Herkese iyi aksamlar ben bebislerimin kalp seslerini duydum....Allah isteyen herkese nasip etsin....ya hep hamile olmakla bitmiyo derlerdi de ah ben bi hamile olsam hic biseyi takmam derdim....olmuyo ama...kahverengi lekeler geliyo dr bebisler iyi ama kanama odagi var dedi ...bi sey olmaz diyo hareket et bi an once atsin diyo galiba ucuzmus ama biri buyumemis...korkuyorum digerlerine de bisey olursa diye....
Bu arada transferi yapilan yapilacaklara Allah yardim etsin dualarimdasinizz
bıtanem benım cok sagol.bebısımın manevı annelerısınız önce rabbımın sonra sızlerın sayesınde bebısım göbusume tutundu.sızlerın destegı duaları ve o guzel kalbınız olmasaydı ben ne yapardım sızlerı cok sevıyorum ve sızlerı gormeyı cok ıstıyorum insallah yakında yuz yuzede gelmek kısmet olur.senın dondırıklerde annesını dört gozle beklıyordur artık bekletmede sıcacık göbusune al ısıt, besle annesı.guzel haberlerını beklıyorum bıtanem optum
ya kizlar simdi ne güzel böyle yemeklerden konusuyosunuzda benim canim haftalardir hic birsey yemek istemiyor simdi mercimek köftesi diyorsunuzda sanki ondan yemisimde sismisim gibi geliyor midem bulanmiyor ama hic birseyde kaldirmiyor valla napmam lazim anlamadim bide üzerimde bi tuaflik var hastami olucam ne atesimde var sanki ac ac yatarim artik yorgunlukta sürekli bastiriyo....
aynen Hayatim bende sizi bekliyorum zaten ne diye tek yiyimki kardesleri gelsin bebeyimin kardes payi yapalimbazı hamiloşlar ilk aylarda kilo bilem veriyomuş oyacım, bu 3 ayı atlat sonra homini gırtlak yersin inşallahh... yada bizi bekle biraz daha hep birlikte yeriz
Insallah bebislerin siki siki tutunurlar canim biran önce git ve bebislerini aldaa gelKıızllarr günaydınn...12 de transferim var...1tane bebişim beni bekliyormuşşş... sağlıcakkla alır gelirim inşallah...dualarınızı eksik etmeyinn... kendinize iyi bakın....
Ayyy Canim ya sira sana geldi cok heycanlandim bende Masallah ama canim sen gecen bitane koyucaklar diye yazmistin yasin kücükmüs diye bana biraz sacma geldi aslinda niye ikitanne koymuyorlarki okadar yumosun var sansini yükseltisin biraz hani üctane olmus olsa neyse fazla olurdu acaba doktoruna söylesende ikitane koysalar olmazmi Baharim ama ben o bitanenide tutucani hissediyorum saglikli olsunlarda insallahgünaydın canlarrrrrr
bugün sabah merkezden aradılar 5 tane bebişimi çözmüşler...
benim bebişleri 5, 4, 4 şeklinde dondurmuşlar...
5 li paketi çözmüşler pazartesiye kalanların hepsini geri donduracaklarmış...
sevindim buna bebişlerim çöpe gitmeyecek
inş 5 ide 5. güne kalır en iyisi göbişime konur diğer 4 taneside dondurulmuş kardeşlerinin yanında tekrar yerlerini alırlar
dualarınızı eksik etmeyin canlar çok heyecanlıyımmmmmm
bende daha hala kimse bilmiyor söylemedim 12 haftam dosun Allahin izniyle insallah ama simdi köy olsaydi tabi farkli olurdu hersey herhalde ama ac kalmamaya calisiyorum bende sen kac hafta oldun canim simdi..ben de kendi evimde hiç bişi yemek istemiyordum ama memlekete gelince annemin ve kayınvalidemin yaptığı yemekler ço güzel geldi bi arkadaşaım başkasının yaptığı yemek bal börek olur demişti belki de kokudandır kendin yaparken çok yoğun koku alıyorsun çünkü ama bende de aşerme felan yok hala çok şükür bulantım da olmadı aşırı yemeye zaten çalışma derim ben aç kalma yeter şimdilik ve doktorum süt yoğurt yumurta dedi bana...
günaydın canlarrrrrr
bugün sabah merkezden aradılar 5 tane bebişimi çözmüşler...
benim bebişleri 5, 4, 4 şeklinde dondurmuşlar...
