Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Hadi bakalım...yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Dilerim Yüce Allah senin ve eşinin gönlüne göre versin...Test günü mutluluklara, sevinçlere, sevinç gözyaşlarına sümüklerine boğulun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım arkadaşım...
gözün aydın bitanem...
demiştim di mi?
ne kadar özel bir duygu,ancak yaşayan bilir...
dilerim ben ilk pozitifimi aldıktan sonra ayağımı sürür,hepinizin sırayla POZİTİFİNİZİ görürüz.
kavuştun bebişinle artık...
bol sıvı tüket,jelden sonra 20 dakika yürü,cola,kahve,kafein yasak,gazlı içecekler yasak,bol meyve sebze tüket,kabız olmamaya gayret et...
moralini hep yüksek tut...
ne zaman eve gideceksiniz canım?

canım hayırlı uğurlu olsun namazlarıma sana ve diğer arkadaşlara dua ediyorum. inşlallah 15 eylülde hamileyim haberini de alırız. mutluluk kervanımıza inşallah sen, sıradaki diğer arkadaşlar ve negatifi gören arkadaşlarımızda katılsın.
ben bugün saat 10 civarı doktoruma gittim. malum testten sonra ilk kontrolümüzdü. bebişlerimiz ikiz canım. kalp atışlarını dinledim nasıl duyglandım anlatamam. tez zamanda darısı başınıza inşallah.

Tatlım senin bebişler ikizmiiii ? Sen bunu biliyormuydun yoksa benmi kaçırdım. Çok şaşırdım okuyunca ne güzel süpriz oldu bana.

Ruveyda'cım bu ne güzel bir haber böyle...
Hil-bur,Albilda ve şimdi de sen 3.ikizimiz...
demek kalp atışlarını da duydun...
nasıl sevindim ,nasıl duygulandım anlatamam...
gözlerime yağmur bulutları indi...
ay canım benim dualarını eksik etme benden ne olur....
darısı başıma inşallah bitanecik arkadaşım..
seni ve bebişlerini öpüyorum ve sizi seviyorum...

kanbarım bu gün mesai başlamış sende. bizimde başladı ama ben bu gün doktora gittim. bebişlerin kalp atışlarını gördüm duydum. müthiş bir duygu inşallah sen ve diğer arkadaşlarda sırayla tadarsınız bu duyguyu. seninde az kaldı ne güzel heyecanla öğrenceğiz. inşallah şöyle 500 lerde bir beta hcg çıkar.

tarnsfer edilen cepte ya aklın diğerinde kaldı tabi canım

Kızlar selam,
Hiç düşünmeyin artık bence... Dualarımız sizinle..
Baharcım, herşey çok güzel olacak inşallah.. Tablomuzun prensesini pozitif yapıp yanına çiçekler koyacağız :)

tafşanım bugün zaten hiç aklıma bile gelmedi çünkü hani iğne konusunda ahkam kesmiştim ya, heh işte hepsini geri alıyorum, bu iğneler muaazam acı verici bişi bugün 4. iğnemi oldum ve yamuk prenses ile sürahi nine karışımı bir halde dolanıyorum, oturacak yerim yok anammm...

canım olsun sıkma canını allahın izniyle hepsi yarına kalır 1 i sıcacık göbişinde diğer 3 üde buzlukta yerlerini alırlar
güzel şeyler olacak fiyonkcummmmmm inanıyorum ben

olucak tabi baharım, yarın bir bana diğerleri eski yerlerine, ama acaba gelecek olan talihli bebiş neler hissediyor asıl o önemli, şimdi onlarda kendi aralarında rekabet halindedir de mi

etmezmiyim kanbarım. sizinle kader birliği yaptık canım hemen hemen her namazımda isim olarak sayıyorum seni. inşallah seninde ikiz olacak ben inanıyorum

Tatlım senin bebişler ikizmiiii ? Sen bunu biliyormuydun yoksa benmi kaçırdım. Çok şaşırdım okuyunca ne güzel süpriz oldu bana.

ben ilk ultrasona bugün girdim bu gün gördüm. ama doktorum test sonucuma göre ikiz olma ihtimali var demişti. zaten 2 embriyo konuldu. başkada embriyom yoktu zaten. yaş 36 olunca koydular ikisini. maşallah ikiside haftasına uygun gelişmiş. Allah cümlemizin hamileliğini sıkıntısız sorunsuz tüy gibi hafif geçirmeyi yavrularımızı sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin

Ruveyda senin mesajlarını çok seviyorum,tıpkı seni çok sevdiğim gibi...
Duygulanıyorum,umutlanıyorum,seviniyorum,sanki kendimi hamile gibi hissediyorum..
senin için o kadar mutlu oldum ki canım arkadaşım...
inşallah bitanem bu günü de saymazsak, kaldı 5 günüm Ruveydam....
Bel ağrılarım çok yoğun ,baş dönmem oluyor..
tatlı hiç sevmem ve yemem..
tatlı delisi oldum....
eşim habire tatlı taşır oldu eve..
ye tatlıyı doğur Hakkıyı aşkım diyor ..
bir de beyaz akıntı oldu iki kez ama çok yoğundu...
ara ara da var yine...
canım benim inşallah 500'ün üstünde olur...
Rabbim dularını ,niyetlerini kabul etsin...
seni seviyorum canım arkadaşım...

