:)))))))))))))))))))))))))))))))))))) canım ben çalıştığım için o kadar zorlanıyorum ki . tedavi süresince kilo aldım ve göbeğim iyice şişti . eeee kolay değil o kadar hormon aldık anormal değil durumun. bende aynı dertten muzdaribim . canım ben artık gömleklerimi pantolonumun içine atamıyorum öyle dışında kalıyorkesinlikle derhal hamiş kıyafeti almam lazım ama daha erken diye almak istemiyorum ... çok şişko oldum ama olayımmmmmmmmmmmmmm hiç önemli değil 100 kilo olayım isterse bebeğim gelsin veririm
canım merhaba benim de göbek aldı başını gitti. ben hamile kalırken zaten 60 kilo idim. boy 1.64. birde ben normalde kıyafet alırken bir beden büyük alırdım. üzerime tam oturan kıyafetlerle rahat edemediğim için. genelde bol ve salaş giyindiğimden şimdilik göbeği kamufle edebiliyorum. birde ben de kabızlık var. yediklerim birikti bağırsakta görsen 4 aylık bir kadının göbeği gibi.
birde asel_k arkadaşında dediği gibi çok ilaç aldık vücuda hala da alıyoruz normal bizim göbişler.
size katiliyorum kizlar benimde pantolonlar olmuyor artik zaten dardilar bide bebisi sikistirmiyim diye üst dügmeyi acip öyle geziyorum benim zaten öncedende göbeyim vardi biraz su an kimsecikler fark etmiyor ben kulandigim hormonlardan hic kilo almadim o yönden sansliyim herhalde. Hamilelik almayi su an düsünmüyrum daha cok erken diye su 12 haftayi bi kurtalim gerisi kolay aselcigim dediyi gibi varsin gelsin kilolar...Minikgelin, ruveyda, oya, asel
Gerçekten kafayı yiyecez böyle giderse. En iyisi bu kasıntı konuları uzaklaştıralım ve yeni bir konu açayım ben.
Günlerdir dün ilk defa doğru düzgün giyinip gezmeye gidecektim. Tam yatak odasında dolabı açtım kıyafetleri seçtim ve giyinmeye başladımki o da ne ? Hiç bir pantolonumun beli kapanmıyorrrrr...... inanılmaz bir durum değilmi bu. Birde üzerine badi gibi bi şey giyince bi baktım göbiş kocaman çıktı ortaya. Tabi evde salaş kıyafetlerle belli olmuyordu. Sonra zorla bir tane kıyafet uydurdum giydim gittim. Ama gittiğim misafirlikte bana bol bi şey vermek zorunda kaldılar çünkü benim bebişim baya bi sıkıştı oturunca. Sonra akşam eşim beni almaya geldi bi baktı bana. Pis pis güldü. Bu ne kızım böyle dedi. Resmen göbeğin olmuş dedi. Yarın hemen kendine hamile pantolonu al. Bi daha böyle sokağa çıkma dedi. Sizdede aynı şey oldumu. Ben çok şaşırdım. Herkes çok şaşırdı. Dedilerki 2 aylık bebişte böyle göbiş olmaz dediler. Fakat ben çok zayıfım 170 boyum, 50 kiloyum kuru kakine olduğum için göbek belli olmuş olabilirmi. Sizde durum ne ?
merhaba bitanemmmm iyiyim şükür dün flzasklara geldik onlarda kalıcaz bikaç gün...
arkadaşımla hasret gideriyoruz
evet az kaldı teyzesi yarın çözülüyor benim bebişler
pazartesi günüde hayırlısıyla transferim olacak...
16 eylülde test tarihim olur heralde şimdiden heyecan bastı
rabbim inş benide sizin aranıza dahil eder
tüm hamişleri listeye eklediğim gibi kendimide hamiş olarak eklerim inş listeye
sende kolayladın negüzel inş okullar açılıncada bi sıkıntın olmaz hayırlısıyla atlatırsın bu dönemide...
dualarınızı eksik etmeyin canlar hepinizi çok öpüyorummmmmmmmmm
canım gözün aydın hadi snein bebişlerde mücadeleci çıktı maşallah onlara
inş yarın hayırlısıyla kavuşursun bebişine
benimkilerde yarın çözülecekler pazartesi transfer var
canım biz çarşamba günü öğretmen evinde kaldık perşembe, cuma, cumartesi doluymuş odalar...
saolsn flzaskcım davet etti onlardayız bizde...
pazar gününe yerimizi ayırttık tekrar geçicez öğretmen evine...
canım drlar hep öyle söylüyor zaten dedikleri de bi taraftan doğru...
biz içimize sinsin diye öyle yapıyoruz işte...
yer olmayınca nerde kalıcaksınız tabi yavaş yavaş dönersiniz rabbim korusun sizi...
tabi tatlım yaa rabbim nasip ettikten sonra hiç bişey engel olamaz...
canım ben salı günü 10 günlük rapor aldım hasteneden...
haftaya cumaya kadar raporluyum...
benim hafta başı transferim olacağı için önceden almam gerekiyordu...
cuma günü içinde bi sorun olmaz inş...
10 eylülde tekrar rapor alıcam 5 günlük hazırlık döneminide atlatıcam böylece...
16 eylülde sonucum belli olur 17 eylülde de başlarım inş hamiş olarak yeni eğitim öğretim dönemine
Baharcim, bir sey sorucam..rapor alcam demissin ya.transferden sonra uc gunluk yatma suresi de bitince, tekrar yatmaya gerek var mi?
