hadi yaaa....
tekrar yatıp görseydin bitanem :18:
içime doğarsa sana söylerim ben...
ama bir kız kesin senin öyle hissettim..
sağlıklı sıhhatli olsunlarda cinsiyet hiç önemli değil. bizim evde kız yok doğuran hep erkek doğurdu. ablam, kardeşim, abimin bir kızı var oda 25 yaşında evli. eşim tek çocuk kardeş yok. ablam nasıl dua ediyor biri kız olsun diye. ona mini etek alacakmş bayılıyor kız kıyafetlerine
Valla Ruveydan özelden görüşürüz de Rabbim bilir tabii ki de, hislerim çok kuvvetlidir..
Senin pembişli kızı gördüm birdenbire gözümün önüne geldi böyle tombiş tombiş,pembe yanaklı...
Allah gönlüne göre versin canım benim..
seninkiler bir kız/bir erkek...veya 2 erkek hilalim...hadi hayırlı olsun canım....
canım senin karnın çıktımı ikizlerde daha önce belli oluyormuş karınlar
canım senin karnın çıktımı ikizlerde daha önce belli oluyormuş karınlar
Allah razı olsun. inşallah canım seninde ikiz olur biri kız biri erkek. çeşit çeşit ne güzel değil mi
aaa o nerden çıktı şimdi:)
Fiyonkum rabbim yardimcin olsun insallah transferin cok guzel gecer,
canım hayırlı olsun bebişine kavuşacakmışsın sende bugün sımsıkı tutunsun annesine inşallahhhh dualrımız sizinle
canım bence bebişlerin arasında rekabet vardır dediğin gibi
önce ben önce ben diye
saol bitanemmmmmmm
öyle olucak demi fiyonkcum hem göbişimizhem alemiz büyüyecek
inş fiyonkum çok garip bi his rabbim ayırmaz bizi bebişlerimizden inş
aminnnnnnnnnnnnn inş birer gün arayla alıcaz bebişlerimizin güzel haberlerini
canım kusura bakma dün yazamadım...
iyiyim canım bi sıkıntım yok çok şükür...
fiyonkum çok güzel bi duygu bikaç saat sonra sende yaşayacaksın
onca mücadelemizin mükafatı bebişlerimiz olacak inş
canım arkadaşım çok teşekkür ederim
melek arkadaşımda alacak meleğini bikaç saat sonra
dualarım seninle bitanem allah yardımcınız olsun
tatlım transfer öncesinde embriyolog çözülen 5 embriyomdan en iyisinin transfer edilecek olduğunu söyledi...
bikaç tanede geriden gelen var yarına kadar bekleyip devam ederlerse dondurucaz dedi ama hala haber gelmedi :44:
yok canım ya karnım çıkmadı daha..ama pantolonlarımı kapatınca canım acıyı sıkışıyorum o yüzden kapatmadan uzun bişeylerle giyiyorum hafta sonu için aldım hamile pantolonu ama hafta iş için almadım daha...zaten 48 kiloyum bu bedene hamile pantolunu bulubilicemmi bilmiyorum ki:)
iki erkek demişin bana ama en çokta ondan korkuyom ya :)
Allahıma şükürler olsun, hamdolsun. ikinci doktor kontrolümden geldim bugün kızlar.. Bebişim nasıl büyümüş. Kolları, bacakları ve kafası bildiğin bebek gibi olmuş yani. Bundan önceki kontrolde bir noktacıktı. Rabbime bugünler için sonsuz şükrediyorum. İnşallah hepiniz bugünleri görün, bu duyguları yaşayın.......Hepinizin teker teker bu duyguları yaşamanızı canı gönülden diliyorum ve istiyorum....
Crinon jeli günde 2 taneden 1 taneye indirdi doktorum. 10 gün sonra tamamen bırak dedi. Jeli bırakacak olduğuma çok sevindim. Ayrıca omega 3 için balık yağı verdi. Birde ben şeker ve guatr hastası olduğum için bunlara ilave toplam 7 adet kan tahlili istedi. Şekerini guatrını kontrol altında tutmalıyız dedi. Aslında bugün doktorumu bıraktığımı artık başka doktora gideceğimi söyleyecektim ama o kadar çok ilgilendiki diyemedim. Eşimede dedimki en iyisi biz bir kaç ay daha gelelim. Sonra bakarız dedim....