5 li paketi çözmüşler pazartesiye kalanların hepsini geri donduracaklarmış...
sevindim buna bebişlerim çöpe gitmeyecek
inş 5 ide 5. güne kalır en iyisi göbişime konur diğer 4 taneside dondurulmuş kardeşlerinin yanında tekrar yerlerini alırlar
dualarınızı eksik etmeyin canlar çok heyecanlıyımmmmmm
ben de kendi evimde hiç bişi yemek istemiyordum ama memlekete gelince annemin ve kayınvalidemin yaptığı yemekler ço güzel geldi bi arkadaşaım başkasının yaptığı yemek bal börek olur demişti belki de kokudandır kendin yaparken çok yoğun koku alıyorsun çünkü ama bende de aşerme felan yok hala çok şükür bulantım da olmadı aşırı yemeye zaten çalışma derim ben aç kalma yeter şimdilik ve doktorum süt yoğurt yumurta dedi bana...
Kıızllarr günaydınn...12 de transferim var...1tane bebişim beni bekliyormuşşş... sağlıcakkla alır gelirim inşallah...dualarınızı eksik etmeyinn... kendinize iyi bakın....
Ayyy Canim ya sira sana geldi cok heycanlandim bende Masallah ama canim sen gecen bitane koyucaklar diye yazmistin yasin kücükmüs diye bana biraz sacma geldi aslinda niye ikitanne koymuyorlarki okadar yumosun var sansini yükseltisin biraz hani üctane olmus olsa neyse fazla olurdu acaba doktoruna söylesende ikitane koysalar olmazmi Baharim ama ben o bitanenide tutucani hissediyorum saglikli olsunlarda insallahemir_bebek:
dualarımız seninle ve bu hasreti çeken, bu yolda emek veren herkesle. Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun, ben inanıyorum ve hissediyorum olacak olacak...
Kıızllarr günaydınn...12 de transferim var...1tane bebişim beni bekliyormuşşş... sağlıcakkla alır gelirim inşallah...dualarınızı eksik etmeyinn... kendinize iyi bakın....
sabah oldu durumlar değiştişimdi popomda bi acı var ama elleşmeyince acımayan bi acı, allahtan umuttaki hemşiroş popomu ortalamadı kenarına yaptı o yüzden otururken hissetmiyorum, bakalım bugünden donra ne olacak, kızlardan okudukça çok korkuyodum ama şimdilik korktuğum gibi olmadı canım, şimdi sıradaki kabus jel
amin canım inşallah hepimizin yüzü gülecek 1 ay içinde...
azmin zaferiopuda o kadar geçe kalınca bu defa acısını çıkardım canım ama 3 gün erken 5 gün geçten ziyade hayırlısı ile olsun...
pazartesi yanında olmak çok istiyorum umarım müdür toplantı yapmaz çok lak lak yapar sana yetişemem salı günü merkezdeyim müsait olursan öğretmenevine uğrarım hamiş bayan
inşallah canım hep dua ediyorum hepimize
inşlallah kendiini de ekleyeceksin hamişler kervanına canım
Allah'ın izniyle ben inanıyorum ki olacak dualarım sizinle
sağlığım elverdiği sürece inşallah calışacağım ama geçen seneki gibi kahramanlık yapmaya da kalkmayacağım. zorlandığım yerde rapor alırım. ama önceliğim sağlık sıhhat olsun bebişlerimin sağlığı yerinde olsun çalışırım. birde geçen yıl bana zulmeden müdür yardımcısı kalp krizi geçirdi. komada okula dönemez dediler. bende bu sebepten dolayı tekrar okuluma döneceğim. inşallah sıkıntısız bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin Allah'ım hepimize
bende sizleri çook seviyorum iyi ki varsınız
Baharcim, bir sey sorucam..rapor alcam demissin ya.transferden sonra uc gunluk yatma suresi de bitince, tekrar yatmaya gerek var mi?
