Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))) canım ben çalıştığım için o kadar zorlanıyorum ki . tedavi süresince kilo aldım ve göbeğim iyice şişti . eeee kolay değil o kadar hormon aldık anormal değil durumun. bende aynı dertten muzdaribim . canım ben artık gömleklerimi pantolonumun içine atamıyorum öyle dışında kalıyor kesinlikle derhal hamiş kıyafeti almam lazım ama daha erken diye almak istemiyorum ... çok şişko oldum ama olayımmmmmmmmmmmmmm hiç önemli değil 100 kilo olayım isterse bebeğim gelsin veririm

Cok korktum az geldi ama devam edicem diye kafayı yiyordum.yarin Insallah bebeklerimizin ii olduğunu görürsek rahatlicaz cnm

canım merhaba benim de göbek aldı başını gitti. ben hamile kalırken zaten 60 kilo idim. boy 1.64. birde ben normalde kıyafet alırken bir beden büyük alırdım. üzerime tam oturan kıyafetlerle rahat edemediğim için. genelde bol ve salaş giyindiğimden şimdilik göbeği kamufle edebiliyorum. birde ben de kabızlık var. yediklerim birikti bağırsakta görsen 4 aylık bir kadının göbeği gibi.

birde asel_k arkadaşında dediği gibi çok ilaç aldık vücuda hala da alıyoruz normal bizim göbişler.

büyüsün göbüşler mutlu hamişler DD amannnnnnnnnnnn kızlar bırakın büyüsün 3XL giyelim boşverin bebişler sağlıklı olsun onlar iyi olsun veririz

baharcığım merhaba nasılsın
nasıl gidiyor işlemler senin de çok az kaldı
hamileler kervanına katılmana
inşallah hepinizin güzel habererini alırız

merhaba bitanemmmm iyiyim şükür dün flzasklara geldik onlarda kalıcaz bikaç gün...
arkadaşımla hasret gideriyoruz
evet az kaldı teyzesi yarın çözülüyor benim bebişler
pazartesi günüde hayırlısıyla transferim olacak...
16 eylülde test tarihim olur heralde şimdiden heyecan bastı
rabbim inş benide sizin aranıza dahil eder
tüm hamişleri listeye eklediğim gibi kendimide hamiş olarak eklerim inş listeye
sende kolayladın negüzel inş okullar açılıncada bi sıkıntın olmaz hayırlısıyla atlatırsın bu dönemide...
dualarınızı eksik etmeyin canlar hepinizi çok öpüyorummmmmmmmmm

canım ben kontrole adetin 15. günü gittim ya (ilacın 14. günü) ulun hoca o gün başlattı iğnemi ve diğer ilaçlarımı...
seninde bugün başlar büyük ihtimal...
bugün 3. iğnemi yaptırıcam...
şükür dünki ilk günki kadar canımı yakmadı bigünde alıştım acıya helal olsun bana

canım gözün aydınnnnnnnn allah kucağına aldığın günleride göstersin inş
aminnnnnnnnnnn diyorum cnaı gönülden
allah razı olsun canım arkadaşım bende seni öpüyorum kocaman

hayırlı cumalar canım inş yarın kontrolün güzel geçer...
hayırlısıyla opuyuda transferinide atlatır senin halayınıda çekeriz inş burda