canımm hadi gözünaydın ...sağlıcakla büyüsün göbişinde... ben de transferden sonra ağlamamak için zor tuttum kendimi,ama görenler ne bu karamsarlık dedi...surat ifademden. heyecan korku sevinç karışınca bi garip oldum herhal..kadın 3.4. transferim sandı yani... sonuç ne olursa olsun doya doya ağlıcam,,inşallah sevinçten oluurr...

etmezmiyim kanbarım. sizinle kader birliği yaptık canım hemen hemen her namazımda isim olarak sayıyorum seni. inşallah seninde ikiz olacak ben inanıyorum

Canım benim yaş 42'yi devirdik...(her ne kadar 30 göstersem de....)
Ben 8 yıllık özlemim de 1 tanecik evlada da hamdolsun derim bitanem...
Allah razı olsun senden ,inşallah Allah kabul etsin dularını ...
İkiz olursa.....
Bir olursa...
İçim titredi...
Gözlerim bulutlandı...
Tüylerim diken diken oldu..
Sözün bittiği yerdeyim...
Bunu ancak hissedebilirsin,anlatması güç...
Herşeyin hayırlısını versin Rabbim...
Tek veya ikiz ...kız(Eylül) veya Erkek(Mert) yeterki sağlıklı ve hayırlı evlat olsun can arkadaşım,canım arkadaşım...
ama ne yalan söyleyeyim ikiz olursa mutluluktan , musluklar bir açılır bende,kimse kapatamaz herhalde ....

ben de ilk günlerde senin gibi iştah patlaması yaşadım. inşallah belirtiler iyiye işaret akıntı baş dönmesi. baş dönmesi hamilelerde tansiyonun düşmesiyle olurmuş. bebeişlerde tansiyon düşürürmüş bu gün hemşireden öğrendim.
kendine dikkat et canın ne istiyorsa ye. sonra yiyemeyeceğin zamanda oluyor. valla bu bebişler annelerine pek acımıyorlar canım hortum gibi sende ne varsa çekiyorlar. ben bu gün tartıldım 2 kilo zayıflamış görünüyorum ona göre hele ikiz olunca arlarındaki rekabet seni bitirecek

Kızlarrrrrr sonuçlarım iyi çıktı..
cuma transferim olucak inş..
çarşamba çözdürecekler embriyolarıııııııııı ayy çokk heyecanlıyımm...:18::18:

hadi hayırlı olsun canımmm...
tahmin ettiğiniz gibi cuma oldu, heyecanlanmakta haklısın, asıl büyük heyecan test günü olacak bunlar aperatif

bu arada iğneye bugün başlıcan di mi hadi o da hayırlı olsunn...

Canım benim tatlıdan başka fazla bir aşerme gibi aşırı iştahım yok..
Sadece transferden sonraki ilk 3 gün olmuştu iştahım..
şimdi normale döndüm..
ama ben normal yoldan evlendiğim ilk gün hamile kalmıştım ve müthiş bir iştahsızlık olmuştu 1 aylıkken...
ben tatlı hiç yemem ,sevmem..
ne oldu anlamadım...
sen de iyi bak kendine canım arkadaşım,yemek yemelisin bitanem...
bebişlerin için...
Allah sesini duysun,inşallah ikiz olursa yerim ben onları , Ruveydam nasıl severim ben onları ,öyle çok severim ki,eşim sevinçten ne hale gelir düşünemiyorum bile...canım eşim,Erdemim ...
Hayırlısıyla tek ya da ikiz,kız ya da erkek ,Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip et bana ve eşime ..AMİN...

ay severim senin inci tanenii, güzel anne...
artık hem aileniz büyüyecek hemde göbişin...
inşallah 15 eylülde hayırlı haber alırız diyecektim ama hiç almama ihtimalimizi düşünmediğim için onu yazmak manasız geldi.. şöyle yeniliyorum; 15 eylülde testle kanıtlanacak inci bebeğin varlığı... duymayan kalmasınnn...

ay inanmıyorummmmmmm....
bu öyle araya sıkıştırılacak bişey mi ruveydam, insan davul zurnayla duyurur, minik kuşlarımız ikizmiş, canlarım benimmm...
Allah uzun uzun sağlıklı ömürler versin ikisinede, anneleriyle babalarıyla inşallahh...

ancak sevinçten ağlayacaksın aksini düşünme bile, mendilimdeee gülll oyaaaa ağladım doyaaa doyaaaa...

sanki anne olmak için doğmuşsun kanbarım, annelik sana ne kadar çok yakışır, o yüzden bir değil 3-4 yavrun olmalı ki içindeki bu fazla fazla insan sevgisi ve annelik ziyan olmasın, bu ikizleri kaptıktan sonra bir ikiz daha yap derim ben, üstesinden gelirsin sen, bu arada ikizlerin biri kız biri erkek olursa eylğl ve mert tamam da ikisi de erkek yada kız olursa alternatif düşün şimdiden

KIZLAR İRONİK'İN TEST TARİHİ BU GÜNDÜ...
Hala bir haber yok mu..
Çok meraktayım..
Rabbim inşallah pozitif ve yüksek bhcg oranlarını görür ,dualarım onunla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…