Canım Ahu'm inşallah öyledir...
Evde sürekli uzanıyordum..
Bu bel ağrısı yüzünden ,inşallah öyledir...
Bugün de işbaşı yaptım..
Bel ağrım çok,Müdürüm git koltukta uzan dedi.
Evet ben sana öyle demiştim..
Benim genelde hamile bayanlar hep içime doğdu,hiç yanılmadım...
Ahum inşallah bu yoğun bel ağrısı ona işarettir....
Bel ağrısını yoğun yaşıyor olmanın sebebi olarak, iki tane bebiş olmasına bağlıyorum ben. Tek bebişte biraz daha az ağrı oluyor. Yani en azından bende öyle oldu. Peki sen herhangi bir iğne kullandınmı transferden sonra. 3. gün falan özellikle..
evet canım...
4.gün özel bir iğnem vardı...
özellikle o gün nasıl bir bel ağrısı yaşadım anlatamam bitanem..belim kırılıyordu..
ama doktorum bel ağrın olursa endişelenme,normal demişti zaten..
hergün zaten sabah aç karnına 1'er iğnem var canım...
belki de ondandır 2 tane transfer edildi,haklı olabilirsin Ahucum...
Senin 4. gün özel dediğin iğneyi, bende 3. gün iki tane aynı anda göbekten olmuştum. O iğneyi olduğum gün bel ağrısı ve baş dönmesi beni yatağa düşürmüştü. Hergün bir tane olduğun iğne sanırım benim jel olarak kullandığımı sen iğne olarak kullanıyorsun. İğne bana dokunduğu için jel vermişti doktor. Biliyorsun doktorlarımız farklıda olsa aynı ekibin doktorları o yüzden seninle tedavi gidişatımız birbirine çok benziyor. Mesela bu 3. gün olduğum iğneyi tanıdığım hiç bir tüp bebek yapan kişi bilmiyor. Yaptırmamıış.
kıskandım ama benim niye özel iğnem yokkk
Kıyamam sana canım benim...
Sizler daha gençsiniz ,zamanınız ve şansınız bol bitanem...
Ben 42'yi devirdim...
gerçi doktorum maksimum rahim ve yumurta yaşın:35 dedi...
ama olsun yaş belli...
onun içindir belki bu kadar çabalaması bitanem...
sen moralini yüksek tut..
inşallah hepimiz hamile olacağıııııııızzzzzzzzzzzzzzzz.....
canım benim sabah akşam jelim var o ayrı...
hergün aç karnına olduğum iğnem heparin iğnesi,ayrıca coraspin yutuyorum....
özel iğne tutunması içindi...
zaten transferden hemen 45 dakika sonra da tutunma iğnesi yapılmıştı..
Allah razı olsun,doktorum o kadar çabalıyor ki....
iNşallah kanbarcm,,inşallah hamile olacağız... jel kullanıyorum ben sabah akşam corasprn birde...hayırlısı tutunurlar inşş...
coraspin bende her gün bir tane yutuyorum. Kanı sulandırsın diye. Hatta şu anda moralim çok bozuldu. Çünkü dün eşimle alışverişe çıkmıştık. Canım bir meyve çekmişti ismini vermiyim tropikal bir meyve. Sonra bizde aldık bende dünden beri yiyordum. Şimdi internetten bi baktım ki kanı çok incelttiği için kan sulandırıcı ilaç kullananlar ve hamileler yemesin diyor.
Allahın izniyle yarın kontrolüm var doktoruma sormayı düşünüyorum. Belkide coraspini ve jeli bıraktırır artık. Zaten yarın içinde çok heyecanlıyım. Acaba bebeğim ne durumda diye çok merak ediyorum. Bugün benim evlilik yıldönümüm ama hiç bunu düşünmüyorum tamamen yarına kitlendim...
Kızlarrrrrr sonuçlarım iyi çıktı..
cuma transferim olucak inş..
çarşamba çözdürecekler embriyolarıııııııııı ayy çokk heyecanlıyımm...:18::18:
kanbarim o tutunma ignesi var ya gercekten bi mucise diye düsünüyorum senin bebis/ler kesin tutmustur Canim bos yere senin belin agirmiyocanım benim sabah akşam jelim var o ayrı...
hergün aç karnına olduğum iğnem heparin iğnesi,ayrıca coraspin yutuyorum....
özel iğne tutunması içindi...
zaten transferden hemen 45 dakika sonra da tutunma iğnesi yapılmıştı..
Allah razı olsun,doktorum o kadar çabalıyor ki....
Canim evlilik yildönümün kutlu olsun bidakine 3 kisi birden kutlarsiniz insallah zaten en büyük hediye senin melegincoraspin bende her gün bir tane yutuyorum. Kanı sulandırsın diye. Hatta şu anda moralim çok bozuldu. Çünkü dün eşimle alışverişe çıkmıştık. Canım bir meyve çekmişti ismini vermiyim tropikal bir meyve. Sonra bizde aldık bende dünden beri yiyordum. Şimdi internetten bi baktım ki kanı çok incelttiği için kan sulandırıcı ilaç kullananlar ve hamileler yemesin diyor.
Allahın izniyle yarın kontrolüm var doktoruma sormayı düşünüyorum. Belkide coraspini ve jeli bıraktırır artık. Zaten yarın içinde çok heyecanlıyım. Acaba bebeğim ne durumda diye çok merak ediyorum. Bugün benim evlilik yıldönümüm ama hiç bunu düşünmüyorum tamamen yarına kitlendim...
Hadi baharim transfer oldu bitti Allahin izniyele fllzask kan sonuclarin nasil cikti canim..Selamm kızlarrrrrr
baharım şimdi giddii hazırlanmayatransfer içinnn
inş.alıp gelicek bebişini bende bekliyorum onuuuu..
benimde kan sonucunu bekliiyorummmmmm ve çokkkkkkk heyecanlıyımmmmmmm
iNşallah kanbarcm,,inşallah hamile olacağız... jel kullanıyorum ben sabah akşam corasprn birde...hayırlısı tutunurlar inşş...
kanbarim o tutunma ignesi var ya gercekten bi mucise diye düsünüyorum senin bebis/ler kesin tutmustur Canim bos yere senin belin agirmiyo
canım arkadaşım oyacım,çok teşekkür ederim ,inşallah öyledir...
daha 9 gün oldu transfer olalı...
ama bel ağrım yoğun...
ah canım inşallah bitaneciğim...
dualarınızla gelir bebişim/bebişlerim...
canım testini hangi gün yapacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?