merhaba canım bende bugün ilk arkadaşlık isteğini gördüm foruma girince...
seni hiç tanımadığım için allah allah kim ki bu dedim...
azosperm topiğine girince ordaki yazını gördüm sonra forumdaki cevaplarına baktım...
durumunu anlattığın bikaç yazını gördüm...
seninde eşin kanser tedavisi sonrası azosperm olmuş ondan yakın hissettin beni kendine galiba...
canım arkadaşım öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...
bizde çok zor süreçlerden geçtik şükürler olsun eşim 2 kere lenf kanserini atlattı
ama 2. tedavisi sırasında aynı sizin gibi kemoterapiyi alır almaz spermleri sıırlandı...
1 senetedavisi sürdü tedavisi bittikten sonrada 1,5 sene boyunca hiç çıkış olmadı...
yani 2,5 sene boyunca hiç sperm göremedik...
oysaki ilk tedavisinden sonra bile sperm sayısı çok çok yüksekti 1 ml de 85,6 milyondu sperm sayısı...
ama 2. tedavisi çok ağır geçti kemoterapi, kök hücre nakli, radyoterapi...
şükürler olsun hastalığını atlattı sonra sonraz azo için tedaviye başladık tedavisi bittikten 1,5 sene sonra ve ilk aydan 1-2 sperm görmeye başladım...
opu günü verdiği test sonucumuza göre 14 milyondu sperm sayısı...
bizim eşlerimiz çok büyük hastalıkları atlattı allah onlara sağlık sıhat versin...
inş sonrasında sizinde başlar tekrar sperm çıkışınız...
elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım canım...
azosperm topiğimizede gel sık sık çoğunlukla orda olurum zaten...
ben sana özelden de yazarım allah yardımcınız olsun sizinde yüzünüzü güldürsün inş

Son düzenleme:
canım bende seni merak ediyordum biz flzasklardayız senden bahsetmiştik...
senin bebişlerden haber var mı ??
inş bölünmeye devam ediyorlardır hayırlısıyla 5. güne kalırlar
allah yardımcınız olsun canım dualarım seninle

Merhaba canım...dün aradılar,,sağlıklı çözündüler diye...cumartesiyi bekletcez dediler... bugün daha aramadılar...inşallah sağlıklı bir şekilde bölünmeye devam ediyorlardır Amin cnm teşekkür ederim,,darısı başınıza,,sağlıkla çözünsünler ,inşallah... valla biz eğer transfer olursa cumartesi öğretmen evinde kalırız 1 akşam diyoduk ama yer yok dedikleri için sana aramadım ben de ..yavaş yavaş eve döneriz artık... doktor zaten kalmanıza gerek yok demişti...öyle olsa herkesi yatırırız hastanede dedi,,hayırlısı bakalım bi transfer olsunda...

1000. sayfa için

canım gözün aydın hadi snein bebişlerde mücadeleci çıktı maşallah onlara
inş yarın hayırlısıyla kavuşursun bebişine
benimkilerde yarın çözülecekler pazartesi transfer var
canım biz çarşamba günü öğretmen evinde kaldık perşembe, cuma, cumartesi doluymuş odalar...
saolsn flzaskcım davet etti onlardayız bizde...
pazar gününe yerimizi ayırttık tekrar geçicez öğretmen evine...
canım drlar hep öyle söylüyor zaten dedikleri de bi taraftan doğru...
biz içimize sinsin diye öyle yapıyoruz işte...
yer olmayınca nerde kalıcaksınız tabi yavaş yavaş dönersiniz rabbim korusun sizi...

öyle cnm zamanı gelmişse Allah ol dedikten sonra yollar etkilemez..içim rahat olsun diye kalmak istiyodum..ama trnsfer kesinleşmedikçede yer ayırmak istemedim... rapor işini nerden hallettn cnm. ben de ilk hafta seminerlere gitmek istemiyorum...kimden rapor almam lazım???

canım ben kadıköy koşuyolundaki validebağ öğretmen evinde kalıyorum...
umut tüp bebeğe çok yakın 1-2 dklık mesafede...
biz çok rahat ettik bi fikir olsun diye yazayım dedim...

canım bu konu ile ilgili olarak özelden taciz ettim seni DDDDDDDDDDDDDDD

tabi tatlım yaa rabbim nasip ettikten sonra hiç bişey engel olamaz...
canım ben salı günü 10 günlük rapor aldım hasteneden...
haftaya cumaya kadar raporluyum...
benim hafta başı transferim olacağı için önceden almam gerekiyordu...
cuma günü içinde bi sorun olmaz inş...
10 eylülde tekrar rapor alıcam 5 günlük hazırlık döneminide atlatıcam böylece...
16 eylülde sonucum belli olur 17 eylülde de başlarım inş hamiş olarak yeni eğitim öğretim dönemine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…