5 gunluk hazirlik donemi dedigin nedir? Merak ettim, bilmedigim biseymi var diye
merhaba kızlarrr..
bugün hastaneye gittik genetik testler için..
gitmişken oranın üroloğua da gidelim dedik..bizden sperm analizi vs yaptırmamızı istedi..
eşimdende kandan tüm genetik testleri istedi sağolsun inşalalh proble çıkmaz
bendende kan pıhtılaşması varmı vs diye baktırdık...sonuçlar inş.temiz çıkar..
bu arada ist.memorial şişliye sayfasından mesaj atmıştım 1 hafta kadar önce..
yoldayken adı tonguç olan dr aradı beni..
uzun uzun anlattı beni aramaları ilgilenmeleri çok hoşuma gitti..
sanırım oraya gitmeye ikna oldum gibi..
zaten umutege de oraya gitmişti ve de çok tavsiye etmişti orayı..
forumlardan okuduğum kadarıyla da çoğu kişi memnun...
kurban bayramına kadar eşim proxeed plus kullanacak ozaman bi test daha yaptırıp tüm tahlilleri bana kargoyla gönderin dedi dr..
sonrasını sonra ararım sizi konuşuruz dedi..
çok ilgili gibiler bakalım..inş herşey güzel olurrrrrr
kızlar transferinize az kalmışşş çok heyecanlıalın gelin bebişleriniziii..
bu arada bahar sen öğretmen evinde mi kalıyosun cnm günlüğü kaç tl imiş orda..
bende netten günlük kiralık evlere bakıyorum ouygun yer bulunursa orayı düşünüyorum ama tabi öğrt.evi de olabilir..
vavvvvvvvvvvvvvvvvv 1000 sayfa olmuş hepimize hayırlı uğurlu olsun
test tarihi bekleyenlere kanbar canım inş. pozitiftir
cici35 canım inş. yarın opun belli olur dolu dolu yumoşlar olur
bahar flazk fiyonk güzzel güzel çözülürler
benim gibi negatif olanlar da inş. bir diğer denemeleri pozitif olur
bininci sayfamız hayırlı uğurlu olsun 1000e yetişemesemde olsun
evet bitanemmmm sıra bana geldi
rabbim kuzumu bana bağışlar inş
canım 13 tane embriyom var ama neyazıkki 1 tane transfer edecekler
yeni yasa gereği böyle neyazıkki
bazı merkezler buna uymuyor ama umut tüp bebek merkezi uyuyor...
bende çok istiyorum canım ama elimden bişey gelmiyor...
rabbim nasip ettikten sonra o bitanede tutunur inş
teşekkür ederim canımmmmm
sizin dualarınızla bebeğimin hayırlı haberini alıcam inş
Herkese iyi aksamlar ben bebislerimin kalp seslerini duydum....Allah isteyen herkese nasip etsin....ya hep hamile olmakla bitmiyo derlerdi de ah ben bi hamile olsam hic biseyi takmam derdim....olmuyo ama...kahverengi lekeler geliyo dr bebisler iyi ama kanama odagi var dedi ...bi sey olmaz diyo hareket et bi an once atsin diyo galiba ucuzmus ama biri buyumemis...korkuyorum digerlerine de bisey olursa diye....
Bu arada transferi yapilan yapilacaklara Allah yardim etsin dualarimdasinizz
baharım kuzum pazartesı bebıslere kavusuyosun guzel guzel tutunurlar göbüslere ınsallah.neden tutunmasınlarkı üsümüslerdır yazıkk ,sıcacık sevgı dolu göbusu görunce sevınırler kuzucuklar bılıyolarkı annelerı özlemle ıcını ısıtıp bekledı .bıtanem hersey cok guzel olacak ınsallah pozıtıf ol hıcbırsey dusunme,senı sevıyorum bebem dualarım hep senınle optum
Baharcım 35 yaş üzerinde isen 2 tane transfer ediliyor . böyle bir şansın varsa değerlendir . yada şöyle söylim senin eşinin özel bir durumu var doktorunun bunu da göz önünde bulundurması gerekiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?