Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

size katiliyorum kizlar benimde pantolonlar olmuyor artik zaten dardilar bide bebisi sikistirmiyim diye üst dügmeyi acip öyle geziyorum benim zaten öncedende göbeyim vardi biraz su an kimsecikler fark etmiyor ben kulandigim hormonlardan hic kilo almadim o yönden sansliyim herhalde. Hamilelik almayi su an düsünmüyrum daha cok erken diye su 12 haftayi bi kurtalim gerisi kolay aselcigim dediyi gibi varsin gelsin kilolar...

inşallah canım hep dua ediyorum hepimize
inşlallah kendiini de ekleyeceksin hamişler kervanına canım
Allah'ın izniyle ben inanıyorum ki olacak dualarım sizinle
sağlığım elverdiği sürece inşallah calışacağım ama geçen seneki gibi kahramanlık yapmaya da kalkmayacağım. zorlandığım yerde rapor alırım. ama önceliğim sağlık sıhhat olsun bebişlerimin sağlığı yerinde olsun çalışırım. birde geçen yıl bana zulmeden müdür yardımcısı kalp krizi geçirdi. komada okula dönemez dediler. bende bu sebepten dolayı tekrar okuluma döneceğim. inşallah sıkıntısız bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin Allah'ım hepimize
bende sizleri çook seviyorum iyi ki varsınız

vaayyyy maşşşaaalllaahhh topiğimiz bini bulmuşama te aşşağılarda kalmış ben uzun süredir giremedim nete yeni hamişlere hayırlı olsun transfer gününü bekleyenlere de Allah güzel haberler nasip etsin diyorum sizleri öpüyorum

pazartesi yanında olmak çok istiyorum umarım müdür toplantı yapmaz çok lak lak yapar sana yetişemem salı günü merkezdeyim müsait olursan öğretmenevine uğrarım hamiş bayan

kızlar trasferden sonra ne yediniz içtiniz neler yemediniz. kısa kısa bilgi almak istedim ,benimde pazartesi opum var ne olacak bilmiyorum birazda korkuyorum.ilkinde sancım çok olmuştu.cumaya kadarda trasferim olur heralde bir aksilik çıkmazsa. dualarınıza nasihatlerinize ihtiyacım var .

Baharcim, bir sey sorucam..rapor alcam demissin ya.transferden sonra uc gunluk yatma suresi de bitince, tekrar yatmaya gerek var mi?
5 gunluk hazirlik donemi dedigin nedir? Merak ettim, bilmedigim biseymi var diye

Baharcim, bir sey sorucam..rapor alcam demissin ya.transferden sonra uc gunluk yatma suresi de bitince, tekrar yatmaya gerek var mi?
5 gunluk hazirlik donemi dedigin nedir? Merak ettim, bilmedigim biseymi var diye

mrb cnm ,,bahar anasınıfı öğretmeni ya..10 eylülde anasınıfı ve.1.sınıfların hazırlık haftası başlıyor... ozaman rapor alıcakmış...

kızlar şimdi yarın transfer olacak demiişlerdiya .beni ne zman ararlar olucaksa bugünden mi yarın sabah mı???

cnm transfer günü arıyorlar transfer 14 sularında oluyor çok kolay ve güzel bir işlem

canısı ananas kabak çekirdeği erik suyu vişne suyu kayısı böylece hiç kabız olmadım ben istanbulda olduğum için organik aldım herşeyi anadolu olsaydım zaten sorun olmazdı bir de hergün bol domatesli çorba içtim cnm dualarım seninle

merhaba kızlarrr..
bugün hastaneye gittik genetik testler için..
gitmişken oranın üroloğua da gidelim dedik..bizden sperm analizi vs yaptırmamızı istedi..
eşimdende kandan tüm genetik testleri istedi sağolsun inşalalh proble çıkmaz

bendende kan pıhtılaşması varmı vs diye baktırdık...sonuçlar inş.temiz çıkar..

bu arada ist.memorial şişliye sayfasından mesaj atmıştım 1 hafta kadar önce..
yoldayken adı tonguç olan dr aradı beni..
uzun uzun anlattı beni aramaları ilgilenmeleri çok hoşuma gitti..
sanırım oraya gitmeye ikna oldum gibi..
zaten umutege de oraya gitmişti ve de çok tavsiye etmişti orayı..
forumlardan okuduğum kadarıyla da çoğu kişi memnun...

kurban bayramına kadar eşim proxeed plus kullanacak ozaman bi test daha yaptırıp tüm tahlilleri bana kargoyla gönderin dedi dr..
sonrasını sonra ararım sizi konuşuruz dedi..
çok ilgili gibiler bakalım..inş herşey güzel olurrrrrr

kızlar transferinize az kalmışşş çok heyecanlıalın gelin bebişleriniziii..
bu arada bahar sen öğretmen evinde mi kalıyosun cnm günlüğü kaç tl imiş orda..

bende netten günlük kiralık evlere bakıyorum ouygun yer bulunursa orayı düşünüyorum ama tabi öğrt.evi de olabilir..

cnm dr ne güzel yapmış testlerinizi bende haftaya alacağım randevu önce salı günü dr randevum var sorunlarımı bir öğreneyim eşinin morfoloji sorunu varmı ben listeyede baktığımda morfoloji bebeği düşürüyor şu an bende de tutunamama nedeni buymuş çok kaliteliymiş yumurtalarım en azından buna şükür sperm dna testide yaptırın cnm

vavvvvvvvvvvvvvvvvv 1000 sayfa olmuş hepimize hayırlı uğurlu olsun
test tarihi bekleyenlere kanbar canım inş. pozitiftir
cici35 canım inş. yarın opun belli olur dolu dolu yumoşlar olur
bahar flazk fiyonk güzzel güzel çözülürler
benim gibi negatif olanlar da inş. bir diğer denemeleri pozitif olur

bininci sayfamız hayırlı uğurlu olsun 1000e yetişemesemde olsun

evet canım morfoloji çok önemli.
bizde morfoloji problemi yoktu aslında ilk 2 testimizde herşey çok yolundaydı..%7-%14 çıkmıştı ilk ikisinde morf.
3.testimizde yani tüp bebek merkezinde nerdeyse zor sperm bulundugerçi ben o merkeze artık hiç güvenmiyorum da
bakalım pazartesi günü 4.testini verecek eşim orda ne çıkacak...

