Canım Bahar'îm buradaki bütün arkadaşlarımı çok seviyorum...
Ama özellikle sen,Ruveyda,Kardelen,Autumn,Hilal,ahunisa,oya (ve ismini yazamadığım kişiler ; ne olur kırılmayın çok seviyorum ben hepinizi ) bana kendimi çok iyi hissettiriyorsunuz..
Çok güzel moral veriyorsunuz canlarım benim..
Sizinle konuşmak bana çok iyi geliyor..
Demek beni beştan beri hamile hissediyorsun canım arkadaşım benim,hayatım...
inşallah öyledir,Allah kabul etsin birbirimize ve kendimize ettiğimiz tüm dularımızı bitanecik arkadaşım...
bitanemmmmmmmmmm duygularımız karşılıklı
dediğim gibi ben en baştan beri seni hamiş olarak hissediyorum
cumartesi allahın izniyle onaylanacak
bitanemmmmmmmmmm duygularımız karşılıklı
dediğim gibi ben en baştan beri seni hamiş olarak hissediyorum
cumartesi allahın izniyle onaylanacak
Amannn kizlar ne cabuk gecmis bu sayfaler oku oku bitmekk bilmediiii....Masallah
bende doktordan geldim bebisimi gördüm benimkide büyümüs 2.5 santim olmus kafasi elcigi ayacigi herseyi vardi kalbi nasil atiyo kurban olsunlar onun kalbine cok sükür rabbime..
Ahunisacigim o jeli doktor gerci benimkisi crem gibi bana coktandir birak demisti ama ben birakmamistim 12 haftaya kadar kulanicam onu...kan sulandiriciyda birakmistim zaten 10.cayda ama yine gidicem hamileleikte heran hersey ola biliyor Dikkat etmek lazim onun haricinde bendede guatir var onua kontrol etirmem lazim daha ve kan aldiler cesitli testler icin aman hic bitmiyoki ama bebis icin deger
Fiyonkcugumdan daha henüz haber yok biraan önce gelsinde haberleri alalim...
cicim sanada bol sans canim yarin icin korkmana panik yapmana gerek yok tamami hemen yatip kalkiyosun cok kolay biz aliskiniz ya tecrübe konusuyor
zaten kambarcigim ve baharim siz hamilesiniz buna ben ictenlikle inaniyorumbuarada kambarim bizde seni cok cok seviyoruz Bitanem sende bize huzur veriyosun..
Umutegecigim sende üzülme canim hic birseyin yok o agrilar bendede sik sik oluyor Rüyalarda bence hic inanma Rüyalar gercek olsaydi neler olurdu neler dimi güzelim sen stresse girme yeter..
herkesi kocaman öpüyorum
Ohhh yanda yandan.... canim inanki kalben söylüyorum ben sen zaten hep hamileymissin gibi gördüm burda sirasiylan ne halaylar cekicesoyacım seni çok seviyorum biliyorsun bitanem...
benim için yazdığın güzel sözlere bayıldım bitanem...
çok teşekkür ederim...
ben oyacım senin de hislerine güveniyorum,inşallah öyleyimdir...
dediğim gibi test gününe kadar hamileyim diyorum,zaten öyle de hissediyorum...
pozitif düşünüyorum,pozitif olsun oyacım ...
şu yandaki hamiş sarı gacı benim bu arada...
Ohhh yanda yandan.... canim inanki kalben söylüyorum ben sen zaten hep hamileymissin gibi gördüm burda sirasiylan ne halaylar cekices
topu topu 5 gün Bitanem Allah herkese hamile olmayi nasip edicek insallah herzaman dualarimizdasiniz....:119::119:
Arkadaşlar, benim transfer olmadı. sizlerin hayırlı şekilde olur inş. bugün transferimin 17. günü. adet olamadım. adeet olan arkadaşlar sizlerin kaçıncı gün olmuştunuz? cevaplarınızı bekliyroum..
Arkadaşlar, benim transfer olmadı. sizlerin hayırlı şekilde olur inş. bugün transferimin 17. günü. adet olamadım. adeet olan arkadaşlar sizlerin kaçıncı gün olmuştunuz? cevaplarınızı bekliyroum..
http://www.kadinlarkulubu.com/dualar...l#post26114816 (Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi)
canım bu topiğe gir...
son sayfalarda sorunun cevabı var,az önce okumuştum...
canım senin gönderdiğini tıklıyorum ama sayfa açılmıyor engelliyor. sen tekrar nerden gireceğim tarif etsen tekrar ona göre gireyim... inş...
bitanemmmmmm allah razı olsun canım arkadaşım
inş bende size "hamileyimmmmmmmmmmm" diye yazarım
çok güzel bi duygu varlığını bilmek çok garip elim sürekli göbeğimde inş beni bırakıp biyere gitmez inci tanem
aman da aman duacılarım 3 kişiymişşşşşşşşş
canım gözün aydın rabbim ikizlerini size bağışlasın
bizlerede nasip olur inş çok çok mutlu oldum bitanem tebrik ederim
ikiz anneleri cinsiyetleri ne zaman belli olacak bebişlerimizin?(hil-bur,ruveyda,pimpirik,albilda)
daha 10+2 deyim en yakın arkadaşım 13+2 de öğrendi oğluşunun olduğunu...az kaldı ay sonu kalmadan öğrenirim heralde..ama benimkiler hep aceleciydi biliyorsunuz bu seferde erken gösterseler bari ...haftasonu gidicem doktora:)
ikiz anneleri cinsiyetleri ne zaman belli olacak bebişlerimizin?(hil-bur,ruveyda,pimpirik,albilda)
daha 10+2 deyim en yakın arkadaşım 13+2 de öğrendi oğluşunun olduğunu...az kaldı ay sonu kalmadan öğrenirim heralde..ama benimkiler hep aceleciydi biliyorsunuz bu seferde erken gösterseler bari ...haftasonu gidicem doktora:)
bu durumda en son ben haber verdiğime göre ikiz olduğunu sanıırm en son ben öğrenirim kanbarım. ben transferden sonra rüyamda gördüm senin çocuklardan biri erkek dedi doktor. ya diğeri ne diye sordum ama öğrenemeden uyandım. içimden geçene göre heralde biri kız biri erkek gibi. hilburun ikiside erkek olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?