sanki anne olmak için doğmuşsun kanbarım, annelik sana ne kadar çok yakışır, o yüzden bir değil 3-4 yavrun olmalı ki içindeki bu fazla fazla insan sevgisi ve annelik ziyan olmasın, bu ikizleri kaptıktan sonra bir ikiz daha yap derim ben, üstesinden gelirsin sen, bu arada ikizlerin biri kız biri erkek olursa eylğl ve mert tamam da ikisi de erkek yada kız olursa alternatif düşün şimdiden
ay inanmıyorummmmmmm....
bu öyle araya sıkıştırılacak bişey mi ruveydam, insan davul zurnayla duyurur, minik kuşlarımız ikizmiş, canlarım benimmm...
Allah uzun uzun sağlıklı ömürler versin ikisinede, anneleriyle babalarıyla inşallahh...
gözün aydın,
hayırlı olsun transferin,bebişlerini al da gel canım...
kanbarim o tutunma ignesi var ya gercekten bi mucise diye düsünüyorum senin bebis/ler kesin tutmustur Canim bos yere senin belin agirmiyo
Canim evlilik yildönümün kutlu olsun bidakine 3 kisi birden kutlarsiniz insallah zaten en büyük hediye senin melegin
yarin bende kendi doktoruma gidicem erkenden bakalim bizim bebisler ne alemde
Hadi baharim transfer oldu bitti Allahin izniyele fllzask kan sonuclarin nasil cikti canim..
sucum insallah hepiniz positif sonuc alicaksiniz canim icinizi rahat tutun jeler tutunmasi icin cok faydali....
canım hayırlı uğurlu olsun namazlarıma sana ve diğer arkadaşlara dua ediyorum. inşlallah 15 eylülde hamileyim haberini de alırız. mutluluk kervanımıza inşallah sen, sıradaki diğer arkadaşlar ve negatifi gören arkadaşlarımızda katılsın.
ben bugün saat 10 civarı doktoruma gittim. malum testten sonra ilk kontrolümüzdü. bebişlerimiz ikiz canım. kalp atışlarını dinledim nasıl duyglandım anlatamam. tez zamanda darısı başınıza inşallah.
hadi hayırlı olsun canımmm...
tahmin ettiğiniz gibi cuma oldu, heyecanlanmakta haklısın, asıl büyük heyecan test günü olacak bunlar aperatif
bu arada iğneye bugün başlıcan di mihadi o da hayırlı olsunn...
Canım doğru söylüyorsun...
ben de en az 2-3 tane istiyorum zaten,eşim de öyle istiyor...
tüm alternatif isim mevcut canım benim bizde...
tolga-mert
eylül-ılgaz...
herkhalde üçüz değildir...:18::18:
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?????:118:
canım fiyonkum Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..
kız/erkek ve tek/ikiz Rabbim hangisini hayırlısı olarak nasip ederse bitanem...
amin canim sen icini rahat tut bak canin bide tatlida istiyomus annesi babylerine iyi bak 9. günüde devirdin masallah sana....canım arkadaşım oyacım,çok teşekkür ederim ,inşallah öyledir...
daha 9 gün oldu transfer olalı...
ama bel ağrım yoğun...
ah canım inşallah bitaneciğim...
dualarınızla gelir bebişim/bebişlerim...
Normalde bugünde baska doktora vardi ama oraya gitmedim o doktoru pek sevmiyorum kendime baska doktor buldum canim bebislerin hemen hemen herseyi tamamlandi sayilir büyümesini beklices Rabbim eli yüzü saglikli bebisler nasip etsin hepimize insallah aminnnCanim evlilik yildönümün kutlu olsun bidakine 3 kisi birden kutlarsiniz insallah zaten en büyük hediye senin melegin
yarin bende kendi doktoruma gidicem erkenden bakalim bizim bebisler ne alemde
aaaaaaaaa sendemi yarın gidiyorsun doktora. Ben çok heyecanlıyım. İlk muayenede doktor bir dahaki kontrolde bebeğin değişimine inanamayacaksınız demişti o yüzden çok merak ediyorum acaba ne durumda diye. aaayyy hadi bakalım yarın ola hayrı beri gele....