zaten arayan doktorda ilk önce bunu dedi eşinizin sperm sayısının bu kadar düşmüş olması mümkün değil ancak çok önemli bi hastalık yada enfeksiyon kapmış olması gerek dedi..öyle bi hastalıkta geçirmedi çok şükür..

sperm dna testini de yaptırıcaz canım ama onun için ankaraya gitmeyi beklememiz gerekecek..2 ay kadar sonra bakalım oda aklımda

vallahi neredeyse doktor olacağz..uzmanlaşmadan geleydi şu nazlı sıpalar

iyi olucak tabi, annesi ona ne güzel bakıyo... ay siz kalp atışı duydukça ben daha çok seviniyorum, küçük mucizelerimiz onlar sanki hep birlikte yapmışız gibi geliyor ki zaten öyle oldu...

iyi olucak tabi, annesi ona ne güzel bakıyo... ay siz kalp atışı duydukça ben daha çok seviniyorum, küçük mucizelerimiz onlar sanki hep birlikte yapmışız gibi geliyor ki zaten öyle oldu...

fiyonkum merhaba nerdesin canım sen ya
özletme kendini hani diyordun biz sona kaldık topik boş kalcak
anam sen uğramıyorsun

evet cnm bu çok normal haleki jelden sonra şenlik olacak

of şimdilik sirkeli suyla idare ediyorum sorma bi kokuyorum ki bugün sadece 2 gün kullanmalık bi fitil verdi bakalım hofff...

canım kilo verme işi diyetisyenle olmuyor (tecrübe ile sabit, kaç program yazdırdım sonra yanından bile geçmedim) ben bu tedavi öncesi 4 kilo kadar vermeyi hedeflemiştim onuda 1.5 ayda verdim, sabah mis gibi kahvaltımı yaptım, öğlenleri yulaf ezmesi ve yoğurdu şişirip içine ceviz üzüm kayısı elma elime geçeni doğradım yedim akşamlarıda ızgara, ay bi çabuk gitti kilolar, sonra saldım çayıra gerçi ya devlet desteği hakkını kullan tabi, çünkü olaya sadece tüp bebek paketi aldım bundan başka bi para çıkmaz diyerek girişiyorsun ama anam o ilaç bu ilaç şu tahlil bu muayene derken bi yarısı kadar da ekstradan gidiyor, o yüzden kendini kasma bu boş zamanını rapor çıkartmak için kullan canım... bu arada salı transferimmm...

fiyonkum merhaba nerdesin canım sen ya
özletme kendini hani diyordun biz sona kaldık topik boş kalcak
anam sen uğramıyorsun

ık fıkk kem küm
valla ben hergün burdayım ruveydam, eskiden günde 30-40 safya olurdu şimdi 2 sayfa falan ancak oluyor e hal öyle olunca bende fazlaca varlık gösteremiyorum, yoksam buralardayım hem asıl önemli kısım transferden sonra gün saymaca kısmı ay onada az kaldı şükürrr....

aynen dediğin gibi canım benimde bugün iğnem başladı, dolayısı ile bak dediğim gibi bir gün erken gitmek olayı erkene çekti
ben bugün iğnemi hemen yandan aldım umuttaki hemşireye yaptırdım, yaparken bile acıcak sonra dedi ama şu saat oldu tık yok :44: aceba dedim yapamadı mı ama baktım şimdi popoma bantın altı kan e yapmış yani.. anammm niye benim popom acımıyooooo...

canlarım ciğerlerimmm....
bugünki kontrol sonucumu bildiriyorum, rahim kalınlığı 9.4 olmuş ulun hoca çok iyi diyerekten salıya transfer dediii... çok korkuyodum çok artmış olmasından, salı olunca bahardan bir gün sonraya olmuş oldu haliyle ay bir gün arayla öğrenicez holeyy... bu arada flzaskcımada perşembe der belkim, o arada tafşanımda hastalanmış ve ilacına başlamış olurr ( ya sunun ne zaman transfer? belli oldu mu)
bahara not: embriyologla görüştüm bizim donduriklerle ilgili canım, benimki 4 tane olduğundan 2-2 dondurulmuş, bir grup çözülecekmiş gelişmesine göre diğer grubuda çözebilirlermiş ama dedi hepsini 5. güne götüreceğimiz için kalanları yine dondurucaz endişelenmeyin yani çzöüldükten sonra tekrar donduruyorlarmış canım.

inşallah arkadaşım Allah taz zamanda hamile olmayı nasip etsin. sonra başlasın halsizlik ağrılar mide bulantısı, iştah artması hepisini yaşayın inş.
bu gün kaynanam mercimek köfte yaptı. ( dün olsa da yesem demiştim )
bir tabak köfteyi yedim. mide fesadı geçiriyorum. aklıma gelince ıyyy oluyor.
yorgunluk hat safhada sanki gece hiç uyumadım. şuan kerahat vakti olmasa yatacağım o kadar yani
sabah yataktan kalkmak istemiyor. sırf jelin hatrına kalkıyorum.
inşallah arkadaşlar sizde bugünleri görürsünüz. size çok dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…