Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

bitanemmmmmmmmmm duygularımız karşılıklı
dediğim gibi ben en baştan beri seni hamiş olarak hissediyorum
cumartesi allahın izniyle onaylanacak

canım arkadaşıııııııımmmmmmm......
inşallah ,inşallah,inşallah....
senin hislerine güveniyorum baharım,canım kızkardeşim...
beni de yazar mısın dediğim anda beni bu topiğe hiç tereddütsüz kayıt ettin..
denizfenerim tickerımı yaptı...
hilalim bir çok konuda yardımcım oldu..
kardelenim,ruveydam,asel-k'm hep dualar okudular bana..
ahu hep moral verdi..
ve tüm arkadaşlarımı çok seviyorum,hepsinin katkısıyla ben şimdiden kendimi hamile hissetmeye başladım bile...
dua topiğinde ynz beni kanbar da kız doğurdu,darısı başımıza demiş...
ben erkek doğurduğumu gördüm,autumn beni önce hamile sonra 9 aylık kızımla gördü...kayınvalidem 3 oğlu olduğundan kız istiyor...
ben erkek hissediyorum....eşimi pek anlayamadım sanki erkek babası olmak istiyor,ama kızları çok seviyor,hayırlısı ne olursa olsun diyor aşkım benim...
kız/erkek ,tek/ikiz Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin de başımla beraber,hangisi olursa olsun tabi ki de kabulüm....
Ben değil,Rabbim bilir en hayırlısının ne olacağını..
Sen,ben neler yaşadık ,ne badireler atlattık Allah'ın izniyle...
Cumartesi baharım inşallah :64
tey teyler gelsin özledik...
özledik artık hergün tey tey teyler gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn...

canım arkadaşıııııııımmmmmmm......
inşallah ,inşallah,inşallah....
senin hislerine güveniyorum baharım,canım kızkardeşim...
beni de yazar mısın dediğim anda beni bu topiğe hiç tereddütsüz kayıt ettin..
denizfenerim tickerımı yaptı...
hilalim bir çok konuda yardımcım oldu..
kardelenim,ruveydam,asel-k'm hep dualar okudular bana..
ahu hep moral verdi..
ve tüm arkadaşlarımı çok seviyorum,hepsinin katkısıyla ben şimdiden kendimi hamile hissetmeye başladım bile...
dua topiğinde ynz beni kanbar da kız doğurdu,darısı başımıza demiş...
ben erkek doğurduğumu gördüm,autumn beni önce hamile sonra 9 aylık kızımla gördü...kayınvalidem 3 oğlu olduğundan kız istiyor...
ben erkek hissediyorum....eşimi pek anlayamadım sanki erkek babası olmak istiyor,ama kızları çok seviyor,hayırlısı ne olursa olsun diyor aşkım benim...
kız/erkek ,tek/ikiz Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin de başımla beraber,hangisi olursa olsun tabi ki de kabulüm....
Ben değil,Rabbim bilir en hayırlısının ne olacağını..
Sen,ben neler yaşadık ,ne badireler atlattık Allah'ın izniyle...
Cumartesi baharım inşallah :64
tey teyler gelsin özledik...
özledik artık hergün tey tey teyler gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn...

oyam nasıl gidiyor hamilelik?
bakalım bu topikte ilk hamile kim olacak?
bakalım5.ikiz kimin olacak?
test tarihine kadar hepimiz hamileyiz...
pozitif düşünelim,öyle olsun canlar...

Amannn kizlar ne cabuk gecmis bu sayfaler oku oku bitmekk bilmediiii....Masallah
bende doktordan geldim bebisimi gördüm benimkide büyümüs 2.5 santim olmus kafasi elcigi ayacigi herseyi vardi kalbi nasil atiyo kurban olsunlar onun kalbine cok sükür rabbime..