Bu arada teşekkür ederim. Bugün 7. senemize girdik Allah ın izniyle. Darısı hepinizin başına. İnşallah bundan sonraki her günümüzde tontişler yanımızda olur. Cümlemizin aminnnnnnnn......
caniim inci tanen hayirli ugurlu olsun Allah hepimizi saglikla bebislerimze kavustursun insallah...canlar ben geldim inci tanemide aldım göbişime şükürler olsun
embriyo çok kaliteliymiş çok iyi durumda dediler...
transfer sonrasında 2 saat merkezde yattıktan sonra şimdi öğretmenevindeki odamıza geldik...
kuzumun gelişiyle duygu seline kapıldım transfer sonrası ağladım...
flzask yanıma gelince beraber kuzumu sevip ağladık ikimizde canımla
15 eylül test tarihim inş o gün sevinç gözyaşları dökmek nasip olur
allah hepinizden razı olsun herzaman yanımda olduğunuz için hepinizi çok seviyorum
inci tanemle öpüyoruz sizi
canım hayırlı uğurlu olsun namazlarıma sana ve diğer arkadaşlara dua ediyorum. inşlallah 15 eylülde hamileyim haberini de alırız. mutluluk kervanımıza inşallah sen, sıradaki diğer arkadaşlar ve negatifi gören arkadaşlarımızda katılsın.
ben bugün saat 10 civarı doktoruma gittim. malum testten sonra ilk kontrolümüzdü. bebişlerimiz ikiz canım. kalp atışlarını dinledim nasıl duyglandım anlatamam. tez zamanda darısı başınıza inşallah.
KIZLAR İRONİK'İN TEST TARİHİ BU GÜNDÜ...
Hala bir haber yok mu..
Çok meraktayım..
Rabbim inşallah pozitif ve yüksek bhcg oranlarını görür ,dualarım onunla...
aminn canım aminnn... tek duamız o zaten, hayırlı ve sağlıklı olmaları
amin canim sen icini rahat tut bak canin bide tatlida istiyomus annesi babylerine iyi bak 9. günüde devirdin masallah sana....
Normalde bugünde baska doktora vardi ama oraya gitmedim o doktoru pek sevmiyorum kendime baska doktor buldum canim bebislerin hemen hemen herseyi tamamlandi sayilir büyümesini beklices Rabbim eli yüzü saglikli bebisler nasip etsin hepimize insallah aminnn
Oyam o yüreğimizden geçen de ,Rabbim hansisi hayırlısı ise kız/erkek-tek/ikiz en yisini bilir..ve nasip eder inşallah evlat sahibi olmamızı...
Sağoll canımmmm..
evt aynen tahmin ettiğim gibi olduuuu
ay ben ogünü düşünemiyorum bileeeeeeeeeeeee ne halde olucammmmmm
evt cnm başladımm bugün ilk iğnemi merkezde yaptırdımm şimdilik bi ağrım yokk ama inş da olmazz..
seninde yarın heyecanlı günüüünnnnnnnnnn sende alda gel bebişiniiiiiiii
alıcam bende yavrumu emanetten yarın (kiralık kasa gibi geldi bi an)
ah o iğne ilk 2 gün bana da bişi yapmadı ama bugün var ya ne oturduğum yeri biliyorum ne kalktığımhesapta bugün bi kaç günlük yemek stoğu yapacaktım al kalkıyımda yamula yamula yapıyım bariii... ayyy.... (senin kaynanoş var tabi oh mis )
Gözün aydınn canımmm
demek ikiz bebişlerinnnnnnnnnnn çokkkkkkkk güzellllyaaa
duygulanmazmı insannnnnnnnn inş bizlerde görürüz o günleriiiiiiiii
rabim tamamına erdirsinnnnnnn:26::26:
Allah razı olsun. inan size hep isim isim dua ediyorum. kendime nasıl istediysem size de istiyorum. sen de bu konuda epey emek verensin. Allah emeklerini karşılıksız bırakmasın canım
Senden de allah razı olsun cnm o kadar insanın duasını alıyoruzz ...
