Minikgelin, ruveyda, oya, asel
Gerçekten kafayı yiyecez böyle giderse. En iyisi bu kasıntı konuları uzaklaştıralım ve yeni bir konu açayım ben.
Günlerdir dün ilk defa doğru düzgün giyinip gezmeye gidecektim. Tam yatak odasında dolabı açtım kıyafetleri seçtim ve giyinmeye başladımki o da ne ? Hiç bir pantolonumun beli kapanmıyorrrrr...... inanılmaz bir durum değilmi bu. Birde üzerine badi gibi bi şey giyince bi baktım göbiş kocaman çıktı ortaya. Tabi evde salaş kıyafetlerle belli olmuyordu. Sonra zorla bir tane kıyafet uydurdum giydim gittim. Ama gittiğim misafirlikte bana bol bi şey vermek zorunda kaldılar çünkü benim bebişim baya bi sıkıştı oturunca. Sonra akşam eşim beni almaya geldi bi baktı bana. Pis pis güldü. Bu ne kızım böyle dedi. Resmen göbeğin olmuş dedi. Yarın hemen kendine hamile pantolonu al. Bi daha böyle sokağa çıkma dedi. Sizdede aynı şey oldumu. Ben çok şaşırdım. Herkes çok şaşırdı. Dedilerki 2 aylık bebişte böyle göbiş olmaz dediler. Fakat ben çok zayıfım 170 boyum, 50 kiloyum kuru kakine olduğum için göbek belli olmuş olabilirmi. Sizde durum ne ?
Cok korktum az geldi ama devam edicem diye kafayı yiyordum.yarin Insallah bebeklerimizin ii olduğunu görürsek rahatlicaz cnm
Minikgelin, ruveyda, oya, asel
Gerçekten kafayı yiyecez böyle giderse. En iyisi bu kasıntı konuları uzaklaştıralım ve yeni bir konu açayım ben.
Günlerdir dün ilk defa doğru düzgün giyinip gezmeye gidecektim. Tam yatak odasında dolabı açtım kıyafetleri seçtim ve giyinmeye başladımki o da ne ? Hiç bir pantolonumun beli kapanmıyorrrrr...... inanılmaz bir durum değilmi bu. Birde üzerine badi gibi bi şey giyince bi baktım göbiş kocaman çıktı ortaya. Tabi evde salaş kıyafetlerle belli olmuyordu. Sonra zorla bir tane kıyafet uydurdum giydim gittim. Ama gittiğim misafirlikte bana bol bi şey vermek zorunda kaldılar çünkü benim bebişim baya bi sıkıştı oturunca. Sonra akşam eşim beni almaya geldi bi baktı bana. Pis pis güldü. Bu ne kızım böyle dedi. Resmen göbeğin olmuş dedi. Yarın hemen kendine hamile pantolonu al. Bi daha böyle sokağa çıkma dedi. Sizdede aynı şey oldumu. Ben çok şaşırdım. Herkes çok şaşırdı. Dedilerki 2 aylık bebişte böyle göbiş olmaz dediler. Fakat ben çok zayıfım 170 boyum, 50 kiloyum kuru kakine olduğum için göbek belli olmuş olabilirmi. Sizde durum ne ?
canım merhaba benim de göbek aldı başını gitti. ben hamile kalırken zaten 60 kilo idim. boy 1.64. birde ben normalde kıyafet alırken bir beden büyük alırdım. üzerime tam oturan kıyafetlerle rahat edemediğim için. genelde bol ve salaş giyindiğimden şimdilik göbeği kamufle edebiliyorum. birde ben de kabızlık var. yediklerim birikti bağırsakta görsen 4 aylık bir kadının göbeği gibi.
birde asel_k arkadaşında dediği gibi çok ilaç aldık vücuda hala da alıyoruz normal bizim göbişler.
baharcığım merhaba nasılsın
nasıl gidiyor işlemler senin de çok az kaldı
hamileler kervanına katılmana
inşallah hepinizin güzel habererini alırız
Hil_bur sen ve ikizlerin nasilsiniz?
