aldım geldim bende yavrumu teyzesiii... yalnız biraz höt müyüm neyim :44: eşim sürekli heyecanlı mısın diye sordu durdu ama yok ya tık yoktu bende
benimde kağıdımda mutlu son için tarih 16 eylül yazıyor, o zamana yaklaşırken heyecanlanırım sanırsam
senin bu kan iğnelerin var dimi canım bi de, her gün mü oluyorsun onuda, ay kıyamam ya şu progesteron beni dağıttı sen bide onu oluyosun hofff
Canımm gözün aydın cnmmmm
aldınn miniğini göbüşüneeeeeeeeeeeee
hayırlı olsunnnnnnn sıkı sıkı tutunsun anneciğine inşALLAH
seni bekliyodumm heyecanlaaaaaaa
darısı cuma günü benim başımaa bendee hayırlısıyla bebişimi alsammmmmmm
canım öbür donduriklerin ne olduuu :)
evden çıkmadan önce 3 bardak içtim yolda yarım litre oraya gittiğimizde bende tık yoktuhemşire ultrasonla baktı yok dedi az daha iç ya dedim içmiyim iner şu saate kadar içtiğim diye yok dedi iç bi bardak daha dolan, içtim bi yarım saat doladım, sıkıştım gittim baktı kıvamında dedi e ulun hocanın muayenelerinden gelmesi falanda bi yarım saat sürdü ben çatlıcal gibiydim hemşiroş bi bardakla geldi bu kadar yapabilirsin fazla yapma dedi yani son içirdiği bir bardağı geri şeetmiş oldum, neyseki bitti gitt canım... bu arada iğnen nasıl oldu?
canım benim kaptın geldin bebişini ve sen de hamileler kervanına katıldın ,hadi geç arkama ,takıl peşime,benden 8 gün sonra senin pozitifini alacağız hayırlısıyla...
Flazkım hayırlı gün Cuma,sen de hayırlısıyla bir kurtul gel,katıl hamile kervanımıza inşallah...
Evt cnm hayırlı günde olacak inşşş...bendeeeee alayım bebişimiiii kapanışı benle pembetavşann yapacağızzzzzzz..
sıranın başında sen varsın cnmmmmmmmmm inş sen hamiş olacaksınn bizde sıraylaaaaaa peşinden geleceğizzzzzzzzzzz..
hadi az kaldııııııııııııı ..inşşşşşşşşşş cnmmmmmmm herhalde bu topikte en çok hamile kalmasını istediğimiz kişisinnnnnn allah emeklerini boşa çıkarmasınn. hiç birimiizn .
rabbim dualarını dularımızı kabul etsin inş...amin..
sırayla olacakkkkkkkk transfer günlerimizzzzzzzzz..
senin 8 eylül
su 13 eylül
bahar 15 eylül
fiyonk 16 eylül
bende 19 eylül olucak herhaldeeeeee
allahımmmmmmmmmmmmmm halaylar hiççççççççç bitmesinnnnnnnnnnnn
selam kızlar
fiyonk makarna ve bahar hayırlı olsun almışınız bebişleri inşallah hep sizle olurlar
cicim yarın opunda çok güzel geçer inş. böyle uyu uyan bitmiş olacak zaten
kanbar canım seninde az kaldı inş. güzel haberler alacağız
flzask2003 seninde cuma olacakmış şimdiden hayırlı olsun
assolist gibi inş. sonlarda hiç üzülmeyiz hephaberleri alırız
hoşbuldukk canımmm... amin... aminn...
ben de zaten düşünüyorum yat yat nasıl geçer diye, eşim 3 gün izin aldı yanımda, arada bir cuma kalıyor o gün biraz kendi başıma takılırım cumartesi pazarda biraz naz yapar sonra normal hayata dönerim... zaten şu jel için yürümemiz gerekiyormuş ya öylece yürürüm işte canımm...
sen zaten adımlarını hiçbüyütme, iki bebiko taşımak kat kat daha zor ve sorumluluk, biran önce geçse de zaman o minik adımları o minik ayaklarıyla onlar atsa
transfer nasıl geçti açıkçası anlamadım, geç sıkıştım ama çok sıkışmışımtransfer esnasında hemşire ultrasonu karnıma bastırdıkça gözlerim yuvalarından fırladı, transfer esnansında noolduğunu bile anlamadım sadece dua ettim ama o kadar mesaneye bastırmaya ulun hocanın suratına suratınaa ..... yapmayım diyee ay o neydi öyle flzaskım, öldüm resmen, böğrümden ateş çıktı, sanırım iyi geçti transfer 14:30 da odaya geri gelmiştim, 1 saat sonra hemşire artık kalkabilirsin dedi ben bi 15 dk daha sıktım dişimi sonra kalktım yani 1 saat 15 dk dinlendim canım, sen sen ol sıkışma işini iyi ayarla yoksa o mucizevi an böyle kabusa dönüyor
selam kızlar
fiyonk makarna ve bahar hayırlı olsun almışınız bebişleri inşallah hep sizle olurlar
cicim yarın opunda çok güzel geçer inş. böyle uyu uyan bitmiş olacak zaten
kanbar canım seninde az kaldı inş. güzel haberler alacağız
flzask2003 seninde cuma olacakmış şimdiden hayırlı olsun
assolist gibi inş. sonlarda hiç üzülmeyiz hephaberleri alırız
canlar günaydın...