rabbim kabul eder inşş hiç birimiizn kucağı boş kalmazz..
evt cnm bende bekliyorum kaç senedirr bizde zorlu yollardan geçtikk.ameliyatlarr olumsuzluklarrr ama çok şükür bugünümüzee
10 gün sonraa 9 seneyi devireceğizz 10. sene hediyesi bebişim olsunn istiyorummmm
amin rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasınnn ..cnmmm
Evt cnm alcan gelcennnnnnnnn
baharada ilk gün ağrı olmuştu sonra pek olmadıı bakalım bendee inşş ağrı yapmazzzz
ne yapalım artık olursada katlancağızz nelere katlanmadıkkii
ah ya senin kötü demekkkkkkkk cnm..totonn .
benim kaynanoş vardaa ben anneme gidicem transfer sonrasıı koçiş eve gelecek aradaa....
sonrada kaynanatörr gelir yaapar herhaldee
kızlar yardımları geri çevirmeyin. benimki de yemekleri yapıyor. insan o kadar rahatlıyor ki
fiyonkum kız beni çok güldürdün Allah'ta seni güldürsün inşallah. demek yamuldun arkadaşım. bizim daktır öğle iğne falan vermedi bize. siz ne iğnesi oluyorsunuz ki
yemek stoğu yap arkadaşım. ilk günler işine çok yarayacak.
Gözün aydınn canımmm
demek ikiz bebişlerinnnnnnnnnnn çokkkkkkkk güzellllyaaa
duygulanmazmı insannnnnnnnn inş bizlerde görürüz o günleriiiiiiiii
rabim tamamına erdirsinnnnnnn:26::26:
Allah razı olsun. inan size hep isim isim dua ediyorum. kendime nasıl istediysem size de istiyorum. sen de bu konuda epey emek verensin. Allah emeklerini karşılıksız bırakmasın canım
Ruveydacigim bebisinin ikiz oldugunu okudum nasil heycanlandim bi bilsen ikitanecik varmis zaten ikizide tutmus Allahim sen ne güzel islere kadirsin sana sükürler olsun bana ikitane koymuslardi ama bitanesi tutu bunada sükür Rabbimm isteyenler versin insallah..
Çevirmemek lazım tabi cnmm bende aynen öyle yapıcamm
cnm biz progesteron iğnesi oluyoruz 5 günlük bir iğnee bu kalçadann..
canim her iste bir hayir vardir ikizide tutmus ya cok sükür Allah tamamini erdirsin hepimizinkini gerisi önemli degil benim daha 8 tane var dondurulmus ama burda kira ödüyoruz sanirim her 6 ayda eger hamileligim iyi giderse insallah...sanirim atilicak hepsi yazik olucak ne emek verdik biz onlara...
kirası çok mu ki acaba attırmasan ya. doğurduktan 1.5 sene sonra denerdin tekrar.
bende istemiyorum ama sanirim 300 euro falan belki daha az insan neye karar vericeni bile bilmiyo bazan degermi degmezmi gercekten cok zor seyler atlatik hepimiz allah sabrini veriyor sonucta yinede zor...bakalim biz daha ne bekliyor olucak.
kızlar yardımları geri çevirmeyin. benimki de yemekleri yapıyor. insan o kadar rahatlıyor ki
fiyonkum kız beni çok güldürdün Allah'ta seni güldürsün inşallah. demek yamuldun arkadaşım. bizim daktır öğle iğne falan vermedi bize. siz ne iğnesi oluyorsunuz ki
yemek stoğu yap arkadaşım. ilk günler işine çok yarayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?