Ahunisacigim o jeli doktor gerci benimkisi crem gibi bana coktandir birak demisti ama ben birakmamistim 12 haftaya kadar kulanicam onu...kan sulandiriciyda birakmistim zaten 10.cayda ama yine gidicem hamileleikte heran hersey ola biliyor Dikkat etmek lazim onun haricinde bendede guatir var onua kontrol etirmem lazim daha ve kan aldiler cesitli testler icin aman hic bitmiyoki ama bebis icin deger

Fiyonkcugumdan daha henüz haber yok biraan önce gelsinde haberleri alalim...
cicim sanada bol sans canim yarin icin korkmana panik yapmana gerek yok tamami hemen yatip kalkiyosun cok kolay biz aliskiniz ya tecrübe konusuyor
zaten kambarcigim ve baharim siz hamilesiniz buna ben ictenlikle inaniyorumbuarada kambarim bizde seni cok cok seviyoruz Bitanem sende bize huzur veriyosun..
Umutegecigim sende üzülme canim hic birseyin yok o agrilar bendede sik sik oluyor Rüyalarda bence hic inanma Rüyalar gercek olsaydi neler olurdu neler dimi güzelim sen stresse girme yeter..
herkesi kocaman öpüyorum

oyacım seni çok seviyorum biliyorsun bitanem...
benim için yazdığın güzel sözlere bayıldım bitanem...
çok teşekkür ederim...
ben oyacım senin de hislerine güveniyorum,inşallah öyleyimdir...
dediğim gibi test gününe kadar hamileyim diyorum,zaten öyle de hissediyorum...
pozitif düşünüyorum,pozitif olsun oyacım ...
şu yandaki hamiş sarı gacı benim bu arada...

Ohhh yanda yandan.... canim inanki kalben söylüyorum ben sen zaten hep hamileymissin gibi gördüm burda sirasiylan ne halaylar cekices
topu topu 5 gün Bitanem Allah herkese hamile olmayi nasip edicek insallah herzaman dualarimizdasiniz....:119::119:

Cnım oyam inşallah bitanecik arkadaşım ....
Dualarınızla ,dualarımızla yakaladık inşallah veledi , bırakmayacağız hayırlısıyla doğana kadar birbirimizi.... tey tey de tey teyyyyyyyy.......

Arkadaşlar, benim transfer olmadı. sizlerin hayırlı şekilde olur inş. bugün transferimin 17. günü. adet olamadım. adeet olan arkadaşlar sizlerin kaçıncı gün olmuştunuz? cevaplarınızı bekliyroum..

canım ana sayfaya git...
orada hakatın içinden bölümünün içinde dualarımız sizinleye gir..oradan da evlat isyetenler.birlikte dua edelimmi ye gir..
orada senin sorunu cevabı yazıyor canım benim..

canım senin gönderdiğini tıklıyorum ama sayfa açılmıyor engelliyor. sen tekrar nerden gireceğim tarif etsen tekrar ona göre gireyim... inş...

canım hata veriyor,ben nasıl gireceğini adım adım senin açtığın topikte cevapladım.oradan ulaşırsın.

Canlar merhaba,

Baharcım öncelikle forumda yazılarını gördüm, ara ara geliyorsun heralde bizi yalnız bırakmıyorsun :)
Umarım iyisindir...Güzel güzel dinlen olur mu? Bizi de habersiz birakma merak ederiz sonra..

Fiyonkumdan haber var mı? göremedim yazılarını ama transferi olmuş dönmüştür heralde eve.. Fiyonkum bunları okursan kalbimin bugün hep seninle olduğunu bil :)

Alllahım benim de bitsin bir an evvel noolursun... Daha çekilecek en az 20 günüm var (

ikiz anneleri cinsiyetleri ne zaman belli olacak bebişlerimizin?(hil-bur,ruveyda,pimpirik,albilda)

Allah razı olsun baharım. darısı başınıza inşallah. sizden alacağımız güzel haberlerle mutluluğumuz tamamlanacak inşallah

ikiz anneleri cinsiyetleri ne zaman belli olacak bebişlerimizin?(hil-bur,ruveyda,pimpirik,albilda)

daha 10+2 deyim en yakın arkadaşım 13+2 de öğrendi oğluşunun olduğunu...az kaldı ay sonu kalmadan öğrenirim heralde..ama benimkiler hep aceleciydi biliyorsunuz bu seferde erken gösterseler bari ...haftasonu gidicem doktora:)

seninkiler bir kız/bir erkek...veya 2 erkek hilalim...hadi hayırlı olsun canım....

bu durumda en son ben haber verdiğime göre ikiz olduğunu sanıırm en son ben öğrenirim kanbarım. ben transferden sonra rüyamda gördüm senin çocuklardan biri erkek dedi doktor. ya diğeri ne diye sordum ama öğrenemeden uyandım. içimden geçene göre heralde biri kız biri erkek gibi. hilburun ikiside erkek olabilir.

hadi yaaa....
tekrar yatıp görseydin bitanem :18:
içime doğarsa sana söylerim ben...
ama bir kız kesin senin öyle hissettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…