Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Canım doğru söylüyorsun...
ben de en az 2-3 tane istiyorum zaten,eşim de öyle istiyor...
tüm alternatif isim mevcut canım benim bizde...
tolga-mert
eylül-ılgaz...
herkhalde üçüz değildir...:18::18:
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?????:118:
canım fiyonkum Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..
kız/erkek ve tek/ikiz Rabbim hangisini hayırlısı olarak nasip ederse bitanem...

canım hiç araya sıkıştırmak istermiyim. ama sevinmede de üzülmede de ölçüyü kaçırmyayım diyorum malum denge insanı olma için uğraş veriyorum.

Allah size de nasip etsin. transferden sonra siz de artık bir annesiniz. ben hep içimden kendime bunu söyledim. test tarihinde de anne olduğunuzu onaylıyorsunuz.

gözün aydın,
hayırlı olsun transferin,bebişlerini al da gel canım...

Sağol cnmmmmmmmm..
bende cuma alıp gelicem inşş bebişimi seninde az kaldı cnm heyecanla bekliyoruzz

İyi çıktı cnmm sonuçlarr,, cuma olucak inş transferimm bizlerde inşş sizin gbi hamişlerr arasına girerizz.

Gözün aydınn canımmm
demek ikiz bebişlerinnnnnnnnnnn çokkkkkkkk güzellllyaaa
duygulanmazmı insannnnnnnnn inş bizlerde görürüz o günleriiiiiiiii
rabim tamamına erdirsinnnnnnn:26::26:

Sağoll canımmmm..
evt aynen tahmin ettiğim gibi olduuuu
ay ben ogünü düşünemiyorum bileeeeeeeeeeeee ne halde olucammmmmm
evt cnm başladımm bugün ilk iğnemi merkezde yaptırdımm şimdilik bi ağrım yokk ama inş da olmazz..
seninde yarın heyecanlı günüüünnnnnnnnnn sende alda gel bebişiniiiiiiii

aminn canım aminnn... tek duamız o zaten, hayırlı ve sağlıklı olmaları

amin canim sen icini rahat tut bak canin bide tatlida istiyomus annesi babylerine iyi bak 9. günüde devirdin masallah sana....
Normalde bugünde baska doktora vardi ama oraya gitmedim o doktoru pek sevmiyorum kendime baska doktor buldum canim bebislerin hemen hemen herseyi tamamlandi sayilir büyümesini beklices Rabbim eli yüzü saglikli bebisler nasip etsin hepimize insallah aminnn
caniim inci tanen hayirli ugurlu olsun Allah hepimizi saglikla bebislerimze kavustursun insallah...

Ruveydacigim bebisinin ikiz oldugunu okudum nasil heycanlandim bi bilsen ikitanecik varmis zaten ikizide tutmus Allahim sen ne güzel islere kadirsin sana sükürler olsun bana ikitane koymuslardi ama bitanesi tutu bunada sükür Rabbimm isteyenler versin insallah..

aminn canım aminnn... tek duamız o zaten, hayırlı ve sağlıklı olmaları

Evet Fiyonkum inşallah öyle olur bitanem....

alıcam bende yavrumu emanetten yarın (kiralık kasa gibi geldi bi an )

ah o iğne ilk 2 gün bana da bişi yapmadı ama bugün var ya ne oturduğum yeri biliyorum ne kalktığım hesapta bugün bi kaç günlük yemek stoğu yapacaktım al kalkıyımda yamula yamula yapıyım bariii... ayyy.... (senin kaynanoş var tabi oh mis )

Evt cnm alcan gelcennnnnnnnn
baharada ilk gün ağrı olmuştu sonra pek olmadıı bakalım bendee inşş ağrı yapmazzzz
ne yapalım artık olursada katlancağızz nelere katlanmadıkkii
ah ya senin kötü demekkkkkkkk cnm..totonn .
benim kaynanoş vardaa ben anneme gidicem transfer sonrasıı koçiş eve gelecek aradaa....
sonrada kaynanatörr gelir yaapar herhaldee

Gözün aydınn canımmm
demek ikiz bebişlerinnnnnnnnnnn çokkkkkkkk güzellllyaaa
duygulanmazmı insannnnnnnnn inş bizlerde görürüz o günleriiiiiiiii
rabim tamamına erdirsinnnnnnn:26::26:

Allah razı olsun. inan size hep isim isim dua ediyorum. kendime nasıl istediysem size de istiyorum. sen de bu konuda epey emek verensin. Allah emeklerini karşılıksız bırakmasın canım

