Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

hadi yaaa....
tekrar yatıp görseydin bitanem :18:
içime doğarsa sana söylerim ben...
ama bir kız kesin senin öyle hissettim..

sağlıklı sıhhatli olsunlarda cinsiyet hiç önemli değil. bizim evde kız yok doğuran hep erkek doğurdu. ablam, kardeşim, abimin bir kızı var oda 25 yaşında evli. eşim tek çocuk kardeş yok. ablam nasıl dua ediyor biri kız olsun diye. ona mini etek alacakmş bayılıyor kız kıyafetlerine

Valla Ruveydan özelden görüşürüz de Rabbim bilir tabii ki de, hislerim çok kuvvetlidir..
Senin pembişli kızı gördüm birdenbire gözümün önüne geldi böyle tombiş tombiş,pembe yanaklı...
Allah gönlüne göre versin canım benim..

Allah razı olsun. inşallah canım seninde ikiz olur biri kız biri erkek. çeşit çeşit ne güzel değil mi

canım senin karnın çıktımı ikizlerde daha önce belli oluyormuş karınlar

yok canım ya karnım çıkmadı daha..ama pantolonlarımı kapatınca canım acıyı sıkışıyorum o yüzden kapatmadan uzun bişeylerle giyiyorum hafta sonu için aldım hamile pantolonu ama hafta iş için almadım daha...zaten 48 kiloyum bu bedene hamile pantolunu bulubilicemmi bilmiyorum ki:)

Allah razı olsun. inşallah canım seninde ikiz olur biri kız biri erkek. çeşit çeşit ne güzel değil mi

biz eşimle tek evlada da razıyız canım benim..
ama dediğin olsun , düğün -dernek yaparız sevinçten biz eşimle Ruveydam canım benim...
9 yıllık özlemi ikizle kapatırız,ne güzel olurdu,ayyy canlarım benim,evlatlarım,aşlklarım...

aaa o nerden çıktı şimdi:)

medyum kanat'ın içine doğdu hilalim...

servisim gelir ben gider kızlar...
akşam okurum cevaplarınızı...

Fiyonkum rabbim yardimcin olsun insallah transferin cok guzel gecer,

geçti çok şükür bi tane iyi kalite embriyocuğum göbişimdeki tahtına kurulduuu

canım hayırlı olsun bebişine kavuşacakmışsın sende bugün sımsıkı tutunsun annesine inşallahhhh dualrımız sizinle

kavuştum sonunda umutegecim, devamı sizin gibi hamilişişkoluğa transfer etmek olsun...

aldım geldim bende yavrumu teyzesiii... yalnız biraz höt müyüm neyim :44: eşim sürekli heyecanlı mısın diye sordu durdu ama yok ya tık yoktu bende
benimde kağıdımda mutlu son için tarih 16 eylül yazıyor, o zamana yaklaşırken heyecanlanırım sanırsam

senin bu kan iğnelerin var dimi canım bi de, her gün mü oluyorsun onuda, ay kıyamam ya şu progesteron beni dağıttı sen bide onu oluyosun hofff

Canımm gözün aydın cnmmmm
aldınn miniğini göbüşüneeeeeeeeeeeee
hayırlı olsunnnnnnn sıkı sıkı tutunsun anneciğine inşALLAH
seni bekliyodumm heyecanlaaaaaaa
darısı cuma günü benim başımaa bendee hayırlısıyla bebişimi alsammmmmmm
canım öbür donduriklerin ne olduuu :)

Son düzenleme:

iki erkek demişin bana ama en çokta ondan korkuyom ya :)

ay ne güzel 48 kilosun ama zayıf olduğun için daha çabuk çıkar gibi
bi ihtmal zaten ya ikisi kız olur ya bir kız bir erkek ya da ikiside erkek hayırlısı artık

insanın içinde başka bir insan olması yavaş yavaş büyümesi ne kadar mucizevi bişey yarabbim, Allah çocuğunun çocuklarını öyle görmeyi de nasip etsin ahusinacım, ve darısı bana ve kalan hepimize...