çocuk yolunda çekilen her acı kutsaldır
östrojenin öyle bi etkisi varmış malesef hamiloşlarda daha sık oluyomuş seviye arttığı için bizde ilaç olarak alıyoruz bende nasibimi aldım bu durumdan
hofff bende iğne acısı diince şu zamanında popodan çatlatma iğnesi olduğumuzdaki gibi bi acı sandım, neyse 5 güncük katlanıcaz napalım da aklıma takıldı sen iğneye kaçıncı gün başlamış oldun? senin bugün 16.günün di mi, yani bugün başlamış olman lazım benim de yarın değil bi sonraki gün başlamam lazım sankim
canlarım bıtanelerım cok sukur bebısım ıyıymıs.dun hastanedeydım kalp atısını duydum cok agladım cok mutluyum rabbım hepınıze bu duyguyu yasatsın ınsallah amın.sızlerı sevıyorum takıbınızdeyım kanbarım baharım fıyonkum flzaskım,hamıs arkadaslarım aklımdasınız optum
gü nay dınnn
hayırlı cumalarr güzel anne ve anne adaylarıı
yarın kont var ve yumoşların toplanma tarihi belli olucak umarım bir problem çıkmaz çok az kaldıı heycan doruktaa allahım hepimize yardım etsin yanımızda olsun
canımm saol..iyiyiz teyzeleri dün onları gördüm yine nasıl büyümüşler:) sırt üstü kurulmuş paşazadeler...biraz yüzümde hormonların etkisi ile acayip kurma ve soyulma oldu onu dışında bi şikayetim yok..
baharcım; kader arkadaşım :) eşlerimizin başına gelenler, yaşadığımız zor ve sıkıntılı zamanlar..
çektiğiniz onca acıdan sonra pazartesi günü muhteşem bir transver geçirirsin inşallah. güzel haberi alıp, paylaşmanı sabırsızlıkla bekliycem.. en umutsuz olduğum anda öyle bir umut oldun ki bana anlatamam.. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.. tüm kalbimle dualarım sizinle..sana özel mj atmayı denedim ama yorum sayım yetersiz olduğu için site kabul etmedi sen bana atarsan sanırım görüşebiliriz
kızlar dua topiğimize sizde gelin :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/duala...enlerbirlikte-dua-edelim-69.html#post26235727
bu arada şehir dışından gelen bayanlar nerelerde kalıyorsunuz . bir akrabam için yer bakıyoruz yardımcı olur musunuz ?
canım bende seni merak ediyordum biz flzasklardayız senden bahsetmiştik...
senin bebişlerden haber var mı ??
inş bölünmeye devam ediyorlardır hayırlısıyla 5. güne kalırlar
allah yardımcınız olsun canım dualarım seninle
Merhaba canım...dün aradılar,,sağlıklı çözündüler diye...cumartesiyi bekletcez dediler... bugün daha aramadılar...inşallah sağlıklı bir şekilde bölünmeye devam ediyorlardırAmin cnm teşekkür ederim,,darısı başınıza,,sağlıkla çözünsünler ,inşallah... valla biz eğer transfer olursa cumartesi öğretmen evinde kalırız 1 akşam diyoduk ama yer yok dedikleri için sana aramadım ben de ..yavaş yavaş eve döneriz artık... doktor zaten kalmanıza gerek yok demişti...öyle olsa herkesi yatırırız hastanede dedi,,hayırlısı bakalım bi transfer olsunda...
1000. sayfa için
canım gözün aydın hadi snein bebişlerde mücadeleci çıktı maşallah onlara
inş yarın hayırlısıyla kavuşursun bebişine
benimkilerde yarın çözülecekler pazartesi transfer var
canım biz çarşamba günü öğretmen evinde kaldık perşembe, cuma, cumartesi doluymuş odalar...
saolsn flzaskcım davet etti onlardayız bizde...
pazar gününe yerimizi ayırttık tekrar geçicez öğretmen evine...
canım drlar hep öyle söylüyor zaten dedikleri de bi taraftan doğru...
biz içimize sinsin diye öyle yapıyoruz işte...
yer olmayınca nerde kalıcaksınız tabi yavaş yavaş dönersiniz rabbim korusun sizi...
canım ben kadıköy koşuyolundaki validebağ öğretmen evinde kalıyorum...
umut tüp bebeğe çok yakın 1-2 dklık mesafede...
biz çok rahat ettik bi fikir olsun diye yazayım dedim...
canım bu konu ile ilgili olarak özelden taciz ettim seniDDDDDDDDDDDDDDD
öyle cnm zamanı gelmişse Allah ol dedikten sonra yollar etkilemez..içim rahat olsun diye kalmak istiyodum..ama trnsfer kesinleşmedikçede yer ayırmak istemedim... rapor işini nerden hallettn cnm. ben de ilk hafta seminerlere gitmek istemiyorum...kimden rapor almam lazım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?