5 gunluk hazirlik donemi dedigin nedir? Merak ettim, bilmedigim biseymi var diye
mrb cnm ,,bahar anasınıfı öğretmeni ya..10 eylülde anasınıfı ve.1.sınıfların hazırlık haftası başlıyor... ozaman rapor alıcakmış...
kızlar şimdi yarın transfer olacak demiişlerdiya .beni ne zman ararlar olucaksa bugünden mi yarın sabah mı???
kızlar trasferden sonra ne yediniz içtiniz neler yemediniz. kısa kısa bilgi almak istedim ,benimde pazartesi opum var ne olacak bilmiyorum birazda korkuyorum.ilkinde sancım çok olmuştu.cumaya kadarda trasferim olur heralde bir aksilik çıkmazsa. dualarınıza nasihatlerinize ihtiyacım var .
merhaba kızlarrr..
bugün hastaneye gittik genetik testler için..
gitmişken oranın üroloğua da gidelim dedik..bizden sperm analizi vs yaptırmamızı istedi..
eşimdende kandan tüm genetik testleri istedi sağolsun inşalalh proble çıkmaz
bendende kan pıhtılaşması varmı vs diye baktırdık...sonuçlar inş.temiz çıkar..
bu arada ist.memorial şişliye sayfasından mesaj atmıştım 1 hafta kadar önce..
yoldayken adı tonguç olan dr aradı beni..
uzun uzun anlattı beni aramaları ilgilenmeleri çok hoşuma gitti..
sanırım oraya gitmeye ikna oldum gibi..
zaten umutege de oraya gitmişti ve de çok tavsiye etmişti orayı..
forumlardan okuduğum kadarıyla da çoğu kişi memnun...
kurban bayramına kadar eşim proxeed plus kullanacak ozaman bi test daha yaptırıp tüm tahlilleri bana kargoyla gönderin dedi dr..
sonrasını sonra ararım sizi konuşuruz dedi..
çok ilgili gibiler bakalım..inş herşey güzel olurrrrrr
kızlar transferinize az kalmışşş çok heyecanlıalın gelin bebişleriniziii..
bu arada bahar sen öğretmen evinde mi kalıyosun cnm günlüğü kaç tl imiş orda..
bende netten günlük kiralık evlere bakıyorum ouygun yer bulunursa orayı düşünüyorum ama tabi öğrt.evi de olabilir..
cnm dr ne güzel yapmış testlerinizi bende haftaya alacağım randevu önce salı günü dr randevum var sorunlarımı bir öğreneyim eşinin morfoloji sorunu varmı ben listeyede baktığımda morfoloji bebeği düşürüyor şu an bende de tutunamama nedeni buymuş çok kaliteliymiş yumurtalarım en azından buna şükür sperm dna testide yaptırın cnm
canlarım bıtanelerım cok sukur bebısım ıyıymıs.dun hastanedeydım kalp atısını duydum cok agladım cok mutluyum rabbım hepınıze bu duyguyu yasatsın ınsallah amın.sızlerı sevıyorum takıbınızdeyım kanbarım baharım fıyonkum flzaskım,hamıs arkadaslarım aklımdasınız optum
iyi olucak tabi, annesi ona ne güzel bakıyo... ay siz kalp atışı duydukça ben daha çok seviniyorum, küçük mucizelerimiz onlar sanki hep birlikte yapmışız gibi geliyorki zaten öyle oldu...
evet cnm bu çok normal haleki jelden sonra şenlik olacak
beynimde evet bedenim ve cebim hayır diyor bir ay sonra çalışmalara başlıyacağım cnm hareketsiz olma ben sadece iş yapmadım onun dışında hareketliydim kesinlikle kuralına göre oynadık oyunu ama nasip değilmiş cnm benim bir arkadaşım var aslında onun dr gidecektim ben prof.çokta pahalı değil bizim merkez kadar ama kiloyu hiç sevmiyormuş bende de hiç yoko yüzden gitmemiştim arkadşımda yok yok kistler çikolota kisti eşinin hem yaşı infertiti sorunları rabbim ol dedi ilk seferde oldu şimdi dondurulmuşuyla ikinciyi düşünüyor hem kendi hemde eşi dr bana iki gün önce msj atmış o tedavimi yeni duymuş sakın lavabo dışında ayağa kalkma yazmış bende durumu anlattım işte onunla da buluşacağım eşi diyetisyen sohbet arası bir beslenme programı alayım bari cnm muayeneden çok güzel haberlerle gel
fiyonkum merhaba nerdesin canım sen ya
özletme kendini hani diyordun biz sona kaldık topik boş kalcak
anam sen uğramıyorsun
canım ben kontrole adetin 15. günü gittim ya (ilacın 14. günü) ulun hoca o gün başlattı iğnemi ve diğer ilaçlarımı...
seninde bugün başlar büyük ihtimal...
bugün 3. iğnemi yaptırıcam...
şükür dünki ilk günki kadar canımı yakmadı bigünde alıştım acıya helal olsun bana
ık fıkk kem küm
valla ben hergün burdayım ruveydam, eskiden günde 30-40 safya olurdu şimdi 2 sayfa falan ancak oluyor e hal öyle olunca bende fazlaca varlık gösteremiyorum, yoksam buralardayım hem asıl önemli kısım transferden sonra gün saymaca kısmı ay onada az kaldı şükürrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?