. şuan kerahat vakti olmasa yatacağım o kadar yani
sabah yataktan kalkmak istemiyor. sırf jelin hatrına kalkıyorum.
inşallah arkadaşlar sizde bugünleri görürsünüz. size çok dua ediyorum
inşallah arkadaşım Allah taz zamanda hamile olmayı nasip etsin. sonra başlasın halsizlik ağrılar mide bulantısı, iştah artması hepisini yaşayın inş.
yorgunluk hat safhada sanki gece hiç uyumadım. şuan kerahat vakti olmasa yatacağım o kadar yani
ay ne güzel temenniler bunlar aminn canımmm... inşallah bol bol yer içer yatarızzz...
tamam hamiloşsunuz da şimdi mercimek köftesi denir mi ya bak benim bile canım çektii
ya kizlar simdi ne güzel böyle yemeklerden konusuyosunuzda benim canim haftalardir hic birsey yemek istemiyor simdi mercimek köftesi diyorsunuzda sanki ondan yemisimde sismisim gibi geliyor midem bulanmiyor ama hic birseyde kaldirmiyor valla napmam lazim anlamadim bide üzerimde bi tuaflik var hastami olucam ne atesimde var sanki ac ac yatarim artik yorgunlukta sürekli bastiriyo....
Ah fiyonkcugum öyle güzel diyosunki ama nerde yemeye calisiyorumda midem fazlasini kaldirmiyor kusma gibi seyler yok cok sükürde benim zaten öyle yemek yemeylen fazla aram yoktur simdi büsbütün gün icinde ne yesem diye düsünyorum cok zor canim valla simdi senin transfer sali günüymüs cok sükür ondan önce bahar var kanbar oldu flatzk var tavsan var diyer kizlar gelir arkasina sizde hamile olucagniza göre sizide görücem burda artik birbirimize ne yiyicemizi söyleriz..bi bakıma canının istememesi güzel ama canım eğer hiç bişey istemiyosa ve yemiyosan kötü, canın istemeye istemeye ye oyacım bebişin için
aynen dediğin gibi canım benimde bugün iğnem başladı, dolayısı ile bak dediğim gibi bir gün erken gitmek olayı erkene çekti
ben bugün iğnemi hemen yandan aldım umuttaki hemşireye yaptırdım, yaparken bile acıcak sonra dedi ama şu saat oldu tık yok :44: aceba dedim yapamadı mı ama baktım şimdi popoma bantın altı kane yapmış yani.. anammm niye benim popom acımıyooooo...
canlarım ciğerlerimmm....
bugünki kontrol sonucumu bildiriyorum, rahim kalınlığı 9.4 olmuş ulun hoca çok iyi diyerekten salıya transfer dediii... çok korkuyodum çok artmış olmasından, salı olunca bahardan bir gün sonraya olmuş oldu haliyle ay bir gün arayla öğrenicez holeyy... bu arada flzaskcımada perşembe der belkim, o arada tafşanımda hastalanmış ve ilacına başlamış olurr ( ya sunun ne zaman transfer? belli oldu mu)
bahara not: embriyologla görüştüm bizim donduriklerle ilgili canım, benimki 4 tane olduğundan 2-2 dondurulmuş, bir grup çözülecekmiş gelişmesine göre diğer grubuda çözebilirlermiş ama dedi hepsini 5. güne götüreceğimiz için kalanları yine dondurucaz endişelenmeyinyani çzöüldükten sonra tekrar donduruyorlarmış canım.
Rüveydaaaaaaaaaaaa oldumu şimdi yaaaa :)))))
Kayınvalidene selamımı söyle bende mercimek köftesi istiyorummmmmmm
Bana mercimek köftesi yapacak kimse yokkkk
ya kizlar simdi ne güzel böyle yemeklerden konusuyosunuzda benim canim haftalardir hic birsey yemek istemiyor simdi mercimek köftesi diyorsunuzda sanki ondan yemisimde sismisim gibi geliyor midem bulanmiyor ama hic birseyde kaldirmiyor valla napmam lazim anlamadim bide üzerimde bi tuaflik var hastami olucam ne atesimde var sanki ac ac yatarim artik yorgunlukta sürekli bastiriyo....
ah canım bilsem hiç demezdim. zaten benim kayınvalidede sana değil bebişkolara yaptım dedi. nerde oturuyorsun ben üsküdardayım yakınsan randevülaşalım. canın ne istiyorsa söyle benim kayınvalide hazır ve nazır
Canım sağolasın, kayınvalidende sağolsun. Bende eltime söyledim meğer benim eltim çok güzel yaparmış mercimek köftesini, ben sana yaparım dedi. Bende çok iştahlıyım sürekli bi şeyler yiyorum.Zaten normaldede iştahlı biriyimdir. Sürekli aklıma bi şeyler geliyor ve sürekli yiyorum. Çok şükür hepi topu bir güncük hariç hiç midem bulanmadı. Galiba bende birde aşerme oldu. Normalde siyah zeytin yemem bir aydır her gün sabah kahvaltısında bir sürü yiyorum. Hatta sırf zeytin yemek için kahvaltıya heyecanla oturuyorum.