Ruveydacigim bebisinin ikiz oldugunu okudum nasil heycanlandim bi bilsen ikitanecik varmis zaten ikizide tutmus Allahim sen ne güzel islere kadirsin sana sükürler olsun bana ikitane koymuslardi ama bitanesi tutu bunada sükür Rabbimm isteyenler versin insallah..[/QUOTE]

saolsın canım benim. Allah yavrularımıza sağlılıklı hayırlı berketli ömür versin inşallah. benim durum biraz kötüydü. yüksek dozda ilaca rağmen 6 yumurta oluştu. 4'ü olgun çıktı. bunlardan ise sadece 2 tanesi döllendi. Allah'ın izniyle ikiside tuttu. yumurtalık yaşım kendi yaşıma göre yaşlı çıktı canım benim. Allah'ım ne kadar merhametli ki elhamdülilah ikisini de verdi. belki benim bir daha çocuğum olmayacak.

Son düzenleme:

kızlar yardımları geri çevirmeyin. benimki de yemekleri yapıyor. insan o kadar rahatlıyor ki

fiyonkum kız beni çok güldürdün Allah'ta seni güldürsün inşallah. demek yamuldun arkadaşım. bizim daktır öğle iğne falan vermedi bize. siz ne iğnesi oluyorsunuz ki
yemek stoğu yap arkadaşım. ilk günler işine çok yarayacak.

Çevirmemek lazım tabi cnmm bende aynen öyle yapıcamm
cnm biz progesteron iğnesi oluyoruz 5 günlük bir iğnee bu kalçadann..

canim her iste bir hayir vardir ikizide tutmus ya cok sükür Allah tamamini erdirsin hepimizinkini gerisi önemli degil benim daha 8 tane var dondurulmus ama burda kira ödüyoruz sanirim her 6 ayda eger hamileligim iyi giderse insallah...sanirim atilicak hepsi yazik olucak ne emek verdik biz onlara...

Son düzenleme:
Çevirmemek lazım tabi cnmm bende aynen öyle yapıcamm
cnm biz progesteron iğnesi oluyoruz 5 günlük bir iğnee bu kalçadann..

hımm bu iğnelerle bebişler gelmeden rahimi hamilelik hormonuna alıştıryorlar. güzelmiş.Allahım devamını getirsin inşallah

kirası çok mu ki acaba attırmasan ya. doğurduktan 1.5 sene sonra denerdin tekrar.

kirası çok mu ki acaba attırmasan ya. doğurduktan 1.5 sene sonra denerdin tekrar.

bende istemiyorum ama sanirim 300 euro falan belki daha az insan neye karar vericeni bile bilmiyo bazan degermi degmezmi gercekten cok zor seyler atlatik hepimiz allah sabrini veriyor sonucta yinede zor...bakalim biz daha ne bekliyor olucak.

bende istemiyorum ama sanirim 300 euro falan belki daha az insan neye karar vericeni bile bilmiyo bazan degermi degmezmi gercekten cok zor seyler atlatik hepimiz allah sabrini veriyor sonucta yinede zor...bakalim biz daha ne bekliyor olucak.

olumlu şeyler düşünelim ve olumlu şeyler yaşayalım. eğer ekonominizi çok sarsmayacak sa bence değer diye düşünüyorum. Ama tek çocukta karar kıldıysanız da onu da siz bilirsiniz. ileride tekrar çocuk isteyebileciğini de düşünebilirsin.

he ruveydam evde yamuk prenses ile sürahi nine arası bir kıvamda dolaşıyorum, telefonda sesim nasıl çıktıysa kociş bile 10 yılda (10 yıllık evliyiz) ilk defa kapıyı kendi açıp girdi az önce progesteron iğnesi canım, faydası ne bilmiyorum ama ol dedi bizim doktor oluyorum ( bi noktadan sonra sorgulamıcam dedim ne nedir niye falan diye) yardım alacak kimse yok ortalıkta annem şehir dışında kaynanoş hala yazlıkta, kociş desen dışarıdan sipariş etmek dışında yemek olayına uzak, yani kendin pişir kendin ye durumundayım, ancak kızılayın yardımlarına hayır demem

buarada ironikcigim negatif almis cok üzüldüm..
canim bize bilgi vermemissin ama biz kalben seninleyiz insallah bidakine tutar zor biliyorum ama kendini birakma olurmu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…