Tekrar tekrar diliyorum istiyorum ve yalvarıyorum Allahıma tez zamanda size ve isteyen herkese bu güzel günleri göstersin.
Şimdi eve yeni geldim hemen öğle namazımı kılayım sonra yaklaşık 10 sayfa geçmişsiniz onları okuyayım. :)))))))))))))
Canımm gözün aydın cnmmmm
aldınn miniğini göbüşüneeeeeeeeeeeee
hayırlı olsunnnnnnn sıkı sıkı tutunsun anneciğine inşALLAH
seni bekliyodumm heyecanlaaaaaaa
darısı cuma günü benim başımaa bendee hayırlısıyla bebişimi alsammmmmmm
canım öbür donduriklerin ne olduuu :)
canımm benim amin darısı başına inşallahh...
aldım geldim bebemi flzaskım, sıkışmam biraz uzun sürdüğü için işleme girmemde 2 yi geçti oran çıkmamızda 4 ü geçiyordu ancak yeme içme düştüm buraya
öbür donduriklerin bölee ortalarının birleşip katmanlı felam gözükmesi lazımmış ancak o görüntüyü alınca mı ne ii oluyolarmış, bu tranmsfer edilen öyleymiş diğer üçü daha öyle değilmiş oladabilirmiş olmayadabilirmiş, 6.güne bırakıp gözlemleyeceklermiş, olursa donduracaklarmış olmazlarsa zaten onlardan hayır yokmuş yani asıl haber yarın beklemedeyim canım
fiyonkum gelmiş hoş gelmiş. tebrikler canım Allah tamamına erdirsin.
sen de katıldın hamileler kervanına ayy Allah'ım şu kardeşlerime de ver inşallah
ben transferden sonra 2 gün yattım sonra içim karardı. aşağı yukarı minik adımlarla yürüdüm.
hoş şimdide minik adımlar
canım dikkat et bol bol dinlen arada evde hafif yürüyüş yap.
iyi beslen artık 2 kişisin
İnşallah cnmm inş..
anladımm demek geç sıkıştınn...rahat geçti dimii transferr ne kadar dinlendinnn...
inşallah cnm onlardaa dondurulurr
transfer nasıl geçti açıkçası anlamadım, geç sıkıştım ama çok sıkışmışımtransfer esnasında hemşire ultrasonu karnıma bastırdıkça gözlerim yuvalarından fırladı, transfer esnansında noolduğunu bile anlamadım sadece dua ettim ama o kadar mesaneye bastırmaya ulun hocanın suratına suratınaa ..... yapmayım diyee ay o neydi öyle flzaskım, öldüm resmen, böğrümden ateş çıktı, sanırım iyi geçti transfer 14:30 da odaya geri gelmiştim, 1 saat sonra hemşire artık kalkabilirsin dedi ben bi 15 dk daha sıktım dişimi sonra kalktım yani 1 saat 15 dk dinlendim canım, sen sen ol sıkışma işini iyi ayarla yoksa o mucizevi an böyle kabusa dönüyor
Canım suyu ne kadar içtinn hemen sıkışmadın demekki sonradan bastırdıı
çok iyi anlıyorum benim ilk transferdede öyle olmuştuu hiç unutamıyorum inann...o kadar sıkıştım kii ameliyat önlüğünü giydim odada zıplıyodum o kadar kötüydükii
sonr ameliyathaneye gidiik hemşireye dedimm ben bırakıcamm nerdeyse ağlıycamm ama hemşire biraz daha bekleyin hoca şimdi gelicek filan diyo neysee hoca geldi bi baktı mesane dolu hemen sonda takıldı boşaltıldı biraz rahatlamıştımm..yani bu sefer daha dikkatli olucam inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?