Herkese iyi aksamlar ben bebislerimin kalp seslerini duydum....Allah isteyen herkese nasip etsin....ya hep hamile olmakla bitmiyo derlerdi de ah ben bi hamile olsam hic biseyi takmam derdim....olmuyo ama...kahverengi lekeler geliyo dr bebisler iyi ama kanama odagi var dedi ...bi sey olmaz diyo hareket et bi an once atsin diyo galiba ucuzmus ama biri buyumemis...korkuyorum digerlerine de bisey olursa diye....
Bu arada transferi yapilan yapilacaklara Allah yardim etsin dualarimdasinizz
iyi olucak tabi, annesi ona ne güzel bakıyo... ay siz kalp atışı duydukça ben daha çok seviniyorum, küçük mucizelerimiz onlar sanki hep birlikte yapmışız gibi geliyorki zaten öyle oldu...
tatlım bende ilk gün iğnemi umutta yaptırdım belli bi saate kadar hiç bişeyim yoktu sonra birden çok şiddetlendi...
dün umutun ordaki polis hastanesinde, bugünde flzaskların evinin ordaki sağlık ocağında yaptırdım...
iki gündür pek ağrım yok ara ara oturup kalkarken oluyor okadar...
bugünde dediğim gibi 1 günde alıştım iğneye
sen benden daha iyi çıkarsın hiç ağrın olmaz inş
canım gözün aydın yetiştin bana 1 gün var aramızda
çok sevindim tatlım seninde kontrolün 1 gün önce olmasına rağmen demekki herşey çok iyi ki transferde 1 gün önceye çekilmiş...
bak benim kontrolümde 1 gün önce olmasına rağmen transferim yine aynı gün olacak...
fiyonkum arka arkaya alıcaz güzel haberiiiiiiiiii
inş sona kalan herkesi bende dahil hamiş olarak ekleyebilirim listeye
canım dondurulmuş embriyolarla ilgili durumada çok sevindim demek bebişlerimiz çöpe gitmiyor
rabbim hayırlısıyla test günümüzde de yüzümüzü güldürsün inş
Ah fiyonkcugum öyle güzel diyosunki ama nerde yemeye calisiyorumda midem fazlasini kaldirmiyor kusma gibi seyler yok cok sükürde benim zaten öyle yemek yemeylen fazla aram yoktur simdi büsbütün gün icinde ne yesem diye düsünyorum cok zor canim valla simdi senin transfer sali günüymüs cok sükür ondan önce bahar var kanbar oldu flatzk var tavsan var diyer kizlar gelir arkasina sizde hamile olucagniza göre sizide görücem burda artik birbirimize ne yiyicemizi söyleriz..
tatlım bende ilk gün iğnemi umutta yaptırdım belli bi saate kadar hiç bişeyim yoktu sonra birden çok şiddetlendi...
dün umutun ordaki polis hastanesinde, bugünde flzaskların evinin ordaki sağlık ocağında yaptırdım...
iki gündür pek ağrım yok ara ara oturup kalkarken oluyor okadar...
bugünde dediğim gibi 1 günde alıştım iğneye
sen benden daha iyi çıkarsın hiç ağrın olmaz inş
sabah oldu durumlar değiştişimdi popomda bi acı var ama elleşmeyince acımayan bi acı, allahtan umuttaki hemşiroş popomu ortalamadı kenarına yaptı o yüzden otururken hissetmiyorum, bakalım bugünden donra ne olacak, kızlardan okudukça çok korkuyodum ama şimdilik korktuğum gibi olmadı canım, şimdi sıradaki kabus jel
canım gözün aydın yetiştin bana 1 gün var aramızda
çok sevindim tatlım seninde kontrolün 1 gün önce olmasına rağmen demekki herşey çok iyi ki transferde 1 gün önceye çekilmiş...
bak benim kontrolümde 1 gün önce olmasına rağmen transferim yine aynı gün olacak...
fiyonkum arka arkaya alıcaz güzel haberiiiiiiiiii
inş sona kalan herkesi bende dahil hamiş olarak ekleyebilirim listeye
canım dondurulmuş embriyolarla ilgili durumada çok sevindim demek bebişlerimiz çöpe gitmiyor
rabbim hayırlısıyla test günümüzde de yüzümüzü güldürsün inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?