fiyonkum gelmiş hoş gelmiş. tebrikler canım Allah tamamına erdirsin.
sen de katıldın hamileler kervanına ayy Allah'ım şu kardeşlerime de ver inşallah
ben transferden sonra 2 gün yattım sonra içim karardı. aşağı yukarı minik adımlarla yürüdüm.
hoş şimdide minik adımlar
canım dikkat et bol bol dinlen arada evde hafif yürüyüş yap.
iyi beslen artık 2 kişisin

canımm benim amin darısı başına inşallahh...
aldım geldim bebemi flzaskım, sıkışmam biraz uzun sürdüğü için işleme girmemde 2 yi geçti oran çıkmamızda 4 ü geçiyordu ancak yeme içme düştüm buraya
öbür donduriklerin bölee ortalarının birleşip katmanlı felam gözükmesi lazımmış ancak o görüntüyü alınca mı ne ii oluyolarmış, bu tranmsfer edilen öyleymiş diğer üçü daha öyle değilmiş oladabilirmiş olmayadabilirmiş, 6.güne bırakıp gözlemleyeceklermiş, olursa donduracaklarmış olmazlarsa zaten onlardan hayır yokmuş yani asıl haber yarın beklemedeyim canım

İnşallah cnmm inş..
anladımm demek geç sıkıştınn...rahat geçti dimii transferr ne kadar dinlendinnn...
inşallah cnm onlardaa dondurulurr

hoşbuldukk canımmm... amin... aminn...
ben de zaten düşünüyorum yat yat nasıl geçer diye, eşim 3 gün izin aldı yanımda, arada bir cuma kalıyor o gün biraz kendi başıma takılırım cumartesi pazarda biraz naz yapar sonra normal hayata dönerim... zaten şu jel için yürümemiz gerekiyormuş ya öylece yürürüm işte canımm...
sen zaten adımlarını hiçbüyütme, iki bebiko taşımak kat kat daha zor ve sorumluluk, biran önce geçse de zaman o minik adımları o minik ayaklarıyla onlar atsa

İnşallah cnmm inş..
anladımm demek geç sıkıştınn...rahat geçti dimii transferr ne kadar dinlendinnn...
inşallah cnm onlardaa dondurulurr

transfer nasıl geçti açıkçası anlamadım, geç sıkıştım ama çok sıkışmışım transfer esnasında hemşire ultrasonu karnıma bastırdıkça gözlerim yuvalarından fırladı, transfer esnansında noolduğunu bile anlamadım sadece dua ettim ama o kadar mesaneye bastırmaya ulun hocanın suratına suratınaa ..... yapmayım diyee ay o neydi öyle flzaskım, öldüm resmen, böğrümden ateş çıktı, sanırım iyi geçti transfer 14:30 da odaya geri gelmiştim, 1 saat sonra hemşire artık kalkabilirsin dedi ben bi 15 dk daha sıktım dişimi sonra kalktım yani 1 saat 15 dk dinlendim canım, sen sen ol sıkışma işini iyi ayarla yoksa o mucizevi an böyle kabusa dönüyor

Canım suyu ne kadar içtinn hemen sıkışmadın demekki sonradan bastırdıı
çok iyi anlıyorum benim ilk transferdede öyle olmuştuu hiç unutamıyorum inann...o kadar sıkıştım kii ameliyat önlüğünü giydim odada zıplıyodum o kadar kötüydükii
sonr ameliyathaneye gidiik hemşireye dedimm ben bırakıcamm nerdeyse ağlıycamm ama hemşire biraz daha bekleyin hoca şimdi gelicek filan diyo neysee hoca geldi bi baktı mesane dolu hemen sonda takıldı boşaltıldı biraz rahatlamıştımm..yani bu sefer daha dikkatli olucam inş..

evden çıkmadan önce 3 bardak içtim yolda yarım litre oraya gittiğimizde bende tık yoktu hemşire ultrasonla baktı yok dedi az daha iç ya dedim içmiyim iner şu saate kadar içtiğim diye yok dedi iç bi bardak daha dolan, içtim bi yarım saat doladım, sıkıştım gittim baktı kıvamında dedi e ulun hocanın muayenelerinden gelmesi falanda bi yarım saat sürdü ben çatlıcal gibiydim hemşiroş bi bardakla geldi bu kadar yapabilirsin fazla yapma dedi yani son içirdiği bir bardağı geri şeetmiş oldum, neyseki bitti gitt canım... bu arada iğnen nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…