Hepimiz için güzel birgün olsun..
Bel ağrılarım hafifledi neyseki..
Onunla beraber kasıkta batmalarım var...
Tatlıya aşırı düşkünlüğüm devam ediyor..
Baş dönmelerim de hafifledi...
Kaldı 4 gün...
geliyolar geliyolar.....kuzularımız geliyo kendilerini hissettirmeye başladılar çok şükür....ne güzel gün nasıl günaydın olmasın...
geliyolar geliyolar.....kuzularımız geliyo kendilerini hissettirmeye başladılar çok şükür....ne güzel gün nasıl günaydın olmasın...
Gunaydin hastanedeyim ben kizlar kiyafetleri giydim bekliyorum heycann dorukta sitres sokinti fena duaniza ihtiyacim varr
Makarnamm fiyongum almisin bebislerinii hayirlisi olsun rabbim hepimize yardim etsin
Gunaydin hastanedeyim ben kizlar kiyafetleri giydim bekliyorum heycann dorukta sitres sokinti fena duaniza ihtiyacim varr
Makarnamm fiyongum almisin bebislerinii hayirlisi olsun rabbim hepimize yardim etsin
Amannn kizlar ne cabuk gecmis bu sayfaler oku oku bitmekk bilmediiii....Masallah
bende doktordan geldim bebisimi gördüm benimkide büyümüs 2.5 santim olmus kafasi elcigi ayacigi herseyi vardi kalbi nasil atiyo kurban olsunlar onun kalbine cok sükür rabbime..
Ahunisacigim o jeli doktor gerci benimkisi crem gibi bana coktandir birak demisti ama ben birakmamistim 12 haftaya kadar kulanicam onu...kan sulandiriciyda birakmistim zaten 10.cayda ama yine gidicem hamileleikte heran hersey ola biliyor Dikkat etmek lazim onun haricinde bendede guatir var onua kontrol etirmem lazim daha ve kan aldiler cesitli testler icin aman hic bitmiyoki ama bebis icin deger
Oya seninle bebişlerimiz aynı büyüyor. Benimkide 2.5 cm olmuş. Doktorum bir dahaki kontrolü 1 ay sonraya verdi. 1 ay sonra 13 haftayı geçmiş olacak bebişimiz ve doktorum cinsiyetinde bir tahminde bulunurum dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun...
geçti çok şükür bi tane iyi kalite embriyocuğum göbişimdeki tahtına kurulduuu
fiyonk makaron hadi hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin. Siz böyle yazdığınızda benimde o günlerim aklıma geliyor gerçekten çok heyecanlı güzel duygularmış. Hadi bakalım aksi iddia edilene kadar hamilesin biliyorsun, keyfini çıkar, ye iç yat dinlen şımar ne istiyorsan onu yap. Test günü inşallah hakkınızda hayırlısı olur ve bebişiniz bir ömür sizinle olur.
kavuştum sonunda umutegecim, devamı sizin gibi hamilişişkoluğa transfer etmek olsun...
insanın içinde başka bir insan olması yavaş yavaş büyümesi ne kadar mucizevi bişey yarabbim, Allah çocuğunun çocuklarını öyle görmeyi de nasip etsin ahusinacım, ve darısı bana ve kalan hepimize...
Çok haklısın canım. Süper bir duygu. Şu anda bu mucize seninde içinde. Anneciğine tutunmaya çalışıyor. Kendine en güzel yeri bulmaya seçmeye çalışıyor. Allahın izniyle hepimiz bir gün anne olacağız. Güzel dileklerin içinde çoook çook teşekkür ederim. Darısı hepinizin başına olsun....
Dualarımız seninle Allah yardımcın olsun.
Hilalim inşallah senin gibi yüzüm güler benim de...
Böyle senin gibi güzel bir hamilelik yaşarım...
Sonra 9 ay sonra...gelsin bebişim ya da bebişlerim...
Ayyy içimi heyecan bastı..
Bu ne olağanüstü birşey böyle...
Sen ve aşkının bir parçası,ömür boyu seninle ,senin en önemli parçan olarak birlikte......
Selam Taze Anne :)) bel ağrısı bende de çok olmuştu canım inanılmaz bir ağrıydı . sanıyordum ki regl olacağım . çünkü ben regl olacağım zaman belim çok ağrıyor . hele o batmalar oldukça korkudan ölüyordum bir şeu olacak diye . hadi belirtiler iyiye işaret inşl sonuda iyi olacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?