Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım benim kaptın geldin bebişini ve sen de hamileler kervanına katıldın ,hadi geç arkama ,takıl peşime,benden 8 gün sonra senin pozitifini alacağız hayırlısıyla...

Flazkım hayırlı gün Cuma,sen de hayırlısıyla bir kurtul gel,katıl hamile kervanımıza inşallah...

Evt cnm çok şükür oldu bitti atlattınnnnnnnn.. cnmmmmmm
iğne iyi cnm bugün 2. yi vurdurdumm bi sorun yok şimdilikk bakalımmm..

Evt cnm hayırlı günde olacak inşşş...bendeeeee alayım bebişimiiii kapanışı benle pembetavşann yapacağızzzzzzz..
sıranın başında sen varsın cnmmmmmmmmm inş sen hamiş olacaksınn bizde sıraylaaaaaa peşinden geleceğizzzzzzzzzzz..
hadi az kaldııııııııııııı ..inşşşşşşşşşş cnmmmmmmm herhalde bu topikte en çok hamile kalmasını istediğimiz kişisinnnnnn allah emeklerini boşa çıkarmasınn. hiç birimiizn .
rabbim dualarını dularımızı kabul etsin inş...amin..
sırayla olacakkkkkkkk transfer günlerimizzzzzzzzz..
senin 8 eylül
su 13 eylül
bahar 15 eylül
fiyonk 16 eylül
bende 19 eylül olucak herhaldeeeeee
allahımmmmmmmmmmmmmm halaylar hiççççççççç bitmesinnnnnnnnnnnn

canım Allah razı olsun hepinizden....
ben halay başıyım,ardımdan sizler geleceksiniz.....
hadi bakalım...
hepberaber halay çeke çeke ,bebişimize kavuşucaz hayırlısıyla...

selam kızlar
fiyonk makarna ve bahar hayırlı olsun almışınız bebişleri inşallah hep sizle olurlar
cicim yarın opunda çok güzel geçer inş. böyle uyu uyan bitmiş olacak zaten
kanbar canım seninde az kaldı inş. güzel haberler alacağız
flzask2003 seninde cuma olacakmış şimdiden hayırlı olsun
assolist gibi inş. sonlarda hiç üzülmeyiz hep haberleri alırız

Selam cnmm ...
sağoll cnmm cumada benim olucak inşşşşşş.sonlara kaldık ama inşallah güzel haberlerrrrrrr veririzzzz..

ağzından bal damlıyor arkadaşım. Allah dualarınızı kabul etsin inşallah. benim minikalar arkadaşlık kurmak için sizinkileri bekliyor. hadi bismillah

benim de transferimde doktorum amerikaya gitmişti. başka bir arkadaşı yaptı transferimi. embriyolog bana 13.30 gibi gel demişti. sonra aynı gün doktorun acelesi var hemen gelmeniz gerkiyor dendi. ben 10 bardak su içtim ama zaman kısıtlıydı mesanem dolmamıştı. doktor dışarıdan suni idrar verdi. hem içtiğim sudan hemde dışarıdan doldurlan mesanem patlayacak gibiydi. transferden sonra bana sürgü verdiler. ben sürgüyü tam 4 defa doldurdum. belimden altı komple idrar oldu. kaynanam saolsun sürgüyü tuvalete o boşalttı. suyu 1.5 saat önce için ve yürüyün

canım arkadaşım benim...
hakaybaşı benim....
sırasıyla su.(seda),bahar,flask,pembetavşan,fiyonk makarna ve cicim ardımdan halay çeke çeke bebişlerimize gidiyoruz bitanem..... 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64:

Canlar günaydın...
Hepimiz için güzel birgün olsun..
Bel ağrılarım hafifledi neyseki..
Onunla beraber kasıkta batmalarım var...
Tatlıya aşırı düşkünlüğüm devam ediyor..
Baş dönmelerim de hafifledi...
Kaldı 4 gün...

geliyolar geliyolar.....kuzularımız geliyo kendilerini hissettirmeye başladılar çok şükür....ne güzel gün nasıl günaydın olmasın...

geliyolar geliyolar.....kuzularımız geliyo kendilerini hissettirmeye başladılar çok şükür....ne güzel gün nasıl günaydın olmasın...

Hilalim inşallah senin gibi yüzüm güler benim de...
Böyle senin gibi güzel bir hamilelik yaşarım...
Sonra 9 ay sonra...gelsin bebişim ya da bebişlerim...
Ayyy içimi heyecan bastı..
Bu ne olağanüstü birşey böyle...
Sen ve aşkının bir parçası,ömür boyu seninle ,senin en önemli parçan olarak birlikte......

Gunaydin hastanedeyim ben kizlar kiyafetleri giydim bekliyorum heycann dorukta sitres sokinti fena duaniza ihtiyacim varr

Makarnamm fiyongum almisin bebislerinii hayirlisi olsun rabbim hepimize yardim etsin

Gunaydin hastanedeyim ben kizlar kiyafetleri giydim bekliyorum heycann dorukta sitres sokinti fena duaniza ihtiyacim varr

Makarnamm fiyongum almisin bebislerinii hayirlisi olsun rabbim hepimize yardim etsin

cİCİM OKURUM SANA CANIM..
SENDE GİRENE KADAR HATTA İĞNEYE KADAR 1 FATİHA,1 İHLAS OKU..
VEYA BİLDİĞİN DUALARI OKU...
ÇOK KOLAY GEÇECEK BİTANEM..
HADİ ALLAH YARDIMCIN OLSUN..

Canımm hiç stres olmaaaaa bişey hissetmiyceksinnn..
rahat olmaya çalışş masaya yatıncaa dua okumaya çalışş.
hiç bişey anlamıycaksın bile bi bakmışsın odadasınnnnnnnnnnn.
bi adım daha yaklaşıyosunn bebişineeeeeeeee onu düşünnn...
hadi şimdiden hayırlı olsunn kaliteli embriyoların olsun inş..
bizde sana dua edeceğizzzzzzzzzzzzzzz..rabbim yardım etsin..

Selam Taze Anne :)) bel ağrısı bende de çok olmuştu canım inanılmaz bir ağrıydı . sanıyordum ki regl olacağım . çünkü ben regl olacağım zaman belim çok ağrıyor . hele o batmalar oldukça korkudan ölüyordum bir şeu olacak diye . hadi belirtiler iyiye işaret inşl sonuda iyi olacak :))

büyük gün geldi yani :))) canım stres yokkkkkkkkkkkkk rahat ol ve dua et bol bol her şey iyi olacak merak etme . bize de bir ara haber verirsin

Hamişler size bir şey sormak istiyorum. Dün doktorum balık yağı omega 3 verdi bana. Her sabah tok karnına bir tane iç dedi. Şimdi internetten bir bakayım dedim balık yağı nedir ne değildir, kimlere ne etkisi olmuş, kilo yapmışmı, kullananlar ne yorum yapmış diye. Bir yazının sonunda diyorki ; kan sulandırıcı veya düzenli asprin kullananlar asla balık yağı kullanmasınlar yazıyor. Şimdi kafam karıştı. Böyle bir durum olsa doktor niye versin. Gerçi şimdi doktoruda arayacam ama sizede sorayım dedim.

Varmı ikisini bir arada kullanan ?

Aselim inşallah.
Regl tarihim:2.Eylül .Pazar günüydü..
Hiç şaşmaz.
Yani 4 gün geçti.
Belirtiler bence de iyiye işaret , ben de hayra yoruyorum ve inşallah bu kez HAMİLEYİM diyorum canım arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…