canlar ben geldim inci tanemide aldım göbişime şükürler olsun
embriyo çok kaliteliymiş çok iyi durumda dediler...
transfer sonrasında 2 saat merkezde yattıktan sonra şimdi öğretmenevindeki odamıza geldik...
kuzumun gelişiyle duygu seline kapıldım transfer sonrası ağladım...
flzask yanıma gelince beraber kuzumu sevip ağladık ikimizde canımla
15 eylül test tarihim inş o gün sevinç gözyaşları dökmek nasip olur
allah hepinizden razı olsun herzaman yanımda olduğunuz için hepinizi çok seviyorum
inci tanemle öpüyoruz sizi
transfer sonrasında 2 saat merkezde yattıktan sonra şimdi öğretmenevindeki odamıza geldik...
allah hepinizden razı olsun herzaman yanımda olduğunuz için hepinizi çok seviyorum
canım hayırlı uğurlu olsun namazlarıma sana ve diğer arkadaşlara dua ediyorum. inşlallah 15 eylülde hamileyim haberini de alırız. mutluluk kervanımıza inşallah sen, sıradaki diğer arkadaşlar ve negatifi gören arkadaşlarımızda katılsın.
ben bugün saat 10 civarı doktoruma gittim. malum testten sonra ilk kontrolümüzdü. bebişlerimiz ikiz canım. kalp atışlarını dinledim nasıl duyglandım anlatamam. tez zamanda darısı başınıza inşallah.
günaydın kızlarr...baharcım transferin şimdiden hayırlı olsun,,sağlıcakla 9 ay karnında taşı inşallah...
fiyonkcm ben de transfer sırasında transfer edileceğin nasıl olduğunu değil de gelişmeyenin durumunu sordum,nasıl ne yapcaksınız dye
Kızlar selam,
Hiç düşünmeyin artık bence... Dualarımız sizinle..
Baharcım, herşey çok güzel olacak inşallah.. Tablomuzun prensesini pozitif yapıp yanına çiçekler koyacağız :)
canım olsun sıkma canını allahın izniyle hepsi yarına kalır 1 i sıcacık göbişinde diğer 3 üde buzlukta yerlerini alırlar
güzel şeyler olacak fiyonkcummmmmm inanıyorum ben
Ruveyda'cım bu ne güzel bir haber böyle...
Hil-bur,Albilda ve şimdi de sen 3.ikizimiz...
demek kalp atışlarını da duydun...
nasıl sevindim ,nasıl duygulandım anlatamam...
gözlerime yağmur bulutları indi...
ay canım benim dualarını eksik etme benden ne olur....
darısı başıma inşallah bitanecik arkadaşım..
seni ve bebişlerini öpüyorum ve sizi seviyorum...
Tatlım senin bebişler ikizmiiii ? Sen bunu biliyormuydun yoksa benmi kaçırdım. Çok şaşırdım okuyunca ne güzel süpriz oldu bana.
kanbarım bu gün mesai başlamış sende. bizimde başladı ama ben bu gün doktora gittim. bebişlerin kalp atışlarını gördüm duydum. müthiş bir duygu inşallah sen ve diğer arkadaşlarda sırayla tadarsınız bu duyguyu. seninde az kaldı ne güzel heyecanla öğrenceğiz. inşallah şöyle 500 lerde bir beta hcg çıkar.
kanbarım bu gün mesai başlamış sende. bizimde başladı ama ben bu gün doktora gittim. bebişlerin kalp atışlarını gördüm duydum. müthiş bir duygu inşallah sen ve diğer arkadaşlarda sırayla tadarsınız bu duyguyu. seninde az kaldı ne güzel heyecanla öğrenceğiz. inşallah şöyle 500 lerde bir beta hcg çıkar.
etmezmiyim kanbarım. sizinle kader birliği yaptık canım hemen hemen her namazımda isim olarak sayıyorum seni. inşallah seninde ikiz olacak ben inanıyorum
Ruveyda senin mesajlarını çok seviyorum,tıpkı seni çok sevdiğim gibi...
Duygulanıyorum,umutlanıyorum,seviniyorum,sanki kendimi hamile gibi hissediyorum..
senin için o kadar mutlu oldum ki canım arkadaşım...
inşallah bitanem bu günü de saymazsak, kaldı 5 günüm Ruveydam....
Bel ağrılarım çok yoğun ,baş dönmem oluyor..
tatlı hiç sevmem ve yemem..
tatlı delisi oldum....
eşim habire tatlı taşır oldu eve..
ye tatlıyı doğur Hakkıyı aşkım diyor ..
bir de beyaz akıntı oldu iki kez ama çok yoğundu...
ara ara da var yine...
canım benim inşallah 500'ün üstünde olur...
Rabbim dularını ,niyetlerini kabul etsin...
seni seviyorum canım arkadaşım...
Kızlarrrrrr sonuçlarım iyi çıktı..
cuma transferim olucak inş..
çarşamba çözdürecekler embriyolarıııııııııı ayy çokk heyecanlıyımm...:18::18:
ben de ilk günlerde senin gibi iştah patlaması yaşadım. inşallah belirtiler iyiye işaret akıntı baş dönmesi. baş dönmesi hamilelerde tansiyonun düşmesiyle olurmuş. bebeişlerde tansiyon düşürürmüş bu gün hemşireden öğrendim.
kendine dikkat et canın ne istiyorsa ye. sonra yiyemeyeceğin zamanda oluyor. valla bu bebişler annelerine pek acımıyorlar canım hortum gibi sende ne varsa çekiyorlar. ben bu gün tartıldım 2 kilo zayıflamış görünüyorum ona göre hele ikiz olunca arlarındaki rekabet seni bitirecek
canım hayırlı uğurlu olsun namazlarıma sana ve diğer arkadaşlara dua ediyorum. inşlallah 15 eylülde hamileyim haberini de alırız. mutluluk kervanımıza inşallah sen, sıradaki diğer arkadaşlar ve negatifi gören arkadaşlarımızda katılsın.
ben bugün saat 10 civarı doktoruma gittim. malum testten sonra ilk kontrolümüzdü. bebişlerimiz ikiz canım. kalp atışlarını dinledim nasıl duyglandım anlatamam. tez zamanda darısı başınıza inşallah.
canımm hadi gözünaydın ...sağlıcakla büyüsün göbişinde... ben de transferden sonra ağlamamak için zor tuttum kendimi,ama görenler ne bu karamsarlık dedi...surat ifademden. heyecan korku sevinç karışınca bi garip oldum herhal..kadın 3.4. transferim sandı yani... sonuç ne olursa olsun doya doya ağlıcam,,inşallah sevinçten oluurr...
Canım benim yaş 42'yi devirdik...(her ne kadar 30 göstersem de....)
Ben 8 yıllık özlemim de 1 tanecik evlada da hamdolsun derim bitanem...
Allah razı olsun senden ,inşallah Allah kabul etsin dularını ...
İkiz olursa.....
Bir olursa...
İçim titredi...
Gözlerim bulutlandı...
Tüylerim diken diken oldu..
Sözün bittiği yerdeyim...
Bunu ancak hissedebilirsin,anlatması güç...
Herşeyin hayırlısını versin Rabbim...
Tek veya ikiz ...kız(Eylül) veya Erkek(Mert) yeterki sağlıklı ve hayırlı evlat olsun can arkadaşım,canım arkadaşım...
ama ne yalan söyleyeyim ikiz olursa mutluluktan , musluklar bir açılır bende,kimse kapatamaz herhalde ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?